Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

iwona0103

#6762086 Napisano: 30.01.2021 21:34:25
banka-manka napisał(a):

Czy ktoś ma problem z dodaniem zgłoszenia na Kinder piniata? Przy wyślij kręci się kółko przez chwilę, a potem dalej zostaje wypełniony formularz. Czy to przeszło?
Tak samo ma na kompie, jak i na telefonie. Zgłoszenie próbuje wysłać pierwszy raz i nie wiem co jest normą.

Spróbuj zmniejszyć rozmiar paragonu albo skrócić tekst o kilka znaków emotka

halliday

#6762087 Napisano: 30.01.2021 21:34:30
banka-manka napisał(a):

Czy ktoś ma problem z dodaniem zgłoszenia na Kinder piniata? Przy wyślij kręci się kółko przez chwilę, a potem dalej zostaje wypełniony formularz. Czy to przeszło?
Tak samo ma na kompie, jak i na telefonie. Zgłoszenie próbuje wysłać pierwszy raz i nie wiem co jest normą.

ktoś miał podobny i chyba to była wina zdjęcia, trzeba zmniejszyć jakość.

banka-manka

#6762088 Napisano: 30.01.2021 21:39:50
iwona0103 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Spróbuj zmniejszyć rozmiar paragonu albo skrócić tekst o kilka znaków emotka

Dziękuje. 
Znaków ledwo ponad 200. 
Paragon ma już tylko 0,3 Mb.
Inna przeglądarka, ten sam problem.  
0 0

anialistopad

#6762092 Napisano: 30.01.2021 21:50:42
Kurde siostra kupiła mi w netto syoss na konkurs i m opis farba mix 115 ml 12,99 ,schauma to szampon chłop 250 ml . Grać takim czy nie)?
0 0

law

#6762105 Napisano: 30.01.2021 22:53:10
ananaska napisał(a):

Cześć, czy dobrze zinterpretowałem regulamin Kinder Pingwi, że tylko ja mogę być na zdjęciu?

Tak pisze w regulaminie ale ktoś tu wcześniej pisał,że na zdjęciu był mąż z córką i wygrali nagrodę II stopnia .
0 0

domika

#6762106 Napisano: 30.01.2021 23:03:34
law napisał(a):

ananaska napisał(a):

Cześć, czy dobrze zinterpretowałem regulamin Kinder Pingwi, że tylko ja mogę być na zdjęciu?

Tak pisze w regulaminie ale ktoś tu wcześniej pisał,że na zdjęciu był mąż z córką i wygrali nagrodę II stopnia .

Agencja odpisała komuś na maila, że najbliższa rodzina czyli mąż/żona i dzieci to wg nich nie są osoby trzecie i takie mogą być na zdjęciu. Na facebooku pochwaliły się osoby, które wygrały zdjęciami z całą rodziną a także tylko zdjęciami samych dzieci. 
0 0

Gość: mariolakal

#6762108 Napisano: 30.01.2021 23:22:31
anialistopad napisał(a):

Kurde siostra kupiła mi w netto syoss na konkurs i m opis farba mix 115 ml 12,99 ,schauma to szampon chłop 250 ml . Grać takim czy nie)?

Graj, niech sobie weryfikują w konkretnym sklepie... Ja wysyłam z takimi opisami i ewentualnie /w raze "W"/ dołączam fotkę paragonu na tle zakupionego produktu i po żadne pieczątki nie mam zamiaru chodzić... Poza tym to głupota, gdyż nie każdy sklep/niestety/ posiada pieczątkę lub nie chce jej udostępnić, a adnotację mogę sobie zrobić sama... emotka

ananaska

#6762113 Napisano: 31.01.2021 07:46:49
law napisał(a):

ananaska napisał(a):

Kurcze, bo dla mnie to absurd, że jest zadanie " pokaż rodzinną zimową zabawę", a rodzina nie może być na zdjęciu...

I właśnie rozkminiam jak podejść do tematu...
0 0

ananaska

#6762114 Napisano: 31.01.2021 07:53:45
domika napisał(a):

law napisał(a):

ananaska napisał(a):

Agencja odpisała komuś na maila, że najbliższa rodzina czyli mąż/żona i dzieci to wg nich nie są osoby trzecie i takie mogą być na zdjęciu. Na facebooku pochwaliły się osoby, które wygrały zdjęciami z całą rodziną a także tylko zdjęciami samych dzieci. 

Dobrze wiedzieć emotka Ale nasuwa mi się pytanie, czy jak mieszkam jeszcze z mamą i babci, to są one traktowane jako "najbliższą rodzina" czy już nie?
0 0

ananaska

#6762115 Napisano: 31.01.2021 09:04:45
ananaska napisał(a):

domika napisał(a):

law napisał(a):

ananaska napisał(a):

Dobrze wiedzieć emotka Ale nasuwa mi się pytanie, czy jak mieszkam jeszcze z mamą i babci, to są one traktowane jako "najbliższą rodzina" czy już nie?

