Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

fiona25

#6744971 Napisano: 17.11.2020 14:45:09
magisterek napisał(a):

Wczoraj niby do 20:00 mozna było wysłać hasła na WAWEL! Godzina 13:22 i ostatni etap niby rozwiązany. Szacun dla JURY! Nawet ja tak szybko nie czytam!, a tu niby obrady miały być emotka emotka

Ta Agencja to jawna kpina i zero szacunku do tych co grają, od razu zrobiliby z tego loterię emotka byłoby git! Przynajmniej zachowaliby jakiekolwiek pozory konkursu!

Żenada, nie czytali na bank...musieliby nockę zarwać  emotka  
0 0

darog

#6744979 Napisano: 17.11.2020 15:06:31
fiona25 napisał(a):

magisterek napisał(a):

Wczoraj niby do 20:00 mozna było wysłać hasła na WAWEL! Godzina 13:22 i ostatni etap niby rozwiązany. Szacun dla JURY! Nawet ja tak szybko nie czytam!, a tu niby obrady miały być emotka emotka

Ta Agencja to jawna kpina i zero szacunku do tych co grają, od razu zrobiliby z tego loterię emotka byłoby git! Przynajmniej zachowaliby jakiekolwiek pozory konkursu!

I jeszcze taka ciekawostka że formularz do zgłaszania hulał i przed 22;00 aktywny. Do której? Może do pólnocy? Nie wiem
OCZYWIŚCIE ZERO wygranej..
0 0

edzia21

#6744980 Napisano: 17.11.2020 15:09:01
darog napisał(a):

fiona25 napisał(a):

magisterek napisał(a):

I jeszcze taka ciekawostka że formularz do zgłaszania hulał i przed 22;00 aktywny. Do której? Może do pólnocy? Nie wiem
OCZYWIŚCIE ZERO wygranej..

I dzisiaj o 9:00 rano też hulał emotka
1 emi 0

androm

#6744986 Napisano: 17.11.2020 15:24:10
anaesth napisał(a):

I co, wygrał ktoś w Wawelu zgłoszeniem mailowym lub wysłanym wczoraj?  emotka

ja nie
0 0

edzia21

#6744987 Napisano: 17.11.2020 15:24:46
Trzeba pisać skargi/reklamacje do zleceniodawcy emotka  Takie gadanie na forum sprawy nie załatwi, a FORTUNA PS będzie dostawała kolejne zlecenia. 
0 0

fefka

#6744988 Napisano: 17.11.2020 15:27:59
Czy z Lubisie przychodzi Wam potwierdzenie udziału na email?
0 0

misiamarysia

#6744990 Napisano: 17.11.2020 15:29:55
Czy ten konkurs z mBanku gdzie są bluzy i czapki jest tylko dla tego konkretnego rocznika 2002???
Będę wdzięczna za odpowiedź.
0 0

vivi

#6744992 Napisano: 17.11.2020 15:34:12
misiamarysia napisał(a):

Czy ten konkurs z mBanku gdzie są bluzy i czapki jest tylko dla tego konkretnego rocznika 2002???
Będę wdzięczna za odpowiedź.

Nie. Od 13 roku życia można brać (od 13-18 za zgodą opiekuna)

vivi

#6744993 Napisano: 17.11.2020 15:36:20
fefka napisał(a):

Czy z Lubisie przychodzi Wam potwierdzenie udziału na email?

Nie
1 kumulacja 0

yaagatka

#6744994 Napisano: 17.11.2020 15:36:42
lukasz6 napisał(a):

zekomą treść zgłoszenia - które potwierdzili - a nigdy nie było wysłane. A na rzeczywiście wysłane - prawidłowo - NIC! 
Dość ich mam. 
Czekolad full Lindt na pół roku i zero wygranych.
Zechciało się "odbić" na Wawelu - by choć 200zł wpadło i część kosztów zwróciło - i lipa! Jak można wygrać -

Z ciekawostek - wczoraj wysłałam dwa zgłoszenia z maila na o2, a w niedziele z onet.pl 
Na o2 żadnych zwrotek z Wawela a na onecie jest.
Poza tym od kilku dni jak się loguję to mam komunikaty, że 'poczta jest tymczasowo nieczynna' czy coś.. 

Może faktycznie jakiś problem z mailami na o2?
0 0

anialistopad

#6744999 Napisano: 17.11.2020 16:03:26
Możecie wysłać zgłoszenie na loterię Nestle? Pudliszki loteria jakieś potwierdzenie na @ przychodzi, bo u mnie koło się nie kręci to raz, a dwa jak wpisuje ponownie ten paragon to jest, że wykorzystany
0 0

atyde25

#6745001 Napisano: 17.11.2020 16:04:48
Tak pudliszki przychodzi potwierdzenie na maila.
0 0

atyde25

#6745002 Napisano: 17.11.2020 16:05:41
Szukaj go w spamie.Z kontakt@jubileuszpudliszki.pl
0 0

anialistopad

#6745004 Napisano: 17.11.2020 16:12:05
Właśnie dotarł e-mail i gratulujemy wygranej. Na zdjęciu produkty pudliszek to znaczy, że to wygrałam tak? 

fiona25

#6745014 Napisano: 17.11.2020 16:33:55
yaagatka napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

zekomą treść zgłoszenia - które potwierdzili - a nigdy nie było wysłane. A na rzeczywiście wysłane - prawidłowo - NIC! 
Dość ich mam. 
Zechciało się "odbić" na Wawelu - by choć 200zł wpadło i część kosztów zwróciło - i lipa! Jak można wygrać -

Z ciekawostek - wczoraj wysłałam dwa zgłoszenia z maila na o2, a w niedziele z onet.pl 
Na o2 żadnych zwrotek z Wawela a na onecie jest.
Poza tym od kilku dni jak się loguję to mam komunikaty, że 'poczta jest tymczasowo nieczynna' czy coś.. 

