Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nataliii

#6762343 Napisano: 01.02.2021 14:05:11
fiona25 napisał(a):

superloser napisał(a):

nataliii napisał(a):

mia napisał(a):

marzanna napisał(a):

Ile znaków "wchodzi" w formularz odpowiedzi w konkursie Tampax/Discreet? emotka

Trudno wyczuć.
Wygląda, że ile się chce, ale biorąc pod uwagę, że nie ma informacji, czy zgłoszenie zostało przyjęte, to może się okazać...Np.  że bylo maksimum 100 znaków. emotka

Nie wchodzi ile się chcę. Pisałam w tej sprawie do organizatora bo nie mogło mi przejść zgłoszenie. 
Napisali,że do 1000 znaków.
Ale potem chciałam wysłać 980 i też nie przeszło.
I jak do nich znów napisałam to mi odpisali : "Dzień dobry,
Przepraszamy za niedogodności – nikt chyba nie spodziewał się tak długich odpowiedzi, a przebudowanie systemu jest w tej chwili nie możliwe"

W końcu nie napisali ilości znaków ale mi przeszło dopiero jak skróciłam do około 800.
Ale może ktoś z Was złapie dokładnie ile przechodzi.
Bo ja po prostu próbowałam i ciągle skracałam i w końcu jak przeszło zgłoszenie to tak około 800 znaków było.

I daje to info, ze dluuuuuugich czytac raczej nie planuja  emotka

To samo sobie pomyślałam...  emotka

Jednak czytają i nagradzają bo mam nagrodę emotka   Tylko nie wiem jaką. Ktoś może tez dostał emaila ?:) bo u mnie bez informacji o nagrodzie:(

fiona25

#6762359 Napisano: 01.02.2021 15:22:28
madllen napisał(a):

assal napisał(a):

Lager: Badziewne to są figurki w nowej loterii Kinder. Warte... 456 złotych  emotka
Właśnie mi reklama wyskoczyła. Szczegóły na stronie kinder.pl  emotka emotka emotka
465 tysięcy na takie coś  emotka

To nie jest nawet śmieszne, to jest przerażające. emotka  Nie wyobrażam sobie mieć swojej podobizny na figurce kinder  emotka
ps. możemy narzekać i tak masa "konkursowiczów" zagra, tak samo jak jest to jest teraz z parówkami Indykpol czy płynem Coccolino emotka emotka

Masakra, a najgorsze jest to,że dopóki tłumy będą sie rzucać na takie nagrody , dotąd takie nagrody będą do wygrania...jak dla mnie figurki Kinder są na jednym poziomie z pięciozłotówką od parówek... Dramat...emotka
0 0

ZetZ

#6762361 Napisano: 01.02.2021 15:28:58
ZetZ napisał(a):

ikropka napisał(a):

ivanotta napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

Widzę, że wożą piniaty z 27 I a czeka ktoś jeszcze na wygraną 22 stycznia?

Tak, było o tym w piątek bodajże - chyba mieli kłopot ze skrzynką (moim skromnym zdaniem), bo niektóre maile (dane adresowe), wysyłane np z o2 i chyba onetu, z okolic 22.01 do nich nie dotarły. 

Ja słałam z gazety, no nic jak dziś nie dojdzie to napiszę, córcia ma w środę 5 urodzinki i liczyłam,że dojdzie emotka

ja z gmaila i chyba mają chaos z tymi wysyłkami  emotka

ja czekam z 19 stycznia.

Ja też z 22 i lipa emotka

Ooo teraz info...
Szanowni Państwo, Z powodu sporej ilości zapytań dotyczących wysyłki nagrody konkursowej- Piniaty, informujemy, że firma kurierska otrzymała
Państwa dane wysyłkowe w terminie 7 dni od daty dostarczenia przez
Państwa danych kontaktowych. W najbliższym czasie
dostaną Państwo potwierdzenia nadania przesyłek.Prosimy o cierpliwość  Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego dobrego!Zespół Kinder Karnawał
0 0

slonecznik1309

#6762364 Napisano: 01.02.2021 15:35:37
Johnnie Walker wysyła maile
0 0

mamuska085

#6762367 Napisano: 01.02.2021 15:42:44
Mam pytanie emotka  Czy jak zgłaszacie paragon gdzie w numerze paragonu jest na początku ''W'' to też to W piszecie??? Np, W123345
Bo zawsze się nad tym zastanawiam emotka
0 0

assal

#6762368 Napisano: 01.02.2021 15:45:04
Do kompletu idealnych nagród dochodzi 1200 "wspaniałych" świeczek Glade emotka
Na ich fb szczegóły, mi się nawet zerkać tam nie chce. Ludzie zagrają, bo autko jedno jest. Ale jaka szansa na nie? emotka
1 rare85 0

ziolko

#6762369 Napisano: 01.02.2021 15:46:40
mamuska085 napisał(a):

