Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

roksana2802

#6839163 Napisano: 21.01.2022 13:42:24
daisygirl napisał(a):

giti napisał(a):

piniaty idą hurtem meile czy jakoś po koleji? Bo widze ze ktos juz dostał meil za wczoraj wiec nie wiem czy czekać czy kolejna porażka? emotka  :

zawsze są wyniki kolejnego dnia? emotka  bo nie wiem czy na 19 stycznia już przestać liczyć emotka  

Za 19.01 były już wyniki. Maile nie idą w tym samym czasie, ale myślę, że w ciągu około godziny informują wszystkich laureatów danego dnia
0 0

daisygirl

#6839164 Napisano: 21.01.2022 13:43:27
maverick napisał(a):

daisygirl napisał(a):

giti napisał(a):

piniaty idą hurtem meile czy jakoś po koleji? Bo widze ze ktos juz dostał meil za wczoraj wiec nie wiem czy czekać czy kolejna porażka? emotka  :

zawsze są wyniki kolejnego dnia? emotka  bo nie wiem czy na 19 stycznia już przestać liczyć emotka  

nie zawsze, ale za 19 już były e-maila emotka graj dalej emotka

ok dzięki emotka  ja już wygrałam ale sister próbowała i tak mi jej żal bo widzi że ja coś tam wygrywam a ona nic liczyłam że to jej choć wpadnie emotka  
0 0

pioge7

#6839165 Napisano: 21.01.2022 13:44:40
Jak nie wygracie zgłoszeniem piniaty to wysyłacie znowu to samo czy wymyślacie nowe? Już nie wiem co pisać... A nie wiem czy to losują czy wybierają... 
0 0

daisygirl

#6839166 Napisano: 21.01.2022 13:47:14
pioge7 napisał(a):

Jak nie wygracie zgłoszeniem piniaty to wysyłacie znowu to samo czy wymyślacie nowe? Już nie wiem co pisać... A nie wiem czy to losują czy wybierają... 

:O serio nie załamuj mnie, ja taki epos 3 dni płodziłam ;D co prawda wygrałam, ale jakby było losowanie to aż żal roboty...
0 0

pioge7

#6839169 Napisano: 21.01.2022 13:56:09
daisygirl napisał(a):

pioge7 napisał(a):

:O serio nie załamuj mnie, ja taki epos 3 dni płodziłam ;D co prawda wygrałam, ale jakby było losowanie to aż żal roboty...

No rok temu chyba losowali, bo zgłoszenia nieraz wysyłałem 2 zdaniowe i wygrywało, wysyłałem prawie codziennie to samo i się udawało. A jakoś ciężko mi wierzyć, że zdarzają się konkursy gdzie na rozstrzygnięcie czekamy miesiąc a oni się uporali w parę godzin…
0 0

iwona0103

#6839171 Napisano: 21.01.2022 13:59:34
pioge7 napisał(a):

daisygirl napisał(a):

pioge7 napisał(a):

No rok temu chyba losowali, bo zgłoszenia nieraz wysyłałem 2 zdaniowe i wygrywało, wysyłałem prawie codziennie to samo i się udawało. A jakoś ciężko mi wierzyć, że zdarzają się konkursy gdzie na rozstrzygnięcie czekamy miesiąc a oni się uporali w parę godzin…

Rok temu była inna agencja emotka
0 0

pioge7

#6839174 Napisano: 21.01.2022 14:03:17
iwona0103 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

daisygirl napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Rok temu była inna agencja emotka

Yyyyy właśnie nie pamiętam kto robił rok temu…

Emememe napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Po 4 porażkach wpadła mi piniata, więc mogę coś doradzić  emotka  Wymyśliłam wierszyk, w mojej ocenie bardzo fajny, więc postanowiłam go wysłać 3 razy. Niestety za żadnym się nie udało. Ostatnie zgłoszenie to pisanie jakichś głupotek o balu przebierańców, o robienia tortu Kinder itd i w końcu się udało. emotka  Wnioski mam takie, że w sumie nie warto się wysilać emotka

Dziękuję. 
czyli… trzeba wymyślać nowe… 
0 0

isana123

#6839175 Napisano: 21.01.2022 14:04:39
jak jesteśmy przy piniatach: 1 osoba może wygrać więcej niż 1 raz?
0 0

daisygirl

#6839176 Napisano: 21.01.2022 14:07:34
isana123 napisał(a):

z tego co kojarze w regulaminie to nie? 
0 0

diabkate

#6839180 Napisano: 21.01.2022 14:12:56
daisygirl napisał(a):

isana123 napisał(a):

Jedna osoba - jedna nagroda. Pisali coś o IP nawet, z tego co pamiętam.
0 0

daisygirl

#6839186 Napisano: 21.01.2022 14:20:01
diabkate napisał(a):

daisygirl napisał(a):

isana123 napisał(a):

Właśnie ciekawe czy komuś się udało z tego samego komputera 2 razy przy innych danych.
0 0

domika

#6839194 Napisano: 21.01.2022 14:35:15
daisygirl napisał(a):

diabkate napisał(a):

daisygirl napisał(a):

isana123 napisał(a):

Właśnie ciekawe czy komuś się udało z tego samego komputera 2 razy przy innych danych.

