Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

izak1000

#6802118 Napisano: 18.08.2021 15:35:33
mama2006 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Snickers dziś informował że 100?

widziałam, że ktoś się chwalił stówką

Jest tylko  info o wygranym1000zl emotka
0 0

mama2006

#6802121 Napisano: 18.08.2021 15:36:51
izak1000 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

widziałam, że ktoś się chwalił stówką

Jest tylko  info o wygranym1000zl emotka

faktycznie, sorki
0 0

cleo25

#6802136 Napisano: 18.08.2021 16:42:17
Hejka. Czy ktoś wysyłał rower kurierem? Jak to najlepiej nadać, jaką firmą? Pomocy!
0 0

anialistopad

#6802140 Napisano: 18.08.2021 16:59:45
Dzien dobry,nie, nie ma takiego ograniczenia. Uczestnik moze wygrac wielokrotnie.Jedynym limitem jest 10 zgloszen dziennie, oczywiscie na unikalnych paragonachPozdrawiamyBrandcomm TeamSnickers odpowiedź od nich na pytanie czy można wygrać więcej niż 1 raz 100
1 flinta_13 0

kreo42

#6802142 Napisano: 18.08.2021 17:03:08
chochliczka napisał(a):

I u mne piirnik. Ciekawe czy poczta trzeba odsylac cos?nje moge teraz zerknac na reg. Moglby ktos na pw napisac ?

Masz odesłać na mail skan i dane
0 0

nikos

#6802144 Napisano: 18.08.2021 17:08:23
cleo25 napisał(a):

Hejka. Czy ktoś wysyłał rower kurierem? Jak to najlepiej nadać, jaką firmą? Pomocy!

Tak, wysyłałam Pocztex24, zgubili rower emotka
0 0

magdalena-chili

#6802148 Napisano: 18.08.2021 17:24:42
cleo25 napisał(a):

Ja ostatnio założyłam sobie konto na furgonetka.pl
Generalnie chyba pocztex jednak jest najbardziej elastyczny i cenowo przystępniejszy. I piszę to nieco wbrew sobie, bo nie cierpię PP. 
A co do zgubienia przez nich roweru, to przesylki są do jakiejś kwoty ubezpieczone. Ja wysylalam 3x do tej pory było ok. Można dodatkowo dokupić wyższe ubezp. 
Ważne, by paczka była dobrze opisana- w sensie wymiarów, by nic nie wystawało itp. 
1 cleo25 0

nikos

#6802153 Napisano: 18.08.2021 17:42:48
magdalena-chili napisał(a):

cleo25 napisał(a):

Generalnie chyba pocztex jednak jest najbardziej elastyczny i cenowo przystępniejszy. I piszę to nieco wbrew sobie, bo nie cierpię PP. 
A co do zgubienia przez nich roweru, to przesylki są do jakiejś kwoty ubezpieczone. Ja wysylalam 3x do tej pory było ok. Można dodatkowo dokupić wyższe ubezp. 
Ważne, by paczka była dobrze opisana- w sensie wymiarów, by nic nie wystawało itp. 

Wszystko się zgadza. Natomiast wysyłałam za pobraniem, przed moim urlopem i co się uwkurzałam, to moje. Rozwalili gruby karton, rozpłynął się, chyba ktoś na deszczu zostawił. Jedno jest pewne, tej firmie podziękuję za wysyłkę, a rowery już sprzedaję wyłącznie z odbiorem osobistym.

faworek

#6802157 Napisano: 18.08.2021 18:04:05
nikos napisał(a):

cleo25 napisał(a):

Wszystko się zgadza. Natomiast wysyłałam za pobraniem, przed moim urlopem i co się uwkurzałam, to moje. Rozwalili gruby karton, rozpłynął się, chyba ktoś na deszczu zostawił. Jedno jest pewne, tej firmie podziękuję za wysyłkę, a rowery już sprzedaję wyłącznie z odbiorem osobistym.

ja polecam DPD, tylko tak wysyłam paczki
0 0

flinta_13

#6802158 Napisano: 18.08.2021 18:05:29
faworek napisał(a):

nikos napisał(a):

cleo25 napisał(a):

ja polecam DPD, tylko tak wysyłam paczkiRównież 

Również polecam DPD można na internecie znaleźć kody zniżkowe emotka
0 0

magdalena-chili

#6802159 Napisano: 18.08.2021 18:20:51
nikos napisał(a):

cleo25 napisał(a):

No niestety to jest PP, chyba nie znajdzie się nikt kto by z nimi nie miał przejść. Mi ostatnio trzymali tydzień paczkę, bo była niewymiarowa i im zaginęła... jednak ciężko znaleźć alternatywę w sensownej cenie. Można bez zakładania konta popatrzeć i porównać np na furgonetce.  
0 0

agniehaha89

#6802166 Napisano: 18.08.2021 18:55:01
Czy z BIC Biedronka przychodzi sms zwrotny z potwierdzeniem przyjęcia zgłoszenia?
0 0

bianka33

#6802168 Napisano: 18.08.2021 19:04:46
agniehaha89 napisał(a):

Czy z BIC Biedronka przychodzi sms zwrotny z potwierdzeniem przyjęcia zgłoszenia?

