Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

olywka

#6786533 Napisano: 08.06.2021 08:51:35
maa napisał(a):

czy z konkursu Nestle w Intermarche przychodzą jakieś zwrotki? Zgodnie z regulaminem powinny być a ja posłałam i cisza.

Grałam 27 mają, zwrotkę dostałam emotka  
0 0

asantesana

#6786544 Napisano: 08.06.2021 10:33:12
Mam pytanie odnośnie kosza ogrodowego, mam przy tym kokonie tylko taki łańcuszek jak na zdjeciu, gdzie jest jego druga część? Czy mam wybrakowany, czy gdzieś jest ukryta druga część (przy tej długiej rurze nic nie ma)? Help 
0 0

nique

#6786545 Napisano: 08.06.2021 10:35:59
asantesana napisał(a):

Mam pytanie odnośnie kosza ogrodowego, mam przy tym kokonie tylko taki łańcuszek jak na zdjeciu, gdzie jest jego druga część? Czy mam wybrakowany, czy gdzieś jest ukryta druga część (przy tej długiej rurze nic nie ma)? Help 

Druga część powinna być w podstawie, razem ze śrubami do mocowania obu rur 

nanajka81

#6786546 Napisano: 08.06.2021 10:42:07
nique napisał(a):

asantesana napisał(a):

Druga część powinna być w podstawie, razem ze śrubami do mocowania obu rur 

a jak nie w podstawie to w tych rurkach szukaj (wewnątrz - bo to chyba o taką sprężynkę chodzi?) siostra tak szukała i szukała i w końcu w środku jednej z rurek znalazła...

FBilona

#6786559 Napisano: 08.06.2021 11:10:18
Monety z żywca. Przychodzą na bieżąco. Jak macie bo mi brakuje 3x5.i już sir gubię co się dzieje. Ra, są od razu raz nie doczekanie. 
0 0

agakaz2

#6786560 Napisano: 08.06.2021 11:14:07
FBilona napisał(a):

Monety z żywca. Przychodzą na bieżąco. Jak macie bo mi brakuje 3x5.i już sir gubię co się dzieje. Ra, są od razu raz nie doczekanie. 

ja mam na bieżąco 
0 0

darog

#6786566 Napisano: 08.06.2021 11:33:44
warcik napisał(a):

W opisie forumowym konkursu "Zobacz piłkarskie emocje i wygraj" był podany zły numer do wysłania smsa: 70574, zamiast 7057. Przepadły mi 2 paragony, bo nie zauważyłam ze smsy nie zostały dostarczone.

To jest fatalna agencja. Siedzą w Bstoku w biurze "Apartamenty Branickiego" (kiedyś był tam dostarczany osobiście paragon) nikt o niczym nic nie wie...Laureat głównych nagród dopiero jest wybierany po podaniu danych wszystkich laureatów, koleżanka pracuje w firmie prawniczej na tym samym piętrze - chciała przyjść na losowanie jakiegoś auta kiedyś- brała udział- nie pozwolili- określili jako 'procedura tajna"
Na pytanie co robią jak np ktoś sądownie o coś się kłóci- oznajmili z uśmiechem na ustach że siedziba jest w Łodzi/ Poznaniu? (gdzieś tam do sądu )
a oni to tylko mają zaplecze w kwestii LOTERII WYBIERANIA LAUREATÓW.
0 0

visserarthur

#6786570 Napisano: 08.06.2021 11:42:37
darog napisał(a):

warcik napisał(a):

W opisie forumowym konkursu "Zobacz piłkarskie emocje i wygraj" był podany zły numer do wysłania smsa: 70574, zamiast 7057. Przepadły mi 2 paragony, bo nie zauważyłam ze smsy nie zostały dostarczone.

To jest fatalna agencja. Siedzą w Bstoku w biurze "Apartamenty Branickiego" (kiedyś był tam dostarczany osobiście paragon) nikt o niczym nic nie wie...Laureat głównych nagród dopiero jest wybierany po podaniu danych wszystkich laureatów, koleżanka pracuje w firmie prawniczej na tym samym piętrze - chciała przyjść na losowanie jakiegoś auta kiedyś- brała udział- nie pozwolili- określili jako 'procedura tajna"
Na pytanie co robią jak np ktoś sądownie o coś się kłóci- oznajmili z uśmiechem na ustach że siedziba jest w Łodzi/ Poznaniu? (gdzieś tam do sądu )
a oni to tylko mają zaplecze w kwestii LOTERII WYBIERANIA LAUREATÓW.

Nie wiem, czy to nie wina kogoś kto dodawał konkurs do bazy, bo ten numer wydał mi się dziwny (choć 5-cyfrowe też są), sprawdziłem w regulaminie i tak był 7057
0 0

awangarda

#6786612 Napisano: 08.06.2021 13:23:58
superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

natka005 napisał(a):

surfinia009 napisał(a):

Witam ma ktoś jakieś informacje na temat tego konkursu z biedronki? W naszej bazie go nie ma na stronie biedronki nie ma regulaminu.
Na stronie Albedo marketing się nie umiem połapać 
Nie wiem ile znakow może mieć sms, a konkurs trwa do dziś 

Regulamin jest na stronie Biedronki, wysłałam zgłoszenie zwrotka przychodzi normalnie, limit 160 znaków

surfinia, dzięki za cynk o konkursie  emotka

I podziekowania dla Biedronki, ze do 23ej otwarta  emotka

Ja również dziękuję czujni konkursowicze emotka
0 0

aneta6543

#6786615 Napisano: 08.06.2021 13:39:24
awangarda napisał(a):

superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

natka005 napisał(a):

surfinia009 napisał(a):

Witam ma ktoś jakieś informacje na temat tego konkursu z biedronki? W naszej bazie go nie ma na stronie biedronki nie ma regulaminu.

