Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

bezaczek7

#6845884 Napisano: 21.02.2022 15:02:07
agnesita napisał(a):

bezaczek7 w regulaminie jest dowolny dezodorant a sztyft to antyperspirant więc jak dla mnie nie można 

Właśnie m.in.stąd ta wątpliwość. Mi dezodorant kojarzy się tylko ze sprejem emotka  no nie wiem. Wolałabym mieć wyjaśnienie na piśmie, ale zaraz koniec loterii, a od paru dni nie mam odpowiedzi. Waham się po prostu, czy można sztyft. Może się doszukuję drugiego dna, ale jakby mieli negatywnie zweryfikować paragon...
0 0

zielonaszpilka

#6845902 Napisano: 21.02.2022 15:47:23
bezaczek7 napisał(a):

agnesita napisał(a):

bezaczek7 w regulaminie jest dowolny dezodorant a sztyft to antyperspirant więc jak dla mnie nie można 

Właśnie m.in.stąd ta wątpliwość. Mi dezodorant kojarzy się tylko ze sprejem emotka  no nie wiem. Wolałabym mieć wyjaśnienie na piśmie, ale zaraz koniec loterii, a od paru dni nie mam odpowiedzi. Waham się po prostu, czy można sztyft. Może się doszukuję drugiego dna, ale jakby mieli negatywnie zweryfikować paragon...

Dezodorant ma funkcję tylko maskująca zapach, antyperspirant ogranicza wydzielanie potu. Nie ma znaczenia czy to aerozol, sztyft czy kulka, bo i to i to może być antyperspirantem jak i dezodorantem. Rexona nie robi dezodorantów. Na każdym tym produkcie jest napisane antyperspirant. 
Masz już ten paragon? Co masz na nim napisane?
Zresztą, to ewentualnie tylko 100 zł;)
0 0

anialistopad

#6845904 Napisano: 21.02.2022 15:50:15
Graj spokojnie w poprzedniej edycji miałam i sztyft i kulkę rexony i weryfikację przeszły 

agaluna

#6845923 Napisano: 21.02.2022 16:15:13
Czy z BIC poszło wszystko na raz?
0 0

madllen

#6845924 Napisano: 21.02.2022 16:18:40
agaluna napisał(a):

Z pewnością tak emotka
0 0

agaluna

#6845927 Napisano: 21.02.2022 16:23:56
madllen napisał(a):

agaluna napisał(a):

Z pewnością tak emotka

Dzięki za odp. Mała pula nagród, więc specjalnie się nie łudziłam emotka
0 0

pawio25

#6845933 Napisano: 21.02.2022 16:36:36
Cześć wszystkim! 
Wczoraj wystartowało głosowanie: PLEBISCYT GRACZY - PLANSZOWE GRAM PRIX, w którym możemy głosować na nasze ulubione gry wydane w 2021 roku (w różnych
kategoriach), wydawnictwo, sklep, media społecznościowe itp.
W tym roku gra mojego autorstwa: „Postaw na klocka!” startuje w dwóch kategoriach: Najlepsza gra imprezowa i Najlepsza gra polskiego autora.
Będę bardzo wdzięczny jeżeli poświęcicie 2 minuty swojego życia i oddacie głos na „Postaw na klocka!”.
Dodatkowo dla głosujących jest również KONKURS w którym do wygrania masa, przeróżnych gier!!!
Głosowanie polega na rejestracji głosu na stronie: https://planszowegramprix.pl/ 
PAMIĘTAJCIE: żeby Wasz głos był ważny musicie go potwierdzić poprzez kliknięcie w link, który przyjdzie na podany przez Was adres email podczas
głosowania.
Z góry wszystkim bardzo dziękuję i życzę wszystkim powodzenia w konkursie
0 0

barcza1

#6845936 Napisano: 21.02.2022 16:48:45
witam, czy ktoś jeszcze dostał z konkursu Grześki  info o odesłaniu poczta listem poleconym paragonu. Wysłałam kilka paragonów nic nie wygrałam nawet 20 zł a oni jeszcze chcą odesłania paragonu , czy ktoś też taki  @ dostał emotka
0 0

Gość:

#6845947 Napisano: 21.02.2022 17:30:21
barcza1 napisał(a):

witam, czy ktoś jeszcze dostał z konkursu Grześki  info o odesłaniu poczta listem poleconym paragonu. Wysłałam kilka paragonów nic nie wygrałam nawet 20 zł a oni jeszcze chcą odesłania paragonu , czy ktoś też taki  @ dostał emotka