Może faktycznie jakiś problem z mailami na o2?

ja wysyłam z O2 i zwrotek nie dostaję,ale mail z informacją o wygranej przyszedł (nie teraz, w poprzedniej loterii) , składałam reklamację bo kasa z bramki nie wpłynęła i też odpowiedź dostałam - więc moze faktycznie O2 kuleje ,ale raczej tylko w kwestii zwrotek - taką mam nadzieję przynajmniej emotka
1 yaagatka 0

rozczochrana-bobrzyca

#6745019 Napisano: 17.11.2020 16:40:20
Ja mam aplikację, która śledzi maile czy ktoś je otworzył czy nie, nazywa się mailtrack. Może tak spróbujcie? 
Na przykład dzięki niej wiem, że mój mail na konkurs z krzyżówkami nawet otworzony nie został, a zwycięzca już wybrany.... . 

malmika

#6745042 Napisano: 17.11.2020 17:18:22
Czy dzisiejsze wygrane z Wawela to już ostatni etap? Zawsze informowali chyba końcem tygodnia, tersz tak szybko? 
0 0

monkakk

#6745056 Napisano: 17.11.2020 18:09:13
malmika napisał(a):

Czy dzisiejsze wygrane z Wawela to już ostatni etap? Zawsze informowali chyba końcem tygodnia, tersz tak szybko? 

tak, grałam tylko w ostatni etapie i dziś dostałam@
0 0

yonex

#6745075 Napisano: 17.11.2020 19:05:31
Jak wygrałem to czytają, jak nie wygrałem to nie czytają. Pewnie w rzeczywistości wygląda to tak:
- Janusz? Do kiedy mamy podać wyniki tego konkursu „Keczup ci w bułę”?
- Ty, nie pamiętam. Możemy teraz. A ile było zgłoszeń?
- Koło dychy chyba.
- Pogięło ich! Kto to ma czytać? Co tam trzeba było napisać?
- Dlaczego kochasz grać w piłkę z Pikantnym Kutaczanem?
- A nagród ile?
- Jedna główna 10 kafli, 5 po tauzenie i 100 otwieraczy do konserw.
 - To weź jak zawsze, 2 z początku, 2 ze środka, 2 z końca i lecim. Tę chińszczyznę to jak tam sobie chcesz albo w tym ekselu zrób.
- A główną komu?
- Nie wiem. A na jaką literę ostatnio było? 
- Na W.
- To po kolei. Teraz dawaj na Y!
- Mam tu właśnie na końcu Yessikę z Suchej Psiny, słuchaj czy się nada - Czy parówa, czy kiełbasa z keczupem Kutaczan to ekstraklasa!
- Dobreee! Dawaj numer i dzwonimy, resztę wbijaj w system i puszczaj pocztę.
- No i git.

agicho

#6745095 Napisano: 17.11.2020 21:14:16
darog napisał(a):

agicho napisał(a):

darog napisał(a):

agicho napisał(a):

darog napisał(a):

am wrażenie, że oni są nienormalni i dokładnie wiedzą co wyprawiają.

Są tak pewni siebie i tego że dostaną kolejne zgłoszenia na organizacje loterii-konkursów-że mają gdzieś!
Do dziś nie ma odp na rzekomą treść zgłoszenia - które potwierdzili - a nigdy nie było wysłane. A na rzeczywiście wysłane - prawidłowo - NIC! 
Dość ich mam. 
Zechciało się "odbić" na Wawelu - by choć 200zł wpadło i część kosztów zwróciło - i lipa! Jak można wygrać - skoro agencja nie daje szansy na dokonanie zgłoszenia? 
I nie wierzę w jakieś dziwactwa że na wp.pl akurat potwierdzenia nie przychodziły! Jak już to tylko od "Fortuny"! 

Najgorsza agencja! Przez o,że maile nie docierają ani od nich ani do nich  oczywiście wedle nich to po stronie mego operatora leży problem emotka / straciłam nagrodę w Blacku...na szczęście to tylko rękawice bokserskie. Ile jest takich osób które nawet nie mają pojęcia ,że tam "wygrały" bo maile widmo nie dotarły.

A skąd wiesz-że w BLACK była nagroda i że jest stracona?
Ja i znajomi pełno zgłoszeń posłaliśmy, ale zero. Nie było ani potwierdzeń zgłoszenia do loterii na maila ani maila z info o nagrodzie.

Bo dostałam telefon z agencji. a według nich warunkiem odebrania jest klikniecie na link co wyślą, mimo twierdzeń,że kobieta wysyła kolejny raz nie dotarł żaden mai / poczta na tlenie ale z tego co ktoś pisała mają z innymi portalami też problem z dostarczaniem maili.
Wolałabym chyba nie dostać tel. i mieć świadomość,że po prostu nie wygrałam. Ile osób takich jest?

???
Ale to oni mają w regulaminie: że dzwonią poinformować - że stracona nagroda? 

- to oni mają udowodnić, że powiadomili
- nie TY że nie masz info...
Sprawa prosta. Zgłosić tam gdzie trzeba np policja że podejrzewasz oszustwo. Szybko sprawdzą: czy wysłali i kiedy...

"dzwonią poinformować - że stracona nagroda? "

sprawa akurat się rypła "przy okazji" napisała priv.Poza tym oni nic nie muszą to raz a dwa sprawa z "policją" - dobre sobie.Kto będzie zajmował się nagrodą za 100 zl(?) Wszystko ładnie w teorii.
0 0