Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

asiatko

#6745560 Napisano: 19.11.2020 11:39:31
Hej. Mam takie spostrzeżenia odnoście loterii bramkowej Dołącz do paczki, Lewiatan, Kropka Bordo. Przez ponad tydzien z kolezanka sledzilysmy liste zwyciezcow uzupelniana na biezaco i spisywalysmy godziny bramek. Wyczailysmy ze nagrody bardzo często wpadały wg pewnego tego samego schematu, nie powiem jakiego, dokladnie co iles minut, i zawsze dokladnie z końcówką 5min. I nam tym sposobem udalo sie wbic - kolezance i mi po jednym razie. To owszem moze byc przypadek, ale my juz odpuszczamy bo wg nas ta loteria bramkowa wyglada na przekret zrobiony pod krewnych i znajomych królika, zwlaszcza ze miejscowosci sie bardzo czesto powtarzaja, a nowi laureaci pojawiali sie dokladnie po tej minucie ktora typowalysmy. Moze sie mylimy, a moze ktos bedzie chcial sie pobawic w detektywa i dojdzie do tych samych wniosków...
1 kreatia 0

aempe

#6745562 Napisano: 19.11.2020 11:44:11
rene napisał(a):

Czy ma ktoś problem z wypelnieniem formularza na bluze Lecha!mail dzis przyszedł!  emotka

Miałem kiedyś problem z telefonu. Z komputera poszło.
1 ReneK 0

kreatia

#6745564 Napisano: 19.11.2020 11:44:48
asiatko napisał(a):

Hej. Mam takie spostrzeżenia odnoście loterii bramkowej Dołącz do paczki, Lewiatan, Kropka Bordo. Przez ponad tydzien z kolezanka sledzilysmy liste zwyciezcow uzupelniana na biezaco i spisywalysmy godziny bramek. Wyczailysmy ze nagrody bardzo często wpadały wg pewnego tego samego schematu, nie powiem jakiego, dokladnie co iles minut, i zawsze dokladnie z końcówką 5min. I nam tym sposobem udalo sie wbic - kolezance i mi po jednym razie. To owszem moze byc przypadek, ale my juz odpuszczamy bo wg nas ta loteria bramkowa wyglada na przekret zrobiony pod krewnych i znajomych królika, zwlaszcza ze miejscowosci sie bardzo czesto powtarzaja, a nowi laureaci pojawiali sie dokladnie po tej minucie ktora typowalysmy. Moze sie mylimy, a moze ktos bedzie chcial sie pobawic w detektywa i dojdzie do tych samych wniosków...

tu bardziej lenistwo i zaniedbania organizatora niż znajomi królika, bo widzę znajome "twarze"  emotka  
kropeczka dała ciała emotka
0 0

jowita-sad

#6745565 Napisano: 19.11.2020 11:45:02
Czy w konkursie mbank można wygrać tylko raz na cały konkurs?
0 0

agakaz2

#6745569 Napisano: 19.11.2020 11:50:53
aanneettaa napisał(a):

Szukam regulaminu Kolej na Tyskie. Może zapisał ktoś w pierwszych dniach loterii - agencja usunęła 2 stacje benzynowe na
których można było dokonać zakupu: Cirkle K oraz moya.

mam z 9.11

Loteria jest prowadzona na terenie całej Rzeczypospolitej Polskiej, w sklepach sieci Carrefour, TESCO, Auchan, TOPAZ, Intermarche, E.Leclerc, POLOmarket, Netto, Lidl, BP, Circle K, AMIC, MOYA, dalej „Sklepy”. Informacja o Loterii dostępna jest na materiałach promocyjnych znajdujących się w Sklepach oraz na stronie kolejnatyskie.pl
0 0

edzia21

#6745574 Napisano: 19.11.2020 12:00:20
kreatia napisał(a):

asiatko napisał(a):

tu bardziej lenistwo i zaniedbania organizatora niż znajomi królika, bo widzę znajome "twarze"  emotka  
kropeczka dała ciała  emotka

Nie pierwszy i zapewne nie ostatni raz emotka  
1 kreatia 0

rkvi

#6745585 Napisano: 19.11.2020 12:05:35
aempe napisał(a):

rene napisał(a):

Czy ma ktoś problem z wypelnieniem formularza na bluze Lecha!mail dzis przyszedł!  emotka

Miałem kiedyś problem z telefonu. Z komputera poszło

Ja miałam problem, nie przychodził mail z pinem. Napisałam do nich, pomogli emotka
0 0

Frama

#6745588 Napisano: 19.11.2020 12:12:03
agakaz2 napisał(a):

aanneettaa napisał(a):

Szukam regulaminu Kolej na Tyskie. Może zapisał ktoś w pierwszych dniach loterii - agencja usunęła 2 stacje benzynowe na

mam z 9.11

Loteria jest prowadzona na terenie całej Rzeczypospolitej Polskiej, w sklepach sieci Carrefour, TESCO, Auchan, TOPAZ, Intermarche, E.Leclerc, POLOmarket, Netto, Lidl, BP, Circle K, AMIC, MOYA, dalej „Sklepy”. Informacja o Loterii dostępna jest na materiałach promocyjnych znajdujących się w Sklepach oraz na stronie kolejnatyskie.pl

Ja też mam zapisany 9.11 i u mnie jest:
1.6. Loteria jest prowadzona na terenie całej Rzeczypospolitej Polskiej, w sklepach sieci Carrefour, TESCO,
Auchan, Intermarche, E.Leclerc, POLOmarket, Netto, Lidl, dalej „Sklepy”. Informacja o Loterii dostępna jest
na materiałach promocyjnych znajdujących się w Sklepach oraz na stronie kolejnatyskie.pl.

