Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

atyde25

#6745002 Napisano: 17.11.2020 16:05:41
Szukaj go w spamie.Z kontakt@jubileuszpudliszki.pl
0 0

anialistopad

#6745004 Napisano: 17.11.2020 16:12:05
Właśnie dotarł e-mail i gratulujemy wygranej. Na zdjęciu produkty pudliszek to znaczy, że to wygrałam tak? 

fiona25

#6745014 Napisano: 17.11.2020 16:33:55
yaagatka napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

zekomą treść zgłoszenia - które potwierdzili - a nigdy nie było wysłane. A na rzeczywiście wysłane - prawidłowo - NIC! 
Dość ich mam. 
Czekolad full Lindt na pół roku i zero wygranych.
Zechciało się "odbić" na Wawelu - by choć 200zł wpadło i część kosztów zwróciło - i lipa! Jak można wygrać -

Z ciekawostek - wczoraj wysłałam dwa zgłoszenia z maila na o2, a w niedziele z onet.pl 
Na o2 żadnych zwrotek z Wawela a na onecie jest.
Poza tym od kilku dni jak się loguję to mam komunikaty, że 'poczta jest tymczasowo nieczynna' czy coś.. 

Może faktycznie jakiś problem z mailami na o2?

ja wysyłam z O2 i zwrotek nie dostaję,ale mail z informacją o wygranej przyszedł (nie teraz, w poprzedniej loterii) , składałam reklamację bo kasa z bramki nie wpłynęła i też odpowiedź dostałam - więc moze faktycznie O2 kuleje ,ale raczej tylko w kwestii zwrotek - taką mam nadzieję przynajmniej emotka
1 yaagatka 0

rozczochrana-bobrzyca

#6745019 Napisano: 17.11.2020 16:40:20
Ja mam aplikację, która śledzi maile czy ktoś je otworzył czy nie, nazywa się mailtrack. Może tak spróbujcie? 
Na przykład dzięki niej wiem, że mój mail na konkurs z krzyżówkami nawet otworzony nie został, a zwycięzca już wybrany.... . 

malmika

#6745042 Napisano: 17.11.2020 17:18:22
Czy dzisiejsze wygrane z Wawela to już ostatni etap? Zawsze informowali chyba końcem tygodnia, tersz tak szybko? 
0 0

monkakk

#6745056 Napisano: 17.11.2020 18:09:13
malmika napisał(a):

Czy dzisiejsze wygrane z Wawela to już ostatni etap? Zawsze informowali chyba końcem tygodnia, tersz tak szybko? 

tak, grałam tylko w ostatni etapie i dziś dostałam@
0 0

yonex

#6745075 Napisano: 17.11.2020 19:05:31
Jak wygrałem to czytają, jak nie wygrałem to nie czytają. Pewnie w rzeczywistości wygląda to tak:
- Janusz? Do kiedy mamy podać wyniki tego konkursu „Keczup ci w bułę”?
- Ty, nie pamiętam. Możemy teraz. A ile było zgłoszeń?
- Koło dychy chyba.
- Pogięło ich! Kto to ma czytać? Co tam trzeba było napisać?
- Dlaczego kochasz grać w piłkę z Pikantnym Kutaczanem?
- A nagród ile?
- Jedna główna 10 kafli, 5 po tauzenie i 100 otwieraczy do konserw.
 - To weź jak zawsze, 2 z początku, 2 ze środka, 2 z końca i lecim. Tę chińszczyznę to jak tam sobie chcesz albo w tym ekselu zrób.
- A główną komu?
- Nie wiem. A na jaką literę ostatnio było? 
- Na W.
- To po kolei. Teraz dawaj na Y!
- Mam tu właśnie na końcu Yessikę z Suchej Psiny, słuchaj czy się nada - Czy parówa, czy kiełbasa z keczupem Kutaczan to ekstraklasa!
- Dobreee! Dawaj numer i dzwonimy, resztę wbijaj w system i puszczaj pocztę.
- No i git.

agicho

#6745095 Napisano: 17.11.2020 21:14:16
darog napisał(a):

agicho napisał(a):

darog napisał(a):

agicho napisał(a):

darog napisał(a):

am wrażenie, że oni są nienormalni i dokładnie wiedzą co wyprawiają.

Są tak pewni siebie i tego że dostaną kolejne zgłoszenia na organizacje loterii-konkursów-że mają gdzieś!
Do dziś nie ma odp na rzekomą treść zgłoszenia - które potwierdzili - a nigdy nie było wysłane. A na rzeczywiście wysłane - prawidłowo - NIC! 
Dość ich mam. 
Zechciało się "odbić" na Wawelu - by choć 200zł wpadło i część kosztów zwróciło - i lipa! Jak można wygrać - skoro agencja nie daje szansy na dokonanie zgłoszenia? 
I nie wierzę w jakieś dziwactwa że na wp.pl akurat potwierdzenia nie przychodziły! Jak już to tylko od "Fortuny"! 

