Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

adamo86

#6848026 Napisano: 04.03.2022 19:41:20
barcza1 napisał(a):

czy z Wygraj słodkie chwile informowali dzisiajemotka

Chyba nikt się nie chwalił ale kto wie. Czas mają do jutra. 

EDIT: A nawet do poniedziałku 
0 0

aleksandra008

#6848083 Napisano: 05.03.2022 12:33:18
anionimowo napisał(a):

Hej konkursowicze, mam do Was pytanieNie mam szczęścia w konkursach promocyjnych z limitowanymi znakami nigdy nie udało mi się tam nic wygrać

Możecie tylko zdradzić czy receptą są rymowanki, czy zwykła proza
Bo nie wiem już co próbować, czego nie wyśle to nigdy nic  emotka

Nie chcą powiedzieć ci co wygrywają, rozumiesz to pieniądze.
0 1 pikawka

visserarthur

#6848084 Napisano: 05.03.2022 12:58:42
aleksandra008 napisał(a):

anionimowo napisał(a):

Hej konkursowicze, mam do Was pytanieNie mam szczęścia w konkursach promocyjnych z limitowanymi znakami nigdy nie udało mi się tam nic wygraćMożecie tylko zdradzić czy receptą są rymowanki, czy zwykła proza

Odpowiadanie na takie pytania (uprzedzając złośliwości: nie odpowiedziałem "rymowanki, czy proza"), a jeszcze bardziej ich zadawanie, jest po prostu głupie- w każdym konkursie czyta ktoś inny... poza tym naiwne byłoby stwierdzić "napiszę rymowankę, to wygram", liczy się treść. Czy "to pieniądze"?- może tak, może nie, osobiście bardziej lubię loterie, a skoro ktoś wyrobił sobie przez lata próbowania, niepowodzeń swoje "know how", to dlaczego ma, szczególnie sfrustrowanym nowicjuszom, zdradzać...
(Ps: Ojej, ojej, napisałam w życiu 3 hasła, nie wygrałam, więc wy mi powiedźcie, a najlepiej wymyślcie mi hasło emotka )

@gnieszk@

#6848085 Napisano: 05.03.2022 13:08:39
aleksandra008 napisał(a):

anionimowo napisał(a):

Hej konkursowicze, mam do Was pytanieNie mam szczęścia w konkursach promocyjnych z limitowanymi znakami nigdy nie udało mi się tam nic wygraćMożecie tylko zdradzić czy receptą są rymowanki, czy zwykła proza

Ale dlaczego. Ja odpowiem i to naprawdę szczerze. Wygrywają zarówno rymowanki jak i proza. 

margobb

#6848088 Napisano: 05.03.2022 13:52:45
anionimowo napisał(a):

Hej konkursowicze, mam do Was pytanieNie mam szczęścia w konkursach promocyjnych z limitowanymi znakami nigdy nie udało mi się tam nic wygrać

Możecie tylko zdradzić czy receptą są rymowanki, czy zwykła proza

Receptą jest tzw. metoda prób i błędów emotka  aż w końcu wypracuje się pewne schematy/formy odpowiedzi, które lubi dana agencja.

Aczkolwiek, trzeba pamiętać, że komisje w agencjach się zmieniają 
i często, rozeznanie trzeba zaczynać od początku emotka
1 paula9891 0

malgosia74

#6848112 Napisano: 05.03.2022 18:03:16
ktoś mi może odpowiedzieć czy z Kinder Pingui do ostatniego dnia było informowane o wygranych?
0 0

ilonaxx5

#6848113 Napisano: 05.03.2022 18:16:42
malgosia74 napisał(a):

ktoś mi może odpowiedzieć czy z Kinder Pingui do ostatniego dnia było informowane o wygranych?

ostatni etap nie był informowany

malgosia74

#6848114 Napisano: 05.03.2022 18:19:57
ilonaxx5 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

ostatni etap nie był informowany

dziękuję emotka
0 0

anialistopad

#6848148 Napisano: 05.03.2022 22:47:12
Z winiar wysyłają już weryfikacje z 1 dni czy nie?
0 0

juzef

#6848182 Napisano: 06.03.2022 11:10:49
Czy brał ktos z was udział w konkursie Wygraj Słuchawki Pioneer Dj" Burn  ?
Wypełniłem formularz, klikam wyślij i w zasadzie strona przeładowuje się czysta, żadnego info czy zgłoszenie wysłane? Na maila tez nic nie przyszło. Macie tak ?
0 0

ilonaxx5

#6848207 Napisano: 06.03.2022 15:13:51
czy z pierwszego etapu kinder pingui wszyscy dostali już pingwinka o a kto to woził? bo mam sms od dhl żeby odebrać w żabce
0 0

agakaz2

#6848208 Napisano: 06.03.2022 15:19:53
ilonaxx5 napisał(a):

czy z pierwszego etapu kinder pingui wszyscy dostali już pingwinka o a kto to woził? bo mam sms od dhl żeby odebrać w żabce

o prosze a mój kurier zostawil w odległym miejscu oszaleje
0 0

darog

#6848209 Napisano: 06.03.2022 15:31:39
Czy w KINDER -piniaty jest jakaś rezerwa? Mam tyle paragonów, 1 nagroda.
/ wiem wiem..wszystko jest w regulaminie, ale może ktoś wie tak po prostu?/ 
dzięki za odp. 
0 0