Dostałam właśnie wiadomość z oficjalnego konta Kinder na Facebooku, że na zdjęciu może być tylko uczestnik konkursu...
0 0

agakaz2

#6762117 Napisano: 31.01.2021 09:26:51
baananaska napisał(a):

ananaska napisał(a):

domika napisał(a):

law napisał(a):

ananaska napisał(a):

Dostałam właśnie wiadomość z oficjalnego konta Kinder na Facebooku, że na zdjęciu może być tylko uczestnik konkursu...

bardzo śmieszne to teraz anulują te wygrane z rodziną?
0 0

law

#6762120 Napisano: 31.01.2021 10:27:14

A zamiescili wygrane prace?

Nie , nikt nie zamieszczał tylko pisali to pod postami konkursowymi . Może to ściema , chyba , że jakaś wygrana osoba z forum potwierdzi ? 
0 0

zielonaszpilka

#6762123 Napisano: 31.01.2021 10:53:27
law napisał(a):

A zamiescili wygrane prace?

Nie , nikt nie zamieszczał tylko pisali to pod postami konkursowymi . Może to ściema , chyba , że jakaś wygrana osoba z forum potwierdzi ? 

Wiele osób się chwaliło na FB samymi zdjęciami albo pomysłami na zdjęcie i na większości była cała rodzina. Ktoś też wkleił maila, którego dostał, że rodzina może być na zdjęciu a osoby trzecie oni traktują jako przypadkowe osoby, które mogły znaleźć się w kadrze.
0 0

ananaska

#6762128 Napisano: 31.01.2021 11:29:20
To moja odpowiedź z oficjalnego konta na FB.

0 0

kreatia

#6762131 Napisano: 31.01.2021 11:33:59
ananaska zapewne obsługą fb zajmuje się inna agencja, niż konkursem pingui. Jak chcesz merytorycznej odpowiedzi, pisz na maila z regulaminu. Mogą być na foto wszystkie osoby z rodziny.

ananaska

#6762133 Napisano: 31.01.2021 11:46:27
kreatia napisał(a):

ananaska zapewne obsługą fb zajmuje się inna agencja, niż konkursem pingui. Jak chcesz merytorycznej odpowiedzi, pisz na maila z regulaminu. Mogą być na foto wszystkie osoby z rodziny.

i to by miało sens biorąc pod uwagę zadanie konkursowe- "rodzinne zimowe zabawy".
1 kreatia 0

marzanna

#6762161 Napisano: 31.01.2021 17:44:37
Ile znaków "wchodzi" w formularz odpowiedzi w konkursie Tampax/Discreet? emotka
0 0

mia

#6762170 Napisano: 31.01.2021 18:33:43
marzanna napisał(a):

Trudno wyczuć.
Wygląda, że ile się chce, ale biorąc pod uwagę, że nie ma informacji, czy zgłoszenie zostało przyjęte, to może się okazać...Np.  że bylo maksimum 100 znaków. emotka
1 marzanna 0

nataliii

#6762172 Napisano: 31.01.2021 18:53:47
mia napisał(a):

marzanna napisał(a):

Trudno wyczuć.
Wygląda, że ile się chce, ale biorąc pod uwagę, że nie ma informacji, czy zgłoszenie zostało przyjęte, to może się okazać...Np.  że bylo maksimum 100 znaków. emotka

Nie wchodzi ile się chcę. Pisałam w tej sprawie do organizatora bo nie mogło mi przejść zgłoszenie. 
Napisali,że do 1000 znaków.
Ale potem chciałam wysłać 980 i też nie przeszło.
I jak do nich znów napisałam to mi odpisali : "Dzień dobry,
Przepraszamy za niedogodności – nikt chyba nie spodziewał się tak długich odpowiedzi, a przebudowanie systemu jest w tej chwili nie możliwe"

W końcu nie napisali ilości znaków ale mi przeszło dopiero jak skróciłam do około 800.
Ale może ktoś z Was złapie dokładnie ile przechodzi.
Bo ja po prostu próbowałam i ciągle skracałam i w końcu jak przeszło zgłoszenie to tak około 800 znaków było.
0 0

fiona25

#6762179 Napisano: 31.01.2021 19:22:00
superloser napisał(a):

nataliii napisał(a):

mia napisał(a):

marzanna napisał(a):

Trudno wyczuć.

Nie wchodzi ile się chcę. Pisałam w tej sprawie do organizatora bo nie mogło mi przejść zgłoszenie. 
Napisali,że do 1000 znaków.
Ale potem chciałam wysłać 980 i też nie przeszło.
I jak do nich znów napisałam to mi odpisali : "Dzień dobry,
Przepraszamy za niedogodności – nikt chyba nie spodziewał się tak długich odpowiedzi, a przebudowanie systemu jest w tej chwili nie możliwe"

W końcu nie napisali ilości znaków ale mi przeszło dopiero jak skróciłam do około 800.
Ale może ktoś z Was złapie dokładnie ile przechodzi.
Bo ja po prostu próbowałam i ciągle skracałam i w końcu jak przeszło zgłoszenie to tak około 800 znaków było.

I daje to info, ze dluuuuuugich czytac raczej nie planuja  emotka

To samo sobie pomyślałam...  emotka