Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

izak1000

#6860142 Napisano: 18.05.2022 15:30:12
tad_pole napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Czy wiecie może do kiedy mają ważność e-kody z konkursu walentynkowego BIC w Hebe?Również się zastanawiam. Daj proszę znać, jak będziesz wiedziała

12 m-cy od aktywacji emotka
0 0

adamo86

#6860149 Napisano: 18.05.2022 16:06:50
monisss napisał(a):

adamo86 napisał(a):

imagination napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

Czy w konkursie wawel z cukierkami na wagę wpisujecie gdzieś ich wagę ? jest taki zapis w regulaminie.Czy z wawel C4 przychodzą zwrotki ?

Wagę wpisałam pod tekstem konkursowym.

Ewidentnie zapomnieli dodać pola na wagę. Pole na odpowiedź, to pole na odpowiedź - nawet waga i odpowiedź są w oddzielnych punktach w regulaminie wskazane.Ciekawe jak potraktują odpowiedzi bez wagi - w końcu mało kto doczyta tę informację w Regulaminie emotka

zgadzam się - z regulaminu wynika,że powinno być osobne pole - nie ma.... 

Uwaga! info od organizatora Konkurs "Spałaszujesz czy podarujesz?" Wawel:

"Podanie informacji o zakupionej ilości gram słodyczy jest niezbędne
podczas rejestracji w konkursie. Na stronie w formularzu rejestracyjnym
jest wskazane miejsce, gdzie należy podać takie dane.
Z wyrazami szacunku,
Fortuna PS
"

I co? Pola nie było i się nagle pojawiło! emotka

1 sabaka 0

mampytanie

#6860150 Napisano: 18.05.2022 16:07:18
Czy z konkursu Mrówki da się jakoś sprawdzić, który paragon wygrał? Czy lepiej zrobić skan obu na raz?
0 0

paula9891

#6860154 Napisano: 18.05.2022 16:12:27
adamo86 napisał(a):

Uwaga! info od organizatora Konkurs "Spałaszujesz czy podarujesz?" Wawel:"Podanie informacji o zakupionej ilości gram słodyczy jest niezbędne
Z wyrazami szacunku,
Fortuna PS"

I co? Pola nie było i się nagle pojawiło!

A co z wcześniejszymi zgloszeniami bez wagi? Brały udział, czy nie?
0 0

andii

#6860157 Napisano: 18.05.2022 16:18:13
Hello.  Czy ktoś mógłby mi zdradzić do czego służą kody pod zakrętkami w Coli ?
A te pod etykietą ?emotka
0 0

adamo86

#6860158 Napisano: 18.05.2022 16:18:38
paula9891 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Uwaga! info od organizatora Konkurs "Spałaszujesz czy podarujesz?" Wawel:"Podanie informacji o zakupionej ilości gram słodyczy jest niezbędnepodczas rejestracji w konkursie. Na stronie w formularzu rejestracyjnym
Z wyrazami szacunku,
Fortuna PS"

Pytanie było zadane kompleksowo również i o to czy odpowiedzi bez wagi będą brane pod uwagę.
Ale ten fragment podobno został pominięty.
Z odpowiedzi wynika jakby od początku było to pole emotka  tylko Ci co zgłaszali wcześniej go nie widzieli emotka

sledzik860

#6860159 Napisano: 18.05.2022 16:20:39
sabanerro napisał(a):

adamo86 napisał(a):

monisss napisał(a):

adamo86 napisał(a):

imagination napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

Czy w konkursie wawel z cukierkami na wagę wpisujecie gdzieś ich wagę ? jest taki zapis w regulaminie.Czy z wawel C4 przychodzą zwrotki ?

Wagę wpisałam pod tekstem konkursowym.

Ewidentnie zapomnieli dodać pola na wagę. Pole na odpowiedź, to pole na odpowiedź - nawet waga i odpowiedź są w oddzielnych punktach w regulaminie wskazane.Ciekawe jak potraktują odpowiedzi bez wagi - w końcu mało kto doczyta tę informację w Regulaminie emotka

zgadzam się - z regulaminu wynika,że powinno być osobne pole - nie ma.... 

Uwaga! info od organizatora Konkurs "Spałaszujesz czy podarujesz?" Wawel:"Podanie informacji o zakupionej ilości gram słodyczy jest niezbędne
Z wyrazami szacunku,
Fortuna PS
"

I co? Pola nie było i się nagle pojawiło! emotka

No to nieczysto. Zobaczymy, czy się odniosą w ogóle do tego, że wcześniej nie było miejsca.Ojj

Ojjj. Bardzo nieładnie. Też mogę potwierdzić, że nie było tego pola. Naprodukowałem się, a tu nie wiadomo wcale, czy moje zgłoszenie brało w ogóle udział. 
1 sabaka 0

paula9891

#6860162 Napisano: 18.05.2022 16:28:59
adamo86 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Uwaga! info od organizatora Konkurs "Spałaszujesz czy podarujesz?" Wawel:"Podanie informacji o zakupionej ilości gram słodyczy jest niezbędnepodczas rejestracji w konkursie. Na stronie w formularzu rejestracyjnymjest wskazane miejsce, gdzie należy podać takie dane.
Z wyrazami szacunku,
Fortuna PS"

