Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

fiona25

#6768317 Napisano: 06.03.2021 12:05:26
antylopia napisał(a):

29renata napisał(a):

antylopia napisał(a):

czy w haribo przychodziło do Was potwierdzenie zgloszenia? u mnia ani maila ani żadnego komunikatu na stronie:/

Tak, dostałam maila: "Dziękujemy za udział w konkursie.
Twoje zgłoszenie zostało poprawnie zapisane.

W przypadku wygranej skontaktujemy się z Tobą.

Pamiętaj o konieczności zachowania dowodu zakupu
w celu weryfikacji."

dziękuję poczekam jeszcze trochę na maila i zgłoszę jeszcze raz jeśli nie przyjdzie

Już to przerabialiśmy, nie ma maila-zgłoszenie nie dotarło , przeloguj sie albo zmień przeglądarkę i puść to samo zgłoszenie jeszcze raz - konsultowałam to z agencją i takie info mi przekazali 
0 0

Gość:

#6768396 Napisano: 07.03.2021 10:00:08
Czy do konkursu  "Wysprzątaj dom i sprzątnij nagrody" zakup musi byś dokonany w sieciach Rossmann, Carrefour, Auchan czy w dowolnym sklepie?
0 0

samuraj

#6768397 Napisano: 07.03.2021 10:05:12
Andzik napisał(a):

Wysprzątaj dom i sprzątnij nagrody

"dowolnie wybrany sklepna terytorium Rzeczypospolitej Polskiej–zarówno sklep tradycyjny, jak i online " emotka
0 0

Gość:

#6768399 Napisano: 07.03.2021 10:08:01
samuraj napisał(a):

Andzik napisał(a):

Wysprzątaj dom i sprzątnij nagrody

"dowolnie wybrany sklepna terytorium Rzeczypospolitej Polskiej–zarówno sklep tradycyjny, jak i online " emotka

Dziękuję emotka
1 samuraj 0

samuraj

#6768430 Napisano: 07.03.2021 15:53:30
Tego jeszcze nie grali emotka
kup dowolne produkty Aviko za minimum 10 złotych i wygraj czekoladowego zajączka emotka

emotka

visserarthur

#6768435 Napisano: 07.03.2021 16:51:04
superloser napisał(a):

samuraj napisał(a):

kup dowolne produkty Aviko za minimum 10 złotych i wygraj czekoladowego zajączka emotka

emotka

Kreatywnosc jest  emotka
Kasa tez  jest na obsluge i logistyke  emotka   i ten "niebanalny dowcip" przebija Indykpol i 5 zeta  emotka

Szkoda, że nie potrafimy się zebrać, bo gdyby producenci tych produktów dostali za każdym razem z tysiąc maili o podobnej (negatywnej) treści, to może by przejrzeli na oczy
0 0

inska

#6768442 Napisano: 07.03.2021 18:11:07
edzia21 napisał(a):

eslo napisał(a):

Witam chodzi o konkurs Colgate Lidl
Jaki jest prefiks? Bo w regulaminie nie widzę jak ma SMS przykładowy wyglądać 
oraz na paragonie z Lidla który numer podać ten u góry po prawej (jak większość paragonów ma) czy ten lidlowy z dołu

z góry dziękuje za pomoc 

ten z góry po prawej stronie
Punkt 7c regulaminu zawiera zasady dotyczące sms`a.

może ktoś rozwiązał ten problem, nr paragonu z kasy samoobsługowej z lidla zawiera "/" czy to też wysyłać czy same cyfry?
0 0

fineessa

#6768443 Napisano: 07.03.2021 18:11:21
samuraj napisał(a):

emotka

Tez o tym pomyślałam emotka
0 0

bianka33

#6768449 Napisano: 07.03.2021 19:42:49
samuraj napisał(a):

emotka

Chyba większym żartem jest to, że sporo osób zadeklarowało swój udział. Ja choć czasem kupuję te produkty, to nigdy nie wezmę w tym udziału i z marką chyba też się pożegnam. Bo dla mnie taki konkurs, to jak dostać w twarz od sponsora i organizatora. Wydać sporo pieniędzy na ich produkty, pisać im tekst reklamowy, potem bawić się w oświadczenia, czekanie na kuriera... a to wszystko dla kawałka czekolady... A i jeszcze trzeba wygrać ten kawałek czekolady. Po prostu kpina z konsumentów. 

agakaz2

#6768451 Napisano: 07.03.2021 19:50:17
melancholia napisał(a):

samuraj napisał(a):

emotka

Chyba większym żartem jest to, że sporo osób zadeklarowało swój udział. Ja choć czasem kupuję te produkty, to nigdy nie wezmę w tym udziału i z marką chyba też się pożegnam. Bo dla mnie taki konkurs, to jak dostać w twarz od sponsora i organizatora. Wydać sporo pieniędzy na ich produkty, pisać im tekst reklamowy, potem bawić się w oświadczenia, czekanie na kuriera... a to wszystko dla kawałka czekolady... A i jeszcze trzeba wygrać ten kawałek czekolady. Po prostu kpina z konsumentów. 

