Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość:

#6802184 Napisano: 18.08.2021 20:44:25
Witam czy pomoże mi ktoś z konkursem Coca cola jest summer na messengerze trzeba potwierdzić dane przez Facebooka wklejam link i wychodzi jakiś error  Unknown message translaton na każdej przeglądarce. Będę wdzięczny za pomoc
0 0

rainbowdash

#6802194 Napisano: 18.08.2021 21:35:48
Dzwoniła do mnie pani z columbit, że niby coś tam wygrałam ale nie odeslalam paragonu. Żadnego smsa o wygranej nie mam. I tak sobie myślę że cały czas jestem w Polsce i mam zasięg. Czy ktoś ma pomysł dlaczego SMS nie dotarł? Czy wina jest po mojej stronie? Czy ten SMS nie wyszedł z agencji?
0 0

sks900

#6802197 Napisano: 18.08.2021 21:51:12
rainbowdash napisał(a):

Dzwoniła do mnie pani z columbit, że niby coś tam wygrałam ale nie odeslalam paragonu. Żadnego smsa o wygranej nie mam. I tak sobie myślę że cały czas jestem w Polsce i mam zasięg. Czy ktoś ma pomysł dlaczego SMS nie dotarł? Czy wina jest po mojej stronie? Czy ten SMS nie wyszedł z agencji?

Nie ma blokady sms premium? Wyłącz i włącz telefon. Znam przypadek, że po restarcie telefonu, zaległe SMS doszły.
W Androidzie w aplikacji do SMS jest taki folder "spam i zablokowane" , tam nie ma tego SMS?
0 0

incendio12

#6802204 Napisano: 18.08.2021 22:45:18
kreo42 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

ivanotta napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Nie podoba mi się ten konkurs Snickers.Niby piszą, że paragon za duży, a ja nie wiem jak się zmniejsza, ech

wejdź w painta (na każdym kompie jest), poszukaj opcji zmniejsz rozmiar i weź sobie ustaw procenty. Zobacz czy 50% starczy. Zapisz nowy plik i sprawdź jakie duże jest zdjęcie we właściwościach.

Dokładnie, coś mi się w Iph poaktualizowało i nie wiem teraz jak się zmniejsza, więc trzeba było wrzucić na komputer do painta 40:40 i wyszło, ale ile roboty, a to tylko jeden paragon był  emotka
Ps: W regulaminie nie ma ile paragon ma mieć mb, więc powinni każdy dopuścić!

W regulaminie nie ma ale na stronie jest że do 1mb. Też kilka razy zmniejszałam zanim mi formularz przeszedł.

Ja wysyłam  telefonem, łatwiejsza opcja zmniejszenia zdjecia

Ja polecam wysłać sobie samemu na messengerze zdjęcie tego paragonu, a następnie pobrać to zdjęcie wysłane do siebie - z 6 MB zmniejszyło mi się do 0,5 MB - wiadomo, jakość spada, ale odczytać się da, no i formularz przechodzi emotka
0 0

visserarthur

#6802205 Napisano: 18.08.2021 22:51:09
sks900 napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

Nie ma blokady sms premium? Wyłącz i włącz telefon. Znam przypadek, że po restarcie telefonu, zaległe SMS doszły.
W Androidzie w aplikacji do SMS jest taki folder "spam i zablokowane" , tam nie ma tego SMS?

Szczerze wątpię, bo Columbit jak dla mnie w ogóle nie jest ugodowy- zapewne zobaczyli, że sms od nich nie wyszedł, bo w przeciwnym przypadku, by nie zadzwonili...

edzia21

#6802206 Napisano: 18.08.2021 22:54:13
visserarthur napisał(a):

sks900 napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

Szczerze wątpię, bo Columbit jak dla mnie w ogóle nie jest ugodowy- zapewne zobaczyli, że sms od nich nie wyszedł, bo w przeciwnym przypadku, by nie zadzwonili...

