Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pikawka

#6716910 Napisano: 20.07.2020 13:05:26
asantesana napisał(a):

pikawka napisał(a):

magie1982 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Bezpieczne lato ze sprawdzonymi markami Intermarche, przychodzi potwierdzenie ? Bo u mnie cisza  emotka

Przychodzi z innego numeru

Uf. Właśnie przyszło. Dziękuję 

Po jakim czasie przyszła? Czekam dość długo i cisza (Orange)

Na t mobile, jedno po 5 minutach drugie po kilku sekundach. 

nitka310

#6716918 Napisano: 20.07.2020 13:52:57
marzanna napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

marzanna napisał(a):

agaluna napisał(a):

marzanna napisał(a):

Dostałam maila o wygranej z Kinder, ale jestem przekonana, że nie grałam o tę nagrodę (wspinaczka). Czy wcześniej zdarzały się podobne pomyłki?

Ktoś pisał, że grał o warsztaty kulinarne, a teraz wygrał jogę. Oni chyba to losują niezależnie od wybranej nagrody.

Ja też o warsztaty kulinarne grałam emotka Wyślę do nich maila i zapytam.

Wystarczy spojrzeć na paragraf 5 pkt 7 regulaminu, tak na chłopski rozum: laureaci w losowaniu dodatkowym są losowani z puli wszystkich zgłoszeń nie wskazanych wcześniej jako zwycięskie, na konkretne nagrody (których laureaci zapewne wcześniej nie zostali zweryfikowani poprawnie).
Czyli, jak ktoś wcześniej nie zgłosił się po "wspinaczkę", to ta konkretna nagroda została rozlosowana z puli wszystkich zgłoszeń niezależnie od tego, o co grał wcześniej zgłaszający...

Dzięki emotka Nie doczytałam w regulaminie emotka

Ja chyba o każdą nagrodę gralam;) ten konkurs był tak dluugi. Liczę, że jeszcze długo czas będą informować, bo przecież tam dziennie było 7 nagród a konkurs trwa prawie pół roku;) mój paragon z wygraną z losowania dodatkowego był zarejestrowany 30 stycznia;) 
0 0

atyde25

#6716919 Napisano: 20.07.2020 13:55:45
Bardzo interesujące bo właśnie odebrałam obie piłki z konkursu Gillete  jedna wygrana w Biedrze i jedna w Tesco.I ta z Biedry ma ten bon Sodexo za 50 zł jako rekompensatę a ta z tesco sama piłka.Czyli w tesco nie obiecywali podpisu?Zresztą wycenić podpis na 50 zł no kuriozalne.
0 0

veldominik

#6716921 Napisano: 20.07.2020 14:15:51
halliday napisał(a):

veldominik napisał(a):

halliday napisał(a):

veldominik napisał(a):

halliday napisał(a):

veldominik napisał(a):

witam dlaczego nie mogę wysłać sms na konkurs BIC w biedronce robię wszystko zgodnie z wytycznymi WYPRAWKA.numer paragonu.tekst wysyłam i pisze niedostarczona

jaka sieć? pewnie masz zablokowane smsy premium.

Sieć PLAY a wątpię aby to była wina iPhone. bo np sms na konkurs FA normalnie wysłało.

ale FA to koszt smsa taki jak za zwykły sms i może oni nie traktują tego numeru jako premium. Jak masz jakiś pakiet smsów to na ten numer idzie z pakietu, a nie dodatkowo płatne. Jak długo masz ten numer i czy doładowywałaś go?

nowa karta od wczoraj jeszcze nie doładowana

jaka taryfa? Więc musisz doładować aby móc wysłać sms premium.
Play odNowa chyba 10zł, a w pozostałych taryfach 5zł, po doładowaniu po około godzinie powinny działa smsy premium.

doładowałem konto i po 2h przyszedł sms od operatora o wyłaczeniu blokady premium i wysłało emotka  Dzięki za pomoc.
1 halliday 0

halliday

#6716922 Napisano: 20.07.2020 14:16:11
atyde25 napisał(a):

Bardzo interesujące bo właśnie odebrałam obie piłki z konkursu Gillete  jedna wygrana w Biedrze i jedna w Tesco.I ta z Biedry ma ten bon Sodexo za 50 zł jako rekompensatę a ta z tesco sama piłka.Czyli w tesco nie obiecywali podpisu?Zresztą wycenić podpis na 50 zł no kuriozalne.

tak w tesco miało być bez podpisu, tylko dziwne że te same piłki, ale bez podpisu i z podpisem kosztują tyle samo czyli 50zł.
Ale już koszulka ta sama z podpisem wycenili na 290zł czy coś koło tego, a bez podpisu za 50zł czyli tu wycenili podpis na koszulce na 240zł.
0 0

delfinka101

#6716924 Napisano: 20.07.2020 14:24:02
Co to może być z fortis  nadane  inpostem?
0 0

asper01

#6716925 Napisano: 20.07.2020 14:24:42
superloser napisał(a):

halliday napisał(a):

atyde25 napisał(a):

tak w tesco miało być bez podpisu, tylko dziwne że te same piłki, ale bez podpisu i z podpisem kosztują tyle samo czyli 50zł.
Ale już koszulka ta sama z podpisem wycenili na 290zł czy coś koło tego, a bez podpisu za 50zł czyli tu wycenili podpis na koszulce na 240zł.

