Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

as32572

#6712341 Napisano: 26.06.2020 22:19:37
Hej, co kupujecie w Leroy Merlin? Nie mam potrzeby na konkretne zakupy tam.
0 0

notta

#6712342 Napisano: 26.06.2020 22:20:04
magie1982 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

picola napisał(a):

Vivacia napisał(a):

kawazczekolada napisał(a):

magie1982 napisał(a):

jokan napisał(a):

kawazczekolada napisał(a):

Please pomozcie bo mam zacmienie: Może być na ringu i w zamkniętym garnku...

ja tez nie wiedzialam emotka - zamglenie umyslu, wzielam inna zagadkę

Duszenie emotka  ja za to nie wiedziałam innych

DZIEKI emotka

O czym mówicie? Co to za zagadki? Ja też chcę zagadkę!! emotka

podbijam, co to za konkurs?

To chyba wiedza tajemna. Nie dowiemy się.

Serio? Na priv miałam masę wiadomości i każdemu odpisałam. Jakoś jak ja zadaje pytania na forum, to tez mam okrągłe zero odpowiedzi. Hehe

wielkopolski na messengerze. Nie ma za co...

za dyskusje o konkursach, których nie ma w bazie są karniaki jeśli dobrze kojarzę. Sama kiedyś takiego dostałam.. emotka

magie1982

#6712343 Napisano: 26.06.2020 22:23:19
Pozostaje mieć nadzieję, że ktoś już dodał. U mnie marnie z czasem było, ale wakacje się upragnione zaczęły, wiec obiecuję poprawę. Obecnie jestem na etapie, że nie wiem co się dzieje...

notta

#6712344 Napisano: 26.06.2020 22:26:22
magie1982 napisał(a):

Pozostaje mieć nadzieję, że ktoś już dodał. U mnie marnie z czasem było, ale wakacje się upragnione zaczęły, wiec obiecuję poprawę. Obecnie jestem na etapie, że nie wiem co się dzieje...

To ja mam tak w 7 miesiącu ciąży obecnie emotka .  Niby czasu wolnego sporo ale i tak nie wiem, co się w świecie i w okolicy dzieje emotka . Każdy dzień jest jak sobota. Pamiętam że jeszcze jedna sobota i trzeba iść głosować emotka

zielonaszpilka

#6712345 Napisano: 26.06.2020 22:26:57
magie1982 napisał(a):

Serio? Na priv miałam masę wiadomości i każdemu odpisałam. Jakoś jak ja zadaje pytania na forum, to tez mam okrągłe zero odpowiedzi. Hehe

wielkopolski na messengerze. 

Serio. Dyskusja toczyła się na forum i pytanie o to, co to za konkurs też padło na forum. Dwukrotnie. I zostało polajkowane przez kilka osób. I pomimo tego, że w dyskusji brało udziao kilka osób nikt nie odpowiedział. Myślałam, że po to mamy forum, żeby można było też na tym forum o coś zapytać i dostać odpowiedź. Potem oburzenie i marudzenie, że ludzie zawalają skrzynkę wiadomościami na PW. Skoro była masa wiadomości na pw, pytanie na forum padło dwukrotnie i zostało kilkukrotnie polajkowane to znaczy, że chyba zainteresowanie tematem jest duże i może jednak warto odpisać na forum? 
Dziękuję za odpowiedź
Rozumiem już, że tajemnica wynikała stąd, że konkursu nie ma w bazie? 
.
1 mia 0

magie1982

#6712346 Napisano: 26.06.2020 22:27:31
ivanotta napisał(a):

magie1982 napisał(a):

To ja mam tak w 7 miesiącu ciąży obecnie  emotka .  Niby czasu wolnego sporo ale i tak nie wiem, co się w świecie i w okolicy dzieje  emotka . Każdy dzień jest jak sobota. Pamiętam że jeszcze jedna sobota i trzeba iść głosować  emotka

To dobrze, że dajesz radę grać wgl. Ja odliczałam czas od rzygania do rzygania ????
1 notta 0

magie1982

#6712348 Napisano: 26.06.2020 22:36:49
zielonaszpilka napisał(a):

magie1982 napisał(a):

wielkopolski na messengerze. 

Serio. Dyskusja toczyła się na forum i pytanie o to, co to za konkurs też padło na forum. Dwukrotnie. I zostało polajkowane przez kilka osób. I pomimo tego, że w dyskusji brało udziao kilka osób nikt nie odpowiedział. Myślałam, że po to mamy forum, żeby można było też na tym forum o coś zapytać i dostać odpowiedź. Potem oburzenie i marudzenie, że ludzie zawalają skrzynkę wiadomościami na PW. Skoro była masa wiadomości na pw, pytanie na forum padło dwukrotnie i zostało kilkukrotnie polajkowane to znaczy, że chyba zainteresowanie tematem jest duże i może jednak warto odpisać na forum? 
Dziękuję za odpowiedź
Rozumiem już, że tajemnica wynikała stąd, że konkursu nie ma w bazie? 
.