Dzwonią emotka  również miałam taką sytuację...chyba ze 3 razy emotka  

visserarthur

#6802207 Napisano: 18.08.2021 23:15:10
edzia21 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

sks900 napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

Czyli bardzo często smsy od nich nie dochodzą emotka

edzia21

#6802208 Napisano: 19.08.2021 00:07:51
visserarthur napisał(a):

edzia21 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

sks900 napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

Czyli bardzo często smsy od nich nie dochodzą  emotka

Nie wiem, ale każdorazowo są w S-Z-O-K-U, że SMS nie doszedł emotka  

slomkab

#6802215 Napisano: 19.08.2021 07:53:22
W Konkursie pełnym złota w Żabce, w regulamie pisze o zakupie min jednego loda Magnum.Natomast na stronie pisze o zakupie min 3 szt. jak zatem ma być?
1 adriannaa 0

Monika11

#6802225 Napisano: 19.08.2021 08:40:55
LECH (lechendykrecimuzyka.pl)  Na ten konkurs w formularzu wpisujecie imię , Czy nazwisko też ? Bo jak się wyświetla formularz pisze imię , a dzisiaj dopiero zauważyłam czerwone napisy pod spodem imię i nazwisko.
0 0

FBmonika33

#6802227 Napisano: 19.08.2021 08:51:43
Meridol wyśle zestawy do 30 września emotka mają opóźnienie
0 0

slomkab

#6802228 Napisano: 19.08.2021 08:52:38
superloser napisał(a):

slomkab napisał(a):

W Konkursie pełnym złota w Żabce, w regulamie pisze o zakupie min jednego loda Magnum.Natomast na stronie pisze o zakupie min 3 szt. jak zatem ma być?

Regulamin ma moc ... zwlaszcza, ze jest na lepsze  emotka

Tak tez zrobiłam i wysłałam zgłoszenie zgodnie z regulaminem emotka
0 0

maverick

#6802236 Napisano: 19.08.2021 09:30:06
superloser napisał(a):

slomkab napisał(a):

superloser napisał(a):

slomkab napisał(a):

Na stronie Smolar tez ma podany, ze jeden... Zaba wymusza zakup.

Z aplikacją po zakupie 3 sztuk czwarta jest za 1 żapssa emotka
0 0

keraz123

#6802248 Napisano: 19.08.2021 09:58:55
Mam pytanie dotyczące pralek z Vanish
Jak jest z ich gwarancja, bo nie mam dowodu zakupu. Macie jakieś doświadczenia? 
0 0

magie1982

#6802249 Napisano: 19.08.2021 10:00:28
keraz123 napisał(a):

Mam pytanie dotyczące pralek z Vanish
Jak jest z ich gwarancja, bo nie mam dowodu zakupu. Macie jakieś doświadczenia? 

No pisałam właśnie wczoraj, że nic nie ma. Jedyne co jakiś list gratulacyjny, co z tym robimy?
0 0

banka-manka

#6802257 Napisano: 19.08.2021 10:41:35
magie1982 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Pralki z Vanish mają jakąś gwarancje?

Z tego ogólnopolskiego? 
Pytałam Panią gdy dzwoniła umówić transport to ma być protokół przekazania nagrody i on jest postawą gwarancji.
Jak wyglada jeszcze nie wiem, bo pralka chyba dziś jednak nie dotrze.

Z tego konkursu, co się ciuch opisywało, dziś dotarła, mąż odebrał i mówi, że protokołu nie ma  emotka

Moja dziś dotarła.
Jest coś jak list gratulacyjny z nazwa pralko plus jest data.
To wystarczy do gwarancji?
0 0

Agnes

#6802260 Napisano: 19.08.2021 10:59:07
slomkab napisał(a):

superloser napisał(a):

slomkab napisał(a):

na FB pokazuje się reklama tego konkursu i jest ze 3 Magnus
0 0

magie1982

#6802284 Napisano: 19.08.2021 12:07:50
Czy dzisiejsze wpisy że Snickerska to za wczorajszy dzień?
0 0

ptaszyna

#6802285 Napisano: 19.08.2021 12:09:11
Mój wpis ze Snickersa jest za wczorajsze zgłoszenie.

mysia

#6802288 Napisano: 19.08.2021 12:11:35
Meridol - ten protokół z nr dowodu, pesel.. czy ktoś dostał odpowiedź co z tym?
Bo ja planuję nie podawać numeru dowodu i dopisać w mailu, że takich danych nie dostaną.
0 0