Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

greka

#6851980 Napisano: 29.03.2022 22:02:17
agata6 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Prince polo do jakiego dnia przelewy puścili? Czekam na 1 z 14 stycznia 

Puścili wszystkie ale to zależy w którym banku masz konto.

nie puścili wszystkich
0 0

atyde25

#6852013 Napisano: 30.03.2022 09:53:57
Po dobrze ponad tygodniu po wielu mailach dostałam odpowiedź od eleganckich czekolad,że nadal analizują moją sytuację
i jak wyjaśnią to oczywiście wyślą zestaw.
Oby do wiosny i oby nie do 2023 roku:):):)

atyde25

#6852014 Napisano: 30.03.2022 09:56:46
A już chciałam napisać,że mój partner ma dosyć aktywne konto na jednym z portali i nakręci film o tej sytacji.To podobno czasami jedyny sposób by coś uzyskać.Trochę to smutne,że ludzie bez mediów nie mają teraz zupełnie władzy w niczym.Bo nie nakręcą filmu,nie zrobią postu z antyreklamą.Wcale mi się to nie podoba,że za błędy innych ktoś ma płacić i się wykłócać.To powinno być jasne,że nagrodę wygrałeś,nagrodę dostałeś.Ale ja jestem jak widać dalej naiwniaczką.
1 darog 0

awe

#6852017 Napisano: 30.03.2022 10:18:44
Po ilu dniach macie przelewy od hochland?
0 0

nanajka81

#6852021 Napisano: 30.03.2022 10:40:47
atyde25 napisał(a):

A już chciałam napisać,że mój partner ma dosyć aktywne konto na jednym z portali i nakręci film o tej sytacji.To podobno czasami jedyny sposób by coś uzyskać.Trochę to smutne,że ludzie bez mediów nie mają teraz zupełnie władzy w niczym.Bo nie nakręcą filmu,nie zrobią postu z antyreklamą.Wcale mi się to nie podoba,że za błędy innych ktoś ma płacić i się wykłócać.To powinno być jasne,że nagrodę wygrałeś,nagrodę dostałeś.Ale ja jestem jak widać dalej naiwniaczką.

przypomniałaś mi moją sytuację sprzed lat, kiedy to w magazynie TESCO wygrałam czajnik elektryczny i dwie marne kawy i musiałam przez 5 miesięcy się o to dopominać na różne sposoby. Pomogło skomentowanie TESCO na fejsie choć cała sprawa trwała i trwała, zbywali mnie, opowiadali że wysłali, że przesyłka wróciła, że ja podałam zły adres, że ktoś źle go przepisał itd itp. Właściwie wychodziło na to że ja jestem winna tego że nie dostałam nagrody. W końcu nagrodę przysłali ale tak że kurier ją wsadził pod ławkę i znalazłam ją dopiero kolejnego dnia. Zero jakiejkolwiek informacji że wysłana, doręczona. Życzę Ci powodzenia!
1 darog 0

ciotkaklotka

#6852031 Napisano: 30.03.2022 11:04:08
ja z kolei miałam ostatnio problem z Fortis. Wysłałam reklamacje ale odrzucili. Nie otrzymałam nagrody, bo twierdzą że nie dostali ode mnie emaila. Ja wysyłałam im printa z dowodem wysyłki emaila w regulaminowym czasie ale i tak nie uznali, upierając się że oni nie dostali. Na nic dowód, robią co chcą. 

misiamarysia

#6852032 Napisano: 30.03.2022 11:11:29
ciotkaklotka napisał(a):

ja z kolei miałam ostatnio problem z Fortis. Wysłałam reklamacje ale odrzucili. Nie otrzymałam nagrody, bo twierdzą że nie dostali ode mnie emaila. Ja wysyłałam im printa z dowodem wysyłki emaila w regulaminowym czasie ale i tak nie uznali, upierając się że oni nie dostali. Na nic dowód, robią co chcą. 

Bezczelni
1 darog 0

asper01

#6852037 Napisano: 30.03.2022 11:27:57
ciotkaklotka napisał(a):

Miałem tak już dwa razy. Bezczelni są, bo kazali mi pocztą reklamację wysłać, tylko po to, żeby jej nie uznać, bo już w mejlu wysłałem im te potwierdzenia.
0 0

ciotkaklotka

#6852038 Napisano: 30.03.2022 11:35:06
asper01 napisał(a):

ciotkaklotka napisał(a):

Miałem tak już dwa razy. Bezczelni są, bo kazali mi pocztą reklamację wysłać, tylko po to, żeby jej nie uznać, bo już w mejlu wysłałem im te potwierdzenia.

dokładnie
0 0

rare85

#6852058 Napisano: 30.03.2022 13:13:24
Konkurs, w którym pół Polski jest wykluczona, bo brak sklepów Euro w całej północnej części. Nie wiem, czy bardziej mnie to wkurza czy smuci emotka W tamtym roku wygrałam rower dla mamy, w tym - chciałam dla siebie. Nic to, zazdroszczę Wam tam na południu tak licznych sklepów Euro emotka

(nie ma w bazie, może ktoś dodać) https://konkurseuro.pl/#home
0 0

pioge7

#6852060 Napisano: 30.03.2022 13:16:29
rare85 napisał(a):

Konkurs, w którym pół Polski jest wykluczona, bo brak sklepów Euro w całej północnej części. Nie wiem, czy bardziej mnie to wkurza czy smuci emotka W tamtym roku wygrałam rower dla mamy, w tym - chciałam dla siebie. Nic to, zazdroszczę Wam tam na południu tak licznych sklepów Euro emotka (nie ma w bazie, może ktoś dodać) https://konkurseuro.pl/#home

No niestety tak jest emotka to samo można powiedzieć o konkursach Chaty Polskiej… czy innych sklepów… jedne są na południu, inne na północy itp. 

