Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

agusiac87

#6757243 Napisano: 09.01.2021 22:34:09
czy w konkursie LIDL PEPSI ktos wygrał z jednego konta   2 razy?
0 0

pioge7

#6757244 Napisano: 09.01.2021 22:34:20
nniewidzialnaa napisał(a):

fiona25 napisał(a):

[quote=

kerocna napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Można łączyć te dwie marki, byle rachunek był na 25 zł emotka

Czy to jest pewna informacja uzyskana od organizatora? Bo dla mnie regulamin też nie jest do końca jasny. A teraz kapsułki są w promocji i trzeba dobrać coś by było 25 zł (najkorzystniej wychodzi Pur, a nie drugi Somat).

No właśnie też mnie to zastanawia. Regulamin mówi, że "zakup promocyjny – każdy jednorazowy zakup za minimum 25,00 zł  dowolnych produktów spośród następujących marek: Somat lub Pur" ale czy można mieszać to mam wątpliwości.

kerocna]
banka-manka napisał(a):

Czy to jest pewna informacja uzyskana od organizatora? Bo dla mnie regulamin też nie jest do końca jasny. A teraz kapsułki są w promocji i trzeba dobrać coś by było 25 zł (najkorzystniej wychodzi Pur, a nie drugi Somat).

No właśnie też mnie to zastanawia. Regulamin mówi, że "zakup promocyjny – każdy jednorazowy zakup za minimum 25,00 zł  dowolnych produktów spośród następujących marek: Somat lub Pur" ale czy można mieszać to mam wątpliwości.

Jak dla mnie można  emotka  chociaż wiem,że słaby ze mnie autorytet  emotka  .Chętnie bym pomieszała gdyby nie to,że w moich pobliskich Rossmanach nie ma ani pół Somata i ani ćwierć Pura ...kolejny konkurs cieszący sie popularnością  emotka

Tu nie ma się doszukiwać czegokolwiek. 
kupujemy somat lub pur w dowolnej konfiguracji, byleby było 25 zł na rachunku. 
mozna kupić sam pur, sam somat lub pomieszać. 
gdyby chcieli rozbić, to by zrobili jak z zozolami i michaszkami w c4. 
wiec każdy do rossmanna i kupuje co chce byleby rachunek był na min. 25 zł. 

visserarthur

#6757245 Napisano: 09.01.2021 22:36:07
Niefortunnie napisali "lub", ale nie sądzę, że będą się czepiać, że kupiło się obie marki. Większy wyczyn w ogóle wygrać emotka

harnas

#6757246 Napisano: 09.01.2021 22:38:08
nniewidzialnaa napisał(a):

fiona25 napisał(a):

[quote=

kerocna napisał(a):

banka-manka napisał(a):

kerocna]
banka-manka napisał(a):

Jak dla mnie można  emotka  chociaż wiem,że słaby ze mnie autorytet  emotka  .Chętnie bym pomieszała gdyby nie to,że w moich pobliskich Rossmanach nie ma ani pół Somata i ani ćwierć Pura ...kolejny konkurs cieszący sie popularnością  emotka

można mieszać, potwierdzone info, widzę że konkurencja będzie spora emotka

agusiac87

#6757247 Napisano: 09.01.2021 22:40:12
harnas - dużo nagród to i dużo chętnych  emotka   do tego każdy znajdzie coś dla siebie, ktoś strzeli fotkę, ktoś napisze fraszkę  emotka

preferujecie formę zdjęciową czy opisową? emotka

banka-manka

#6757250 Napisano: 09.01.2021 22:51:09
agusiac87 napisał(a):

harnas - dużo nagród to i dużo chętnych  emotka   do tego każdy znajdzie coś dla siebie, ktoś strzeli fotkę, ktoś napisze fraszkę   emotka

preferujecie formę zdjęciową czy opisową? emotka

Tylko foto emotka  
Było już tyle tych konkursów Somat, ale to jest pierwszy sklep który mam u siebie, więc liczę że z pomysłami jeszcze się nie wypaliłam, a konkurencja już choć trochę emotka   emotka
0 0

rufus

#6757345 Napisano: 10.01.2021 22:13:06
Pepsi Lidl już nie działa? Bot nie odpowiada na konkurs tylko standardowa odpowiedź.. emotka  emotka
0 0

edzia21

#6757346 Napisano: 10.01.2021 22:16:23
rufus napisał(a):

Pepsi Lidl już nie działa? Bot nie odpowiada na konkurs tylko standardowa odpowiedź.. emotka   emotka

