Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

edzia21

#6739558 Napisano: 27.10.2020 15:14:44
mikita1978 napisał(a):

W sprawie Wawel - uważam, że skandal jak ta agencja pracuje.
Właśnie biorę się za napisanie emaila do Firmy która zleciła = napiszę, że źle to wpływa na wizerunek firmy i takie tam - niech się zainteresują problemem.

Może ktoś jeszcze coś napisze - jak będzie nas więcej to może zwrócą na to uwagę! przecież płacą takiej agencji na pewno sporo kasy za zorganizowanie konkursu

Do Agencji tez napisałam niech mi prześlą moje zgłoszenie - cisza.....

Nie gram w konkursach WAWEL od kiedy oni to organizują. Totalna porażka. Widziałam również nagradzane hasła w konkursach "kreatywnych" - jestem przekonana, że nawet ich nie przeczytali. Nie wspomnę już o nagradzaniu zgłoszenia, które zamiast WAWEL miało w treści WEDEL.
W celu sprawdzenia możecie napisać byle co w tym formularzu...i być może szczęście Wam dopisze emotka

fiona25

#6739563 Napisano: 27.10.2020 15:27:41
edzia21 napisał(a):

mikita1978 napisał(a):

Właśnie biorę się za napisanie emaila do Firmy która zleciła = napiszę, że źle to wpływa na wizerunek firmy i takie tam - niech się zainteresują problemem.

Może ktoś jeszcze coś napisze - jak będzie nas więcej to może zwrócą na to uwagę! przecież płacą takiej agencji na pewno sporo kasy za zorganizowanie konkursu

Nie gram w konkursach WAWEL od kiedy oni to organizują. Totalna porażka. Widziałam również nagradzane hasła w konkursach "kreatywnych" - jestem przekonana, że nawet ich nie przeczytali. Nie wspomnę już o nagradzaniu zgłoszenia, które zamiast WAWEL miało w treści WEDEL.

Mam już dwa paragony na ten konkurs,ale w tym momencie zaczęłam sie zastanawiać czy nie szkoda mojego zachodu ...nienawidzę takich akcji, takie agencje powinny być " demaskowane " żeby każdy zleceniodawca wiedział,z kim ma do czynienia  emotka  
Miałam u nich jedno trafienie - bramki w loterii nieźle nadzianej...Wygrałam w marcu, o kasę doprosiłam się we wrzesniu...po złozeniu oficjalnej reklamacji. Wcześniejsze prośby mailowe pozostały bez jakiejkolwiek odpowiedzi.
0 0

edzia21

#6739566 Napisano: 27.10.2020 15:38:15
fiona25 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mikita1978 napisał(a):

Mam już dwa paragony na ten konkurs,ale w tym momencie zaczęłam sie zastanawiać czy nie szkoda mojego zachodu ...nienawidzę takich akcji, takie agencje powinny być " demaskowane " żeby każdy zleceniodawca wiedział,z kim ma do czynienia  emotka  
Miałam u nich jedno trafienie - bramki w loterii nieźle nadzianej...Wygrałam w marcu, o kasę doprosiłam się we wrzesniu...po złozeniu oficjalnej reklamacji. Wcześniejsze prośby mailowe pozostały bez jakiejkolwiek odpowiedzi.

Być może będzie ok. Po nagonce...jest szansa, że się ogarną i przyłożą do swojej PRACY.
0 0

izak1000

#6739575 Napisano: 27.10.2020 16:08:18
jokan napisał(a):

maverick napisał(a):

jokan napisał(a):

fiona25 napisał(a):

izkak napisał(a):

[quote=

roksana2802]Tak, dostałam maila o treści:Pani zgłoszenie zostało zarejestrowane w konkursie. A w konkursie z tymi danymi i mailem w ogóle nie brałam udziału... 