Kwiat Paproci

#6848223 Napisano: 06.03.2022 19:05:22
mariolakal napisał(a):

Dotyczy łaciatego: wczoraj zgłaszałam jeden paragon z kodem, a dzisiaj chciałam wysłać drugi, a tam komunikat na czerwono:Na podane dane: imię, nazwisko, nr telefonu został wcześniej zarejestrowany inny adres e-miał. Sprawdź wcześniejsze zgłoszenia i podaj prawidłowy adres e-mail.Na podane dane: imię, nazwisko, e-mail został wcześniej zarejestrowany inny nr telefonu. Sprawdź wcześniejsze zgłoszenia i podaj prawidłowy nr telefonu.
W życiu nie uwierzę, że się pomyliłam... Czy ktoś też tak miał ?

Pisałam do nich i mi odpisali - Jeden paragon można zgłosić tylko RaZ - na jednym paragonie może być max 12 kartonów mleka.
0 0

Gość: mariolakal

#6848227 Napisano: 06.03.2022 19:30:26
@Kwiat napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Dotyczy łaciatego: wczoraj zgłaszałam jeden paragon z kodem, a dzisiaj chciałam wysłać drugi, a tam komunikat na czerwono:Na podane dane: imię, nazwisko, nr telefonu został wcześniej zarejestrowany inny adres e-miał. Sprawdź wcześniejsze zgłoszenia i podaj prawidłowy adres e-mail.Na podane dane: imię, nazwisko, e-mail został wcześniej zarejestrowany inny nr telefonu. Sprawdź wcześniejsze zgłoszenia i podaj prawidłowy nr telefonu.W życiu nie uwierzę, że się pomyliłam... Czy ktoś też tak miał ?

Pisałam do nich i mi odpisali - Jeden paragon można zgłosić tylko RaZ - na jednym paragonie może być max 12 kartonów mleka.

Przecież ja zgłaszałam inny paragon...
0 0

sesyjnie1

#6848236 Napisano: 06.03.2022 20:03:17
Cześć mam pytanie. Dopiero gram od niedawna. Które konkursy powtarzają się cyklicznie? 
mam tu na myśli np kinder Country chyba dwa razy w roku. Piniaty co roku. 

Są jeszcze jakieś powtarzające się?
0 0

pikawka

#6848240 Napisano: 06.03.2022 20:21:27
sesyjnie1 napisał(a):

Cześć mam pytanie. Dopiero gram od niedawna. Które konkursy powtarzają się cyklicznie? mam tu na myśli np kinder Country chyba dwa razy w roku. Piniaty co roku. 

Są jeszcze jakieś powtarzające się?

Konkursy z laysami Avanti są często, haribo też bylo jakis czas temu. Bluzy Lecha co kilka miesięcy. Duzo się powtarza. 
1 sesyjnie1 0

sesyjnie1

#6848241 Napisano: 06.03.2022 20:24:44
pikawka napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

Cześć mam pytanie. Dopiero gram od niedawna. Które konkursy powtarzają się cyklicznie? mam tu na myśli np kinder Country chyba dwa razy w roku. Piniaty co roku. Są jeszcze jakieś powtarzające się?

Konkursy z laysami Avanti są często, haribo też bylo jakis czas temu. Bluzy Lecha co kilka miesięcy. Duzo się powtarza. 

Dziękuje za odpowiedz. Najbardziej lubię konkursy fotograficzne i czasem można sobie przygotować jakieś zdjęcie wcześniej np kinder Country ma identyczna formule.:) 

szukam co by tam jeszcze. 😂
1 byekitty 0

byekitty

#6848242 Napisano: 06.03.2022 20:31:51
sesyjnie1 napisał(a):

pikawka napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

Cześć mam pytanie. Dopiero gram od niedawna. Które konkursy powtarzają się cyklicznie? mam tu na myśli np kinder Country chyba dwa razy w roku. Piniaty co roku. Są jeszcze jakieś powtarzające się?

Dziękuje za odpowiedz. Najbardziej lubię konkursy fotograficzne i czasem można sobie przygotować jakieś zdjęcie wcześniej np kinder Country ma identyczna formule.:) szukam co by tam jeszcze. 😂

lincz za 3...2...1... emotka
0 0

banka-manka

#6848249 Napisano: 06.03.2022 21:34:42
sesyjnie1 napisał(a):

pikawka napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

Dziękuje za odpowiedz. Najbardziej lubię konkursy fotograficzne i czasem można sobie przygotować jakieś zdjęcie wcześniej np kinder Country ma identyczna formule.:) szukam co by tam jeszcze. 😂

Czasem pomiędzy kolejnymi edycjami zmieniają się opakowania produktów emotka  
Warto też zwrócić na to uwagę emotka