Wyjaśniłam Ci na priv. Ja nic nie lajkowałam, oburzona nie jestem, bo zawsze chętnie wszystkim pomagam i udzielam podpowiedzi. Nie jestem z tych. Po prostu nie było mnie w tym wątku od rana. A dodać nie miałam czasu, nic przez ostatnie miesiące nie dodałam.

mdepfs

#6712350 Napisano: 26.06.2020 22:39:41
Hej, Mam pytanie u osób, które kiedyś wygrały w Karlsbad.
Oni po weryfikacji napisza maila co się wygrało, czy jak emotka  czy mam czekać aż przyjdzie nagroda?
Chodzi o konkurs Milka i Oreo
0 0

wiesia30

#6712351 Napisano: 26.06.2020 22:50:12
mdepfs napisał(a):

Hej, Mam pytanie u osób, które kiedyś wygrały w Karlsbad.
Oni po weryfikacji napisza maila co się wygrało, czy jak emotka  czy mam czekać aż przyjdzie nagroda?
Chodzi o konkurs Milka i Oreo

podejrzewam,że dowiesz się jak przyjdzie nagroda emotka  ja liczę na bon emotka
1 magie1982 0

anaesth

#6712352 Napisano: 26.06.2020 23:00:43
ivanotta napisał(a):

magie1982 napisał(a):

To ja mam tak w 7 miesiącu ciąży obecnie  emotka .  Niby czasu wolnego sporo ale i tak nie wiem, co się w świecie i w okolicy dzieje  emotka . Każdy dzień jest jak sobota. Pamiętam że jeszcze jedna sobota i trzeba iść głosować  emotka

Doceń ten czas emotka  Później nocne karmienia wysysają (dosłownie) całą konkursową wenę emotka

notta

#6712353 Napisano: 26.06.2020 23:07:36
anaesth napisał(a):

ivanotta napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Doceń ten czas emotka  Później nocne karmienia wysysają (dosłownie) całą konkursową wenę emotka

A to nie idzie w drugą stronę? Że w takich dziwnych porach to pomysły same do głowy wskakują? emotka

kasiap987

#6712356 Napisano: 27.06.2020 07:17:33
ivanotta napisał(a):

anaesth napisał(a):

ivanotta napisał(a):

magie1982 napisał(a):

A to nie idzie w drugą stronę? Że w takich dziwnych porach to pomysły same do głowy wskakują? m m

za
U mnie się sprawdza. Im późniejsza godzina, im bardziej jestem zmęczona tym lepsze teksty emotka
1 notta 0

anaesth

#6712357 Napisano: 27.06.2020 07:21:09
kasiap987 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

anaesth napisał(a):

ivanotta napisał(a):

magie1982 napisał(a):

A to nie idzie w drugą stronę? Że w takich dziwnych porach to pomysły same do głowy wskakują? m m

za
U mnie się sprawdza. Im późniejsza godzina, im bardziej jestem zmęczona tym lepsze teksty  emotka

Zazdro emotka  Mnie noce tak męczą, że rano nawet ich nie pamiętam. Gdzie tu miejsce na kreatywność? emotka
0 0

kreatia

#6712359 Napisano: 27.06.2020 07:49:21
znowu mam problem z smsami premium. czy numer 71100 jest na jakiejś czarnej liście? Blokadę mam zaówno na t-mobile, play i nju, rzadko kiedy przechodzi...
0 0

Monika11

#6712361 Napisano: 27.06.2020 08:08:46
Ograniczenia na gospodarstwo mam nadzieję że nie ma z Groszka ? ( konkurs z kegami i kasą )
0 0

pikawka

#6712363 Napisano: 27.06.2020 08:31:53
kreatia napisał(a):

znowu mam problem z smsami premium. czy numer 71100 jest na jakiejś czarnej liście? Blokadę mam zaówno na t-mobile, play i nju, rzadko kiedy przechodzi...

Z t mobile bez problemu wysyłam. 
0 0

Monika11

#6712368 Napisano: 27.06.2020 09:32:29
pikawka napisał(a):

kreatia napisał(a):

Z t mobile bez problemu wysyłam. 

Play też przechodzi bez problemu
0 0

bezaczek7

#6712396 Napisano: 27.06.2020 15:06:13
Czy na konkurs disney biedronka kupowaliscie chusteczki higieniczne Frozen? 
0 0

pink086

#6712397 Napisano: 27.06.2020 15:18:35
bezaczek7 napisał(a):

Tak, są na licencji
1 bezaczek7 0

notta

#6712398 Napisano: 27.06.2020 15:27:22
pink086 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Tak, są na licencji

I są dobrze opisane emotka
0 0