Pytanie było zadane kompleksowo również i o to czy odpowiedzi bez wagi będą brane pod uwagę.
Z odpowiedzi wynika jakby od początku było to pole emotka  tylko Ci co zgłaszali wcześniej go nie widzieli emotka

Mam screeny zgłoszeń emotka  Ciekawe jak to wytlumaczą.

banka-manka

#6860163 Napisano: 18.05.2022 16:30:03
adamo86 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Uwaga! info od organizatora Konkurs "Spałaszujesz czy podarujesz?" Wawel:"Podanie informacji o zakupionej ilości gram słodyczy jest niezbędnepodczas rejestracji w konkursie. Na stronie w formularzu rejestracyjnymjest wskazane miejsce, gdzie należy podać takie dane.
Z wyrazami szacunku,
Fortuna PS"

Akurat mam screen z formularzem z pierwszych dni konkursu, bo robię sobie w razie jakiś problemów, że coś źle wpisałam.
I nie ma tam tego pola.
A nawet jeśli twierdzą, że było od początku a my go nie widzieliśmy, to przecież formularz nie powinien przejść gdy wszystkie pola nie są uzupełnione.

agaga

#6860180 Napisano: 18.05.2022 18:22:26
Czy ktoś wie czy można wygraną kinder paczkę zamówić kolejny raz na ten sam adres, tylko na inną osobę?
0 0

ikropka

#6860181 Napisano: 18.05.2022 18:24:28
agaga napisał(a):

Czy ktoś wie czy można wygraną kinder paczkę zamówić kolejny raz na ten sam adres, tylko na inną osobę?

Można. Miałam na siebie i na męża na jeden adres. Dojechały tego samego dnia.
1 freyja88 0

agaga

#6860186 Napisano: 18.05.2022 18:50:18
ikropka napisał(a):

agaga napisał(a):

Można. Miałam na siebie i na męża na jeden adres. Dojechały tego samego dnia.

Super, dziękuje 😁
0 0

rufus

#6860187 Napisano: 18.05.2022 19:01:02
http://slodkismakwygranej.pl/
Ktory numer paragonu tutaj sie wpisuje?
0 0

sledzik860

#6860197 Napisano: 18.05.2022 19:48:36
rufus napisał(a):

http://slodkismakwygranej.pl/Ktory numer paragonu tutaj sie wpisuje?

Znowu Fortuna. Wiem tyle, że w loterii serków łaciatych, które organizowali wymagali standardowo numeru u góry po prawej stronie, o czym świadczył formularz zgłoszenia. 
1 rufus 0

kalina590

#6860200 Napisano: 18.05.2022 19:50:33
rufus napisał(a):

Ja wpisuję ten na górze.
1 rufus 0

sledzik860

#6860202 Napisano: 18.05.2022 19:53:41
Tak, to musi być ten na górze, o czym świadczy lista laureatów z konkursu "Spałaszujesz czy podarujesz". Tam numer 1 laureata zaczyna się na W... co raczej wyklucza jakiś inny możliwy numer paragonu. 
1 rufus 0

mysia

#6860215 Napisano: 18.05.2022 21:55:10
Voucher z Somersby, czy dostał ktoś już na maila szczegóły dotyczące realizacji? Wie ktoś czy jest opcja żeby odsprzedać bon? Z początku chyba miały być kolorowe domki, potem zmienili i niezbyt nam to odpowiada😬
0 0

misiamarysia

#6860216 Napisano: 18.05.2022 22:02:33
mysia napisał(a):

Voucher z Somersby, czy dostał ktoś już na maila szczegóły dotyczące realizacji? Wie ktoś czy jest opcja żeby odsprzedać bon? Z początku chyba miały być kolorowe domki, potem zmienili i niezbyt nam to odpowiada😬

Do mnie nic nie dotarło, rzeczywiście mieli dosłać na maila informacje. Odłożyłam go na półkę do lata i zapomniałam o tym. emotka
1 mysia 0

mixik

#6860217 Napisano: 18.05.2022 22:05:26
sledzik860 napisał(a):

rufus napisał(a):

Znowu Fortuna. Wiem tyle, że w loterii serków łaciatych, które organizowali wymagali standardowo numeru u góry po prawej stronie, o czym świadczył formularz zgłoszenia. 

Jeszcze raz zapytam: Dobrze widzę, że nagrodę tygodnia (6-12.05) wygrał ktoś zgłoszeniem z drugiego tygodnia (13.05.)?
1 adamo86 0

misiamarysia

#6860218 Napisano: 18.05.2022 22:05:29
domika napisał(a):

Wiedzieliście, że u Albedo można sprawdzić tak samo wyniki jak u Smolara ?Ja nie wiedziałam emotka

http://www.wyniki.albedomarketing.pl/

Ale fajnie, nie miałam pojęcia emotka