Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ninakow7712

#6745428 Napisano: 18.11.2020 20:47:53
pikawka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

pikawka napisał(a):

Gdzie udało Wam się kupić nivea z motywem myszki miki? emotka

W C4 i Rossmanie widziałam po 18 z groszami

Dzięki  emotka

w polo markecie za 15,99, ale paragon opisany beznadziejnie.
0 0

magdalena-chili

#6745430 Napisano: 18.11.2020 20:52:43
kalinea napisał(a):

https://www.teamc...com.pl/slodkajesien/

Ile znaków ma ten formularz?

zapis regulaminu: "2.10. Zgłoszenie konkursowe przesłane za pośrednictwem formularza na stronie internetowej nie może mieć więcej niż 640 znaków (...)"
1 fineessa 0

aniolka2310

#6745432 Napisano: 18.11.2020 21:01:38
pikawka napisał(a):

W Kauflandzie płyn do kąpieli 12,99 emotka
0 0

pikawka

#6745433 Napisano: 18.11.2020 21:03:46
ninakow7712 napisał(a):

pikawka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

pikawka napisał(a):

W C4 i Rossmanie widziałam po 18 z groszami

Dzięki  emotka

w polo markecie za 15,99, ale paragon opisany beznadziejnie.

Kupiłam w Rossmann za 15 zł 
1 madllen 0

ReneK

#6745447 Napisano: 18.11.2020 22:29:29
Czy ma ktoś problem z wypelnieniem formularza na bluze Lecha!mail dzis przyszedł!  emotka
0 0

szczupak

#6745552 Napisano: 19.11.2020 11:15:42
z monstera w sprawie plecaczka to paragon trzeba pocztą czy można e-mail, Jeśli tak to jaki???
bo pomroczność mnie chyba dopadła
dzięki z góry
0 0

soulfly

#6745553 Napisano: 19.11.2020 11:17:43
szczupak napisał(a):

z monstera w sprawie plecaczka to paragon trzeba pocztą czy można e-mail, Jeśli tak to jaki???
bo pomroczność mnie chyba dopadła
dzięki z góry

Na mail z ktorego było info o nagrodzie,skan.
1 szczupak 0

aanneettaa

#6745559 Napisano: 19.11.2020 11:35:53
Szukam regulaminu Kolej na Tyskie. Może zapisał ktoś w pierwszych dniach loterii - agencja usunęła 2 stacje benzynowe na
których można było dokonać zakupu: Cirkle K oraz moya.
0 0

asiatko

#6745560 Napisano: 19.11.2020 11:39:31
Hej. Mam takie spostrzeżenia odnoście loterii bramkowej Dołącz do paczki, Lewiatan, Kropka Bordo. Przez ponad tydzien z kolezanka sledzilysmy liste zwyciezcow uzupelniana na biezaco i spisywalysmy godziny bramek. Wyczailysmy ze nagrody bardzo często wpadały wg pewnego tego samego schematu, nie powiem jakiego, dokladnie co iles minut, i zawsze dokladnie z końcówką 5min. I nam tym sposobem udalo sie wbic - kolezance i mi po jednym razie. To owszem moze byc przypadek, ale my juz odpuszczamy bo wg nas ta loteria bramkowa wyglada na przekret zrobiony pod krewnych i znajomych królika, zwlaszcza ze miejscowosci sie bardzo czesto powtarzaja, a nowi laureaci pojawiali sie dokladnie po tej minucie ktora typowalysmy. Moze sie mylimy, a moze ktos bedzie chcial sie pobawic w detektywa i dojdzie do tych samych wniosków...
1 kreatia 0

aempe

#6745562 Napisano: 19.11.2020 11:44:11
rene napisał(a):

Czy ma ktoś problem z wypelnieniem formularza na bluze Lecha!mail dzis przyszedł!  emotka

Miałem kiedyś problem z telefonu. Z komputera poszło.
1 ReneK 0

kreatia

#6745564 Napisano: 19.11.2020 11:44:48
asiatko napisał(a):

Hej. Mam takie spostrzeżenia odnoście loterii bramkowej Dołącz do paczki, Lewiatan, Kropka Bordo. Przez ponad tydzien z kolezanka sledzilysmy liste zwyciezcow uzupelniana na biezaco i spisywalysmy godziny bramek. Wyczailysmy ze nagrody bardzo często wpadały wg pewnego tego samego schematu, nie powiem jakiego, dokladnie co iles minut, i zawsze dokladnie z końcówką 5min. I nam tym sposobem udalo sie wbic - kolezance i mi po jednym razie. To owszem moze byc przypadek, ale my juz odpuszczamy bo wg nas ta loteria bramkowa wyglada na przekret zrobiony pod krewnych i znajomych królika, zwlaszcza ze miejscowosci sie bardzo czesto powtarzaja, a nowi laureaci pojawiali sie dokladnie po tej minucie ktora typowalysmy. Moze sie mylimy, a moze ktos bedzie chcial sie pobawic w detektywa i dojdzie do tych samych wniosków...

