Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

violka88

#6740577 Napisano: 30.10.2020 14:18:05
masza napisał(a):

domika napisał(a):

moskala22 napisał(a):

violka88 napisał(a):

Czy przelewy z loterii majonezy Winiary już macie?
mam wygrany jedyny z dnia 21.09 - i u mnie brak, wiec się zastanawiam czy mam monitować emotka
(ok.2 tygodnie temu otrzymałam pozytywną weryfikację)

Ja nie mam z 19.09 i z 23
Też nie mam z 19 emotka

przelewy idą zapewnie transzami - sukcesywnie . Na razie poszła tylko jedna transza. Duzo czasu zabiera tez weryfikacja - z tego co widzę i podpytuję na forum. To sa duze liosci do ogarnięcia....

Dzięki za info emotka
Ok. No to czekamy na przelewy...
1 masza 0

alicie2570

#6740583 Napisano: 30.10.2020 14:35:45
monia0303 napisał(a):

alicie2570 napisał(a):

z łaciatego musze wycinać kody???  do zdjęcia w celu wypełnienia formularza na skarpetki emotka  nie chce otwierać nie potrzebnie

zrób zdjęcie kodu nie wycinając go. przechodzi bez problemu. 

dziękujeemotka
0 0

deva

#6740630 Napisano: 30.10.2020 17:21:21
Kochani, a nie macie problemu z wysłaniem zgłoszenia na konkurs KIWI?

W reg. pisze, że sms może mieć dowolna liczbę znaków, można używać polskich liter, ale mi nie przechodzi, choć próbowałam tez  bez polskich znaków....
Ktoś cos podpowie?
0 0

deva

#6740640 Napisano: 30.10.2020 18:02:52
czy wszyscy dostaliście potwierdzenia udziału w konkursie Wawel, jedna to za mało?
Ja na wp nie mam
0 0

deva

#6740642 Napisano: 30.10.2020 18:10:20
kerocna napisał(a):

deva napisał(a):

czy wszyscy dostaliście potwierdzenia udziału w konkursie Wawel, jedna to za mało?
Ja na wp nie mam

Na wp potwierdzenia nie dochodzą.

dziękuję emotka
0 0

roksana2802

#6740655 Napisano: 30.10.2020 19:19:35
Czy wszyscy dostali już koszulki z Somersby Watermelon?
0 0

edzia21

#6740656 Napisano: 30.10.2020 19:28:47
roksana2802 napisał(a):

Raczej nie.
Dzisiaj dotarły do mnie 2 koszulki - moja + na inne nazwisko (ale na mój adres). Odmówiłam przyjęcia, poleży tydzień we wrocławskim DPD i wróci do agencji, więc pewnie ktoś jeszcze sobie poczeka (nazwiska nie pamiętam, ale było albo na G albo na K - mój kurier to ukrainiec i ciężko go zrozumieć).
0 0

jokan

#6740658 Napisano: 30.10.2020 19:49:21
edzia21 napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

Raczej nie.
Dzisiaj dotarły do mnie 2 koszulki - moja + na inne nazwisko (ale na mój adres). Odmówiłam przyjęcia, poleży tydzień we wrocławskim DPD i wróci do agencji, więc pewnie ktoś jeszcze sobie poczeka (nazwiska nie pamiętam, ale było albo na G albo na K - mój kurier to ukrainiec i ciężko go zrozumieć).

ja czekam na plecak:), ale nie mam żadnego powiadomienia:(
0 0

prosiaczek

#6740659 Napisano: 30.10.2020 20:03:37
baxter napisał(a):

soulfly napisał(a):

baxter napisał(a):

estrelitta napisał(a):

e-e napisał(a):

soulfly napisał(a):

Czy ktoś miał możliwość wyboru koloru plecaka w loterii wody Nestle? Miały być wysyłane smsy z zapytaniem.

Tak, zgodnie z regulaminem smsy były wysyłane 19.10 z zapytaniem o kolor plecaka. emotka

Ja także dostałam smsa 
Na część  dostałam smsy ale na 2 wygrane  zgłoszenia nie dostałam i nie wiem czy nie wysłali przez przeoczenie czy jakiś bład po mojej stronie, i nie przeszłam weryfikacji? ale by nie poinformowali?

Do mnie nic nie dotarło.

Ja mimo, że nie dostałam smsa z prośbą o wybór koloru to odesłałam, zobaczymy czy dojdzie.

Dostałam smsa, napisałam że chce niebieski, ale odpisali że może dasz niebieski a jak nie będzie, to wyślą losowo. No i mam CZARNY. Ktoś się chce zamienić na inny kolor kankena?

sylwika76

#6740661 Napisano: 30.10.2020 20:05:12
Czy w konkursie Dino "Przejdźmy na Ty " piwa jest ograniczenie na gospodarstwo?
czytam regulamin i nie widzę, a może padło i na wzrok?
0 0

bethan

#6740662 Napisano: 30.10.2020 20:06:08
sylwika76 napisał(a):

Czy w konkursie Dino "Przejdźmy na Ty " piwa jest ograniczenie na gospodarstwo?

