Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

juzef

#6848182 Napisano: 06.03.2022 11:10:49
Czy brał ktos z was udział w konkursie Wygraj Słuchawki Pioneer Dj" Burn  ?
Wypełniłem formularz, klikam wyślij i w zasadzie strona przeładowuje się czysta, żadnego info czy zgłoszenie wysłane? Na maila tez nic nie przyszło. Macie tak ?
0 0

ilonaxx5

#6848207 Napisano: 06.03.2022 15:13:51
czy z pierwszego etapu kinder pingui wszyscy dostali już pingwinka o a kto to woził? bo mam sms od dhl żeby odebrać w żabce
0 0

agakaz2

#6848208 Napisano: 06.03.2022 15:19:53
ilonaxx5 napisał(a):

czy z pierwszego etapu kinder pingui wszyscy dostali już pingwinka o a kto to woził? bo mam sms od dhl żeby odebrać w żabce

o prosze a mój kurier zostawil w odległym miejscu oszaleje
0 0

darog

#6848209 Napisano: 06.03.2022 15:31:39
Czy w KINDER -piniaty jest jakaś rezerwa? Mam tyle paragonów, 1 nagroda.
/ wiem wiem..wszystko jest w regulaminie, ale może ktoś wie tak po prostu?/ 
dzięki za odp. 
0 0

Kwiat Paproci

#6848223 Napisano: 06.03.2022 19:05:22
mariolakal napisał(a):

Dotyczy łaciatego: wczoraj zgłaszałam jeden paragon z kodem, a dzisiaj chciałam wysłać drugi, a tam komunikat na czerwono:Na podane dane: imię, nazwisko, nr telefonu został wcześniej zarejestrowany inny adres e-miał. Sprawdź wcześniejsze zgłoszenia i podaj prawidłowy adres e-mail.Na podane dane: imię, nazwisko, e-mail został wcześniej zarejestrowany inny nr telefonu. Sprawdź wcześniejsze zgłoszenia i podaj prawidłowy nr telefonu.
W życiu nie uwierzę, że się pomyliłam... Czy ktoś też tak miał ?

Pisałam do nich i mi odpisali - Jeden paragon można zgłosić tylko RaZ - na jednym paragonie może być max 12 kartonów mleka.
0 0

Gość: mariolakal

#6848227 Napisano: 06.03.2022 19:30:26
@Kwiat napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Dotyczy łaciatego: wczoraj zgłaszałam jeden paragon z kodem, a dzisiaj chciałam wysłać drugi, a tam komunikat na czerwono:Na podane dane: imię, nazwisko, nr telefonu został wcześniej zarejestrowany inny adres e-miał. Sprawdź wcześniejsze zgłoszenia i podaj prawidłowy adres e-mail.Na podane dane: imię, nazwisko, e-mail został wcześniej zarejestrowany inny nr telefonu. Sprawdź wcześniejsze zgłoszenia i podaj prawidłowy nr telefonu.W życiu nie uwierzę, że się pomyliłam... Czy ktoś też tak miał ?

Pisałam do nich i mi odpisali - Jeden paragon można zgłosić tylko RaZ - na jednym paragonie może być max 12 kartonów mleka.

Przecież ja zgłaszałam inny paragon...
0 0

sesyjnie1

#6848236 Napisano: 06.03.2022 20:03:17
Cześć mam pytanie. Dopiero gram od niedawna. Które konkursy powtarzają się cyklicznie? 
mam tu na myśli np kinder Country chyba dwa razy w roku. Piniaty co roku. 

Są jeszcze jakieś powtarzające się?
0 0

pikawka

#6848240 Napisano: 06.03.2022 20:21:27
sesyjnie1 napisał(a):

Cześć mam pytanie. Dopiero gram od niedawna. Które konkursy powtarzają się cyklicznie? mam tu na myśli np kinder Country chyba dwa razy w roku. Piniaty co roku. 

Są jeszcze jakieś powtarzające się?

Konkursy z laysami Avanti są często, haribo też bylo jakis czas temu. Bluzy Lecha co kilka miesięcy. Duzo się powtarza. 
1 sesyjnie1 0

sesyjnie1

#6848241 Napisano: 06.03.2022 20:24:44
pikawka napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

Cześć mam pytanie. Dopiero gram od niedawna. Które konkursy powtarzają się cyklicznie? mam tu na myśli np kinder Country chyba dwa razy w roku. Piniaty co roku. Są jeszcze jakieś powtarzające się?

Konkursy z laysami Avanti są często, haribo też bylo jakis czas temu. Bluzy Lecha co kilka miesięcy. Duzo się powtarza. 