Mam pytanie emotka  Czy jak zgłaszacie paragon gdzie w numerze paragonu jest na początku ''W'' to też to W piszecie??? Np, W123345
Bo zawsze się nad tym zastanawiam emotka

Tak. Kojarzy mi się, że kilka lat temu kogoś negatywnie zweryfikowali dlatego, że na paragonie było W a w zgłoszeniu nie. Powiedzieli, że numer paragonu różni się od tego zgłoszonego. Dlatego piszę całość.
Jeśli numer jest z ukośnikiem, np 123456/7890, to też podaję pełny numer. 

pioge7

#6762373 Napisano: 01.02.2021 16:00:34
assal napisał(a):

Do kompletu idealnych nagród dochodzi 1200 "wspaniałych" świeczek Glade  emotka
Na ich fb szczegóły, mi się nawet zerkać tam nie chce. Ludzie zagrają, bo autko jedno jest. Ale jaka szansa na nie?  emotka

A jaki to profil na fb? Bo ani glade ani pronto co zerkam nie ma postów od dawna dodanych 
0 0

dala

#6762375 Napisano: 01.02.2021 16:02:39
pioge7 napisał(a):

assal napisał(a):

Na ich fb szczegóły, mi się nawet zerkać tam nie chce. Ludzie zagrają, bo autko jedno jest. Ale jaka szansa na nie?  emotka

A jaki to profil na fb? Bo ani glade ani pronto co zerkam nie ma postów od dawna dodanych 

Tu jest ten konkurs: https://www.gladelove.pl
Sprawdzałam, że jest już dodany do bazy i czeka na opublikowanie.
1 pioge7 0

harnas

#6762377 Napisano: 01.02.2021 16:06:48
slonecznik1309 napisał(a):

pytanie w stylu: ej, mordo, walnęliśmy się na Twoją niekorzyść o 3 stówy, w zamian możemy dać Ci te ten lepszy model wart 3 stówy więcej, ale wtedy czekaj 1,5 miecha, albo ciesz się tym co masz i kropka. No i ewentualnie możemy dać Ci flaszkę na przeprosiny, ale nie musisz jej brać, no a jak nie chcesz to i tak może Ci ją damy... jeszcze nie wiemy ...

Pełna profeska emotka
0 0

fiona25

#6762379 Napisano: 01.02.2021 16:10:27
nataliii napisał(a):

fiona25 napisał(a):

superloser napisał(a):

nataliii napisał(a):

mia napisał(a):

marzanna napisał(a):

Ile znaków "wchodzi" w formularz odpowiedzi w konkursie Tampax/Discreet? emotka

Trudno wyczuć.
Wygląda, że ile się chce, ale biorąc pod uwagę, że nie ma informacji, czy zgłoszenie zostało przyjęte, to może się okazać...Np.  że bylo maksimum 100 znaków. emotka

Nie wchodzi ile się chcę. Pisałam w tej sprawie do organizatora bo nie mogło mi przejść zgłoszenie. 
Napisali,że do 1000 znaków.
Ale potem chciałam wysłać 980 i też nie przeszło.
I jak do nich znów napisałam to mi odpisali : "Dzień dobry,
Przepraszamy za niedogodności – nikt chyba nie spodziewał się tak długich odpowiedzi, a przebudowanie systemu jest w tej chwili nie możliwe"

W końcu nie napisali ilości znaków ale mi przeszło dopiero jak skróciłam do około 800.
Ale może ktoś z Was złapie dokładnie ile przechodzi.
Bo ja po prostu próbowałam i ciągle skracałam i w końcu jak przeszło zgłoszenie to tak około 800 znaków było.