Dziwne, ze te koszulki Lewy podpisal ale juz nie pilki emotka

Bo dopiero po koszulkach mu powiedzieli, że dostanie 50 zł za podpis emotka
1 maverick 0

FBviola

#6716932 Napisano: 20.07.2020 14:42:27
Mam pytanie o loteriadę
jesli gra się online w Lotto to przychodzą wam kody do loteriady?
my zagraliśmy online na ponad 10 zł, zarejestrowaliśmy się do loteriady ale kodów brak.
Wam przychodzą te kody, czy mam do nich pisaćemotka
0 0

nitka310

#6716933 Napisano: 20.07.2020 14:46:01
FBviola napisał(a):

Mam pytanie o loteriadę
my zagraliśmy online na ponad 10 zł, zarejestrowaliśmy się do loteriady ale kodów brak.
Wam przychodzą te kody, czy mam do nich pisać emotka

Gram tylko online i kody przychodzą następnego dnia na stronę loteriada.
1 FBviola 0

pawelkoo

#6716934 Napisano: 20.07.2020 14:46:55
FBviola napisał(a):

Mam pytanie o loteriadę

Przychodza na drugi lub trzeci dzien. Zakup za te 6zł musi byc tez dokonany w trakcie jednego logowania na lotto.
1 FBviola 0

FBviola

#6716936 Napisano: 20.07.2020 14:52:42
pawelkoo napisał(a):

FBviola napisał(a):

Mam pytanie o loteriadę

Przychodza na drugi lub trzeci dzien. Zakup za te 6zł musi byc tez dokonany w trakcie jednego logowania na lotto.

emotka dziekuje za info. Warunki spełnione, jeszcze 3 dni nie minęło - wiec zaczekam, może kody jeszcze przyjdą emotka
0 0

moskala22

#6716937 Napisano: 20.07.2020 14:55:52
FBviola napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

FBviola napisał(a):

Mam pytanie o loteriadę

emotka dziekuje za info. Warunki spełnione, jeszcze 3 dni nie minęło - wiec zaczekam, może kody jeszcze przyjdą emotka

U mnie przyszły po 3 lub 4 dniach
1 FBviola 0

szczupak

#6716938 Napisano: 20.07.2020 14:59:37
delfinka101 napisał(a):

Co to może być z fortis  nadane  inpostem?

Wydaje mi się ze czapki monster

mstelmas11

#6716939 Napisano: 20.07.2020 15:02:31
Z intermarche Bezpieczne lato, nie mam potwierdzenia na orange i na plus. Czy do was dochodzą normalnie?
0 0

delfinka101

#6716940 Napisano: 20.07.2020 15:03:01
szczupak napisał(a):

Wydaje mi się ze czapki monster

Zapomniałam o tej czapce, no tak emotka
0 0

cudaczek121

#6716941 Napisano: 20.07.2020 15:03:47
nitka310 napisał(a):

FBviola napisał(a):

Mam pytanie o loteriadę

A ja mam pytanie: Czy jak kupuję stacjonarnie tudzież online kupony/zdrapki lotto, muszę koniecznie rejestrować kupon loteriady w dniu zakupu czy mogę po kilku dniach?
0 0

rufus

#6716949 Napisano: 20.07.2020 15:39:35
cudaczek121 napisał(a):

nitka310 napisał(a):

FBviola napisał(a):

Mam pytanie o loteriadę

A ja mam pytanie: Czy jak kupuję stacjonarnie tudzież online kupony/zdrapki lotto, muszę koniecznie rejestrować kupon loteriady w dniu zakupu czy mogę po kilku dniach?

w zeszłym roku nie trzeba było rejestrować w dniu zakupu. W tym roku mysle ze pewnie tak samo.

adriannaa

#6716961 Napisano: 20.07.2020 16:23:36
Wiadomo z jakich dni informował columbit z konkursu ze zmywarkami?
0 0

nswe69

#6716973 Napisano: 20.07.2020 16:50:49
adriannaa napisał(a):

Wiadomo z jakich dni informował columbit z konkursu ze zmywarkami?

były wygrane na forum ?
0 0

miketyson

#6716974 Napisano: 20.07.2020 16:53:39
nitka310 napisał(a):

marzanna napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

marzanna napisał(a):

agaluna napisał(a):

marzanna napisał(a):

Dostałam maila o wygranej z Kinder, ale jestem przekonana, że nie grałam o tę nagrodę (wspinaczka). Czy wcześniej zdarzały się podobne pomyłki?

Ktoś pisał, że grał o warsztaty kulinarne, a teraz wygrał jogę. Oni chyba to losują niezależnie od wybranej nagrody.

Ja też o warsztaty kulinarne grałam emotka Wyślę do nich maila i zapytam.

Wystarczy spojrzeć na paragraf 5 pkt 7 regulaminu, tak na chłopski rozum: laureaci w losowaniu dodatkowym są losowani z puli wszystkich zgłoszeń nie wskazanych wcześniej jako zwycięskie, na konkretne nagrody (których laureaci zapewne wcześniej nie zostali zweryfikowani poprawnie).
Czyli, jak ktoś wcześniej nie zgłosił się po "wspinaczkę", to ta konkretna nagroda została rozlosowana z puli wszystkich zgłoszeń niezależnie od tego, o co grał wcześniej zgłaszający...

Dzięki emotka Nie doczytałam w regulaminie emotka

Ja chyba o każdą nagrodę gralam;) ten konkurs był tak dluugi. Liczę, że jeszcze długo czas będą informować, bo przecież tam dziennie było 7 nagród a konkurs trwa prawie pół roku;) mój paragon z wygraną z losowania dodatkowego był zarejestrowany 30 stycznia;) 

Ja tez mam kurs wspinaczki a w ogóle o niego nie grałem - widocznie to co im zostało rozlosowali wśród wszystkich grających.
Dobre i to, bo przecież mogło być że "niewydane nagrody zostają do dyspozycjo organizatora".
A może ktoś chciałby się wymienić np. na laserowy paintball?
1 nitka310 0