Regulamin jest na stronie Biedronki, wysłałam zgłoszenie zwrotka przychodzi normalnie, limit 160 znaków

Za co wy dziekujecie?? Konkurs skończył się w sobotę
0 0

anaesth

#6786618 Napisano: 08.06.2021 13:42:17
aneta6543 napisał(a):

awangarda napisał(a):

superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

natka005 napisał(a):

surfinia009 napisał(a):

Za co wy dziekujecie?? Konkurs skończył się w sobotę

Wygląda na to, że były już wyniki i mają za co dziękować emotka
0 0

maa

#6786619 Napisano: 08.06.2021 13:42:55
atanerka napisał(a):

superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

natka005 napisał(a):

surfinia009 napisał(a):

z ulotki i regulaminu wynika ze konkurs trwał do 5.06 ....

chyba chodzi o to ze watek został poruszony wczesniej tj. 5 czerwca w ostatni dzen trwania konkursu - Ci co widzieli wyslali zgloszenia i dzisiaj wygrali rowery - ale nie wiem nie jestem w temacie, nie widzialam, nie grałam
1 awangarda 0

edzia21

#6786655 Napisano: 08.06.2021 14:50:29
Czy ktoś z Was ma jakieś przecieki dotyczące World Class Cocktail Festival - jest szansa, że festiwal ruszy? Trochę słabo rozdawać vouchery na koktajle, jeśli nawet nie wiadomo co z imprezą - może będzie, może nie będzie. emotka
0 0

agaluna

#6786658 Napisano: 08.06.2021 14:53:24
edzia21 napisał(a):

Czy ktoś z Was ma jakieś przecieki dotyczące World Class Cocktail Festival - jest szansa, że festiwal ruszy? Trochę słabo rozdawać vouchery na koktajle, jeśli nawet nie wiadomo co z imprezą - może będzie, może nie będzie.  emotka

Restaurant Week rusza od jutra, więc myślę, że World Class Cocktail Festival też się odbędzie. Organizator jest ten sam emotka
1 edzia21 0

edzia21

#6786662 Napisano: 08.06.2021 15:06:26
agaluna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy ktoś z Was ma jakieś przecieki dotyczące World Class Cocktail Festival - jest szansa, że festiwal ruszy? Trochę słabo rozdawać vouchery na koktajle, jeśli nawet nie wiadomo co z imprezą - może będzie, może nie będzie.  emotka

Restaurant Week rusza od jutra, więc myślę, że World Class Cocktail Festival też się odbędzie. Organizator jest ten sam emotka

Świetne wiadomości, dziękuję emotka
0 0

freyja88

#6786709 Napisano: 08.06.2021 17:23:34
angelika91 napisał(a):

Co nadali dziś przez DPD nadawca Logaris serwis

No właśnie też się zastanawiam. Może coś od Albedo, skoro Poznań?
0 0

dany-duszek

#6786710 Napisano: 08.06.2021 17:25:41
freyja88 napisał(a):

angelika91 napisał(a):

a to nie jest kinder cards?
0 0

violka88

#6786719 Napisano: 08.06.2021 18:16:19
Mam pytanie, zapewne się ktoś orientuje czy wygrane rowery z Tymbarka trzeba odebrać ze sklepu czy jest możliwość wysłania kurierem?
u mnie pierwszy raz taka niespodziewana wspaniała nagroda wpadła - i się zastanawiam jak przywiozę  ten wymarzony rowerek.....
czy ktoś coś wie na ten temat...
0 0

magdalena-chili

#6786721 Napisano: 08.06.2021 18:21:10
violka88 napisał(a):

Mam pytanie, zapewne się ktoś orientuje czy wygrane rowery z Tymbarka trzeba odebrać ze sklepu czy jest możliwość wysłania kurierem?
u mnie pierwszy raz taka niespodziewana wspaniała nagroda wpadła - i się zastanawiam jak przywiozę  ten wymarzony rowerek.....
czy ktoś coś wie na ten temat...

Z tego co pamiętam zapis regulaminu jest taki,  że będą dzwonić i umawiać, po weryfikacji oswiadczenia/paragonu.  Jeśli rower byl wystawiony w Auchan odbierasz ze sklepu, a jeśli nie, to kurier Ci przywiezie. 

dwadziesciaisiedem

#6786724 Napisano: 08.06.2021 18:30:34
dany-duszek napisał(a):

freyja88 napisał(a):

angelika91 napisał(a):

a to nie jest kinder cards?

Też mi przyszło i się zastanawiam. A może Kinder Superrodzinka? 
0 0