Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

rainbowdash

#7052934 Napisano: 12.10.2022 19:42:23
reolo3 napisał(a):

Czy w quizie Hebe powtarzają się nagrody, tzn. czy tusz to rzęs będzie jeszcze?

Powtarzają, ale nie wiadomo dokładnie co 
1 reolo3 0

reolo3

#7052935 Napisano: 12.10.2022 19:42:34
Emememe napisał(a):

reolo3 napisał(a):

W Wawelu są ograniczenia na osobę
W reg. chyba nie piszą?

Piszą, piszą emotka Punkt 3.13 regulaminu emotka

tak, tak piszą, ale czy są ograniczenia na czekoladki czyli nagrody dzienne emotka   ?

3.13.Jeden uczestnik może być zwycięzcą Losowania tygodnia i Losowania finałowego jeden raz.
0 0

LejziDejzi

#7052936 Napisano: 12.10.2022 19:52:35
reolo3 napisał(a):

Czy w quizie Hebe powtarzają się nagrody, tzn. czy tusz to rzęs będzie jeszcze?

powtarzają się ale patrząc na to ile dni zostało do końca i patrząc na to jakich produktów jeszcze nie było,a będą to wszystkie nagrody napewno kolejny raz się nie powtórzą więc loteria-może byc tusz a może nie być
Tak czy siak nawet jeśli nie będzie nie ma czego żałować emotka  szału nie ma...
0 0

LejziDejzi

#7052937 Napisano: 12.10.2022 19:54:27
mary18 napisał(a):

Dino, 18+ jak wysyłacie paragony? Listem poleconym czy normalnym zwykłym, w meilu nic nie pisze jak wysłać 

Zdecydowanie poleconym.Jeśli zginie normalny co na poczcie non stop się "zdarza" emotka  to przynajmniej jakąś podkładke masz że wysłałaś.
1 mary18 0

Emememe

#7052939 Napisano: 12.10.2022 19:55:09
reolo3 napisał(a):

Emememe napisał(a):

reolo3 napisał(a):

W Wawelu są ograniczenia na osobę
W reg. chyba nie piszą?

Piszą, piszą emotka Punkt 3.13 regulaminu emotka

tak, tak piszą, ale czy są ograniczenia na czekoladki czyli nagrody dzienne emotka   ?

3.13.Jeden uczestnik może być zwycięzcą Losowania tygodnia i Losowania finałowego jeden raz.

Wydaje mi się, że skoro zatrzegli tylko ilość wygranych wyższego stopnia, to czekoladki pozostają bez limitu wygranych emotka Gdyby taki był, to by o tym napisali emotka
1 reolo3 0

xena

#7052950 Napisano: 12.10.2022 20:58:04
Powiedzcie mi moi drodzy, bo jestem ostatnio od wielkiego święta na forum... Czy jest szansa dowiedzieć się od Kropka Bordo jaki paragon został wylosowany?? Otóż wygrałam w Dare i każą odesłać paragon (jeśli wysłało się więcej zgłoszeń to wszystkie!!). No masakra jakaś, wysłałam trochę zgłoszeń, boję się żeby któregoś nie pominąć a po drugie mam na nich kupę zgłoszeń do innych konkursów. Ma ktoś doświadczenie z tą agencją w tym temacie??
0 0

LejziDejzi

#7052955 Napisano: 12.10.2022 21:12:27
Jest ktoś kto nie dał zgłoszenia jeszcze do Metaxy dziś ??
Rano miałam w aplikacji kod ... teraz napisałam zgłoszenie chce wysłać i usunięta wgl grafika metaxy z apki zappki emotka  a konk miał trwać do 23.59... tez tak ktoś ma ? emotka
0 0

notta

#7052961 Napisano: 12.10.2022 21:26:00
LejziDejzi napisał(a):

Rano miałam w aplikacji kod ... teraz napisałam zgłoszenie chce wysłać i usunięta wgl grafika metaxy z apki zappki emotka  a konk miał trwać do 23.59... tez tak ktoś ma ? emotka

ja robiłam zakupy koło 15:00 i do teraz kodu nie ma. Kpina. 
Weź zajrzyj w strefę alkoholu i zobacz sobie czy tam nie masz. Bo tam po aktualizacji przenieśli to wyzwanie. 

samuraj

#7052964 Napisano: 12.10.2022 21:32:50
xena napisał(a):

Powiedzcie mi moi drodzy, bo jestem ostatnio od wielkiego święta na forum... Czy jest szansa dowiedzieć się od Kropka Bordo jaki paragon został wylosowany?? Otóż wygrałam w Dare i każą odesłać paragon (jeśli wysłało się więcej zgłoszeń to wszystkie!!). No masakra jakaś, wysłałam trochę zgłoszeń, boję się żeby któregoś nie pominąć a po drugie mam na nich kupę zgłoszeń do innych konkursów. Ma ktoś doświadczenie z tą agencją w tym temacie??

