Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

onazielona86

#6768099 Napisano: 05.03.2021 12:16:37
Konkurs Haribo. Czy dostaliście @ że Haribo czeka na decyzje odnośnie personalizacji lub jej braku? Ja nie chce robić personalizacji czy odsyłaliście oświadczenie tylko? 
1 rare85 0

donia7

#6768100 Napisano: 05.03.2021 12:18:39
onazielona86 napisał(a):

Konkurs Haribo. Czy dostaliście @ że Haribo czeka na decyzje odnośnie personalizacji lub jej braku? Ja nie chce robić personalizacji czy odsyłaliście oświadczenie tylko? 

Jak nie robisz personalizacji to nie musisz odsyłać oświadczenia emotka  wtedy dostaniesz box'a z napisem "Haribo z radością" czy jakoś tak emotka  nie musisz nic odpisywać. I tak do 4 marca czekali na zdjęcie i tekst emotka
0 0

maverick

#6768101 Napisano: 05.03.2021 12:19:30
onazielona86 napisał(a):

Jeśli nie zdecydujesz się na przesłanie fotografii lub tekstu albo
przesłane dane będą naruszały regulamin na obydwóch boxach umieścimy
tekst „Podaruj #zradością” i logo Haribo. W takim przypadku nie musisz
przesyłać wypełnionego oświadczenia.

Dla mnie to znaczy, że jak chcę bez personalizacji to nie odsyłam nic, adres mają z formularza emotka
0 0

maverick

#6768102 Napisano: 05.03.2021 12:20:44
donia7 napisał(a):

onazielona86 napisał(a):

Jak nie robisz personalizacji to nie musisz odsyłać oświadczenia emotka  wtedy dostaniesz box'a z napisem "Haribo z radością" czy jakoś tak emotka  nie musisz nic odpisywać. I tak do 4 marca czekali na zdjęcie i tekst emotka

Ja dziś dostałem @ z przypomnieniem emotka
"W związku z wygraną w I etapie konkursu „Podaruj z radością" nadal
czekamy na przesłanie zdjęcia i tekstu spełniających poniższe warunki
lub decyzji o braku personalizacji wygranych boxów do 08.03.2021 r."
0 0

donia7

#6768106 Napisano: 05.03.2021 12:33:18
maverick napisał(a):

donia7 napisał(a):

onazielona86 napisał(a):

Tam chyba nikt nie chce tej personalizacji oprócz mnie emotka
0 0

masza

#6768126 Napisano: 05.03.2021 13:42:35
onazielona86 napisał(a):

Ja nic nie mam, a nic nie odsyłałam odnośnie personalizacji emotka
0 0

rare85

#6768127 Napisano: 05.03.2021 13:43:14
maverick napisał(a):

donia7 napisał(a):

onazielona86 napisał(a):

"lub decyzji o braku personalizacji" ...No ja też myślałam, że jak nie chcę personalizacji to nic nie odsyłam, a po tym dzisiejszym przypomnieniu to zgłupiałam emotka
0 0

joan

#6768161 Napisano: 05.03.2021 15:50:03
Konek Salatino emotka Ten organizator Mido Sp. z o.o. to jakieś dziecię Smolara? emotka

Rozbieżności:
a) NICK

Info w regulaminie: w formularzu należy podać "imię lub pseudonim lub nick Uczestnika"
Info na stronie konkursu: w formularzu należy podać "imię i nazwisko"
b) NUMER PARAGONU
Info w regulaminie: "Każdy Laureat zobowiązany będzie podać w tym formularzu następujące dane i oświadczenia: (...) d) numer Dowodu zakupu podany w nagrodzonym Zgłoszeniu" /wielokrotnie o tym mowa, w regulaminie jest nawet wizualizacja paragonu z właściwym numerem/
Info na stronie konkursu: w formularzu nie ma pola przewidzianego na podanie numeru paragonu.
c) WAŻNOŚĆ PARAGONU JEDYNIE W ETAPIE DOKONANIA ZAKUPU
Info w regulaminie: "5. Zgłoszenie udziału w Konkursie na podstawie Zakupu promocyjnego może mieć miejsce wyłącznie po dokonaniu tego zakupu, tj. czas zakupu (data i godzina uwidoczniona na Dowodzie zakupu) nie może być późniejszy niż czas wysłania Zgłoszenia do Konkursu."
Info na stronie konkursu: "Po ogłoszeniu wyników z danego etapu konkursu Organizator będzie sprawdzał datę zakupu na paragonie z czasem trwania danego etapu Konkursu."
emotka
0 0

misiamarysia

#6768170 Napisano: 05.03.2021 16:00:39
rare85 napisał(a):

maverick napisał(a):

donia7 napisał(a):

onazielona86 napisał(a):