I daje to info, ze dluuuuuugich czytac raczej nie planuja  emotka

To samo sobie pomyślałam...  emotka

Jednak czytają i nagradzają bo mam nagrodę emotka   Tylko nie wiem jaką. Ktoś może tez dostał emaila ?:) bo u mnie bez informacji o nagrodzie:(

Wchodzi w grę voucher bieliźniany lub zakupy ze stylistą - których oczywiście Ci życzę emotka  Pozostałe nagrody to nagroda lutego i marca , więc byłabym mocno zaskoczona, gdyby ją przyznali własnie teraz  emotka
Skoro nie napisali,jaka nagroda to może właśnie I stopień?
1 nataliii 0

kejm

#6762380 Napisano: 01.02.2021 16:10:50
harnas napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

pytanie w stylu: ej, mordo, walnęliśmy się na Twoją niekorzyść o 3 stówy, w zamian możemy dać Ci te ten lepszy model wart 3 stówy więcej, ale wtedy czekaj 1,5 miecha, albo ciesz się tym co masz i kropka. No i ewentualnie możemy dać Ci flaszkę na przeprosiny, ale nie musisz jej brać, no a jak nie chcesz to i tak może Ci ją damy... jeszcze nie wiemy ...

Pełna profeska emotka

Zawiodłam się  emotka  

Pisał ktoś do nich maila z zapytaniem czy ewentualnie opcję z dopłatą biorą pod uwagę?
0 0

rare85

#6762390 Napisano: 01.02.2021 16:46:33
assal napisał(a):

Ja zerknęłam... Trzeba praktycznie wszystkie dane od razu podać emotka
0 0

reniii

#6762392 Napisano: 01.02.2021 16:53:16
rare85 napisał(a):

assal napisał(a):

Wiadomo, że jak dużo chętnych jest na szajs, to festiwal gów...ych nagród trwa w najlepsze.

nanajka81

#6762395 Napisano: 01.02.2021 16:59:42
ZetZ napisał(a):

ZetZ napisał(a):

ikropka napisał(a):

ivanotta napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

Widzę, że wożą piniaty z 27 I a czeka ktoś jeszcze na wygraną 22 stycznia?

Tak, było o tym w piątek bodajże - chyba mieli kłopot ze skrzynką (moim skromnym zdaniem), bo niektóre maile (dane adresowe), wysyłane np z o2 i chyba onetu, z okolic 22.01 do nich nie dotarły. 

Ja słałam z gazety, no nic jak dziś nie dojdzie to napiszę, córcia ma w środę 5 urodzinki i liczyłam,że dojdzie emotka

ja z gmaila i chyba mają chaos z tymi wysyłkami  emotka

ja czekam z 19 stycznia.

Ja też z 22 i lipa emotka

Ooo teraz info...
Szanowni Państwo, Z powodu sporej ilości zapytań dotyczących wysyłki nagrody konkursowej- Piniaty, informujemy, że firma kurierska otrzymała
Państwa dane wysyłkowe w terminie 7 dni od daty dostarczenia przez
Państwa danych kontaktowych. W najbliższym czasie
dostaną Państwo potwierdzenia nadania przesyłek.Prosimy o cierpliwość  Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego dobrego!Zespół Kinder Karnawał

mi doszedł sms że właśnie została nadana paczka DPD - czekam na piniate z 28.01 więc myslę że to to. Dane odsyłałam z gmaila.
1 ZetZ 0

nanajka81

#6762397 Napisano: 01.02.2021 17:01:01
reniii napisał(a):

rare85 napisał(a):

assal napisał(a):

Wiadomo, że jak dużo chętnych jest na szajs, to festiwal gów...ych nagród trwa w najlepsze.

zakup za 20 zł żeby wygrać świeczkę i mieć szansę na auto. Mam zapasów glade z grudnia wystarczająco emotka

rufus

#6762408 Napisano: 01.02.2021 18:09:59
Nr zakupu w żabce (star) to nr u gory kolo nipu czy na dole nr. sys.?
0 0

edzia21

#6762411 Napisano: 01.02.2021 18:15:00
rufus napisał(a):

Nr zakupu w żabce (star) to nr u gory kolo nipu czy na dole nr. sys.?

u góry
1 rufus 0

faworek

#6762416 Napisano: 01.02.2021 19:11:05
Odsyłacie coś do organizatora w celu aktywacji kart Lidlowych z konkursu Avanti ? No trochę przesadzają... 
0 0

jokan

#6762418 Napisano: 01.02.2021 19:14:40
faworek napisał(a):

Odsyłacie coś do organizatora w celu aktywacji kart Lidlowych z konkursu Avanti ? No trochę przesadzają... 

nie, chyba kurier zabieral podpisane papiery i to wszystko
1 faworek 0