Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: mariolakal

#6758968 Napisano: 17.01.2021 00:09:30
misiamarysia napisał(a):

rufus napisał(a):

Kujawski Lidl z patelniami i robotami:
Przypomniałem sobie właśnie o tym konkursie i z ciekawości kliknąłem na stronę, choć ten konkurs był już dawno a nagrody mają być wysłane do 4 lutego.
Na liście zwycięzców z patelniami jest 30 osób, a było do wygrania 50 szt..
Paragon był odesłany, a mnie tam nie ma.  emotka
Pytanie do osób, które też wygrały.. jak jest w waszym przypadku, jesteście na liście??  emotka
Ktoś się orientuje czy te liste uzupełnili już dawno, czy dopiero są w trakcie??

Są w trakcie weryfikacji, mnie nie ma na liście, bo dwukrotnie musiałam odsyłać paragon (właściwie to jego zdjęcie) z potwierdzeniem nazwy oleju, że to dokładnie ten "3 ziarna", ale już mam wreszcie info, że wszystko ok. a też nie ma mnie jeszcze na tej liście. Trochę im to zajmuje, ale wszytko raczej jest w porządku sądząc po mnie.

Nie kumam tych dziwnych agencji, które organizują konkurs w danej sieci sklepów i nie potrafią sami zweryfikować paragonów tylko upokarzają konkursowiczów i zmuszają do latania po jakieś głupie pieczątki... emotka

nkba

#6758969 Napisano: 17.01.2021 00:20:05
 mariolakal napisał(a):
misiamarysia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

rufus napisał(a):

Pr 

Są w trakcie weryfikacji, mnie nie ma na liście, bo dwukrotnie musiałam odsyłać paragon (właściwie to jego zdjęcie) z potwierdzeniem nazwy oleju, że to dokładnie ten "3 ziarna", ale już mam wreszcie info, że wszystko ok. a też nie ma mnie jeszcze na tej liście. Trochę im to zajmuje, ale wszytko raczej jest w porządku sądząc po mnie.

Nie kumam tych dziwnych agencji, które organizują konkurs w danej sieci sklepów i nie potrafią sami zweryfikować paragonów tylko upokarzają konkursowiczów i zmuszają do latania po jakieś głupie pieczątki...  emotka

O to to! Komentarz w punkt! Mnie wkurza to niemiłosiernie emotka
0 0

mama-l-k-m

#6758971 Napisano: 17.01.2021 00:53:14
rufus napisał(a):

Przypomniałem sobie właśnie o tym konkursie i z ciekawości kliknąłem na stronę, choć ten konkurs był już dawno a nagrody mają być wysłane do 4 lutego.
Pytanie do osób, które też wygrały.. jak jest w waszym przypadku, jesteście na liście??  emotka
Ktoś się orientuje czy te liste uzupełnili już dawno, czy dopiero są w trakcie??

https://kujawski.pl/konkurs/

Jeżeli chodzi o tą listę laureatów to ona jest z poprzedniego konkursu który był w maju. Tam było do wygrania 30 patelni grillowych i 5 robotów.

rufus

#6758972 Napisano: 17.01.2021 01:03:51
mama-l-k-m napisał(a):

rufus napisał(a):

Jeżeli chodzi o tą listę laureatów to ona jest z poprzedniego konkursu który był w maju. Tam było do wygrania 30 patelni grillowych i 5 robotów.

Tylko jaki miało sens wstawianie starej listy do nowego konkursu. emotka
0 0

agicho

#6758977 Napisano: 17.01.2021 09:23:13
Czy w loterii Nestle  ktoś też ma taki sam problem ?emotka

agniecha1985

#6758983 Napisano: 17.01.2021 10:18:13
agicho napisał(a):

Czy w loterii Nestle  ktoś też ma taki sam problem ? emotka

Mam to samo
0 0

notta

#6758990 Napisano: 17.01.2021 11:15:08
psss.. nie grajcie dzisiaj w Kinder emotka , bo ja puszczam swoje petardy, po co mają się Wam paragony zmarnować emotka
I żeby nie było, to ostrzegałam emotka

reniii

#6758999 Napisano: 17.01.2021 12:00:45
rufus napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

rufus napisał(a):

Tylko jaki miało sens wstawianie starej listy do nowego konkursu.  emotka

A ten konkurs to był w Lidlu czy w Lewiatanie, bo te wyniki są z Lewiatana przecież.
0 0

Diana02

#6759000 Napisano: 17.01.2021 12:01:23
[quote=Jest tak cały czas od piątku rana...
agicho] Czy w loterii Nestle  ktoś też ma taki sam problem ? emotka
0 0

domika

#6759002 Napisano: 17.01.2021 12:10:09
Diana02 napisał(a):

Sporo osób pisało że ma ten sam problem emotka
0 0

donia7

#6759006 Napisano: 17.01.2021 12:41:43
domika napisał(a):

Diana02 napisał(a):

Sporo osób pisało że ma ten sam problem emotka Też to miałam wczoraj emotka
0 0

zaczytana-pola

#6759007 Napisano: 17.01.2021 12:43:23
Jak myślicie? Bida w konkursach będzie taka, jak co roku, czyli jakoś do marca? Czy raczej przez koronę już nie wrócą dobre czasy? emotka
0 0

rufus

#6759008 Napisano: 17.01.2021 12:49:32
reniii napisał(a):

rufus napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

rufus napisał(a):

Tylko jaki miało sens wstawianie starej listy do nowego konkursu.  emotka

A ten konkurs to był w Lidlu czy w Lewiatanie, bo te wyniki są z Lewiatana przecież.

