Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

anaesth

#6725850 Napisano: 31.08.2020 18:31:45
magie1982 napisał(a):

Możliwe, ja dostałam paragon na urodziny, więc przeboleję. Co jest najtańszą opcją?

Najlepszy prezent na urodziny dla konkursowicza - paragon emotka Mam nadzieję, że produkty też dostałaś emotka Ja kupowałam męski żel do mycia twarzy i saszetkę z dwiema porcjami maseczki do twarzy po ok. 6zł, ale były wtedy w promocji - nie wiem, jak teraz.

magie1982

#6725854 Napisano: 31.08.2020 19:00:45
anaesth napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Możliwe, ja dostałam paragon na urodziny, więc przeboleję. Co jest najtańszą opcją?

Najlepszy prezent na urodziny dla konkursowicza - paragon emotka Mam nadzieję, że produkty też dostałaś emotka Ja kupowałam męski żel do mycia twarzy i saszetkę z dwiema porcjami maseczki do twarzy po ok. 6zł, ale były wtedy w promocji - nie wiem, jak teraz.

Tak, produkty też emotka  dzięki za rady, nabyłam maskę za 7.49 emotka
1 anaesth 0

zaczytana-pola

#6725884 Napisano: 31.08.2020 21:04:10
Co rozumiecie przez:
" Trzeba dokonać zakupu na jednym paragonie dowolnego produktu marki Blend-a-med lub Oral-B." ?
Czy da się dokonać zakupu jednego produktu na dwóch paragonach? emotka
0 0

ktosiek1

#6725887 Napisano: 31.08.2020 21:20:18
zaczytana-pola napisał(a):

Co rozumiecie przez:
" Trzeba dokonać zakupu na jednym paragonie dowolnego produktu marki Blend-a-med lub Oral-B." ?
Czy da się dokonać zakupu jednego produktu na dwóch paragonach? emotka

Pewnie regulamin pochodził pierwotnie z innego konka, gdzie były do kupienia co najmniej dwa produkty i zapis pozostał...
0 0

misiamarysia

#6725892 Napisano: 31.08.2020 21:47:09
kiedystobylo napisał(a):

magie1982 napisał(a):

kiedystobylo napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Tołpa Hebe

https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-opowiedz-nam-o-swojej-wakacyjnej-przygodzie-hebe.html
Czy ktoś może wie, czy w tym konkursie potrzebne są dwa osobne paragony, czy wystarczy jeden z dwoma produktami?
Mam kupione już dawno i byłam niemal pewna, że w regulaminie na początku były dwa kosmetyki, a nie dwa paragony?

Kupowałam na początku na dwa paragony, specjalnie rozłożyłam zakupy, więc chyba taki zapis musiał być już na wstępie. emotka

Przepraszam, nie zauważyłam, że już ktoś wcześniej dokładnie odpowiedział na pytanie. A co do cen: ja kupowałam maseczki z serii Dermo, po 7 zł z kawałkiem. emotka

Od początku była mowa o 2 paragonach, ale można było to błędnie zinterpretować, bo ja osobiście pierwszy raz z czymś takim się spotykam.
0 0

mysterka

#6725910 Napisano: 31.08.2020 22:47:22
Mam pytanie odnośnie konkursu Biedronki Świętuj razem z nami. Na ich stronie w zakładce regulaminy jest regulamin, gdzie wskazano datę "od 24 sierpnia 2020 r. do 31 sierpnia 2020 r.". A teraz nagle pojawia się taki sam konkurs z datą "od 31 sierpnia 2020 r. do 7 września 2020 r.". Myślicie że to dwa identyczne konkursy po sobie czy coś jest nie tak? Wysłałam tam już zgłoszenia.
0 0

FBewa36

#6725964 Napisano: 01.09.2020 08:47:16
Czy ktoś wie ile tych zawieszek bref w biedronce trzeba kupić, wszędzie mowa jest kup zawieszki bref, ale nigdzie czy wystarczy 1 szt czy musi być więcej niż 1 szt?
0 0

FBewa36

#6725965 Napisano: 01.09.2020 08:48:38
Czy ktoś wie ile tych zawieszek bref w biedronce trzeba kupić, wszędzie mowa jest kup zawieszki bref, ale nigdzie czy wystarczy 1 szt czy musi być więcej niż 1 szt?
0 0

helcia85

#6725978 Napisano: 01.09.2020 09:35:36
Czy Avanti informowało idealny duet tesco, czy są na razie tylko wyniki na stronie?
0 0

zielonaszpilka

#6725981 Napisano: 01.09.2020 09:52:18
mysterka napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu Biedronki Świętuj razem z nami. Na ich stronie w zakładce regulaminy jest regulamin, gdzie wskazano datę "od 24 sierpnia 2020 r. do 31 sierpnia 2020 r.". A teraz nagle pojawia się taki sam konkurs z datą "od 31 sierpnia 2020 r. do 7 września 2020 r.". Myślicie że to dwa identyczne konkursy po sobie czy coś jest nie tak? Wysłałam tam już zgłoszenia.