Dziękuje za odpowiedz. Najbardziej lubię konkursy fotograficzne i czasem można sobie przygotować jakieś zdjęcie wcześniej np kinder Country ma identyczna formule.:) 

szukam co by tam jeszcze. 😂
1 byekitty 0

byekitty

#6848242 Napisano: 06.03.2022 20:31:51
sesyjnie1 napisał(a):

pikawka napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

Cześć mam pytanie. Dopiero gram od niedawna. Które konkursy powtarzają się cyklicznie? mam tu na myśli np kinder Country chyba dwa razy w roku. Piniaty co roku. Są jeszcze jakieś powtarzające się?

Dziękuje za odpowiedz. Najbardziej lubię konkursy fotograficzne i czasem można sobie przygotować jakieś zdjęcie wcześniej np kinder Country ma identyczna formule.:) szukam co by tam jeszcze. 😂

lincz za 3...2...1... emotka
0 0

banka-manka

#6848249 Napisano: 06.03.2022 21:34:42
sesyjnie1 napisał(a):

pikawka napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

Dziękuje za odpowiedz. Najbardziej lubię konkursy fotograficzne i czasem można sobie przygotować jakieś zdjęcie wcześniej np kinder Country ma identyczna formule.:) szukam co by tam jeszcze. 😂

Czasem pomiędzy kolejnymi edycjami zmieniają się opakowania produktów emotka  
Warto też zwrócić na to uwagę emotka  

leniuszka

#6848253 Napisano: 06.03.2022 22:12:25
mariolakal napisał(a):

Dotyczy łaciatego: wczoraj zgłaszałam jeden paragon z kodem, a dzisiaj chciałam wysłać drugi, a tam komunikat na czerwono:Na podane dane: imię, nazwisko, nr telefonu został wcześniej zarejestrowany inny adres e-miał. Sprawdź wcześniejsze zgłoszenia i podaj prawidłowy adres e-mail.Na podane dane: imię, nazwisko, e-mail został wcześniej zarejestrowany inny nr telefonu. Sprawdź wcześniejsze zgłoszenia i podaj prawidłowy nr telefonu.
W życiu nie uwierzę, że się pomyliłam... Czy ktoś też tak miał ?

Niestety, mam to samo- inny paragon. Napisałam do nich - czekam na odpowiedź.
Inna sytuacja; poprzedni paragon tez poszedł w błoto /12 szt na paragonie/, ale wklepałam tylko 1 kod z braku czasu. Następnego dnia już kolejnego nie puściło. Co im to przeszkadza, że w inny dzień, przecież to można zweryfikować. Bez sensu...
Póki co 16 mlek zakupionych, jeden kod wklepany i koniec.
0 0

sesyjnie1

#6848255 Napisano: 06.03.2022 22:22:19
byekitty napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

pikawka napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

lincz za 3...2...1... emotka

Ups nie spodziewałem się linczu, widocznie jeszcze mało wiem o konkursowym świecie 🤭🤭😂
0 0

sesyjnie1

#6848256 Napisano: 06.03.2022 22:23:16
banka-manka napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

pikawka napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

Czasem pomiędzy kolejnymi edycjami zmieniają się opakowania produktów emotka  Warto też zwrócić na to uwagę emotka  

Słuszna uwaga. Nie będę się wychylać na przód emotka
0 0

dany-duszek

#6848329 Napisano: 07.03.2022 12:55:02
W aplikacji coca coli można odebrać bilet do kina za 4 kody z coca coli + 100pkt za granie w grze.
2 kalmia86, ZetZ 0

as32572

#6848483 Napisano: 08.03.2022 11:10:39
Czy wszyscy dostali przelewy z drugiego etapu Cheetos? Ja nic nie mam.
0 0

montezuma

#6848485 Napisano: 08.03.2022 11:17:31
U mnie też brak przelewu
1 as32572 0

FBbeata24

#6848513 Napisano: 08.03.2022 14:16:18
Czy ktoś odsyłał oryginał  paragonu z Grześków mimo braku wygranej? Przyszedł mi taki mail
0 0

adamo86

#6848515 Napisano: 08.03.2022 14:24:41
FBbeata24 napisał(a):

Czy ktoś odsyłał oryginał  paragonu z Grześków mimo braku wygranej? Przyszedł mi taki mail

Już kilka osób o tym pisało, ale czy odsyłali to nie wiem.
Pewnie wyrywkowo weryfikują i możliwe, że jak nie odeślesz to wylatuje Twój mail z puli do losowania  emotka
Ale może ktoś wie coś więcej?
0 0

daisygirl

#6848533 Napisano: 08.03.2022 15:00:27
adamo86 napisał(a):

FBbeata24 napisał(a):

Już kilka osób o tym pisało, ale czy odsyłali to nie wiem.Pewnie wyrywkowo weryfikują i możliwe, że jak nie odeślesz to wylatuje Twój mail z puli do losowania  emotka
Ale może ktoś wie coś więcej?

Hmmm ale w sumie po co im taka weryfikacja? Czego ma dowodzić? Przecież to więcej dla nich papierowej roboty? 
0 0