Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

sabaka

#7073351 Napisano: 09.01.2023 16:29:44
misiamarysia napisał(a):

incendio12 napisał(a):

sabart napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Pamiętam, że była na forum dyskusja o nieaktywnych kartach do Hebe (150 zł) wygranych w konkursie Albedo - Neutrogena. Czy karty same się aktywowały czy trzeba je aktywować jakoś samemu? A jeśli są aktywne to czy można nimi płacić kilka razy (i przez internet)? Nie mogę się dokopać do tej dyskusji, a chciałabym zamówić coś z hebe emotka  

U mnie nadal wywala błąd jak próbuję sprawdzić saldo. Albedo pisało, że w ciągu 3 dni roboczych aktywują je. Ale u mnie nadal to samo mimo że 3 d.r. minęły. Pisałam do Hebe ale chcą kod pin żeby sprawdzić

Dzięki, muszę sprawdzić w takim razie jak wygląda sprawa z moją kartą emotka

Jeśli nie, to pisz na ten adres:
[email protected]

Odpowiadają bardzo szybko. Mnie wprawdzie odpowiedzieli dokładnie to samo co pisała sabart, a karta dalej nie jest aktywna, ni ale przynajmniej wiedzą o problemie, chociaż się nie przyznają. Na stronie Hebe jest ciągły błąd serwera, nie da się sprawdzić. W poniedziałek/wtorek będę znowu sprawdzać w sklepie.

Już działają karty jakby co

ZetZ

#7073361 Napisano: 09.01.2023 17:09:02
deva napisał(a):

asantesana napisał(a):

sabart napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy wszyscy dostali dzisiaj smsy, że jedzie nagroda z Alpro, czy wysyłają na raty?

Ja nie dostałam info żadnego, a też czekam na bon 

U mnie właśnie był kurier, podobno mają problem z smsami, więc warto czekać.

U mnie na razie ani SMSa ani bona🙄

U mnie dziś kurier z bonem, bez esemesa, ale dzwonił że trzeba podpisać pisemko.
0 0

simonapp

#7073368 Napisano: 09.01.2023 17:19:50
simonapp napisał(a):

yreks napisał(a):

koszalek napisał(a):

I jeszcze nieśmiało dodam, że duża część tych produktów jest po prostu dobra (jak na mój niewyszukany gust). Eh. Chcę więcej konkursów  z czymś co nie jest chipsami albo słodyczami.

Może i podravja jest dobra, może i produkty niewiele kosztuja jednak kropka bordo to najskuteczniejsza antyreklama emotka

Niedługo będzie rocznica ich konkursu "Wielkanoc z Tymbark" -   emotka

500 nagród,     1 losowanie,     1osoba/1nagroda.
Gdyby każdy  wysłał 1 zgłoszenie, całe 500 nagród trafiłoby do nas. 
Ale wiemy, że to nierealne. 
Osoby na Forum pisały, że dostały informację o większej ilości wygranych, które jednak nie mogły otrzymać    (patrz. dyskusje - chyba kwiecień/maj) 
I ten najgorszy chyba zapis, jaki może znaleźć się w regulaminie: 
NAGRODY NIEWYDANE POZOSTAJA W DYSPOZYCJI ORGANIZATORA 
Brak też listy laureatów. 
0 0

simonapp

#7073370 Napisano: 09.01.2023 17:36:23
simonapp napisał(a):

simonapp napisał(a):

yreks napisał(a):

koszalek napisał(a):

I jeszcze nieśmiało dodam, że duża część tych produktów jest po prostu dobra (jak na mój niewyszukany gust). Eh. Chcę więcej konkursów  z czymś co nie jest chipsami albo słodyczami.

Może i podravja jest dobra, może i produkty niewiele kosztuja jednak kropka bordo to najskuteczniejsza antyreklama emotka

Niedługo będzie rocznica ich konkursu "Wielkanoc z Tymbark" -   emotka

500 nagród,     1 losowanie,     1osoba/1nagroda.
Gdyby każdy  wysłał 1 zgłoszenie, całe 500 nagród trafiłoby do nas. 
Ale wiemy, że to nierealne. 
Osoby na Forum pisały, że dostały informację o większej ilości wygranych, które jednak nie mogły otrzymać    (patrz. dyskusje -  kwiecień/maj) 
I ten najgorszy chyba zapis, jaki może znaleźć się w regulaminie: 
NAGRODY NIEWYDANE POZOSTAJA W DYSPOZYCJI ORGANIZATORA 
Brak też listy laureatów. 

0 0

VeryBlackCat

#7073371 Napisano: 09.01.2023 17:44:47
ZetZ napisał(a):

deva napisał(a):

asantesana napisał(a):

sabart napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy wszyscy dostali dzisiaj smsy, że jedzie nagroda z Alpro, czy wysyłają na raty?

U mnie dziś kurier z bonem, bez esemesa, ale dzwonił że trzeba podpisać pisemko.