Nie wiem nawet co napisać  emotka

to może Wawel powinien się tym zainteresować ? emotka

Brałam udział w tym konkursie i zwrotka przyszła na gmaila ale z całkowicie inna treścią, nie ma tam mowy o żadnej rejestracji a zapisaniu danych : jest imię,nr telefonu, mail oraz treść zgłoszenia. Jestem zdziwiona ta dyskusją bo może chodzi o ten drugi konkurs ze słodyczami Wawel w ITM a nie z 2x czekolada Wawel.
1 ZetZ 0

ZetZ

#6739577 Napisano: 27.10.2020 16:15:37
izak1000 napisał(a):

jokan napisał(a):

maverick napisał(a):

jokan napisał(a):

fiona25 napisał(a):

izkak napisał(a):

[quote=

roksana2802]Tak, dostałam maila o treści:Pani zgłoszenie zostało zarejestrowane w konkursie. A w konkursie z tymi danymi i mailem w ogóle nie brałam udziału... 

Brałam udział w tym konkursie i zwrotka przyszła na gmaila ale z całkowicie inna treścią, nie ma tam mowy o żadnej rejestracji a zapisaniu danych : jest imię,nr telefonu, mail oraz treść zgłoszenia. Jestem zdziwiona ta dyskusją bo może chodzi o ten drugi konkurs ze słodyczami Wawel w ITM a nie z 2x czekolada Wawel.
Potwierdzam, ode mnie też poleciało zgłoszenie i od razu wróciło na skrzynkę onet potwierdzenie a w nim:nr telefonu, mail oraz treść zgłoszenia
0 0

FBmarta22

#6739578 Napisano: 27.10.2020 16:16:04
izak1000 napisał(a):

jokan napisał(a):

maverick napisał(a):

jokan napisał(a):

fiona25 napisał(a):

izkak napisał(a):

[quote=

Brałam udział w tym konkursie i zwrotka przyszła na gmaila ale z całkowicie inna treścią, nie ma tam mowy o żadnej rejestracji a zapisaniu danych : jest imię,nr telefonu, mail oraz treść zgłoszenia. Jestem zdziwiona ta dyskusją bo może chodzi o ten drugi konkurs ze słodyczami Wawel w ITM a nie z 2x czekolada Wawel. Nie zrozumiałaś, to nie jest zwrotka tylko odpowiedź na e-maila z pytaniem, czy zgłoszenie dotarło, wysłanego z adresu, który udziału nie brał...
1 ZetZ 0

FBmarta22

#6739579 Napisano: 27.10.2020 16:17:36
FBmarta22 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

jokan napisał(a):

maverick napisał(a):

jokan napisał(a):

fiona25 napisał(a):

izkak napisał(a):

[quote=

Nie zrozumiałaś, to nie jest zwrotka tylko odpowiedź na e-maila z pytaniem, czy zgłoszenie dotarło, wysłanego z adresu, który udziału nie brał... 

Ale naprodukowałam  emotka  nie wiem dlaczego w poście powyżej to to się tak zlało emotka
0 0

sylwika76

#6739632 Napisano: 27.10.2020 18:56:33
czy w nutelli jest ograniczenie na gospodarstwo???
0 0

edzia21

#6739636 Napisano: 27.10.2020 18:59:30
sylwika76 napisał(a):

czy w nutelli jest ograniczenie na gospodarstwo???

nie emotka
0 0

sylwika76

#6739637 Napisano: 27.10.2020 19:02:04
edzia21 wielkie dziękiemotka
0 0

monikar

#6739639 Napisano: 27.10.2020 19:15:55
To mówicie ze nie warto brac udział w konkursie Wawel ITM?
0 0

cala-w-trawie

#6739645 Napisano: 27.10.2020 19:29:08
Ostatnio wygrałam 50zl voucher od develey (Potrójne wygrywanie), widziałam, że sporo z Was też. Jeszcze nie odesłałam formularza, bo trzeba podać nr pesel i nr dowodu...  emotka  czy to aby bezpieczne? Jak do tego podchodzicie?
0 0

jokan

#6739649 Napisano: 27.10.2020 19:53:36
monikar napisał(a):

a dlaczego? pisalismy o konkursie WAWEL czekolady
0 0

nataliii

#6739653 Napisano: 27.10.2020 20:11:12
cala-w-trawie napisał(a):

Ostatnio wygrałam 50zl voucher od develey (Potrójne wygrywanie), widziałam, że sporo z Was też. Jeszcze nie odesłałam formularza, bo trzeba podać nr pesel i nr dowodu...  emotka  czy to aby bezpieczne? Jak do tego podchodzicie?