Kwiat Paproci

#6852061 Napisano: 30.03.2022 13:25:10
pioge7 napisał(a):

rare85 napisał(a):

Konkurs, w którym pół Polski jest wykluczona, bo brak sklepów Euro w całej północnej części. Nie wiem, czy bardziej mnie to wkurza czy smuci emotka W tamtym roku wygrałam rower dla mamy, w tym - chciałam dla siebie. Nic to, zazdroszczę Wam tam na południu tak licznych sklepów Euro emotka (nie ma w bazie, może ktoś dodać) https://konkurseuro.pl/#home

No niestety tak jest emotka to samo można powiedzieć o konkursach Chaty Polskiej… czy innych sklepów… jedne są na południu, inne na północy itp. 

Z ITM też jest trudno ja muszę jechać 50 km do sklepu emotka  wiec mogę tylko brać udział bardzo rzadko tylko jak jadę do rodzinki w odwiedziny - wtedy mam po drodze  emotka
2 Ferdia, rooney 0

rooney

#6852062 Napisano: 30.03.2022 13:39:07
@Kwiat napisał(a):

pioge7 napisał(a):

rare85 napisał(a):

Z ITM też jest trudno ja muszę jechać 50 km do sklepu emotka  wiec mogę tylko brać udział bardzo rzadko tylko jak jadę do rodzinki w odwiedziny - wtedy mam po drodze  emotka

Tak, Intermarche, Netto, Lewiatan, Dino... to tak z pamięci... dla mnie to są problematyczne, jeśli nie nieosiągalne, konkursy. A nie mieszkam w małym mieście. Zazwyczaj więc po prostu rezygnuję, bo na kupno paragonów się nie zdecydowałam nigdy emotka
0 0

Monika11

#6852064 Napisano: 30.03.2022 13:55:40
rooney napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

pioge7 napisał(a):

rare85 napisał(a):

Tak, Intermarche, Netto, Lewiatan, Dino... to tak z pamięci... dla mnie to są problematyczne, jeśli nie nieosiągalne, konkursy. A nie mieszkam w małym mieście. Zazwyczaj więc po prostu rezygnuję, bo na kupno paragonów się nie zdecydowałam nigdy emotka

U mnie są dwa Euro sklepy, zawsze brały udział, a teraz lipa -nie ma ich na liście -więc sprawdzajcie u siebie 
0 0

katrin1

#6852069 Napisano: 30.03.2022 14:16:22
Monika11 napisał(a):

rooney napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

pioge7 napisał(a):

rare85 napisał(a):

U mnie są dwa Euro sklepy, zawsze brały udział, a teraz lipa -nie ma ich na liście -więc sprawdzajcie u siebie 

U mnie to samo emotka
0 0

incendio12

#6852075 Napisano: 30.03.2022 14:53:20
1940bruce1973 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

emotka  To już jest skandal! emotka emotka

Ja sprawdziłam jakieś 5 w województwie dolnośląskim i żadnego nie ma na liście.. Moze wykluczają te sklepy które mają mało klientów czy są gdzieś na wioskach  emotka
1 brucee 0

Monika11

#6852076 Napisano: 30.03.2022 14:56:37
incendio12 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Ja sprawdziłam jakieś 5 w województwie dolnośląskim i żadnego nie ma na liście.. Moze wykluczają te sklepy które mają mało klientów czy są gdzieś na wioskach  emotka

U mnie w mieście zlikwidowali, a na wiosce bierze udział
0 0

FBmarta22

#6852080 Napisano: 30.03.2022 15:08:56
Monika11 napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

U mbie w mieście zlikwidowali, a na wiosce bierze udział

Marketingowo miało by sens to, że chcą podbić sprzedaż w tych sklepach, które nie są popularne... 
0 0

oleg

#6852084 Napisano: 30.03.2022 15:21:45
Kochani działa Wam formularz w konkursie smolara „Wiosenne odświeżanie z eksperckim składem” w Intermarche?
Klikam wyślij i nic się nie dzieje,żadnego dziekujemy za udział czy info,ze zgłoszenie przyjęte.
Czy to tak ma być -czy tylko u mnie coś nie teges?
0 0

emi

#6852085 Napisano: 30.03.2022 15:28:53
Czy były już wyniki ETI ?
i za jaki dzień Nestle wysyła teraz kasę,  mam z początku marca wygraną 
0 0