Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

halliday

#6716836 Napisano: 20.07.2020 10:11:05
helcia85 napisał(a):

Czy działa wam strona familijne?

mi nie działa.
0 0

katrin1

#6716844 Napisano: 20.07.2020 10:33:57
FBviola napisał(a):

Ktoś już pisał ze informują z konkursu Rozsmakuj się w nagrodach Delikatesy ale w zakładce wyniki smolara nie ma jeszcze tego konkursu rozwiązanego, wiec nie rozumiem zawsze najpierw wyniki można było w zakładce sprawdzić a potem szły SMSy a teraz odwrotnie. Jak to jest z tym smolarem emotka

No właśnie, tam jeszcze 50 tki byly do wygrania. Ma ktoś info?  A może będzie jak z przyprawami knorr których było 1000 a żadnej nikt nie trafil:/
0 0

veldominik

#6716849 Napisano: 20.07.2020 10:41:17
witam dlaczego nie mogę wysłać sms na konkurs BIC w biedronce robię wszystko zgodnie z wytycznymi WYPRAWKA.numer paragonu.tekst wysyłam i pisze niedostarczona
0 0

halliday

#6716851 Napisano: 20.07.2020 10:42:41
veldominik napisał(a):

witam dlaczego nie mogę wysłać sms na konkurs BIC w biedronce robię wszystko zgodnie z wytycznymi WYPRAWKA.numer paragonu.tekst wysyłam i pisze niedostarczona

jaka sieć? pewnie masz zablokowane smsy premium.
0 0

notta

#6716853 Napisano: 20.07.2020 10:44:28
katrin1 napisał(a):

FBviola napisał(a):

Ktoś już pisał ze informują z konkursu Rozsmakuj się w nagrodach Delikatesy ale w zakładce wyniki smolara nie ma jeszcze tego konkursu rozwiązanego, wiec nie rozumiem zawsze najpierw wyniki można było w zakładce sprawdzić a potem szły SMSy a teraz odwrotnie. Jak to jest z tym smolarem emotka

No właśnie, tam jeszcze 50 tki byly do wygrania. Ma ktoś info?  A może będzie jak z przyprawami knorr których było 1000 a żadnej nikt nie trafil:/

tam nie podawało się numeru paragonu tylko numer karty i telefon.. może dlatego tym razem nie ma możliwości sprawdzenia wygranej emotka
0 0

veldominik

#6716858 Napisano: 20.07.2020 10:59:39
halliday napisał(a):

veldominik napisał(a):

Sieć PLAY a wątpię aby to była wina iPhone. bo np sms na konkurs FA normalnie wysłało.
0 0

halliday

#6716860 Napisano: 20.07.2020 11:04:19
veldominik napisał(a):

halliday napisał(a):

veldominik napisał(a):

Sieć PLAY a wątpię aby to była wina iPhone. bo np sms na konkurs FA normalnie wysłało.

ale FA to koszt smsa taki jak za zwykły sms i może oni nie traktują tego numeru jako premium. Jak masz jakiś pakiet smsów to na ten numer idzie z pakietu, a nie dodatkowo płatne. Jak długo masz ten numer i czy doładowywałaś go?
0 0

veldominik

#6716864 Napisano: 20.07.2020 11:15:31
halliday napisał(a):

veldominik napisał(a):

halliday napisał(a):

veldominik napisał(a):

ale FA to koszt smsa taki jak za zwykły sms i może oni nie traktują tego numeru jako premium. Jak masz jakiś pakiet smsów to na ten numer idzie z pakietu, a nie dodatkowo płatne. Jak długo masz ten numer i czy doładowywałaś go?

