Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

agaluna

#6757009 Napisano: 08.01.2021 14:19:55
fiona25 napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

faworek napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

Nigdy nie korzystałam z konkursów botowych messengerowych...
Żeby zgłosić się do konkursu LIDL PEPSI skorzystalam z messengera męża, czy ktoś mi może powiedzieć, czy jeśli chcę wysłać kolejne zgłoszenie na siebie to muszę zakładać nowe konto, czy wystarczy że znowu skorzystam z messengera męża i podam potem swojego maila?

Jeśli chcesz zagrać na siebie powinnaś zagrać ze swojego konta i nie mieszać danych. emotka  z konta męża możesz zagrać kolejny raz na niego. 

a czy do messengera jest konieczne posiadanie konta na fb ? bo nie chcę mieć konta na fb emotka

kiedyś można było założyć messengera bez konta na fb , ale z tego co słyszalam to sie zmieniło  emotka

Teraz też można mieć samego messengera, moja mama tak ma emotka
0 0

rufus

#6757011 Napisano: 08.01.2021 14:25:28
agaluna napisał(a):

fiona25 napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

faworek napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

Żeby zgłosić się do konkursu LIDL PEPSI skorzystalam z messengera męża, czy ktoś mi może powiedzieć, czy jeśli chcę wysłać kolejne zgłoszenie na siebie to muszę zakładać nowe konto, czy wystarczy że znowu skorzystam z messengera męża i podam potem swojego maila?

Jeśli chcesz zagrać na siebie powinnaś zagrać ze swojego konta i nie mieszać danych. emotka  z konta męża możesz zagrać kolejny raz na niego. 

a czy do messengera jest konieczne posiadanie konta na fb ? bo nie chcę mieć konta na fb emotka

kiedyś można było założyć messengera bez konta na fb , ale z tego co słyszalam to sie zmieniło  emotka

mozna zalozyc konto na mesengerze ale tym samym powstaje konto na fb.
1 agusiac87 0

madzia53

#6757014 Napisano: 08.01.2021 14:30:55
ewikewikk napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Tymbark ogólnopolski "Daj coś od siebie" - jak tam z wygranymi, coś cicho w mdw?? 

?

Ktoś coś wie?

Ja miałam info o rezerwie 29 grudnia, paragon z dnia 08.12
1 ewikewikk 0

moskala22

#6757019 Napisano: 08.01.2021 15:09:41
Nie wiem czy mam jakieś zaćmienie czy co, ale jeśli chcę wziąc udział w konkursie Listerine, to mogę wysłać zgłoszenie od razu po zakupie, prawda? 21 dni to czas, gdy chce się wziąć udział w akcji cashback
0 0

glena

#6757021 Napisano: 08.01.2021 15:36:34
madzia53 napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Tymbark ogólnopolski "Daj coś od siebie" - jak tam z wygranymi, coś cicho w mdw?? 

?

Ktoś coś wie?

Ja miałam info o rezerwie 29 grudnia, paragon z dnia 08.12

Dzienne informowali chyba na bieżąco - ostatnie losowanie (główna i ostatnia tygodniowa) jest chyba 11.01. 
1 ewikewikk 0

ilonaxx5

#6757024 Napisano: 08.01.2021 15:44:37
na jakim dniu pepsi skończyło informować ?
1 maryam 0

fiona25

#6757035 Napisano: 08.01.2021 16:22:59
agaluna napisał(a):

fiona25 napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

faworek napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

A zakładany jakoś niedawno? Bo moja przyjaciółka też ma, ale zakładany dość dawno - teraz już od kilku osób słyszałam ,że nie ma takiej możliwości. No ale oczywiście mogę się mylić  emotka
0 0

fiona25

#6757036 Napisano: 08.01.2021 16:23:53
moskala22 napisał(a):

Nie wiem czy mam jakieś zaćmienie czy co, ale jeśli chcę wziąc udział w konkursie Listerine, to mogę wysłać zgłoszenie od razu po zakupie, prawda? 21 dni to czas, gdy chce się wziąć udział w akcji cashback

Tak to zrozumiałam , po 21 dniach można uzyskać zwrot 
1 moskala22 0

agaluna

#6757037 Napisano: 08.01.2021 16:29:44
fiona25 napisał(a):

agaluna napisał(a):

fiona25 napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

faworek napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

A zakładany jakoś niedawno? Bo moja przyjaciółka też ma, ale zakładany dość dawno - teraz już od kilku osób słyszałam ,że nie ma takiej możliwości. No ale oczywiście mogę się mylić  emotka

Dość dawno zakładała, może zmienili w takim razie zasady przy ostatniej aktualizacji 
0 0

jokan

#6757049 Napisano: 08.01.2021 17:15:14
ilonaxx5 napisał(a):

ktoś pisał o 03.01.2021, ciekawe czy za 04.01.2021 też poszło?
1 ilonaxx5 0

FBmarta22

#6757051 Napisano: 08.01.2021 17:26:33
jokan napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

ktoś pisał o 03.01.2021, ciekawe czy za 04.01.2021 też poszło?

