Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

fiona25

#6746879 Napisano: 24.11.2020 09:00:34
jupiter4 napisał(a):

Pytanie do tych, którzy wygrywają w loteriach - czy Wy wysyłacie hurtowe ilości zgłoszeń, czy po prostu macie szczęście? Ja wysyłam malutko, kupuję tylko tyle ile faktycznie potrzebuję na bieżąco, nie zbieram paragonów po rodzinie ani pod sklepami emotka niby nie oczekuję, że na X tysięcy zgłoszeń wylosują gdziekolwiek mój skromny paragon czy dwa, ale żeby AZ tak, żeby ZERO? Co Wy chuchacie na te paragony, czy jak?

Ja jestem osobą, która w każdym konkursie wysyła małą ilość zgłoszeń, zarówno w kreatywnych jak i w loteriach.Wychodzę z załozenia,że jak mam wygrać to wygram. Często po prostu "daje sobie szansę", wysyłając tylko jedno zgłoszenie , czasem - jeżeli produkt jest niedrogi i nie zajmuje duzo miejsca w szafce (mieszkam w mieszkaniu i niestety nie mam duzo miejsca na przechowywanie zapasów) wyślę 5 zgłoszeń, ale więcej raczej mi sie nie zdarza. Wyjątkiem był chyba ostatni tydzień Bueno , które u mnie w domu gości na stałe bo po prostu bardzo je lubimy - w każdym tygodniu zgłaszałam po 4 opakowania a w ostatnim tygodniu wysłałam 15 kodów , z czego 5 zostało wylosowanych  emotka Tak jak Ty nie zbieram paragonów od innych,nigdy nie zagrałam na znaleziony paragon (chociaż nie widzę w tym nic złego,po prostu taki się nie trafił) , nie kupiłam paragonu od nikogo, chociaż czasem to rozważam,bo jest mi szkoda konkursu, w którym są fajne nagrody a który przypisany jest do sklepu, którego nie ma w mojej okolicy. Nie powiem,żebym wymiatała i wygrywała jak szalona, ale sporo fajnych nagród z losowań wpadło i teraz cieszą moją rodzinkę. Zakładam,że szczęście jest warunkiem koniecznym w loteriach. I to nie jest tak,że mam je zawsze...w ilu loteriach nie trafiłam niczego - nie zliczę.  emotka

asantesana

#6746881 Napisano: 24.11.2020 09:02:48
zoonder napisał(a):

W konkursie Colian "Jesienna Obfitość Nagród" w intermarche w regulaminie widnieje zapis o tym, że należy używać wyłącznie małych liter (aczkolwiek prefiks chcą napisany z dużej litery) no i po wysłaniu zgłoszenia zorientowałam się, że jeden jedyny "wers" zaczęłam od dużego "I" myślicie, że agencje zwracają uwagę na to tak dokładnie i totalnie odrzucą moje zgłoszenie?  emotka

Nie ma sie co załamywać, raczej chodzi im o to, żeby w środku tekstu NIE PISAĆ WIELKIMI LITERAMI. Kto normalny kazałby zaczynać zdania z małej litery? Aczkolwiek dziwny zapis i też go nie zauważyłam.
0 0

pioge7

#6746882 Napisano: 24.11.2020 09:25:37
asantesana napisał(a):

zoonder napisał(a):

W konkursie Colian "Jesienna Obfitość Nagród" w intermarche w regulaminie widnieje zapis o tym, że należy używać wyłącznie małych liter (aczkolwiek prefiks chcą napisany z dużej litery) no i po wysłaniu zgłoszenia zorientowałam się, że jeden jedyny "wers" zaczęłam od dużego "I" myślicie, że agencje zwracają uwagę na to tak dokładnie i totalnie odrzucą moje zgłoszenie?  emotka

Nie ma sie co załamywać, raczej chodzi im o to, żeby w środku tekstu NIE PISAĆ WIELKIMI LITERAMI. Kto normalny kazałby zaczynać zdania z małej litery? Aczkolwiek dziwny zapis i też go nie zauważyłam.

