Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

agnes111

#6755312 Napisano: 30.12.2020 19:50:02
Dzisiaj chciałam wykorzystać voucher o wartości 250 zł na zegarek Casio z ubiegłorocznej  loterii Tic Tac i okazało, że voucher został już użyty. Ja go na pewno nie wykorzystałam. Czy ktoś miał też taki problem?
0 0

halliday

#6755313 Napisano: 30.12.2020 19:53:11
agnes111 napisał(a):

Dzisiaj chciałam wykorzystać voucher o wartości 250 zł na zegarek Casio z ubiegłorocznej  loterii Tic Tac i okazało, że voucher został już użyty. Ja go na pewno nie wykorzystałam. Czy ktoś miał też taki problem?

tak, kilka osób tak miało i otrzymali już nowy kod. Ale trzeba do nich pisać.
0 0

psotka

#6755320 Napisano: 30.12.2020 20:20:34
Witajcie. Moze ktos ma do oddania voucher Tidal na 6 miesięcy na Tidal Hifi?

moge oddac znizke do empiku. emotka
0 0

halliday

#6755323 Napisano: 30.12.2020 20:31:46
psotka napisał(a):

Witajcie. Moze ktos ma do oddania voucher Tidal na 6 miesięcy na Tidal Hifi?

moge oddac znizke do empiku.  emotka

ja nie mam, ale jest chyba nadal promocja za 4zł można otrzymać 120dni. https://offer.tid...119dc5e1&lang=pl
0 0

fiona25

#6755337 Napisano: 30.12.2020 21:14:41
Mam pytanie ,pewnie durne,ale wolę się upewnić... Czy jeżeli jakaś sieć ma numer paragonu z ukośnikiem w środku to dokładnie tak go zgłaszacie?
Zastanawiam się czy nie zostanie to potraktowane jako "niewłaściwy format wiadomości" emotka
0 0

misiamarysia

#6755339 Napisano: 30.12.2020 21:19:00
fiona25 napisał(a):

Mam pytanie ,pewnie durne,ale wolę się upewnić... Czy jeżeli jakaś sieć ma numer paragonu z ukośnikiem w środku to dokładnie tak go zgłaszacie?
Zastanawiam się czy nie zostanie to potraktowane jako "niewłaściwy format wiadomości"  emotka

Zgłaszam z ukośnikiem, ale ostatnio w jakimś konkursie ten ukośnik za nic nie chciał "przejść", więc zgłosiłam pierwszy raz bez i się obawiam, jak agencja to potraktuje.
0 0

fiona25

#6755342 Napisano: 30.12.2020 21:23:39
misiamarysia napisał(a):

fiona25 napisał(a):

Zastanawiam się czy nie zostanie to potraktowane jako "niewłaściwy format wiadomości"  emotka

Zgłaszam z ukośnikiem, ale ostatnio w jakimś konkursie ten ukośnik za nic nie chciał "przejść", więc zgłosiłam pierwszy raz bez i się obawiam, jak agencja to potraktuje.

Dziękuję za odpowiedź, ja mam ukośnik na paragonie z Lidla ,w sms-ie pewnie przejdzie - coś mi się kojarzy,że ktoś kiedyś nie mógł wbić ukośnika w zgłoszeniu na stronie i chyba ktoś mu poradził wpisanie bez ukośnika , więc myślę,ze możesz spać spokojnie emotka

kejm

#6755343 Napisano: 30.12.2020 21:24:21
faworek napisał(a):

Taka przypominajka dla tych co grali w Johnnie Walker'a. Nie zapomnijcie polubić fanpeg'a to jest warunkiem w regulaminie, żeby wziąć udział. 

Dzięki za info.

Widzę też w regulaminie zapis, że zgłoszenie musi się odbyć przez ich fb, a ja korzystałam z linku z forum. Myślisz, że oni są w stanie to zweryfikować? 
1 faworek 0

hakowal

#6755353 Napisano: 30.12.2020 21:52:40
Jaki podać NIP firmy w formularzu MK cafe Selgros jeśli mam kartę na siebie (klient indywidualny) a nie na firmę?
0 0

Mila26

#6755355 Napisano: 30.12.2020 22:03:43
kejm napisał(a):

faworek napisał(a):

Taka przypominajka dla tych co grali w Johnnie Walker'a. Nie zapomnijcie polubić fanpeg'a to jest warunkiem w regulaminie, żeby wziąć udział. 