Ja nie dostałam żadnego SMSa, ale dzisiaj do mnie dzwonił jakiś kurier, że ma dla mnie paczkę. Myślę, że to bon z Alpro, ale pewności nie mam, bo jestem poza miastem. (Szczęśliwie udało się przełożyć doręczenie na czas, jak już wrócę.) 
1 ZetZ 0

deva

#7073378 Napisano: 09.01.2023 18:30:09
ZetZ napisał(a):

deva napisał(a):

asantesana napisał(a):

sabart napisał(a):

asantesana napisał(a):

Dziękuję za odpowiedź. U mnie nic, czekam na jutro..
1 ZetZ 0

deva

#7073380 Napisano: 09.01.2023 18:31:11
VeryBlackCat napisał(a):

ZetZ napisał(a):

deva napisał(a):

asantesana napisał(a):

sabart napisał(a):

asantesana napisał(a):

Ja nie dostałam żadnego SMSa, ale dzisiaj do mnie dzwonił jakiś kurier, że ma dla mnie paczkę. Myślę, że to bon z Alpro, ale pewności nie mam, bo jestem poza miastem. (Szczęśliwie udało się przełożyć doręczenie na czas, jak już wrócę.) 

Dziękuję za odpowiedź. Ciekawe, czy jutro bon do mnie dotrze...
0 0

aspartaqs

#7073395 Napisano: 09.01.2023 19:45:40
Mail od Organizatora, że karty Hebe z konkursu Neutrogena już są aktywne!

gosienia8501

#7073404 Napisano: 09.01.2023 21:17:13
Witam czy miał może ktoś sytuację że nie dostał smsa z kodem pin z konkursu Desperados domówki ? 
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź 

dasha11

#7073414 Napisano: 09.01.2023 21:49:09
Cześć, czy ktoś mnie oświeci jak to jest z gwarancją na wygrane sprzęty? Jest jakaś?

visserarthur

#7073427 Napisano: 09.01.2023 22:31:57
Jak nie było, to w Nutella patelnie do naleśników od 01.02- naklejki z kodami na opakowaniu.

banka-manka

#7073449 Napisano: 10.01.2023 09:11:53
Chciałam się upewnić, w loterii Kinder dowolny zakup, czyli lodówkowe batony mogę kupić? 
0 0

maverick

#7073451 Napisano: 10.01.2023 09:14:24
banka-manka napisał(a):

Chciałam się upewnić, w loterii Kinder dowolny zakup, czyli lodówkowe batony mogę kupić? 

PRODUKTY BIOrąCE
UDZIał W Loterii

Aby wziąć udział w promocji,
kup produkty Kinder za minimum 10 zł
i zachowaj paragon. W konkursie
biorą udział wszystkie produkty
Na dole strony, na foto są i kanapki i reszta z lodówki emotka

sabaka

#7073452 Napisano: 10.01.2023 09:15:20
banka-manka napisał(a):

Na dole strony jest info, że wszystkie produkty, na zdjęciu też są te lodówkowe, w regulaminie żadnych wykluczeń. Ja zgłaszam taki paragon 😊

banka-manka

#7073453 Napisano: 10.01.2023 09:15:41
maverick napisał(a):

banka-manka napisał(a):

PRODUKTY BIOrąCE
UDZIał W Loterii

Aby wziąć udział w promocji,
kup produkty Kinder za minimum 10 zł
i zachowaj paragon. W konkursie
biorą udział wszystkie produkty
Na dole strony, na foto są i kanapki i reszta z lodówki
;) 

Dziękuje! emotka
A ja w regulaminie szukałam listy produktów a na dół strony nawet nie dotarłam. 
0 0

banka-manka

#7073454 Napisano: 10.01.2023 09:16:56
sabart napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Na dole strony jest info, że wszystkie produkty, na zdjęciu też są te lodówkowe, w regulaminie żadnych wykluczeń. Ja zgłaszam taki paragon 😊

Dzięki emotka
Właśnie regulamin przeanalizowałam, całej strony nie.
A w domu mam fana lodówkowych rarytasów.
0 0

nataliii

#7073455 Napisano: 10.01.2023 09:27:02
dasha11 napisał(a):

Cześć, czy ktoś mnie oświeci jak to jest z gwarancją na wygrane sprzęty? Jest jakaś?

To zależy gdzie i co wygralas. Każda agencja ma inaczej. Wiadomo ze łatwiej jest jak sama sobie zostawisz taki sprzet. Ja ostatnio reklamowałam telefon wygrany w Esce rok temu i nie było żadnych problemów. Napisałam im emaila i szybko się odezwali emotka  
0 0

nataliii

#7073456 Napisano: 10.01.2023 09:27:04
dasha11 napisał(a):

To zależy gdzie i co wygralas. Każda agencja ma inaczej. Wiadomo ze łatwiej jest jak sama sobie zostawisz taki sprzet. Ja ostatnio reklamowałam telefon wygrany w Esce rok temu i nie było żadnych problemów. Napisałam im emaila i szybko się odezwali emotka  
1 dasha11 0

lolzek

#7073458 Napisano: 10.01.2023 09:34:47
gosienia8501 napisał(a):

Witam czy miał może ktoś sytuację że nie dostał smsa z kodem pin z konkursu Desperados domówki ? 
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź 

Ja miałam taką sytuację, napisałam do nich maila w tej sprawie - kolejnego dnia mi odpisali, że weryfikują sprawę i dadzą znać. Następnego dnia dostałam SMS z pinem
0 0

Madzia88

#7073462 Napisano: 10.01.2023 09:47:57
Gdzie mozna kupic cukierki werbena?
0 0