lewiatan. pomylilem emotka
0 0

la-princessa

#6759009 Napisano: 17.01.2021 12:50:03
zaczytana-pola napisał(a):

Jak myślicie? Bida w konkursach będzie taka, jak co roku, czyli jakoś do marca? Czy raczej przez koronę już nie wrócą dobre czasy? emotka

Według mnie początek nie jest taki zły. Wystartowały 3 loterie, w których do wygrania jest po 100 tysięcy, w kolejnej mieszkanie, w następnej 3 samochody. W kreatywnych Pingui poza kominami daje dosyć cenne nagrody, Kinder urodziny, Wawel daje samochód i bony, coś tam się powoli rozkręca emotka

pikawka

#6759010 Napisano: 17.01.2021 12:50:05

Kurde też się zastanawiam czy niebawem coś się ruszy, bo póki co strasznie marnie.... 
1 kumulacja 0

mamimamu

#6759011 Napisano: 17.01.2021 13:00:01
Piniata Kinder- u mnie czekoladki z terminem  19.05.2021, 06.07.2021 i 09.07.2021 - podsuwam temat, gdyby ktoś planowal wykorzystać piniate w późniejszym czasie emotka  
1 kumulacja 0

domika

#6759012 Napisano: 17.01.2021 13:02:47
pikawka napisał(a):

Kurde też się zastanawiam czy niebawem coś się ruszy, bo póki co strasznie marnie.... 

Dodatkowo im mniej konkursów tym mniejsza chęć do działania w tych, które są. Nie wiem jak u was ale u mnie tak to właśnie wygląda emotka

harnas

#6759014 Napisano: 17.01.2021 13:22:48
zielonaszpilka napisał(a):

harnas napisał(a):

Jesteś tą panią z sekretariatu, czy wspomnianym prezesem, że mówisz, że nie zmienią wyników? Brałem udział już w nie jednym konkursie, gdzie Fundator=Organizator i po wytknięciu błędów usuwali prace niezgodne z regulaminem. W końcu marka ma się dobrze kojarzyć, a niesmak w takich wypadkach pozostaje, więc wg. mnie warto walczyć, jak się ugra - może autko pojedzie do kogoś, kto uczciwiej podszedł do zadania, jeśli nie - nic nie tracicie. W ogóle wydaje mi się, że laureatem jest osoba z forum ... emotka

Próbuj szczęścia emotka  Ja nie widzę złamania zasad regulaminu. Jestem przekonana, że odpowiedzią będzie to, że brali pod uwagę kreatywność, pomysłowość i oryginalność, a to właśnie pani Agnieszka wykazała się tymi cechami tworząc filmik. Wyszła poza szablonowe myślenie. Zaryzykowała i ma. 

nie kupowałem opon, udziału nie brałem, więc w czym mam próbować?
Piszę, że na miejscu osób, które kupiły opony Nokian ze względu na konkurs dwa razy bym się nie zastanawiał i pisał reklamacje, bo takie cwaniactwo należy tępić emotka  Następnym razem może Ty będziesz na drugim miejscu, bo co druga osoba z forum zacznie w formularzach na odpowiedź pisaną wysyłać linki do zdjęć "bombelków" i filmiki emotka peace!

reniii

#6759015 Napisano: 17.01.2021 13:32:38
harnas napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

harnas napisał(a):

Jesteś tą panią z sekretariatu, czy wspomnianym prezesem, że mówisz, że nie zmienią wyników? Brałem udział już w nie jednym konkursie, gdzie Fundator=Organizator i po wytknięciu błędów usuwali prace niezgodne z regulaminem. W końcu marka ma się dobrze kojarzyć, a niesmak w takich wypadkach pozostaje, więc wg. mnie warto walczyć, jak się ugra - może autko pojedzie do kogoś, kto uczciwiej podszedł do zadania, jeśli nie - nic nie tracicie. W ogóle wydaje mi się, że laureatem jest osoba z forum ... emotka

Próbuj szczęścia emotka  Ja nie widzę złamania zasad regulaminu. Jestem przekonana, że odpowiedzią będzie to, że brali pod uwagę kreatywność, pomysłowość i oryginalność, a to właśnie pani Agnieszka wykazała się tymi cechami tworząc filmik. Wyszła poza szablonowe myślenie. Zaryzykowała i ma. 

nie kupowałem opon, udziału nie brałem, więc w czym mam próbować?
Piszę, że na miejscu osób, które kupiły opony Nokian ze względu na konkurs dwa razy bym się nie zastanawiał i pisał reklamacje, bo takie cwaniactwo należy tępić emotka  Następnym razem może Ty będziesz na drugim miejscu, bo co druga osoba z forum zacznie w formularzach na odpowiedź pisaną wysyłać linki do zdjęć "bombelków" i filmiki emotka peace!

Też nie brałam udziału, ale skoro pisało w regulaminie, że ma to być wypowiedź, to dlaczego wygrał film. Znając kreatywność niektórych to nie pierwszy raz, że co innego powinno być, a co innego  wygrywa.

pikawka

#6759016 Napisano: 17.01.2021 13:33:37
domika napisał(a):

pikawka napisał(a):

Dodatkowo im mniej konkursów tym mniejsza chęć do działania w tych, które są. Nie wiem jak u was ale u mnie tak to właśnie wygląda  emotka

Ja nie pamiętam kiedy jakieś zgłoszenie wysłałam nie licząc 2 Kinder to chyba w zeszłym roku emotka
0 0