Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

delfinka101

#6745640 Napisano: 19.11.2020 13:32:52
beata28 napisał(a):

Co Ty mi dziewczyno za ciemnotę sprzedajesz, nie siedzę tu od miesiaca. I powiem Ci tak, wygrałam tu konkternie 2x, włśnie po takim siedzeniu i "obserwowaniu". Dokładnie wiedziałam o której godzinie mam puścić zgłoszenie. Widocznie w tym czasie jakiś "króliczek" poszedł na siku. Póżniej natomiast pomimo znania dokładej bramki wskakiwał już inny króliczek i tak jest każdego dnia...wciąż te same króliki czy inne takie

ha ha ha. To żyj sobie dalej w takim przekonaniu. 3 osoby które tam wygrywają są z forum ani jednej nie uważam za hakera. inni pewnie tez sa z forum ale ich nie znam. Teraz już nie dziwi mnie, że ludzie nie chwalą się wygranymi bo innym żal 4 litery ściska. No i wszędzie dopatrują się oszustwa; agencje to oszuści, wygrywający są podstawieni, jak nie wygram to losowali hasła a jak wygram to wybierali ale mam dla ciebie dobrą wiadomość; to się leczy emotka  

iwonaz

#6745642 Napisano: 19.11.2020 13:43:01
beata28 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

beata28 napisał(a):

Czasem zna się schemat a brakuje umiejętności np. hakerskich. Wkurza w takich sytuacjach że agencja nie reaguje...

Uwierz mi, osoby które grają siedzą cały dzień i kombinują, wpisują paragony w dużych ilościach. Na wygrana 100 mają tak naprawdę zarobione tylko 50 zł, bo reszta pochłania zakup  produktów. Idą w ilość + schemat opracowany. Nie ma tam hakerów. Ja tak nie gram bo jestem zbyt leniwa by cały dzień tak spędzić. Próbowałam kilkoma paragonami bez skutecznie ale tu akurat wiem że to nie program tylko ilość paragonów.

Co Ty mi dziewczyno za ciemnotę sprzedajesz, nie siedzę tu od miesiaca. I powiem Ci tak, wygrałam tu konkternie 2x, włśnie po takim siedzeniu i "obserwowaniu". Dokładnie wiedziałam o której godzinie mam puścić zgłoszenie. Widocznie w tym czasie jakiś "króliczek" poszedł na siku. Póżniej natomiast pomimo znania dokładej bramki wskakiwał już inny króliczek i tak jest każdego dnia...wciąż te same króliki czy inne takie.

Jak króliki widzisz to już dobrze nie jest..emotka
Ja na Twoim miejscu siedziałabym i czekała, aż krolik pojdzie siku........Stówki kuszą

beata28

#6745644 Napisano: 19.11.2020 13:48:49
delfinka101 napisał(a):

beata28 napisał(a):

Co Ty mi dziewczyno za ciemnotę sprzedajesz, nie siedzę tu od miesiaca. I powiem Ci tak, wygrałam tu konkternie 2x, włśnie po takim siedzeniu i "obserwowaniu". Dokładnie wiedziałam o której godzinie mam puścić zgłoszenie. Widocznie w tym czasie jakiś "króliczek" poszedł na siku. Póżniej natomiast pomimo znania dokładej bramki wskakiwał już inny króliczek i tak jest każdego dnia...wciąż te same króliki czy inne takie

ha ha ha. To żyj sobie dalej w takim przekonaniu. 3 osoby które tam wygrywają są z forum ani jednej nie uważam za hakera. inni pewnie tez sa z forum ale ich nie znam. Teraz już nie dziwi mnie, że ludzie nie chwalą się wygranymi bo innym żal 4 litery ściska. No i wszędzie dopatrują się oszustwa; agencje to oszuści, wygrywający są podstawieni, jak nie wygram to losowali hasła a jak wygram to wybierali ale mam dla ciebie dobrą wiadomość; to się leczy emotka  

A Ty naprawdę nie rozumiesz co napisałam czy tylko tak udajesz dla zmyłki  z reszta swoich "króliczków?
Ja lubię pisać o konkretach, z własego doświadczenia a nie z przypuszczeń i gdybań jak robisz to Ty, dlatego nie jesteś dla mnie partnerem do rozmowy akurat w przypadku tej konkretnej loterii. Przykro mi...
0 0

delfinka101

#6745645 Napisano: 19.11.2020 13:54:43
beata28 napisał(a):

A Ty naprawdę nie rozumiesz co napisałam czy tylko tak udajesz dla zmyłki  z reszta swoich "króliczków?
Ja lubię pisać o konkretach, z własego doświadczenia a nie z przypuszczeń i gdybań jak robisz to Ty, dlatego nie jesteś dla mnie partnerem do rozmowy akurat w przypadku tej konkretnej loterii. Przykro mi...