Ja wygrałem u nich tysiaka w tej poprzedniej i nie było szans się dowiedzieć nawet trzech ostatnich cyfr paragonu, niestety musisz wszystkie wysłać 
1 xena 0

anula790

#7052970 Napisano: 12.10.2022 21:52:54
[quote=Ja także u nich wygrałam i mam zamiar odesłać paragony tylko ze zgłoszeń z ostatniego losowania ( od.3.10 do 9.10), ale też mam na paragonach inne konkursy  emotka
Czy trzeba wszystkie paragony jakie się zgłosiło? Bo trochę miałam tych zgłoszeń

samuraj]
xena napisał(a):

Ja wygrałem u nich tysiaka w tej poprzedniej i nie było szans się dowiedzieć nawet trzech ostatnich cyfr paragonu, niestety musisz wszystkie wysłać 
1 xena 0

Kwiat Paproci

#7052972 Napisano: 12.10.2022 21:57:25
@Kwiat napisał(a):

anula790 napisał(a):

[quote=Ja także u nich wygrałam i mam zamiar odesłać paragony tylko ze zgłoszeń z ostatniego losowania ( od.3.10 do 9.10), ale też mam na paragonach inne konkursy  emotka
Czy trzeba wszystkie paragony jakie się zgłosiło? Bo trochę miałam tych zgłoszeń

samuraj]

xena napisał(a):

Też wysyłałam wszystkie paragony!
0 0

dorcia1376

#7052975 Napisano: 12.10.2022 22:00:16
samuraj napisał(a):

xena napisał(a):

0 0

LejziDejzi

#7052976 Napisano: 12.10.2022 22:00:47
notta napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

ja robiłam zakupy koło 15:00 i do teraz kodu nie ma. Kpina. 
Weź zajrzyj w strefę alkoholu i zobacz sobie czy tam nie masz. Bo tam po aktualizacji przenieśli to wyzwanie. 

nie ma ani kodu ani grafiki konkursowej z Metaxy nigdzie ,przeszperałam wszystko co możliwe i znajoma też nie ma...kupila dziś wywalając 70 zł w sumie po nic bo alkoholu nie pije a grala tylko ze względu na nagrody.nie wiem skąd mam sobie teraz kod wytrzasnąć emotka  próbowałam wpisywac w to pole w formularzu nr tel , paragonu -cokolwiek żeby przeszło a potem miałam napisać im @ że nie mam kodu ale każda próba wysłania zgloszenia kończy się jednym- kod jest nieprawidłowyemotka emotka
0 0

dorcia1376

#7052977 Napisano: 12.10.2022 22:02:11
Czy kod do konkursu Metaxa jest jeszcze w aplikacji, bo nie mogę znaleźć
0 0

anulka72

#7052978 Napisano: 12.10.2022 22:02:50
Czy macie wszystkie maile z Dino? Mi brakuje jednego 
0 0

peppa7

#7052979 Napisano: 12.10.2022 22:05:24
Żeby przypadkiem nie okazało się, że usunęli aplikację, bo ich zauroczył śpiew tego Bogdanka z gitarą czy jak mu tam emotka  Oczywiście to tak pół żartem, bo mnie osobiście te kody z Żabki również coraz bardziej irytują emotka
1 rufus 0

nelunia

#7052980 Napisano: 12.10.2022 22:06:08
anulka72 napisał(a):

Czy macie wszystkie maile z Dino? Mi brakuje jednego 

2 e-maile po godz.10 rano, 3 ostatni o 14.30
0 0

LejziDejzi

#7052982 Napisano: 12.10.2022 22:06:42
dorcia1376 napisał(a):

Czy kod do konkursu Metaxa jest jeszcze w aplikacji, bo nie mogę znaleźć

no właśnie nie ma ! emotka  konkurs miał trwać do 23.59 a usuneli ludziom kody z apki oraz konkursową grafikę z niej i bez kodu nie da się posłac zgłoszenia... także 70 zł wywalone w błotoemotka
0 0

LejziDejzi

#7052986 Napisano: 12.10.2022 22:12:23
peppa7 napisał(a):

Żeby przypadkiem nie okazało się, że usunęli aplikację, bo ich zauroczył śpiew tego Bogdanka z gitarą czy jak mu tam emotka  Oczywiście to tak pół żartem, bo mnie osobiście te kody z Żabki również coraz bardziej irytują emotka

ciągle z tymi kodami tylko problemy są ...albo nie dochodzą ,albo usuwają konkursową grafikę wcześniej niż mówi o tym regulamin albo kod nieprawidłowy...jaja jakieśemotka
0 0

adamo86

#7052987 Napisano: 12.10.2022 22:13:23
LejziDejzi napisał(a):

peppa7 napisał(a):

ciągle z tymi kodami tylko problemy są ...albo nie dochodzą ,albo usuwają konkursową grafikę wcześniej niż mówi o tym regulamin albo kod nieprawidłowy...jaja jakieśemotka

Konkurs jest w "strefie alkoparty". Co do kodów to nie wiem
1 notta 0