Najgorsza agencja! Przez o,że maile nie docierają ani od nich ani do nich  oczywiście wedle nich to po stronie mego operatora leży problem emotka / straciłam nagrodę w Blacku...na szczęście to tylko rękawice bokserskie. Ile jest takich osób które nawet nie mają pojęcia ,że tam "wygrały" bo maile widmo nie dotarły.

A skąd wiesz-że w BLACK była nagroda i że jest stracona?
Ja i znajomi pełno zgłoszeń posłaliśmy, ale zero. Nie było ani potwierdzeń zgłoszenia do loterii na maila ani maila z info o nagrodzie.

Bo dostałam telefon z agencji. a według nich warunkiem odebrania jest klikniecie na link co wyślą, mimo twierdzeń,że kobieta wysyła kolejny raz nie dotarł żaden mai / poczta na tlenie ale z tego co ktoś pisała mają z innymi portalami też problem z dostarczaniem maili.
Wolałabym chyba nie dostać tel. i mieć świadomość,że po prostu nie wygrałam. Ile osób takich jest?

???
Ale to oni mają w regulaminie: że dzwonią poinformować - że stracona nagroda? 

- to oni mają udowodnić, że powiadomili
- nie TY że nie masz info...
Sprawa prosta. Zgłosić tam gdzie trzeba np policja że podejrzewasz oszustwo. Szybko sprawdzą: czy wysłali i kiedy...

"dzwonią poinformować - że stracona nagroda? "

sprawa akurat się rypła "przy okazji" napisała priv.Poza tym oni nic nie muszą to raz a dwa sprawa z "policją" - dobre sobie.Kto będzie zajmował się nagrodą za 100 zl(?) Wszystko ładnie w teorii.
0 0

nataliii

#6745106 Napisano: 17.11.2020 21:38:36
agicho napisał(a):

darog napisał(a):

agicho napisał(a):

darog napisał(a):

agicho napisał(a):

darog napisał(a):

Są tak pewni siebie i tego że dostaną kolejne zgłoszenia na organizacje loterii-konkursów-że mają gdzieś!
Do dziś nie ma odp na rzekomą treść zgłoszenia - które potwierdzili - a nigdy nie było wysłane. A na rzeczywiście wysłane - prawidłowo - NIC! 
Dość ich mam. 
Zechciało się "odbić" na Wawelu - by choć 200zł wpadło i część kosztów zwróciło - i lipa! Jak można wygrać - skoro agencja nie daje szansy na dokonanie zgłoszenia? 
I nie wierzę w jakieś dziwactwa że na wp.pl akurat potwierdzenia nie przychodziły! Jak już to tylko od "Fortuny"! 

Najgorsza agencja! Przez o,że maile nie docierają ani od nich ani do nich  oczywiście wedle nich to po stronie mego operatora leży problem emotka / straciłam nagrodę w Blacku...na szczęście to tylko rękawice bokserskie. Ile jest takich osób które nawet nie mają pojęcia ,że tam "wygrały" bo maile widmo nie dotarły.

Ja i znajomi pełno zgłoszeń posłaliśmy, ale zero. Nie było ani potwierdzeń zgłoszenia do loterii na maila ani maila z info o nagrodzie.

Bo dostałam telefon z agencji. a według nich warunkiem odebrania jest klikniecie na link co wyślą, mimo twierdzeń,że kobieta wysyła kolejny raz nie dotarł żaden mai / poczta na tlenie ale z tego co ktoś pisała mają z innymi portalami też problem z dostarczaniem maili.
Wolałabym chyba nie dostać tel. i mieć świadomość,że po prostu nie wygrałam. Ile osób takich jest?

???