Tak.
0 0

aagi978

#6802178 Napisano: 18.08.2021 20:22:54
anialistopad napisał(a):

Miałam o 20.00 maila
0 0

Gość:

#6802184 Napisano: 18.08.2021 20:44:25
Witam czy pomoże mi ktoś z konkursem Coca cola jest summer na messengerze trzeba potwierdzić dane przez Facebooka wklejam link i wychodzi jakiś error  Unknown message translaton na każdej przeglądarce. Będę wdzięczny za pomoc
0 0

rainbowdash

#6802194 Napisano: 18.08.2021 21:35:48
Dzwoniła do mnie pani z columbit, że niby coś tam wygrałam ale nie odeslalam paragonu. Żadnego smsa o wygranej nie mam. I tak sobie myślę że cały czas jestem w Polsce i mam zasięg. Czy ktoś ma pomysł dlaczego SMS nie dotarł? Czy wina jest po mojej stronie? Czy ten SMS nie wyszedł z agencji?
0 0

sks900

#6802197 Napisano: 18.08.2021 21:51:12
rainbowdash napisał(a):

Dzwoniła do mnie pani z columbit, że niby coś tam wygrałam ale nie odeslalam paragonu. Żadnego smsa o wygranej nie mam. I tak sobie myślę że cały czas jestem w Polsce i mam zasięg. Czy ktoś ma pomysł dlaczego SMS nie dotarł? Czy wina jest po mojej stronie? Czy ten SMS nie wyszedł z agencji?

Nie ma blokady sms premium? Wyłącz i włącz telefon. Znam przypadek, że po restarcie telefonu, zaległe SMS doszły.
W Androidzie w aplikacji do SMS jest taki folder "spam i zablokowane" , tam nie ma tego SMS?
0 0

incendio12

#6802204 Napisano: 18.08.2021 22:45:18
kreo42 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

ivanotta napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Nie podoba mi się ten konkurs Snickers.Niby piszą, że paragon za duży, a ja nie wiem jak się zmniejsza, ech

wejdź w painta (na każdym kompie jest), poszukaj opcji zmniejsz rozmiar i weź sobie ustaw procenty. Zobacz czy 50% starczy. Zapisz nowy plik i sprawdź jakie duże jest zdjęcie we właściwościach.

Dokładnie, coś mi się w Iph poaktualizowało i nie wiem teraz jak się zmniejsza, więc trzeba było wrzucić na komputer do painta 40:40 i wyszło, ale ile roboty, a to tylko jeden paragon był  emotka
Ps: W regulaminie nie ma ile paragon ma mieć mb, więc powinni każdy dopuścić!

W regulaminie nie ma ale na stronie jest że do 1mb. Też kilka razy zmniejszałam zanim mi formularz przeszedł.

Ja wysyłam  telefonem, łatwiejsza opcja zmniejszenia zdjecia

Ja polecam wysłać sobie samemu na messengerze zdjęcie tego paragonu, a następnie pobrać to zdjęcie wysłane do siebie - z 6 MB zmniejszyło mi się do 0,5 MB - wiadomo, jakość spada, ale odczytać się da, no i formularz przechodzi emotka
0 0

visserarthur

#6802205 Napisano: 18.08.2021 22:51:09
sks900 napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

Nie ma blokady sms premium? Wyłącz i włącz telefon. Znam przypadek, że po restarcie telefonu, zaległe SMS doszły.
W Androidzie w aplikacji do SMS jest taki folder "spam i zablokowane" , tam nie ma tego SMS?

Szczerze wątpię, bo Columbit jak dla mnie w ogóle nie jest ugodowy- zapewne zobaczyli, że sms od nich nie wyszedł, bo w przeciwnym przypadku, by nie zadzwonili...

edzia21

#6802206 Napisano: 18.08.2021 22:54:13
visserarthur napisał(a):

sks900 napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

Szczerze wątpię, bo Columbit jak dla mnie w ogóle nie jest ugodowy- zapewne zobaczyli, że sms od nich nie wyszedł, bo w przeciwnym przypadku, by nie zadzwonili...

Dzwonią emotka  również miałam taką sytuację...chyba ze 3 razy emotka