Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nataliii

#6808527 Napisano: 15.09.2021 16:11:50
lolzek napisał(a):

Hej, czy ktoś pomoże w takiej sytuacji: 

wygrałam voucher do sklepu internetowego Eastend w konkursie "Opłaca się opłacać kartą Visa". Zrobiłam zamówienie, zapłaciłam voucherem i dopłaciłam niewielką kwotę już za pomocą przelewu. Przyszło zamówienie - nie odpowiadał mi jeden z dwóch zamówionych produktów. Zwróciłam ten produkt, uprzednio pytając mailowo czy w przypadku opłaty zamówienia voucherem zwrot następuje na konto bankowe - dostałam odpowiedź, że owszem.

Teraz okazuje się że zwrócili mi tylko 10% kwoty jaką zapłaciłam za produkt (do wyliczenia została użyta ta niewielka nadwyżka którą musiałam nadpłacić) i sklep informuje, że nie mogą rozliczyć bonu.

Ktoś wie co w takiej sytuacji najlepiej zrobić?

Najlepiej dołączyć im powyższy e-mail i napisać, że czekasz na pozostałą kwotę. Masz dowód w postaci tego,że ktoś z pracowników wprowadził Cię w błąd i to nie jest Twoja wina!! Miałam raz taką sytuacje i wysłali różnice. Chodziło o inny sklep ale Pani wyjaśniła że oni robią zwrot przez jakiś system i dlatego tak się dzieje! 

psotka

#6808529 Napisano: 15.09.2021 16:19:20
Czy ktos podpowie gdzie sie wpisuje kod to Tidala wygrany w Haribo? Czy to trzeba zalozyc konto? Ma ktos instrukcję? Moze byc na priv
0 0

kaka72

#6808536 Napisano: 15.09.2021 16:35:29
ditomaso napisał(a):

kaka72 napisał(a):

Dostałam @ że DPD wiezie do mnie coś od IQ-Marketing a ja tam ostatnio nic nie wygrałam i zastanawiam się co to może być  emotka

może coś z Mleka Łaciatego?

w łaciatym nie grałam
0 0

kaka72

#6808537 Napisano: 15.09.2021 16:36:45
dany-duszek napisał(a):

kaka72 napisał(a):

Dostałam @ że DPD wiezie do mnie coś od IQ-Marketing a ja tam ostatnio nic nie wygrałam i zastanawiam się co to może być  emotka

wygrałaś w kozel?

Pewnie kufe Kozel z samego początku loterii i już o nich zapomniałam
0 0

lolzek

#6808546 Napisano: 15.09.2021 17:24:35
nataliii napisał(a):

lolzek napisał(a):

Hej, czy ktoś pomoże w takiej sytuacji: 

wygrałam voucher do sklepu internetowego Eastend w konkursie "Opłaca się opłacać kartą Visa". Zrobiłam zamówienie, zapłaciłam voucherem i dopłaciłam niewielką kwotę już za pomocą przelewu. Przyszło zamówienie - nie odpowiadał mi jeden z dwóch zamówionych produktów. Zwróciłam ten produkt, uprzednio pytając mailowo czy w przypadku opłaty zamówienia voucherem zwrot następuje na konto bankowe - dostałam odpowiedź, że owszem.

Teraz okazuje się że zwrócili mi tylko 10% kwoty jaką zapłaciłam za produkt (do wyliczenia została użyta ta niewielka nadwyżka którą musiałam nadpłacić) i sklep informuje, że nie mogą rozliczyć bonu.

Ktoś wie co w takiej sytuacji najlepiej zrobić?

Najlepiej dołączyć im powyższy e-mail i napisać, że czekasz na pozostałą kwotę. Masz dowód w postaci tego,że ktoś z pracowników wprowadził Cię w błąd i to nie jest Twoja wina!! Miałam raz taką sytuacje i wysłali różnice. Chodziło o inny sklep ale Pani wyjaśniła że oni robią zwrot przez jakiś system i dlatego tak się dzieje! 

Dokładnie, najgorsze ze specjalnie pytałam o to jeszcze przed dokonaniem zwrotu i dostałam bezpośrednio od nich odpowiedz, ze zwracają na konto… Teraz zwrot o 180 stopni, odsyłają do organizatora pisząc, ze nie są w stanie zwrócić środków których fizycznie nie maja…. Rece opadają, w tym przypadku organizator nie ma nic do rzeczy, bo ufundował nagrodę w postaci vouchera u nich, a teraz oni czerpią korzyść ekonomiczna, bo maja zwrócony produkt i zostawiają konsumenta  z niczym…. Przy okazji - bardzo nie polecam tego sklepu, niekompetencja aż razi, w dodatku kody z vouchera przez kilka tygodni nie dzialaly…

nelunia

#6808549 Napisano: 15.09.2021 17:29:35
Czy może ktoś, kto wygrał rzeczy z Coca coli napisać za jakie dni jest info?
0 0

magiczny

#6808551 Napisano: 15.09.2021 17:35:30
nelunia napisał(a):

Czy może ktoś, kto wygrał rzeczy z Coca coli napisać za jakie dni jest info?

w moim przypadku - sobota albo niedziela

agnes111

#6808553 Napisano: 15.09.2021 17:41:01
Dnia 25.08. wysłałam zgłoszenie na konkurs durex. Tego samego dnia dostałam sms, że wygrałam bluzę. Odesłałam paragon i formularz, ale nie dostałam żadnej odpowiedzi, ani nagrody. Dzisiaj znowu dostałam sms z info o wygranej bluzie, a wysyłałam tylko jedno zgłoszenie. Czy ktoś ma podobnie?
0 0

notta

#6808567 Napisano: 15.09.2021 18:04:32
agnes111 napisał(a):

