Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

notta

#6810245 Napisano: 23.09.2021 15:04:48
rozumiem że w kubusiu ograniczenie 1 nagrody na gospodarstwo nie obowiązuje? emotka
0 0

lirianka

#6810259 Napisano: 23.09.2021 15:42:54
Jak to jest z loterią Douglas - przy zamówieniu przez internet, dostaje się dowód zakupu w formie elektronicznej.
Przy ewentualnej dziennej wygranej, przesyła się screen takiego paragonu? Już nie mówiąc o głównej, przy której wymagany jest oryginał dowodu. Nie widzę w regulaminie żadnej adnotacji, jak to jest z dowodem z zakupu online emotka
0 0

aleksandra008

#6810266 Napisano: 23.09.2021 16:43:16
kod w Biedronce nie wchodzi jako ebon w kasie samoobsługowej ale wchodzi jak się kliknie gdzieś tam w warzywach i owocach ale nie wiem gdzie konkretnie bo pan mi szybko mignął tymi ekranam
0 0

Gość: ksantypa

#6810267 Napisano: 23.09.2021 16:49:24
aleksandra008 napisał(a):

kod w Biedronce nie wchodzi jako ebon w kasie samoobsługowej ale wchodzi jak się kliknie gdzieś tam w warzywach i owocach ale nie wiem gdzie konkretnie bo pan mi szybko mignął tymi ekranam

a czy bony się sumują?
0 0

Gość:

#6810268 Napisano: 23.09.2021 17:07:00
ksantypa napisał(a):

aleksandra008 napisał(a):

a czy bony się sumują?

Sprawdzone nie sumują się, na samoobsługowej nie radzę wklepywać kilku bo przepadną
0 0

izkak

#6810270 Napisano: 23.09.2021 17:10:26
Akurat byłam w Biedrze jak dostałam kod, chciałam go wykorzystać, ale kasjerka nie wiedziała gdzie "kliknąć" i była zdziwiona, że to nie jest kod kreskowy. Standardowo zadzwoniła dzwonkiem, ale zanim ktoś przyszedł to zrobiła się kolejka i zapłaciłam normalnie... 

Jak ktoś posiądzie wiedzę jak tym zapłacić na samoobsłudze, bez blokowania kasy i wkurzania innych ludzi to serdecznie proszę o instrukcję emotka  
1 @gnieszk@ 0

cleo25

#6810272 Napisano: 23.09.2021 17:14:16
izkak napisał(a):

Akurat byłam w Biedrze jak dostałam kod, chciałam go wykorzystać, ale kasjerka nie wiedziała gdzie "kliknąć" i była zdziwiona, że to nie jest kod kreskowy. Standardowo zadzwoniła dzwonkiem, ale zanim ktoś przyszedł to zrobiła się kolejka i zapłaciłam normalnie... 

Jak ktoś posiądzie wiedzę jak tym zapłacić na samoobsłudze, bez blokowania kasy i wkurzania innych ludzi to serdecznie proszę o instrukcję  emotka  

U mnie taka sama sytuacja. Płaciłam w kasie. Podałam kod kasjerce . Wbiła i przeszło ...
0 0

visserarthur

#6810278 Napisano: 23.09.2021 17:34:52
Nie dostał ktoś kodu z Biedry? Coś czuję, że ustawili minimalny czas dostarczenia wiadomości i teraz trzeba się upominać.
0 0

kameleon1982

#6810280 Napisano: 23.09.2021 17:40:24
visserarthur napisał(a):

Nie dostał ktoś kodu z Biedry? Coś czuję, że ustawili minimalny czas dostarczenia wiadomości i teraz trzeba się upominać.

Ja z 3 kodów dostałam tylko 1 i też sie zastanawiam co z tym dalej zrobić
0 0

jasnoska

#6810282 Napisano: 23.09.2021 17:41:32
izkak napisał(a):

Jak ktoś posiądzie wiedzę jak tym zapłacić na samoobsłudze, bez blokowania kasy i wkurzania innych ludzi to serdecznie proszę o instrukcję  emotka  

Wbijasz jako kod kreskowy produktu 
Na samoobsługowej poszło bez problemu 
0 0

visserarthur

#6810283 Napisano: 23.09.2021 17:42:21
kameleon1982 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

W regulaminie jest, żeby pisać do BOK, więc napiszę... Tylko nie wiem, czy wszystko już wysłali, czy jeszcze czekać...
0 0

baxter

#6810285 Napisano: 23.09.2021 17:46:28
visserarthur napisał(a):

kameleon1982 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

W regulaminie jest, żeby pisać do BOK, więc napiszę... Tylko nie wiem, czy wszystko już wysłali, czy jeszcze czekać...