Dzięki za info.

Widzę też w regulaminie zapis, że zgłoszenie musi się odbyć przez ich fb, a ja korzystałam z linku z forum. Myślisz, że oni są w stanie to zweryfikować? 

Ja tez zgłosiłam przez link emotka
0 0

law

#6755358 Napisano: 30.12.2020 22:11:18
Odnośnie paragonu z lidla to numer wydruku znajduje się na dole to z ukośnikiem to nie nr wydruku , bo tez miałam ten sam problem i sprawdzałam w regulaminie lidla na kilku stronach .
0 0

katrin1

#6755363 Napisano: 30.12.2020 22:19:12
7hakowal napisał(a):

Jaki podać NIP firmy w formularzu MK cafe Selgros jeśli mam kartę na siebie (klient indywidualny) a nie na firmę?

No właśnie, mamy z tym problem wszyscy, którzy nie grali na firme:/
1 simsonowa 0

Mila26

#6755365 Napisano: 30.12.2020 22:22:31
Miła26 napisał(a):

kejm napisał(a):

faworek napisał(a):

Dzięki za info.

Ktoś jeszcze wysłał przez link? 
0 0

misiamarysia

#6755366 Napisano: 30.12.2020 22:25:45
Miła26 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

kejm napisał(a):

faworek napisał(a):

Dzięki za info.

Ja zgłosiłam przez link, ale jak potem sprawdzałam z Facebooka, to "przełączyło" mnie na ten sam link, który był na forum. Mam nadzieję, że to będzie ok, tylko  nie wiem, jak oni mieliby wtedy zweryfikować polubienie, przecież na Facebooku mogę się nazywać Kubuś Puchatek. Jak sądzicie?
0 0

law

#6755369 Napisano: 30.12.2020 22:29:52
misiamarysia napisał(a):

fiona25 napisał(a):

0 0

lager

#6755372 Napisano: 30.12.2020 22:33:53
misiamarysia napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

kejm napisał(a):

faworek napisał(a):

Dzięki za info.

Ja zgłosiłam przez link, ale jak potem sprawdzałam z Facebooka, to "przełączyło" mnie na ten sam link, który był na forum. Mam nadzieję, że to będzie ok, tylko  nie wiem, jak oni mieliby wtedy zweryfikować polubienie, przecież na Facebooku mogę się nazywać Kubuś Puchatek. Jak sądzicie?

Z tym fejsem w regulaminie moim zdaniem to naciągane, ot taka reklama. Nawet komętujący na fb pod postem konkursowym piszą wprost że zarejestrowali się na stronie. Najłatwiej byłoby zapytać u źródła, ale chyba nie dla picu tworzyli stronę www gdzie wpisuje się dane i odpowiedź

Mila26

#6755373 Napisano: 30.12.2020 22:39:12
lager napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

kejm napisał(a):

faworek napisał(a):

Dzięki za info.

Z tym fejsem w regulaminie moim zdaniem to naciągane, ot taka reklama. Nawet komętujący na fb pod postem konkursowym piszą wprost że zarejestrowali się na stronie. Najłatwiej byłoby zapytać u źródła, ale chyba nie dla picu tworzyli stronę www gdzie wpisuje się dane i odpowiedź

a dostaliście potwierdzenie na maila?
0 0

misiamarysia

#6755374 Napisano: 30.12.2020 22:40:48
Miła26 napisał(a):

lager napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

kejm napisał(a):

faworek napisał(a):

Dzięki za info.

a dostaliście potwierdzenie na maila?

Nie , nie było potwierdzenia.

0 0

lager

#6755375 Napisano: 30.12.2020 22:41:03
Miła26 nie ma żadnych potwierdzeń, nie każdy konkurs takowe śle, jest podziękowanie na stronie emotka
1 Mila26 0

Mila26

#6755377 Napisano: 30.12.2020 22:43:41
lager napisał(a):

Miła26 nie ma żadnych potwierdzeń, nie każdy konkurs takowe śle, jest podziękowanie na stronie emotka

Dzięki już późna pora źle na mnie wpływa emotka
1 lager 0