nowa karta od wczoraj jeszcze nie doładowana
0 0

halliday

#6716868 Napisano: 20.07.2020 11:27:19
veldominik napisał(a):

halliday napisał(a):

veldominik napisał(a):

halliday napisał(a):

veldominik napisał(a):

nowa karta od wczoraj jeszcze nie doładowana

jaka taryfa? Więc musisz doładować aby móc wysłać sms premium.
Play odNowa chyba 10zł, a w pozostałych taryfach 5zł, po doładowaniu po około godzinie powinny działa smsy premium.
0 0

marzanna

#6716890 Napisano: 20.07.2020 12:29:00
Dostałam maila o wygranej z Kinder, ale jestem przekonana, że nie grałam o tę nagrodę (wspinaczka). Czy wcześniej zdarzały się podobne pomyłki?
0 0

notta

#6716893 Napisano: 20.07.2020 12:34:29
marzanna napisał(a):

Dostałam maila o wygranej z Kinder, ale jestem przekonana, że nie grałam o tę nagrodę (wspinaczka). Czy wcześniej zdarzały się podobne pomyłki?

te maile z kindera nadal idą?  emotka
0 0

marzanna

#6716894 Napisano: 20.07.2020 12:35:15
Dostałam maila po 9 rano.
1 notta 0

agaluna

#6716895 Napisano: 20.07.2020 12:36:24
marzanna napisał(a):

Ktoś pisał, że grał o warsztaty kulinarne, a teraz wygrał jogę. Oni chyba to losują niezależnie od wybranej nagrody.
1 marzanna 0

marzanna

#6716896 Napisano: 20.07.2020 12:38:19
agaluna napisał(a):

marzanna napisał(a):

Ktoś pisał, że grał o warsztaty kulinarne, a teraz wygrał jogę. Oni chyba to losują niezależnie od wybranej nagrody.

Ja też o warsztaty kulinarne grałam emotka Wyślę do nich maila i zapytam.
0 0

pikawka

#6716900 Napisano: 20.07.2020 12:43:07
Bezpieczne lato ze sprawdzonymi markami Intermarche, przychodzi potwierdzenie ? Bo u mnie cisza  emotka
0 0

magie1982

#6716901 Napisano: 20.07.2020 12:44:39
pikawka napisał(a):

Bezpieczne lato ze sprawdzonymi markami Intermarche, przychodzi potwierdzenie ? Bo u mnie cisza  emotka

Przychodzi z innego numeru
0 0

pikawka

#6716902 Napisano: 20.07.2020 12:45:58
magie1982 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Uf. Właśnie przyszło. Dziękuję 
0 0

FBmarta22

#6716903 Napisano: 20.07.2020 12:46:04
marzanna napisał(a):

agaluna napisał(a):

marzanna napisał(a):

Wystarczy spojrzeć na paragraf 5 pkt 7 regulaminu, tak na chłopski rozum: laureaci w losowaniu dodatkowym są losowani z puli wszystkich zgłoszeń nie wskazanych wcześniej jako zwycięskie, na konkretne nagrody (których laureaci zapewne wcześniej nie zostali zweryfikowani poprawnie).
Czyli, jak ktoś wcześniej nie zgłosił się po "wspinaczkę", to ta konkretna nagroda została rozlosowana z puli wszystkich zgłoszeń niezależnie od tego, o co grał wcześniej zgłaszający...
0 0

marzanna

#6716904 Napisano: 20.07.2020 12:47:46
FBmarta22 napisał(a):

marzanna napisał(a):

agaluna napisał(a):

marzanna napisał(a):

Wystarczy spojrzeć na paragraf 5 pkt 7 regulaminu, tak na chłopski rozum: laureaci w losowaniu dodatkowym są losowani z puli wszystkich zgłoszeń nie wskazanych wcześniej jako zwycięskie, na konkretne nagrody (których laureaci zapewne wcześniej nie zostali zweryfikowani poprawnie).
Czyli, jak ktoś wcześniej nie zgłosił się po "wspinaczkę", to ta konkretna nagroda została rozlosowana z puli wszystkich zgłoszeń niezależnie od tego, o co grał wcześniej zgłaszający...

Dzięki emotka Nie doczytałam w regulaminie emotka
0 0

asantesana

#6716909 Napisano: 20.07.2020 13:04:13
pikawka napisał(a):

magie1982 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Uf. Właśnie przyszło. Dziękuję 

Po jakim czasie przyszła? Czekam dość długo i cisza (Orange)
0 0