życzę powodzenia ja frytek nie jem a zajączka kupię sobie za te 10złemotka
0 0

nanajka81

#6768452 Napisano: 07.03.2021 19:55:18
agakaz2 napisał(a):

melancholia napisał(a):

samuraj napisał(a):

emotka

życzę powodzenia ja frytek nie jem a zajączka kupię sobie za te 10zł emotka

najpierw parówki, potem fa oraz gówni**ane figurki z kinder, od kilku dni tymbark i kup za 10 zł zyskaj 10 zł a teraz to... PORAŻKA!

notta

#6768466 Napisano: 07.03.2021 20:53:24
A jak z tym pronto? Własnie mam info z 5.03 ze przegrałam a z 3.03 żadnego info... 
0 0

maverick

#6768467 Napisano: 07.03.2021 20:56:04
Ja za każdym razem miałem podziękowanie po 2 dniach i żebym grał dalej, póki co odpuszczam
1 notta 0

zielonaszpilka

#6768468 Napisano: 07.03.2021 21:09:07
melancholia napisał(a):

samuraj napisał(a):

emotka

Zwłaszcza, że na Boże Narodzenie do klubowiczów rozesłali w prezencie ładne czekoladki, ot tak, bez paragonu, bez konkursu, po prostu. Jako miły gest. Ten zając to prawdziwe wielkanocne jaja.

anaesth

#6768472 Napisano: 07.03.2021 21:29:54
melancholia napisał(a):

samuraj napisał(a):

emotka

Zaraz ktoś mnie zlinczuje, ale i tak się wypowiem emotka Obserwując konkurs z piniatami doszłam do wniosku, że niektórzy mają chorobliwe parcie na słodycze (i faszerowanie nimi swoich dzieci). Tak więc najpierw fryteczki z E450, E500, E415, dekstryną, maltodekstryną (Aviko Super Crunch - tak, wiem, klasyczne mają dobry skład emotka ), potem cukier, olej palmowy i emulgator z zająca (tu akurat Lindt) i miażdżyca gotowa emotka

osman121

#6768480 Napisano: 07.03.2021 22:01:44
Czy w konkursie Burna, można zgłosić kilka zgłoszeń na te same dane ? 
W regulaminie jest napisane: "Jeden dowód zakupu przypada wyłącznie na jednego Uczestnika, zaś na
podstawie jednego dowodu zakupu (tego samego dowodu zakupu) można uzyskać
prawo do nie więcej niż jednej Nagrody"
Dopiero zaczynam i nie bardzo rozumiem.
0 0

eee2021

#6768484 Napisano: 07.03.2021 22:07:18
kerocna napisał(a):

inska napisał(a):

edzia21 napisał(a):

eslo napisał(a):

oraz na paragonie z Lidla który numer podać ten u góry po prawej (jak większość paragonów ma) czy ten lidlowy z dołu

z góry dziękuje za pomoc 

może ktoś rozwiązał ten problem, nr paragonu z kasy samoobsługowej z lidla zawiera "/" czy to też wysyłać czy same cyfry?

Wysłać wszystko tak jak widnieje na paragonie. emotka

tylko czy to nie jest nr wydruku tylko ? gdyby wyblakł człowiek dostanie kopie z całkiem innym numerem- dokładnie tym co jest pod "suma". ktoś wie w końcu co tam trzeba wpisać? emotka
0 0

zielonaszpilka

#6768485 Napisano: 07.03.2021 22:10:19
osman121 napisał(a):

Czy w konkursie Burna, można zgłosić kilka zgłoszeń na te same dane ? 
W regulaminie jest napisane: "Jeden dowód zakupu przypada wyłącznie na jednego Uczestnika, zaś na
podstawie jednego dowodu zakupu (tego samego dowodu zakupu) można uzyskać
prawo do nie więcej niż jednej Nagrody"
Dopiero zaczynam i nie bardzo rozumiem.

Masz też taki zapis:
Jeden Uczestnik może uzyskać prawo do nie więcej niż jednej Nagrody Dnia, nie więcej niż jednej Nagrody Tygodnia i nie więcej niż jednej Nagrody Głównej, na podstawie jednego lub różnych zgłoszeń nadesłanych w poszczególnych etapach konkursu opisanych w § 1 punkt 5, z uwzględnieniem zastrzeżenia określonego w §1 ust. 1.1. Regulaminu.
1 osman121 0

zielonaszpilka

#6768486 Napisano: 07.03.2021 22:12:25
eee2021 napisał(a):

kerocna napisał(a):

inska napisał(a):

edzia21 napisał(a):

eslo napisał(a):

z góry dziękuje za pomoc 

Wysłać wszystko tak jak widnieje na paragonie. emotka

tylko czy to nie jest nr wydruku tylko ? gdyby wyblakł człowiek dostanie kopie z całkiem innym numerem- dokładnie tym co jest pod "suma". ktoś wie w końcu co tam trzeba wpisać? emotka

Kopie czy paragony zastępcze nie są zazwyczaj przyjmowane przez agencje, więc niech Cię o to głowa nie boli emotka  Jak boisz się, że wyblaknie to zrób sobie zdjęcie już teraz (o ile nie trzeba odsyłać paragonu pocztą to będziesz miał z głowy). Podobno też trzymanie paragonów w lodówce zapobiega ich blaknięciu, ale z lidlowymi paragonami chyba nie ma tego problemu.
0 0

samuraj

#6768488 Napisano: 07.03.2021 22:12:39
Nie chcę nikogo tutaj z forumowiczów urazić ale my sami się przyczyniamy do takich właśnie loterii czy konkursów emotka Gramy o misie, piątaki itp.i dostajemy w zamian coraz biedniejsze nagrody.