tu bardziej lenistwo i zaniedbania organizatora niż znajomi królika, bo widzę znajome "twarze"  emotka  
kropeczka dała ciała emotka
0 0

jowita-sad

#6745565 Napisano: 19.11.2020 11:45:02
Czy w konkursie mbank można wygrać tylko raz na cały konkurs?
0 0

agakaz2

#6745569 Napisano: 19.11.2020 11:50:53
aanneettaa napisał(a):

Szukam regulaminu Kolej na Tyskie. Może zapisał ktoś w pierwszych dniach loterii - agencja usunęła 2 stacje benzynowe na

mam z 9.11

Loteria jest prowadzona na terenie całej Rzeczypospolitej Polskiej, w sklepach sieci Carrefour, TESCO, Auchan, TOPAZ, Intermarche, E.Leclerc, POLOmarket, Netto, Lidl, BP, Circle K, AMIC, MOYA, dalej „Sklepy”. Informacja o Loterii dostępna jest na materiałach promocyjnych znajdujących się w Sklepach oraz na stronie kolejnatyskie.pl
0 0

edzia21

#6745574 Napisano: 19.11.2020 12:00:20
kreatia napisał(a):

asiatko napisał(a):

tu bardziej lenistwo i zaniedbania organizatora niż znajomi królika, bo widzę znajome "twarze"  emotka  
kropeczka dała ciała  emotka

Nie pierwszy i zapewne nie ostatni raz emotka  
1 kreatia 0

rkvi

#6745585 Napisano: 19.11.2020 12:05:35
aempe napisał(a):

rene napisał(a):

Miałem kiedyś problem z telefonu. Z komputera poszło

Ja miałam problem, nie przychodził mail z pinem. Napisałam do nich, pomogli emotka
0 0

Frama

#6745588 Napisano: 19.11.2020 12:12:03
agakaz2 napisał(a):

aanneettaa napisał(a):

mam z 9.11

Loteria jest prowadzona na terenie całej Rzeczypospolitej Polskiej, w sklepach sieci Carrefour, TESCO, Auchan, TOPAZ, Intermarche, E.Leclerc, POLOmarket, Netto, Lidl, BP, Circle K, AMIC, MOYA, dalej „Sklepy”. Informacja o Loterii dostępna jest na materiałach promocyjnych znajdujących się w Sklepach oraz na stronie kolejnatyskie.pl

Ja też mam zapisany 9.11 i u mnie jest:
1.6. Loteria jest prowadzona na terenie całej Rzeczypospolitej Polskiej, w sklepach sieci Carrefour, TESCO,
Auchan, Intermarche, E.Leclerc, POLOmarket, Netto, Lidl, dalej „Sklepy”. Informacja o Loterii dostępna jest
na materiałach promocyjnych znajdujących się w Sklepach oraz na stronie kolejnatyskie.pl.

stacji brak  emotka
0 0

misiamarysia

#6745589 Napisano: 19.11.2020 12:19:27
Frama napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

aanneettaa napisał(a):

mam z 9.11

Ja też mam zapisany 9.11 i u mnie jest:
1.6. Loteria jest prowadzona na terenie całej Rzeczypospolitej Polskiej, w sklepach sieci Carrefour, TESCO,
Auchan, Intermarche, E.Leclerc, POLOmarket, Netto, Lidl, dalej „Sklepy”. Informacja o Loterii dostępna jest
na materiałach promocyjnych znajdujących się w Sklepach oraz na stronie kolejnatyskie.pl.

stacji brak  emotka

To ciekawe, co z głównymi, jak ktoś trafi zgłoszeniem ze stacji. Ja np jedno puściłam.
0 0

iwonaz

#6745591 Napisano: 19.11.2020 12:21:37
asiatko napisał(a):

Asiątko ale odpuszczasz bo jesteś taka praworządna i nie dajesz się schematom? Czy zmienili schemat i nie możesz się juz wbić:)))))))))))))Bo skoro ogarnęłaś schemat to co stoi na przeszkodzie , zebyśwygrywaął?
0 0

ditomaso

#6745598 Napisano: 19.11.2020 12:32:53
w nestle znowu awaria?!
0 0

rozczochrana-bobrzyca

#6745599 Napisano: 19.11.2020 12:33:10
Dla wszystkich co nie wiedzą jaki rozmiar bluz z mbank przychodzi- Męskie L, a czapka jest taka uniwersalna bym powiedziała xd
1 kumulacja 0