Sprawa prosta. Zgłosić tam gdzie trzeba np policja że podejrzewasz oszustwo. Szybko sprawdzą: czy wysłali i kiedy...

sprawa akurat się rypła "przy okazji" napisała priv.Poza tym oni nic nie muszą to raz a dwa sprawa z "policją" - dobre sobie.Kto będzie zajmował się nagrodą za 

Moim "skromnym "zdaniem- niedoświadczonej konkursowiczki- lepiej w  takiej sytuacji kontaktować się z zleceniodawcą. To tym którzy to zlecali zależy na uczuciowości. To oni będą w staniej bardziej pomóc. Szczególnie jak agencja dzwoni, że coś się ma a potem jednak nie. Wydaje mi się że osoby które to zlecają nie znają się tak mega na tym jak działa ten świat promocji, konkursów i szczere telefon do nich lub napisanie co się stało może pomóc
. Co myślicie?:) "W sensie że brałam udział w loterii Black i wygrałam ale mam problem z agencją . Czy możecie mi Państwo pomóc?" Nie oszukujmy się Agencję bardzo boją się tych firm co im zlecają konkurs niż NAS:)

izkak

#6745108 Napisano: 17.11.2020 21:46:16
Czy po odesłaniu dokumentów z Melvit przychodzi jakaś automatyczna zwrotka na maila? emotka
0 0

ReneK

#6745113 Napisano: 17.11.2020 22:10:45
Pytanko! emotka Czy ktos odnalazl się wsrod Laureatow testu Wizaż Nivea Filler Cellular!i nie dostał jeszcze maila emotka
Generalnie chyba!  jestem na liscie! ale pierwsza literka nazwiska to może być tez zbieznosc! a maila Brak!emotka
0 0

lukasz6

#6745124 Napisano: 17.11.2020 22:53:33
nataliii napisał(a):

agicho napisał(a):

darog napisał(a):

agicho napisał(a):

darog napisał(a):

agicho napisał(a):

darog napisał(a):

Dość ich mam. 

???

sprawa akurat się rypła "przy okazji" napisała priv.Poza tym oni nic nie muszą to raz a dwa sprawa z "policją" - dobre sobie.Kto będzie zajmował się nagrodą za 

Moim "skromnym "zdaniem- niedoświadczonej konkursowiczki- lepiej w  takiej sytuacji kontaktować się z zleceniodawcą. To tym którzy to zlecali zależy na uczuciowości. To oni będą w staniej bardziej pomóc. Szczególnie jak agencja dzwoni, że coś się ma a potem jednak nie. Wydaje mi się że osoby które to zlecają nie znają się tak mega na tym jak działa ten świat promocji, konkursów i szczere telefon do nich lub napisanie co się stało może pomóc
. Co myślicie?:) "W sensie że brałam udział w loterii Black i wygrałam ale mam problem z agencją . Czy możecie mi Państwo pomóc?" Nie oszukujmy się Agencję bardzo boją się tych firm co im zlecają konkurs niż NAS:)

Popieram poprzedniczkę. Ode mnie zażądano kiedyś w celu sprawdzenia rzekomo mojej tożsamości skanu dowodu osobistego, który miałem przesłać mailem! Oczywiście nie zamierzałem tego robić, ale podałem, że ok, jeśli Pani, która do mnie dzwoni, wyślę mi swój dowód mailem najpierw... Zatkało ją. Absolutnie nie mają prawa żądać skanu dokumentu tożsamości. Nie pomogły żadne moje tłumaczenia, że przecież jest RODO, że ich żądanie przesłania DO nie wynika z regulaminu konkursu, że dowód mogę co najwyżej pokazać kurierowi dostarczającemu przesyłkę. Stwierdziłem, że nie będę się boksować z tymi tłukami. Ale wpadłem na pomysł, by napisać do zleceniodawcy konkursu (fundatora nagród). Opisałem, że jestem laureatem, ale nie chcą mi wydać nagrody, bo uzależniają to od otrzymania skanu mego DO, że cwaniakują, itd. Przesłałem całą korespondencję mailową z agencją do wiadomości zleceniodawcy. Podałem nr do siebie. Na drugi dzień telefon od pani z działu marketingu fundatora od razu z przeprosinami, że wyjaśnili sprawę z agencją, nagroda zostanie mi dziś wysłana, a w ramach przeprosin za zamieszanie oni od siebie jeszcze mi przyślą dodatkowy upominek w podziękowaniu za moje zaangażowanie. Bardzo miło mi się z panią rozmawiało. Przekazałem swoje uwagi odnośnie agencji, której zlecili konkurs, że na ich miejscu bym niczego więcej takim amatorom nie zlecał. Efekt jaki osiągnęli przez działanie agencji był taki, że zamiast zmotywować do zakupów ich produktów i pozytywnie nastrajać do marki, zniechęcili mnie kompletnie. A chyba nie o to im chodziło jak zlecali organizację konkursu. Pani przyznała mi rację, bardzo podziękowała za uwagi, na zebraniu w firmie poruszy kwestię zmiany podmiotu obsługującego ich działania marketingowe. Od tej pory nie widzę, by ta agencja, której nazwy nie będę wymieniać, prowadziła już jakiekolwiek akcje dla tego fundatora. Prosta zasada - jak ktoś coś robi dobrze, to się go chwali i poleca. Ale jak ktoś partaczy, to nie można milczeć, bo takie nieprofesjonalne działanie zaszkodziło dziś mi, a jutro może kolejnym konsumentom.