Sam pesel wystarczy bo numer dowodu do innych nagród jest. Tych większych.
0 0

monikar

#6739658 Napisano: 27.10.2020 20:21:59
jokan napisał(a):

monikar napisał(a):

a dlaczego? pisalismy o konkursie WAWEL czekolady

Ale to ta sama agencja
0 0

tadziowa

#6739659 Napisano: 27.10.2020 20:27:53
Czy Develey "Unikalnie napakowane" informuje o tym, że się nie wygrało?
0 0

kajus18

#6739660 Napisano: 27.10.2020 20:30:29
tadziowa napisał(a):

Czy Develey "Unikalnie napakowane" informuje o tym, że się nie wygrało?

Tak emotka
1 tadziowa 0

mikita1978

#6739680 Napisano: 27.10.2020 22:34:45
Wawel - 2 zamiast 1 - cd:
napisałam jak powiedziałam - dostałam odpowiedź z firmy Wawel:

Pani .......bardzo nam przykro z powodu tej sytuacji. Uprzejmie proszę o screen wiadomości wysłanej do firmy Fortuna PS wraz z ich odpowiedzią oraz o podanie adresu e-mail z którego zostało wysłane zapytanie oraz adres e-mail na które złożone było zgłoszenie konkursowe. Te informacje są niebędne celem weryfikacji wspomnianej sytuacji. Z góry serdecznie dziękuję. 
Pozdrawiam, Karolina Kowalska
Specjalista ds. e-commercetel. (+48) 12 254 21 34 
tel. kom. (+48) 665 444 180k.kowalska@wawel.com.pl
Wawel SA
ul. W. Warneńczyka 14, 30-520 KrakówZakład produkcyjny
ul. Wawelska 6, 32-410 Dobczyce
0 0

mikita1978

#6739681 Napisano: 27.10.2020 22:35:43
Także Kochani piszcie do firmy Wawel skargi - może się wezmą za agencję! Bo ja się wkurzyłam!
1 darog 0

darog

#6739689 Napisano: 28.10.2020 00:27:13
mikita1978 napisał(a):

Wawel - 2 zamiast 1 - cd:
napisałam jak powiedziałam - dostałam odpowiedź z firmy Wawel:

Pani .......bardzo nam przykro z powodu tej sytuacji. Uprzejmie proszę o screen wiadomości wysłanej do firmy Fortuna PS wraz z ich odpowiedzią oraz o podanie adresu e-mail z którego zostało wysłane zapytanie oraz adres e-mail na które złożone było zgłoszenie konkursowe. Te informacje są niebędne celem weryfikacji wspomnianej sytuacji. Z góry serdecznie dziękuję. 
Pozdrawiam, Karolina Kowalska
Specjalista ds. e-commercetel. (+48) 12 254 21 34 
tel. kom. (+48) 665 444 180k.kowalska@wawel.com.pl
Wawel SA
ul. W. Warneńczyka 14, 30-520 KrakówZakład produkcyjny
ul. Wawelska 6, 32-410 Dobczyce

ok, my też napiszemy, niejeden konkurs/loterie Wawel robili. zawsze zgłoszenia mają- choć potwierdzeń nie wysyłają. na kluczowe pytanie: proszę podać treść i datę/termin wpłynięcia zgłoszenia- KONIEC korespondencji- już Fortuna więcej nie odpowiada. Dość!
0 0