z rok czy dwa lata temu wygrałem u nich robot kuchenny za tekst wysłany z normalnie dużymi literami, pisanymi po kropce i nazwy własne a dodatkowo był zapis żeby nie używać polskich znaków i wysłałem z polskimi i jakoś się nie przyczepili.
Dla mnie głupi zapis bo jeśli SMS to rozumiem, ale jeśli formularz uzupełniam to czemu mam nie pisać ą, ę, ż skoro to nie skraca jak w smsie emotka

agaolech89

#6746883 Napisano: 24.11.2020 09:36:58
Czy jest ktoś kto wygrał w bankomani? Informowali już zwycięzców? Bo na stronie internetowej widnieją wyniki ale niestety nie mam pewności czy ja to ja  emotka
0 0

ktosiek1

#6746887 Napisano: 24.11.2020 09:45:23
Ktoś orientował się może co można kupić małego i taniego na konkurs Kiory w Biedronce (marki Disney, Marvel, Star Wars)? 
0 0

Bibiz

#6746888 Napisano: 24.11.2020 09:48:14
Kojarzy ktoś może konkurs, w którym zgłoszeniem może być filmik? 
0 0

kama.z

#6746900 Napisano: 24.11.2020 10:17:15
Zestawy z Kucharka wszystkie dotarły?
0 0

edzia21

#6746903 Napisano: 24.11.2020 10:29:26
pioge7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

zoonder napisał(a):

z rok czy dwa lata temu wygrałem u nich robot kuchenny za tekst wysłany z normalnie dużymi literami, pisanymi po kropce i nazwy własne a dodatkowo był zapis żeby nie używać polskich znaków i wysłałem z polskimi i jakoś się nie przyczepili.
Dla mnie głupi zapis bo jeśli SMS to rozumiem, ale jeśli formularz uzupełniam to czemu mam nie pisać ą, ę, ż skoro to nie skraca jak w smsie emotka

Tutaj raczej chodzi o osoby, które piszą swoje zgłoszenia UŻYWAJĄC WYŁĄCZNIE WIELKICH LITER W CAŁEJ ODPOWIEDZI.
2 pioge7, frodo 0

zabcia0410

#6746908 Napisano: 24.11.2020 10:36:51
edzia21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

zoonder napisał(a):

Tutaj raczej chodzi o osoby, które piszą swoje zgłoszenia UŻYWAJĄC WYŁĄCZNIE WIELKICH LITER W CAŁEJ ODPOWIEDZI.

a powiedzcie kie tam maja wybierać laureatów,bo w regulaminie jest  wpisany któryś tam lipiec
0 0

che

#6746917 Napisano: 24.11.2020 10:58:43
witam, wygrałem w konkursie Wawel "Jedna to za mało" bon sodexo, dostałem maila 06.11 z zapisem 
Oświadczenie należy wypełnić do dnia 13 listopada 2020r. W przypadku, gdy zwycięzca nie wykona obowiązków, o których mowa powyżej, traci prawo do nagrody!

Niestety mail wpadł do spamu na gmail i zorientowałem się o tym dopiero 16.11 w godzinach wieczornych. Wysłałem od razu formularz z danymi i zdjęciem paragonu. Myślicie, że jest jakakolwiek szansa, żeby otrzymać nagrodę? Może próbować pisać reklamację, ze względu na to że mail wylądował w spamie (wiem, że to niezupełnie wina organizatora/agencji)?
Czy raczej nie ma najmniejszych szans, bo nie spełniłem wymagań regulaminu?
0 0

edzia21

#6746921 Napisano: 24.11.2020 11:05:24
che napisał(a):

witam, wygrałem w konkursie Wawel "Jedna to za mało" bon sodexo, dostałem maila 06.11 z zapisem 
Oświadczenie należy wypełnić do dnia 13 listopada 2020r. W przypadku, gdy zwycięzca nie wykona obowiązków, o których mowa powyżej, traci prawo do nagrody!