fiona25

#6745139 Napisano: 18.11.2020 07:38:09
yonex napisał(a):

Jak wygrałem to czytają, jak nie wygrałem to nie czytają. Pewnie w rzeczywistości wygląda to tak:
- Janusz? Do kiedy mamy podać wyniki tego konkursu „Keczup ci w bułę”?
- Ty, nie pamiętam. Możemy teraz. A ile było zgłoszeń?
- Koło dychy chyba.
- Pogięło ich! Kto to ma czytać? Co tam trzeba było napisać?
- Dlaczego kochasz grać w piłkę z Pikantnym Kutaczanem?
- A nagród ile?
- Jedna główna 10 kafli, 5 po tauzenie i 100 otwieraczy do konserw.
 - To weź jak zawsze, 2 z początku, 2 ze środka, 2 z końca i lecim. Tę chińszczyznę to jak tam sobie chcesz albo w tym ekselu zrób.
- A główną komu?
- Nie wiem. A na jaką literę ostatnio było? 
- Na W.
- To po kolei. Teraz dawaj na Y!
- Mam tu właśnie na końcu Yessikę z Suchej Psiny, słuchaj czy się nada - Czy parówa, czy kiełbasa z keczupem Kutaczan to ekstraklasa!
- Dobreee! Dawaj numer i dzwonimy, resztę wbijaj w system i puszczaj pocztę.
- No i git.

Uśmiałam sie szczerze emotka  Zgadzam sie z Tobą , jestem pewna,że w agencjach które rozwiązują konkurs kilka godzin po zakonczeniu przyjmowania zgłoszeń dokładnie tak to wygląda. I to nie jest tak,że jak wygram to uważam,że są uczciwi a jak nie wygram to "nie czytają" - czasem wygrywam takim gniotem,że w głębi ducha zastanawiam się, czy ktoś to w ogóle przeczytał...  Tylko raz w tej Agencji byłam pewna,że wygrałam uczciwie...w bramkach.. A potem musiałam pisać reklamację bo nagroda jakoś nie mogła do mnie dotrzeć  emotka

anialistopad

#6745150 Napisano: 18.11.2020 09:05:00
Informujemy, ze w dniu 18.11.2020 przesylka o numerze listu przewozowego 000002....,..wyslana przez MOSQI.TO zostala doreczona do adresata.? Ktoś wie co to? Nie dostalam dzis paczki 
0 0

agusiac87

#6745158 Napisano: 18.11.2020 09:29:41
Olej wielkopolski informuje mailem czy SMS? 
0 0

madllen

#6745159 Napisano: 18.11.2020 09:30:57
agusiac87 napisał(a):

Olej wielkopolski informuje mailem czy SMS? 

SMS
1 agusiac87 0

nitka310

#6745168 Napisano: 18.11.2020 09:59:10
misiamarysia napisał(a):

nataliii napisał(a):

slomkab napisał(a):

mountain napisał(a):

czy z heinekena przychodzi potwierdzenie wysłania zgłoszenia na maila?

Ja nie mam

Ja też nie mam żadnego emaila:)

Tylko na stronie pojawiła się informacja

Jeśli mówimy o tym samym konkursie (do wygrania karton piwa dla siebie i drugi dla przyjaciela) to również nie mam nic na e-mailu A z tego co kojarzę to rok temu było potwierdzenieemotka , nie widzę też nigdzie regulaminuemotka
0 0

eskel

#6745171 Napisano: 18.11.2020 10:01:22
Proszę regulamin: https://heineken....prezent_Heineken.pdf

Potwierdzenia na maila niema - rok temu także nie było. 
0 0

basku

#6745176 Napisano: 18.11.2020 10:14:15
proszę napiszcie czy otrzymaliście @ z tego konkursu? https://www.kuchn...iaplusdomo/laureaci?
0 0

donia7

#6745179 Napisano: 18.11.2020 10:15:10
Brałam udział w konkursie kuchnia+ domo. Nie ma mnie na liście wygranych, natomiast dostałam mejla z gratulacjami emotka Napisałam do nich, że dziękuję, natomiast nie ma mnie na liście zwycięzców. Oni odpisali, że z mojego emaila mają zgłoszenie na A.K (jakiegoś faceta) emotka  Czyli do mojego mejla jakiś facet jest przypisany emotka  

Koleżanka wygrała, jest na liście a nie ma emaila z gratulacjami emotka
0 0