Nie ma.
0 0

sylwika76

#6740664 Napisano: 30.10.2020 20:09:54
dziękuję bardzoemotka
0 0

masza

#6740667 Napisano: 30.10.2020 20:17:29
prosiaczek napisał(a):

baxter napisał(a):

soulfly napisał(a):

baxter napisał(a):

estrelitta napisał(a):

e-e napisał(a):

soulfly napisał(a):

Czy ktoś miał możliwość wyboru koloru plecaka w loterii wody Nestle? Miały być wysyłane smsy z zapytaniem.

Tak, zgodnie z regulaminem smsy były wysyłane 19.10 z zapytaniem o kolor plecaka. emotka

Ja także dostałam smsa 
Na część  dostałam smsy ale na 2 wygrane  zgłoszenia nie dostałam i nie wiem czy nie wysłali przez przeoczenie czy jakiś bład po mojej stronie, i nie przeszłam weryfikacji? ale by nie poinformowali?

Do mnie nic nie dotarło.

Ja mimo, że nie dostałam smsa z prośbą o wybór koloru to odesłałam, zobaczymy czy dojdzie.

Dostałam smsa, napisałam że chce niebieski, ale odpisali że może dasz niebieski a jak nie będzie, to wyślą losowo. No i mam CZARNY. Ktoś się chce zamienić na inny kolor kankena?

skąd czarny? Czarnego nie było na liscie
0 0

prosiaczek

#6740671 Napisano: 30.10.2020 20:28:38
masza napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

baxter napisał(a):

soulfly napisał(a):

baxter napisał(a):

estrelitta napisał(a):

e-e napisał(a):

soulfly napisał(a):

Ja także dostałam smsa 

Do mnie nic nie dotarło.

skąd czarny? Czarnego nie było na lisciNie

Nie mam pojecia ale mam czarny 

zielonaszpilka

#6740691 Napisano: 30.10.2020 21:55:25
prosiaczek napisał(a):

Ja im odpisałam, że chce niebieski. Przyjeżdża kurier a tu... Róż! Okazało się, że odpisałam im nie z tego startera  emotka chyba wolałabym czarny... Może ktoś chciałby się zamienić na niebieski? Naiwnie pytam emotka

prosiaczek

#6740699 Napisano: 30.10.2020 22:11:23
zielonaszpilka napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Ja im odpisałam, że chce niebieski. Przyjeżdża kurier a tu... Róż! Okazało się, że odpisałam im nie z tego startera   emotka chyba wolałabym czarny... Może ktoś chciałby się zamienić na niebieski? Naiwnie pytam emotka

Ja pierdzielę, to jakiś facet pakował emotka  
0 0

halliday

#6740701 Napisano: 30.10.2020 22:17:49
prosiaczek napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Ja im odpisałam, że chce niebieski. Przyjeżdża kurier a tu... Róż! Okazało się, że odpisałam im nie z tego startera   emotka chyba wolałabym czarny... Może ktoś chciałby się zamienić na niebieski? Naiwnie pytam emotka

dlaczego tak sądzisz? przecież nie wybrała koloru to dali najmniej popularny kolor

prosiaczek

#6740720 Napisano: 30.10.2020 23:34:29
halliday napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

dlaczego tak sądzisz? przecież nie wybrała koloru to dali najmniej popularny kolor

Ja wybrałam Niebieski a dostałam czarny. Szpilka wybrała niebieski a dostała różowy. Czy ten ktoś pakujący znał się na kolorach? emotka  
0 0

zielonaszpilka

#6740743 Napisano: 31.10.2020 09:10:00
prosiaczek napisał(a):

h

Ja wybrałam Niebieski a dostałam czarny. Szpilka wybrała niebieski a dostała różowy. Czy ten ktoś pakujący znał się na kolorach? emotka  

Prosiaczku, ja nie wybrałam;) mam dwie karty SIM w telefonie i odpisałam im nie z tej, co trzeba;) niebieskie na pewno szybko się skończyły, więc dali nam to co mieli:) Ty wybrałaś niebieski, ale że ich już nie mieli, to pewnie starali się dać Ci bardziej "męski" kolor, a że ja nie wybrałam wcale, to dali mi to, co im zbywało:D
0 0

anaesth

#6740745 Napisano: 31.10.2020 09:15:45

prosiaczek napisał(a):

h

Prosiaczku, ja nie wybrałam;) mam dwie karty SIM w telefonie i odpisałam im nie z tej, co trzeba;) niebieskie na pewno szybko się skończyły, więc dali nam to co mieli:) Ty wybrałaś niebieski, ale że ich już nie mieli, to pewnie starali się dać Ci bardziej "męski" kolor, a że ja nie wybrałam wcale, to dali mi to, co im zbywało:D

Oj tam oj tam. Może agencja chciała Ci zrobić gender reveal, że będziesz miała kiedyś córkę i to dla niej ten róż emotka
0 0