U mnie wszystko działa prawidłowo
1 rufus 0

rufus

#6757347 Napisano: 10.01.2021 22:33:47
edzia21 napisał(a):

rufus napisał(a):

Pepsi Lidl już nie działa? Bot nie odpowiada na konkurs tylko standardowa odpowiedź.. emotka   emotka

Na koncie z którego nie było wysyłane jeszcze zgłoszenie też działa. Na tym którym było, właśnie nie.
0 0

mia

#6757348 Napisano: 10.01.2021 22:39:27
visserarthur napisał(a):

Niefortunnie napisali "lub", ale nie sądzę, że będą się czepiać, że kupiło się obie marki. Większy wyczyn w ogóle wygrać emotka

Bardzo dobrze napisali.
Spójnik "lub" (w przeciwieństwie do "albo") oznacza w logice tzw. alternatywę nierozłączną czyli niewykluczającą.
W tym konkretnym przypadku słowo "lub" oznacza, że możemy kupić same Pur-y, same Somat-y, jak również pomieszać marki, jesli tak nam akurat pasuje. emotka
P.S.
Co do drugiego zdania zgadzam się bez zastrzeżeń. emotka
1 uleczkaa 0

bianka33

#6757349 Napisano: 10.01.2021 22:44:39
rufus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

rufus napisał(a):

Na koncie z którego nie było wysyłane jeszcze zgłoszenie też działa. Na tym którym było, właśnie nie.

Ja właśnie teraz normalnie wysłałam z konta, z którego było już zgłoszenie. Zero problemów.
0 0

rufus

#6757350 Napisano: 10.01.2021 22:47:04
melancholia napisał(a):

rufus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

rufus napisał(a):

Ja właśnie teraz normalnie wysłałam z konta, z którego było już zgłoszenie. Zero problemów.

a to z opcji zglos kolejnu paragon? bo ja probowalem po usunieciu wczesniejszych wiadomosci. jakby od zera.
0 0

bianka33

#6757352 Napisano: 10.01.2021 22:59:11
rufus napisał(a):

melancholia napisał(a):

rufus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

rufus napisał(a):

a to z opcji zglos kolejnu paragon? bo ja probowalem po usunieciu wczesniejszych wiadomosci. jakby od zera.

Tak, z opcji zgłoś kolejny paragon. 

faworek

#6757385 Napisano: 11.01.2021 11:08:31
Myślicie, że trochę wskoczy nowych konkursów? Jakoś tak bidno i licho. 
0 0

jokan

#6757393 Napisano: 11.01.2021 11:25:30
faworek napisał(a):

na razie bida z nędzą...może coś po feriach ruszy emotka
1 faworek 0

bianka33

#6757394 Napisano: 11.01.2021 11:26:22
faworek napisał(a):

Oby, bo cisza jak makiem zasiał. Płyn do płukania mi się kończy, pasta do zębów, żel pod prysznic, a tu nie ma na co kupić. Już prawie zapomniałam, że kiedyś były "budżety" w Kauflandzie. I chyba BONbowej promocji Milki w tamtym roku nie było. Ani nie zapowiada się na konkurs z biletami na skoki i kartami na 2 tysiące emotka   Już dawno nie widziałam też konkursu z Toyotą w Kauflandzie, który zawsze pojawiał się na nową porę roku.

assal

#6757397 Napisano: 11.01.2021 11:37:00
Ruszą konkursy. Styczeń to zawsze więcej papierków i domykania projektów, rozliczania się z poprzedniego roku, zmian personalnych itp. Kilka kampanii nie wystartowało, mają być teraz. Zobaczymy. Ja tam jestem dobrej myśli. 
I też z tego, co wiem, kilka pięknych nowych akcji się szykuje. Byle dopięli ze sponsorami wszystko i oficjalnie ogłosili starty nowych kampanii emotka  

faworek

#6757398 Napisano: 11.01.2021 11:51:31
Dzięki za pocieszenie emotka  W takim razie muszę korzystać z wolnego i zbierać siły i wenę na przypływ konkursów ;D Nawet Eska w tym roku nie odwołuje zimy, a chociaż nigdy w to nie wygrałam, to i tak lubiłam sobie żyć nadzieją, że może gdzieś wyfrunę ;D 
1 inska 0

deva

#6757459 Napisano: 11.01.2021 14:23:22
z jakich dni macie piniaty?
0 0

domika

#6757461 Napisano: 11.01.2021 14:24:40
deva napisał(a):

z jakich dni macie piniaty?

Poszło info za wszystkie dni do wczoraj włącznie.
0 0