"lub decyzji o braku personalizacji" ...No ja też myślałam, że jak nie chcę personalizacji to nic nie odsyłam, a po tym dzisiejszym przypomnieniu to zgłupiałam emotka

W przedostatnim zdaniu piszą, że wtedy nic nie odsyłasz. Pewnie większość osób nie personalizuje tych boxów i ich pomysł niniejszym "padł", dlatego przypominają. Ja bym chętnie dala fotkę, ale nie dwa razy ta samą, bo mam te boxy zamiar wręczyć dwóm różnym dzieciakom.
0 0

anialistopad

#6768183 Napisano: 05.03.2021 16:05:45
@ z Ipla o jednej porze wysłali?
0 0

edzia21

#6768184 Napisano: 05.03.2021 16:09:02
anialistopad napisał(a):

@ z Ipla o jednej porze wysłali?

nie, spływały partiami
0 0

bajdeq

#6768191 Napisano: 05.03.2021 16:18:04
Mokate itm wyniki na stronie, były emaile? emotka
0 0

malgol

#6768192 Napisano: 05.03.2021 16:23:02
bajdeq napisał(a):

Mokate itm wyniki na stronie, były emaile? emotka

mam nadzieję, że nie
0 0

prosiaczek

#6768193 Napisano: 05.03.2021 16:23:13
Orientujecie sie czy pakiet ipla to tylko dostęp do programów i seriali, czy do KANAŁÓW TV też?  Bo się napaliłam na kanały dla dzieci i mój ulubiony cebebiees, a teraz już zgłupiąłam i sama nie wiem.
0 0

kuleczkar

#6768194 Napisano: 05.03.2021 16:27:52
Czy po wysłaniu zgłoszenia  w konkursie Sprzątnij Nagrody pokazuje się jakieś  podziękowanie na stronie albo przychodzi  mail potwierdzający zgłoszenie? U mnie po naciśnięciu wyślij, pojawił się znów kibelek do wyczyszczenia, a po jego zamknięciu pokazał się wyczyszczony formularz... 
0 0

barszcz

#6768202 Napisano: 05.03.2021 16:40:14
kuleczkar napisał(a):

Czy po wysłaniu zgłoszenia  w konkursie Sprzątnij Nagrody pokazuje się jakieś  podziękowanie na stronie albo przychodzi  mail potwierdzający zgłoszenie? U mnie po naciśnięciu wyślij, pojawił się znów kibelek do wyczyszczenia, a po jego zamknięciu pokazał się wyczyszczony formularz... 

wyślij ponownie, bo musi się pokazać plansza „dziękujemy za udział w zabawie”
0 0

rufus

#6768203 Napisano: 05.03.2021 16:40:36
prosiaczek napisał(a):

Orientujecie sie czy pakiet ipla to tylko dostęp do programów i seriali, czy do KANAŁÓW TV też?  Bo się napaliłam na kanały dla dzieci i mój ulubiony cebebiees, a teraz już zgłupiąłam i sama nie wiem.

Z tego co widzialem to w pakiecie premium są 3 kanały: cinemax, cinemax2 i axn
0 0

prosiaczek

#6768213 Napisano: 05.03.2021 17:15:16
rufus napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Z tego co widzialem to w pakiecie premium są 3 kanały: cinemax, cinemax2 i axn

dzięki
emotka
0 0

kuleczkar

#6768216 Napisano: 05.03.2021 17:18:13
barszcz napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

wyślij ponownie, bo musi się pokazać plansza „dziękujemy za udział w zabawie”

Dziękuję za odpowiedź
1 barszcz 0

fineessa

#6768218 Napisano: 05.03.2021 17:32:34
Czy jeśli w konkursie Knorra wysłałam 3 hasła i jedno zostało nagrodzone to do pozostałych dwóch tez oddaje swoje prawa autorskie?
0 0