Z "Czy informują/informowali?"

misiamarysia napisał(a):
misiamarysia napisał(a):

kumulacja napisał(a):

kalinea napisał(a):

Lidl Pepsi informował już z 01.01?

Też czekam. Wydaje mi się, że informowali tylko do 31.12.2020

2 styczeń też poinformowany, dalej CHYBA NIE

Jednak tak, odkryłam datę w tytule maila 4.01.2021
0 0

suziii

#6757062 Napisano: 08.01.2021 18:06:15
Ile dajecie zgłoszeń do Kinder? Widziałam, że w wygranych wiele osób stąd wygrało, ja kupiłam na oddzielnych paragonach 2 sztuki
0 0

violka88

#6757064 Napisano: 08.01.2021 18:15:27
Czy z tego konkursu https://www.swiatecznykonkurs.pl/ 
nagrody główne już znalazły właścicieli? Czy jest jeszcze nadzieja?
0 0

pink086

#6757065 Napisano: 08.01.2021 18:16:29
violka88 napisał(a):

na stronie są podani zwycięzcy nagród głównych
0 0

violka88

#6757068 Napisano: 08.01.2021 18:30:13
pink086 napisał(a):

violka88 napisał(a):

na stronie są podani zwycięzcy nagród głównych

Dziękuję za informację emotka
czyli kolejne pudło....
0 0

uleczkaa

#6757078 Napisano: 08.01.2021 19:01:49
suziii napisał(a):

Ile dajecie zgłoszeń do Kinder? Widziałam, że w wygranych wiele osób stąd wygrało, ja kupiłam na oddzielnych paragonach 2 sztuki

Ja wygrałam jednym zgłoszeniem i więcej losu kusić nie będę. Ale w regulaminie nie widziałam informacji o ograniczeniu ilości zgłoszeń na uczestnika.
0 0

suziii

#6757080 Napisano: 08.01.2021 19:09:56
uleczkaa napisał(a):

suziii napisał(a):

Ja wygrałam jednym zgłoszeniem i więcej losu kusić nie będę. Ale w regulaminie nie widziałam informacji o ograniczeniu ilości zgłoszeń na uczestnika.
Mnie bardziej chodzi o to, czy większa ilość zgłoszeń daje większą szansę na wygraną, ale w Twoim przypadku widać, że nie emotka
Ja maiłam dzisiaj się zgłosić, ale może jutro to zrobię, bo być może limit 20 osób jest wyczerpany i mi nie zaliczą zgłoszeń.

1 uleczkaa 0

dwaburekoty

#6757095 Napisano: 08.01.2021 20:26:11
suziii napisał(a):

uleczkaa napisał(a):

suziii napisał(a):

Mnie bardziej chodzi o to, czy większa ilość zgłoszeń daje większą szansę na wygraną, ale w Twoim przypadku widać, że nie emotka
Ja maiłam dzisiaj się zgłosić, ale może jutro to zrobię, bo być może limit 20 osób jest wyczerpany i mi nie zaliczą zgłoszeń.

jaki limit 20osob?
wybierają 20 najlepszych odpowiedzi.
1 pikawka 0

suziii

#6757098 Napisano: 08.01.2021 20:34:58
dwaburekoty napisał(a):

suziii napisał(a):

uleczkaa napisał(a):

suziii napisał(a):

jaki limit 20osob?
wybierają 20 najlepszych odpowiedzi.

O to mi chodziło emotka

0 0

fiona25

#6757099 Napisano: 08.01.2021 20:45:35
suziii napisał(a):

uleczkaa napisał(a):

suziii napisał(a):

20 osób to liczba wygranych dziennych - uwierz mi , nie ma szans, żeby w jakimś dniu zgłoszenia przysłało mniej niż 20 osób   emotka  W dodatku nie wybierają 20 pierwszych osób, tylko 20 najciekawszych odpowiedzi , to kiedy wyślesz nie ma większego znaczenia  emotka