Może wyrywkowo chcą paragonów. Ja wygrałam 3 x po 20,00 zł i za każdym razem musiałam tylko formularz odesłać ze skanem paragonu i numerem konta. Nic więcej!
0 0

kreo42

#6845950 Napisano: 21.02.2022 17:43:59
dorcia77 napisał(a):

jarekaska napisał(a):

Moi drodzy, nietypowe pytanko : Czy w konkursie Milka DC dostaliście info o wygranej na poczty tlen.pl? Pytam, bo ktoś z rodzinki właśnie do mnie dzwonił i pochwalił się 500+ emotka  z piątku (gmail) a na tlenie wielkie 0 u nas... Może to przypadek, ale wolę podpytać tutaj, bo wiem, że czasami są problemy z daną pocztą

tak, dostałam na tlena

Też mam wygrane z o2
1 jarekaska 0

myja

#6845951 Napisano: 21.02.2022 17:51:02
AneczkaS napisał(a):

barcza1 napisał(a):

Może wyrywkowo chcą paragonów. Ja wygrałam 3 x po 20,00 zł i za każdym razem musiałam tylko formularz odesłać ze skanem paragonu i numerem konta. Nic więcej!

Moja koleżanka też dostała takiego maila, wygrała bodajże 20 i 50 zł.
0 0

barcza1

#6845954 Napisano: 21.02.2022 18:10:57
myja napisał(a):

AneczkaS napisał(a):

barcza1 napisał(a):

Gdybym jeszcze coś wygrała to ok ,że chcą sprawdzenia ale tutaj nic nie wygrałam .   
0 0

cudaczek121

#6845983 Napisano: 21.02.2022 20:49:36
barcza1 napisał(a):

myja napisał(a):

AneczkaS napisał(a):

barcza1 napisał(a):

Gdybym jeszcze coś wygrała to ok ,że chcą sprawdzenia ale tutaj nic nie wygrałam .   

Ja bym im chyba jednak odesłała te paragony dla świętego spokoju, bo co jeśli nie odeślesz i oni Cię wpiszą na czarną listę i przyblokują adres email/numer telefonu na ewentualne wygrane?
0 0

Dodatek

#6845987 Napisano: 21.02.2022 21:11:42
Hej, czy z tego konkursu przychodzi SMS zwrotny https://www.e-kon...-nagrody-intermarche
0 0

Dodatek

#6845988 Napisano: 21.02.2022 21:11:42
Hej, czy z tego konkursu przychodzi SMS zwrotny https://www.e-kon...-nagrody-intermarche
0 0

agnesita

#6845990 Napisano: 21.02.2022 21:22:15
jantom napisał(a):

Tak przychodzi

0 0

pioge7

#6845998 Napisano: 21.02.2022 21:53:14
edytkass napisał(a):

Hej, w zeszłym tygodniu wysłałam kilka zgłoszeń na konkurs Kinder Pingui - Wymyśl imię dla pingwina. Dziś otrzymałam informację o wygranej, jednak w e-mailu, który otrzymałam nie ma podane, które imię wygrało, a w formularzu zwrotnym, który należy odesłać wraz z danymi do wysyłki należy wpisać imię pingwina. Czy ktoś miał taką sytuację ?

W żadnym formularzu nie mam informacji że mam podać imię pingwinka…. Dziwne, a było tego kilka 
0 0

lowmacp

#6846002 Napisano: 21.02.2022 22:23:40
pioge7 napisał(a):

edytkass napisał(a):

Hej, w zeszłym tygodniu wysłałam kilka zgłoszeń na konkurs Kinder Pingui - Wymyśl imię dla pingwina. Dziś otrzymałam informację o wygranej, jednak w e-mailu, który otrzymałam nie ma podane, które imię wygrało, a w formularzu zwrotnym, który należy odesłać wraz z danymi do wysyłki należy wpisać imię pingwina. Czy ktoś miał taką sytuację ?

W żadnym formularzu nie mam informacji że mam podać imię pingwinka…. Dziwne, a było tego kilka 

Ja też dzisiaj po raz pierwszy miałam uzupełnić imię pingwina w formularzu...
0 0

elewandowska25

#6846018 Napisano: 22.02.2022 08:39:55
AneczkaS napisał(a):

barcza1 napisał(a):

Ja również dostałam taki @ z Prince Polo i też nie miałam wygranej.
0 0

magdalena_g

#6846028 Napisano: 22.02.2022 10:02:33
lowmacp napisał(a):

pioge7 napisał(a):

edytkass napisał(a):

Ja też dzisiaj po raz pierwszy miałam uzupełnić imię pingwina w formularzu...

Też miałam podać imię pingwina. Problem z tym, że kompletnie nie pamiętam jak go nazwałam emotka  więc wpisałam, co mi przyszło do głowy. Ciekawe czy nagroda dojdzie emotka  
0 0