stacji brak  emotka
0 0

misiamarysia

#6745589 Napisano: 19.11.2020 12:19:27
Frama napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

aanneettaa napisał(a):

mam z 9.11

Ja też mam zapisany 9.11 i u mnie jest:
1.6. Loteria jest prowadzona na terenie całej Rzeczypospolitej Polskiej, w sklepach sieci Carrefour, TESCO,
Auchan, Intermarche, E.Leclerc, POLOmarket, Netto, Lidl, dalej „Sklepy”. Informacja o Loterii dostępna jest
na materiałach promocyjnych znajdujących się w Sklepach oraz na stronie kolejnatyskie.pl.

stacji brak  emotka

To ciekawe, co z głównymi, jak ktoś trafi zgłoszeniem ze stacji. Ja np jedno puściłam.
0 0

iwonaz

#6745591 Napisano: 19.11.2020 12:21:37
asiatko napisał(a):

Asiątko ale odpuszczasz bo jesteś taka praworządna i nie dajesz się schematom? Czy zmienili schemat i nie możesz się juz wbić:)))))))))))))Bo skoro ogarnęłaś schemat to co stoi na przeszkodzie , zebyśwygrywaął?
0 0

ditomaso

#6745598 Napisano: 19.11.2020 12:32:53
w nestle znowu awaria?!
0 0

rozczochrana-bobrzyca

#6745599 Napisano: 19.11.2020 12:33:10
Dla wszystkich co nie wiedzą jaki rozmiar bluz z mbank przychodzi- Męskie L, a czapka jest taka uniwersalna bym powiedziała xd
1 kumulacja 0

samuraj

#6745600 Napisano: 19.11.2020 12:34:37
ditomaso napisał(a):

w nestle znowu awaria?!

ktoś wtyczkę wyciągnął emotka
1 andii 0

nitka310

#6745615 Napisano: 19.11.2020 13:04:20
Dino pełen koszyk, były już sms lub e-mail na rezerwe?
0 0

delfinka101

#6745616 Napisano: 19.11.2020 13:07:10
asiatko napisał(a):

Moze schemat sie zmienia? Skoro opracowywałaś schemat to po to by wygrywać a ktoś opracował i wygrywa, wiec czym się to różni. Jak bym opracowała schemat na bramki to bym grała, grała i grała i wygrywała. Jeżeli dało się opracować a znam kilka osób które tam wygrywają i wszystkie są z forum to uważasz, ze to te króliki i znajomi organizatora? Sama chciałas być w gronie tych królików i organizatorów
0 0

mamuska085

#6745617 Napisano: 19.11.2020 13:07:42
nitka310 napisał(a):

Właśnie dziś jadą z rezerwy ale nie wiem za jakie dni

0 0

samuraj

#6745618 Napisano: 19.11.2020 13:08:59
nitka310 napisał(a):

tak,u mnie o godzinie 10,49

beata28

#6745624 Napisano: 19.11.2020 13:16:12
delfinka101 napisał(a):

asiatko napisał(a):

Moze schemat sie zmienia? Skoro opracowywałaś schemat to po to by wygrywać a ktoś opracował i wygrywa, wiec czym się to różni. Jak bym opracowała schemat na bramki to bym grała, grała i grała i wygrywała. Jeżeli dało się opracować a znam kilka osób które tam wygrywają i wszystkie są z forum to uważasz, ze to te króliki i znajomi organizatora? Sama chciałas być w gronie tych królików i organizatorów

Czasem zna się schemat a brakuje umiejętności np. hakerskich. Wkurza w takich sytuacjach że agencja nie reaguje...
0 0

delfinka101

#6745628 Napisano: 19.11.2020 13:19:34
beata28 napisał(a):

Czasem zna się schemat a brakuje umiejętności np. hakerskich. Wkurza w takich sytuacjach że agencja nie reaguje...

Uwierz mi, osoby które grają siedzą cały dzień i kombinują, wpisują paragony w dużych ilościach. Na wygrana 100 mają tak naprawdę zarobione tylko 50 zł, bo reszta pochłania zakup  produktów. Idą w ilość + schemat opracowany. Nie ma tam hakerów. Ja tak nie gram bo jestem zbyt leniwa by cały dzień tak spędzić. Próbowałam kilkoma paragonami bez skutecznie ale tu akurat wiem że to nie program tylko ilość paragonów.
0 0

beata28

#6745635 Napisano: 19.11.2020 13:27:04
delfinka101 napisał(a):

beata28 napisał(a):

Uwierz mi, osoby które grają siedzą cały dzień i kombinują, wpisują paragony w dużych ilościach. Na wygrana 100 mają tak naprawdę zarobione tylko 50 zł, bo reszta pochłania zakup  produktów. Idą w ilość + schemat opracowany. Nie ma tam hakerów. Ja tak nie gram bo jestem zbyt leniwa by cały dzień tak spędzić. Próbowałam kilkoma paragonami bez skutecznie ale tu akurat wiem że to nie program tylko ilość paragonów.

Co Ty mi dziewczyno za ciemnotę sprzedajesz, nie siedzę tu od miesiaca. I powiem Ci tak, wygrałam tu konkternie 2x, włśnie po takim siedzeniu i "obserwowaniu". Dokładnie wiedziałam o której godzinie mam puścić zgłoszenie. Widocznie w tym czasie jakiś "króliczek" poszedł na siku. Póżniej natomiast pomimo znania dokładej bramki wskakiwał już inny króliczek i tak jest każdego dnia...wciąż te same króliki czy inne takie.
0 0