Ciężko się odnieść do Twojego pytania, bo w bazie nie ma innego konkursu o tym tytule, a na stronie Biedronki w zakładce konkursy ja widzę tylko ten aktualnie trwający. 
Edit. Ok, teraz widzę w zakładce regulaminy. Szkoda, że konkursem się nie podzieliłś na forum bo może teraz miałabyś większe wsparcie w dochodzeniu swoich praw. Moim zdaniem ten regulamin to falstart.
1 pikawka 0

jokan

#6725982 Napisano: 01.09.2020 09:58:56
mysterka napisał(a):

A kiedy wysylalas zgloszenia? Masz zwrotki? Skoro system przyjal to chyba tez powinni brac pod uwage, zwlaszcza, ze sami sobie daty zmieniaja.
0 0

mysterka

#6725988 Napisano: 01.09.2020 10:05:50
Byłam przekonana że jest tutaj wrzucone jak wszystkie inne, ja to znalazłam bo na bieżąco przeglądam zakładkę regulaminy - wrzucają tam info o voucherach. Wysłałam 24 sierpnia. Dostała wiadomość "Dziękujemy za zgłoszenie (...)", a czasami dostawałam też "Dziękujemy, przyjelismy Twoje zgłoszenie". 
0 0

zielonaszpilka

#6725989 Napisano: 01.09.2020 10:08:38
jokan napisał(a):

mysterka napisał(a):

A kiedy wysylalas zgloszenia? Masz zwrotki? Skoro system przyjal to chyba tez powinni brac pod uwage, zwlaszcza, ze sami sobie daty zmieniaja.

Mają zapis ".3. W przypadku, gdy spośród przesłanych zgłoszeń nie będzie możliwe wyłonienie liczbyzwycięzców odpowiadającej liczbie przewidzianych do wydania nagród (np. z uwagi na zbytniską liczbę zgłoszeń lub ich niedostateczną jakość w świetle kryteriów wskazanych w zdaniupoprzednim), może zostać przyznana niższa liczba nagród". Łatwo mogą się wymiksowac z tamtego regulaminu nawet jeśli zwrotka była. Byłby konkurs na forum to konkursowiczow by wymuslili rozwiązanie i rozdanie nagród.
0 0

misiamisiam

#6725994 Napisano: 01.09.2020 10:27:41
zielonaszpilka napisał(a):

jokan napisał(a):

mysterka napisał(a):

Mają zapis ".3. W przypadku, gdy spośród przesłanych zgłoszeń nie będzie możliwe wyłonienie liczbyzwycięzców odpowiadającej liczbie przewidzianych do wydania nagród (np. z uwagi na zbytniską liczbę zgłoszeń lub ich niedostateczną jakość w świetle kryteriów wskazanych w zdaniupoprzednim), może zostać przyznana niższa liczba nagród". Łatwo mogą się wymiksowac z tamtego regulaminu nawet jeśli zwrotka była. Byłby konkurs na forum to konkursowiczow by wymuslili rozwiązanie i rozdanie nagród.

Może warto do nich zadzwonić i zapytać co to był za regulamin. Skoro gdzieś był udostępniony to powinien obowiązywać (ale to moje skromne zdanie). Mnie zastanawia jedno - jak wczoraj zrobiłam zakupy i wysłałam zgłoszenie to będę się łapać na który termin? Ten z pierwszego regulaminu do 31.08 czy ten od 31.08? emotka

zielonaszpilka

#6725997 Napisano: 01.09.2020 10:34:40
misiamisiam napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

jokan napisał(a):

mysterka napisał(a):

Może warto do nich zadzwonić i zapytać co to był za regulamin. Skoro gdzieś był udostępniony to powinien obowiązywać (ale to moje skromne zdanie). Mnie zastanawia jedno - jak wczoraj zrobiłam zakupy i wysłałam zgłoszenie to będę się łapać na który termin? Ten z pierwszego regulaminu do 31.08 czy ten od 31.08? emotka

Ty się łapiesz na nowy regulamin;) bo dopiero teraz ten konkurs uruchomili. Ten regulamin wcześniejszy to jakiś falstart, który ktoś pewnie błędnie wrzucił. Pewnie konkurs poczatkowo miał być robiony w sierpniu, ale z jakichś powodów zmienili zdanie, ale regulamin ktoś wrzucił. Ci co wzięli udział mogą próbować dochodzić swoich praw, zawsze jest szansa że organizator weźmie to na klatę i rozda tam nagrody zgodnie z regulaminem. O ile w ogóle były zwrotki i o ile system zapisywał zgłoszenia. 

mysterka

#6726001 Napisano: 01.09.2020 10:46:11
Dzwoniłam i Pani powiedziała że to błąd, zgłoszą to do Biedronki, a tamte zgłoszenia będą brane pod uwage razem z tymi. emotka

zielonaszpilka

#6726002 Napisano: 01.09.2020 10:49:08
mysterka napisał(a):

Dzwoniłam i Pani powiedziała że to błąd, zgłoszą to do Biedronki, a tamte zgłoszenia będą brane pod uwage razem z tymi. emotka

Sensowne rozwiązanie jak dla mnie
0 0

magie1982

#6726037 Napisano: 01.09.2020 13:59:28
Bref Biedronka ile tych zawieszek trzeba kupić?
1 maryam 0

basku

#6726046 Napisano: 01.09.2020 15:13:24
kiedyś było testowanie produktów nivea, chodzi mi o to konkretnie:
https://www.nivea...ivea-naturally-good/

za zostawienie opinii w ciągu bodajże 7 dni mieli wysłać dodatkowy krem

czy ktoś z Was otrzymał? do mnie nadal nic nie dotarło ;/
0 0

FBmagdalena13

#6726078 Napisano: 01.09.2020 16:40:07
Kochani podpowiedzcie czy jest tu jakiś wątek w którym można wrzucić linka z prośbą o głosy? Bo nie mogę namierzyć a kiedyś chyba był emotka
0 0