Ja nie gdybam, ja wiem ile paragonów konkretna osoba wbija. Skoro jesteś taka obcykana, to pilnuj kiedy te króliczki pójdą siku i wygrywaj. Mi się nie chce, nie potrafię się w bić i nie wygrywam, więc odpuściłam. Masz z jednym rację; nie jesteś dla mnie partnerem do dyskusji, bo brakuje Ci argumentów. Skoro ty wygrałaś 2 x, moja koleżanka nie konkursowa wygrała raz, kilka osób na forum strzałem się  chwaliło to dosyć często króliczki chodzą siusiu. Korzystaj z okazji.
0 0

soulfly

#6745649 Napisano: 19.11.2020 14:03:46
delfinka101 napisał(a):

beata28 napisał(a):

Ja nie gdybam, ja wiem ile paragonów konkretna osoba wbija. Skoro jesteś taka obcykana, to pilnuj kiedy te króliczki pójdą siku i wygrywaj. Mi się nie chce, nie potrafię się w bić i nie wygrywam, więc emotka odpuściłam. Masz z jednym rację; nie jesteś dla mnie partnerem do dyskusji, bo brakuje Ci argumentów. Skoro ty wygrałaś 2 x, moja koleżanka nie konkursowa wygrała raz, kilka osób na forum strzałem się  chwaliło to dosyć często króliczki chodzą siusiu. Korzystaj z okazji.

Idę siku emotka emotka

soulfly

#6745654 Napisano: 19.11.2020 14:19:45
koniczynka123 napisał(a):

soulfly napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

beata28 napisał(a):

Ja nie gdybam, ja wiem ile paragonów konkretna osoba wbija. Skoro jesteś taka obcykana, to pilnuj kiedy te króliczki pójdą siku i wygrywaj. Mi się nie chce, nie potrafię się w bić i nie wygrywam, więc emotka odpuściłam. Masz z jednym rację; nie jesteś dla mnie partnerem do dyskusji, bo brakuje Ci argumentów. Skoro ty wygrałaś 2 x, moja koleżanka nie konkursowa wygrała raz, kilka osób na forum strzałem się  chwaliło to dosyć często króliczki chodzą siusiu. Korzystaj z okazji.

Idę siku  emotka emotka

Widzisz, poszedłeś siku i trafił inny forumowicz, który się nie pochwalił. I tym forumowiczem nie byłam niestety ja choć nakupowałam rano orzeszków i też gram, i gram, i gram...

No to przynajmniej w przyjemnej atmosferze: grasz I chrupiesz emotka

jowita-sad

#6745684 Napisano: 19.11.2020 15:28:49
Hej, ktoś mi napisze czy n ajedne dane można wygrać więcej niz jeden raz w mBank?? Proszę o odpowiedź ????
0 0

agakaz2

#6745695 Napisano: 19.11.2020 15:36:22
jowita-sad napisał(a):

Hej, ktoś mi napisze czy n ajedne dane można wygrać więcej niz jeden raz w mBank?? Proszę o odpowiedź ????

regulamin jasno mówi

Każdy Uczestnik może wziąć udział w Konkursie wiele razy, ale dany Uczestnik może otrzymać Nagrodę w Konkursie tylko jeden raz.
0 0

nanajka81

#6745715 Napisano: 19.11.2020 16:31:07
Pytanie do osób które wygrały grę planszową w lubisiach: dostaliście potwierdzenie pozytywnej weryfikacji?
0 0

PrzemekNMR

#6745716 Napisano: 19.11.2020 16:32:52
ile czasu czekaliście na meila pozytywnej weryfikacji w loterii tiger power?? z nagrodą dzienną?
0 0

ilonaxx5

#6745724 Napisano: 19.11.2020 16:37:05
nanajka81 napisał(a):

Pytanie do osób które wygrały grę planszową w lubisiach: dostaliście potwierdzenie pozytywnej weryfikacji?

nie
0 0

agakaz2

#6745730 Napisano: 19.11.2020 16:42:23
superloser napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

jowita-sad napisał(a):

regulamin jasno mówi

Każdy Uczestnik może wziąć udział w Konkursie wiele razy, ale dany Uczestnik może otrzymać Nagrodę w Konkursie tylko jeden raz.

A jest ograniczenie na adres... jak juz jestes w regulaminie  emotka   emotka

nie było takiej info emotka

agakaz2

#6745731 Napisano: 19.11.2020 16:43:29
nanajka81 napisał(a):

nie
0 0

agakaz2

#6745737 Napisano: 19.11.2020 16:50:54
PrzemekNMR napisał(a):

ile czasu czekaliście na meila pozytywnej weryfikacji w loterii tiger power?? z nagrodą dzienną?

u mnie szybko do 3 dni
0 0

PrzemekNMR

#6745739 Napisano: 19.11.2020 16:57:43
agakaz2 napisał(a):

PrzemekNMR napisał(a):

u mnie szybko do 3 dni

Dziękuję za info, u mnie już 5 dni zleciało i cisza
0 0

kejm

#6745757 Napisano: 19.11.2020 17:25:57
Czy wygrał ktoś w nutelli kto ma maila na gmailu?
0 0

tereniagno

#6745762 Napisano: 19.11.2020 17:36:50
agakaz2 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

nie

nie
0 0

misialala79

#6745764 Napisano: 19.11.2020 17:43:12
tereniagno napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

nie

nie

0 0

misialala79

#6745765 Napisano: 19.11.2020 17:44:41
tereniagno napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

nie

nie

Ale na stronie, do dnia w którym wygrałam, przypisali imię i miejscowość. Stąd wiem że mam grę. 
0 0

amelka2013

#6745768 Napisano: 19.11.2020 17:51:42
Jak wybrać rozmiar swetrów w Nutelli skoro wszystkie mają takie same wymiary ?
0 0