Dnia 25.08. wysłałam zgłoszenie na konkurs durex. Tego samego dnia dostałam sms, że wygrałam bluzę. Odesłałam paragon i formularz, ale nie dostałam żadnej odpowiedzi, ani nagrody. Dzisiaj znowu dostałam sms z info o wygranej bluzie, a wysyłałam tylko jedno zgłoszenie. Czy ktoś ma podobnie?

u mnie ta sama sytuacja  emotka
0 0

agicho

#6808568 Napisano: 15.09.2021 18:08:27
ivanotta napisał(a):

agnes111 napisał(a):

u mnie ta sama sytuacja  emotka

U mnie też. A siorka parę dni przed 25 dostała SMSa i mała bluzę po dwóch dniach od odesłana. Na maile nie odpowiadają a na priv Durex każe pisać..
0 0

akarolcia

#6808569 Napisano: 15.09.2021 18:12:54
agnes111 napisał(a):

Oni tam mają chyba lekki bałagan. Już samo powiadomienie  o wygranej w dniu wysłania zgłoszenia jest dziwne, tym bardziej, że nie kończył się wtedy etap i nie był to dzień posiedzenia komisji. Moja koleżanka też miała tak samo: w dzień wysłania zgłoszenia dostała odp. że wygrała, ale bluzę jej przysłali szybko.
Coś im się chyba pokręciło.
Wyślij formularz i paragon jeszcze raz i napisz im jak jest. Mam nadzieje że bluzę Ci przyślą emotka
0 0

notta

#6808571 Napisano: 15.09.2021 18:15:17
akarolcia napisał(a):

agnes111 napisał(a):

Oni tam mają chyba lekki bałagan. Już samo powiadomienie  o wygranej w dniu wysłania zgłoszenia jest dziwne, tym bardziej, że nie kończył się wtedy etap i nie był to dzień posiedzenia komisji. Moja koleżanka też miała tak samo: w dzień wysłania zgłoszenia dostała odp. że wygrała, ale bluzę jej przysłali szybko.
Wyślij formularz i paragon jeszcze raz i napisz im jak jest. Mam nadzieje że bluzę Ci przyślą emotka

ja miałam dzień po zgłoszeniu sms. Myślę, że teraz ktoś wrócił z urlopu, zapomniał na jakim dniu skończyli i teraz próbują ogarnąć. No nic. Ja napisałam maila bo moja bluza nie dotarła. Jestem ciekawa czy do końca miesiąca już informowali? 
0 0

akarolcia

#6808572 Napisano: 15.09.2021 18:27:43
ivanotta napisał(a):

akarolcia napisał(a):

agnes111 napisał(a):

ja miałam dzień po zgłoszeniu sms. Myślę, że teraz ktoś wrócił z urlopu, zapomniał na jakim dniu skończyli i teraz próbują ogarnąć. No nic. Ja napisałam maila bo moja bluza nie dotarła. Jestem ciekawa czy do końca miesiąca już informowali? 

Też jestem ciekawa, bo z kumpelą czekamy. Jeszcze tli się nadzieja emotka
0 0

kwadracik

#6808585 Napisano: 15.09.2021 19:36:57
Z jakiego nr dzwoni Jacobs ?
0 0

elmas

#6808594 Napisano: 15.09.2021 20:25:13
kwadracik napisał(a):

791XXX383
0 0

pikawka

#6808595 Napisano: 15.09.2021 20:30:55
Słuchajcie no glupie pytanie aż wstyd..konkurs Nałęczowianka lewiatan. Wg regulaminu nalezy kupić ZGRZEWKĘ WODY...czy może być 6 szt luzem? Normalnie zwatpiłam..czy to ma jakieś zmaczenie?
0 0

kwadracik

#6808596 Napisano: 15.09.2021 20:44:22
elmas napisał(a):

kwadracik napisał(a):

791XXX383

Dziękuję emotka  
1 elmas 0

onazielona86

#6808603 Napisano: 15.09.2021 21:50:49
pikawka napisał(a):

Słuchajcie no glupie pytanie aż wstyd..konkurs Nałęczowianka lewiatan. Wg regulaminu nalezy kupić ZGRZEWKĘ WODY...czy może być 6 szt luzem? Normalnie zwatpiłam..czy to ma jakieś zmaczenie?

Wydaje mi się że mogą być wody luzem na końcu regulaminu jest załącznik jakie wody wchodzą do konkursu i tam piszą że w zależności od wielkości to albo 6 albo 12 szt 
1 pikawka 0

dede

#6808607 Napisano: 15.09.2021 22:23:40
Jak działa loteria tic tac? Nie rozumiem o co chodzi z tymi dwu dniowymi terminami losowań emotka
0 0

zielonaszpilka

#6808610 Napisano: 15.09.2021 23:11:17
dede napisał(a):

Jak działa loteria tic tac? Nie rozumiem o co chodzi z tymi dwu dniowymi terminami losowań  emotka

Po każdym etapie nasz dwa dni, w których losują nagrody. Pierwszego dnia że wszystkich zgłoszeń danego etapu losują bluzy, koszulki i czapki a drugiego dnia losują skarpetki. 
0 0