Tak. emotka
1 monisss 0

monisss

#6839197 Napisano: 21.01.2022 14:37:31
domika napisał(a):

daisygirl napisał(a):

diabkate napisał(a):

daisygirl napisał(a):

isana123 napisał(a):

Tak. emotka

uff bo też puściałam. ale nie dla siebie i marzę, żeby wygrać emotka   
1 paula9891 0

Kwiat Paproci

#6839216 Napisano: 21.01.2022 15:57:23
Mam problem nie wiem jaki numer wpisać 
Agencja Karlsbad chce numer transakcji a moje Delikatesy takiego numeru na paragonie nie mają.
Jest tylko nr wydruku i nr systemowy.emotka
Co Wy wpisujecie ?
0 0

olivkap

#6839217 Napisano: 21.01.2022 15:59:03
@Kwiat napisał(a):

Mam problem nie wiem jaki numer wpisać Agencja Karlsbad chce numer transakcji a moje Delikatesy takiego numeru na paragonie nie mają.
Co Wy wpisujecie ?

Numer systemowy, często na paragonie ten sam numer nazywany jest numerem transakcji i systemowym.

Kwiat Paproci

#6839221 Napisano: 21.01.2022 16:07:17
olivkap napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Mam problem nie wiem jaki numer wpisać Agencja Karlsbad chce numer transakcji a moje Delikatesy takiego numeru na paragonie nie mają. Jest tylko nr wydruku i nr systemowy.emotka
Co Wy wpisujecie ?

Numer systemowy, często na paragonie ten sam numer nazywany jest numerem transakcji i systemowym.

No tak, ale na wzorcowym paragonie podanym przez agencje nie jest zaznaczony nr systemowy oni wytłuściłem tylko numer transakcji ( mimo, iż nr systemowy jest na wzorcowym paragonie), wiec chyba nie mogę go wpisać
0 0

kraszpanda

#6839226 Napisano: 21.01.2022 16:14:23
[quote=

@Kwiat Paproci]Mam problem nie wiem jaki numer wpisać Agencja Karlsbad chce numer transakcji a moje Delikatesy takiego numeru na paragonie nie mają.
Co Wy wpisujecie ?

Wpisz numer systemowy, też miałam problem z moimi Delikatesami i napisałam do nich maila. Powiedzieli, żeby wpisać nr systemowy  emotka

olivkap

#6839227 Napisano: 21.01.2022 16:15:10
@Kwiat napisał(a):

olivkap napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Mam problem nie wiem jaki numer wpisać Agencja Karlsbad chce numer transakcji a moje Delikatesy takiego numeru na paragonie nie mają. Jest tylko nr wydruku i nr systemowy.emotka Co Wy wpisujecie ?

No tak, ale na wzorcowym paragonie podanym przez agencje nie jest zaznaczony nr systemowy oni wytłuściłem tylko numer transakcji ( mimo, iż nr systemowy jest na wzorcowym paragonie), wiec chyba nie mogę go wpisać

Na wzorcowym paragonie numer systemowy jest taki sam jak numer transakcji.

agusiac87

#6839248 Napisano: 21.01.2022 17:39:39
Czy z Prince polo przychodzi potwierdzenie na @ ?
0 0

emi

#6839249 Napisano: 21.01.2022 17:41:58
sabanerro napisał(a):

emi napisał(a):

Czy do loterii Gellwe, jeśli na paragonie nie istnieje nr transakcji, wpisujecie nr systemowy, który jest na dole dołu paragonu ?

U mnie na paragonach z Żabki na dole jest Nr sys. 1214xx i ja to wpisuję, bo z pierwszego zdjęcia paragonu "syst. nr transakcji"  wnioskuję że nr transakcji=nr systemowy. Czy dobrze robię to nie wiem

Dziękuję emotka
Też tak zrobiłam, paragon też z Żaby, opis (bez Gellwe )  Słodki Kubek i ten numer emotka  , z innych sklepów są dwa numery i faktycznie Nr transakcji jest taki jak systemowy, a tu inaczej.
0 0