Do mnie też dotarł tylko jeden, ten który był pierwszy zgłoszony a na kilka pozostałych nr "zero"
0 0

cudaczek121

#6810286 Napisano: 23.09.2021 17:47:42
Wypełniłam przed chwilą ten quiz z biedronki na telefonie, ale mi kod captcha nie działa, wrr
0 0

pioge7

#6810287 Napisano: 23.09.2021 17:53:54
jasnoska napisał(a):

izkak napisał(a):

A kiedy wbijać na samoobsługowej? 
jak trzeba już płacić czy w trakcie skanowania towarów jak się ma Np. Już z 20 zł ?
0 0

izkak

#6810288 Napisano: 23.09.2021 17:54:06
[quote=jasnoska]Wbijasz jako kod kreskowy produktu 
Na samoobsługowej poszło bez problemu  O super! Czyli zaznaczam opcję wprowadź kod i wpisuję ten numer vouchera w trakcie skanowania zakupów? Naliczy się rabat, tak? I jak coś zostanie do zapłaty to dopiero przechodzę do wyboru płatności (karta/blik), dobrze rozumiem? 

0 0

jasnoska

#6810294 Napisano: 23.09.2021 18:02:34
Koizkak napisał(a):

[quote=jasnoska]Wbijasz jako kod kreskowy produktu 

O super! Czyli zaznaczam opcję wprowadź kod i wpisuję ten numer vouchera w trakcie skanowania zakupów? Naliczy się rabat, tak? I jak coś zostanie do zapłaty to dopiero przechodzę do wyboru płatności (karta/blik), dobrze rozumiem? 

Dokładnie tak 
1 izkak 0

jasnoska

#6810296 Napisano: 23.09.2021 18:03:34
pioge7 napisał(a):

jasnoska napisał(a):

izkak napisał(a):

jak trzeba już płacić czy w trakcie skanowania towarów jak się ma Np. Już z 20 zł ?

Ja wbiłam po zeskanowaniu wszystkich zakupów a przed płatnością 
1 pioge7 0

Gość:

#6810321 Napisano: 23.09.2021 19:06:59
Poleci ktoś coś ciekawego ze strony wyjątkowy prezent? Powiem szczerze że nie interesują mnie ulotne przeżycia tylko namacalne rzeczy, póki co to tylko znalazłem cewe foto książki..
0 0

emi

#6810326 Napisano: 23.09.2021 19:32:40
pioge7 napisał(a):

jasnoska napisał(a):

izkak napisał(a):

Chyba nie ma określonej kwoty zakupu, kwota musi być wyższa niż wartość kodu:
3. Bon rabatowy jest bonem na okaziciela, tj. może być zrealizowany przez każdego konsumenta, który przedstawi kod rabatowy kasjerowi w Sklepie Biedronka, bez
weryfikacji jego tożsamości lub uprawnień do skorzystania z bonu rabatowego.
4. Warunkiem skorzystania z bonu rabatowego w Sklepie Biedronka jest okazanie kasjerowi
ważnego, niewykorzystanego wcześniej kodu rabatowego nie później niż przed
dokonaniem płatności za zakupy. Kod rabatowy zostanie wprowadzony na kasie przez
kasjera Sklepu Biedronka.
5. Wykorzystanie bonu rabatowego będzie powodowało zmniejszenie wartości
dokonywanych przez konsumenta zakupów w Sklepach Biedronka, bez ustalania ich
minimalnej kwoty.
6. W przypadku dokonania zakupu towarów lub usług o wartości wyższej niż wartość bonu
towarowego, konsument jest zobowiązany do zapłaty różnicy dowolnym środkiem

płatności akceptowanym w Sklepach Biedronka.
7. Bon rabatowy można wykorzystać jeden raz.
1 pioge7 0

brzozak

#6810327 Napisano: 23.09.2021 19:34:37
Czy coś jest nie tak z konkursem kinder bueno? wstukałam już 3 kod i cały czas mam info że błędny emotka
0 0