Niestety mail wpadł do spamu na gmail i zorientowałem się o tym dopiero 16.11 w godzinach wieczornych. Wysłałem od razu formularz z danymi i zdjęciem paragonu. Myślicie, że jest jakakolwiek szansa, żeby otrzymać nagrodę? Może próbować pisać reklamację, ze względu na to że mail wylądował w spamie (wiem, że to niezupełnie wina organizatora/agencji)?

A gdybyś znalazł tego maila w SPAMIE za pół roku to też pisałbyś reklamację? emotka  
Nie wiem jak podejdzie do tego agencja, bo nią nie jestem, ale gdybym była...nagroda by przepadła. 
1 nkba 0

FBbeata7

#6746926 Napisano: 24.11.2020 11:14:14
edzia21 napisał(a):

che napisał(a):

A gdybyś znalazł tego maila w SPAMIE za pół roku to też pisałbyś reklamację? emotka  
Nie wiem jak podejdzie do tego agencja, bo nią nie jestem, ale gdybym była...nagroda by przepadła. 

Ja kiedyś przekroczyłam (w loterii) datę na odesłanie o 1 dzień i agencja( już nie pamiętam jaka) uznała,że nagroda przepadła, bo nie spełniłam wymogów regulaminu.Za gapiostwo się płaci, a spam trzeba sprawdzać tak jak regularną pocztę.
1 nkba 0

ZetZ

#6746929 Napisano: 24.11.2020 11:20:14
che napisał(a):

Na spokojnie-odpuść...myślę że nie jednemu z nas powinęła się nie raz noga w temacie konkursów, a to nie ta gramatura produktu a to cyfrówka w podanym nr. paragonu itp...Głowa do góry!Przed Tobą inne wygraneemotka
0 0

pink086

#6746930 Napisano: 24.11.2020 11:21:31
Czy przychodzi potwierdzenie z glade?
0 0

nswe69

#6746936 Napisano: 24.11.2020 11:32:05
Mosso - w jakich sklepach kupię, bo nie kojarzę marki..?

e; Topaz, Arhelan, Frisco, Spar, C4, Auchan... wg googla
2 kalmia86, mia 0

slomkab

#6746937 Napisano: 24.11.2020 11:32:42
pink086 napisał(a):

Czy przychodzi potwierdzenie z glade?

Ja nie dostałam
1 pink086 0

izak1000

#6746939 Napisano: 24.11.2020 11:35:47
Przeczytałam Regulamin z Milka w Dino i jestem zaskoczona pkt. 23-26,ktory pozbawia szans na auto jak wylosują mnie w dziennych lub jako rezerwa dziennych. Uważam, że auto powinno być losowane jako I aby dać szansę każdemu. 
0 0

harnas

#6746941 Napisano: 24.11.2020 11:40:16
izak1000 napisał(a):

Przeczytałam Regulamin z Milka w Dino i jestem zaskoczona pkt. 23-26,ktory pozbawia szans na auto jak wylosują mnie w dziennych lub jako rezerwa dziennych. Uważam, że auto powinno być losowane jako I aby dać szansę każdemu. 

a tu jest tak, że się cieszysz z bonu, a wszystkie smutasy mają szansę jeszcze na auto, też spoko !
0 0

halliday

#6746942 Napisano: 24.11.2020 11:40:31
nswe69 napisał(a):

Mosso - w jakich sklepach kupię, bo nie kojarzę marki..?

w biedronce, ale mały wybór.
3 nswe69, mia, andii 0

izak1000

#6746949 Napisano: 24.11.2020 12:23:32
harnas napisał(a):

izak1000 napisał(a):

a tu jest tak, że się cieszysz z bonu, a wszystkie smutasy mają szansę jeszcze na auto, też spoko !

Faktycznie...  emotka
0 0