Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: olekmarcin

#7073043 Napisano: 07.01.2023 15:23:15
ReneK napisał(a):

doo napisał(a):

Po pozytywnej weryfikacji z loterii 'Kieszonkowe od zozoli' kod BLIK miał przyjść najpóźniej do 5 stycznia. Czy ktoś tak jak ja nie otrzymał tej nagrody jeszcze?

I ja tez czekam! emotka

Też czekam na BLIK z zozoli, który miał być wysłany do 5 stycznia br.!
1 Majkii 0

incendio12

#7073046 Napisano: 07.01.2023 16:02:54
Pamiętam, że była na forum dyskusja o nieaktywnych kartach do Hebe (150 zł) wygranych w konkursie Albedo - Neutrogena. Czy karty same się aktywowały czy trzeba je aktywować jakoś samemu? A jeśli są aktywne to czy można nimi płacić kilka razy (i przez internet)? Nie mogę się dokopać do tej dyskusji, a chciałabym zamówić coś z hebe emotka  
1 kumulacja 0

sabaka

#7073049 Napisano: 07.01.2023 16:19:50
incendio12 napisał(a):

Pamiętam, że była na forum dyskusja o nieaktywnych kartach do Hebe (150 zł) wygranych w konkursie Albedo - Neutrogena. Czy karty same się aktywowały czy trzeba je aktywować jakoś samemu? A jeśli są aktywne to czy można nimi płacić kilka razy (i przez internet)? Nie mogę się dokopać do tej dyskusji, a chciałabym zamówić coś z hebe emotka  

U mnie nadal wywala błąd jak próbuję sprawdzić saldo. Albedo pisało, że w ciągu 3 dni roboczych aktywują je. Ale u mnie nadal to samo mimo że 3 d.r. minęły. Pisałam do Hebe ale chcą kod pin żeby sprawdzić
0 0

ikropka

#7073050 Napisano: 07.01.2023 16:27:40
olekmarcin napisał(a):

ReneK napisał(a):

doo napisał(a):

Po pozytywnej weryfikacji z loterii 'Kieszonkowe od zozoli' kod BLIK miał przyjść najpóźniej do 5 stycznia. Czy ktoś tak jak ja nie otrzymał tej nagrody jeszcze?

I ja tez czekam! emotka

Też czekam na BLIK z zozoli, który miał być wysłany do 5 stycznia br.!

u mnie też nie ma
0 0

incendio12

#7073051 Napisano: 07.01.2023 16:32:49
sabart napisał(a):

incendio12 napisał(a):

U mnie nadal wywala błąd jak próbuję sprawdzić saldo. Albedo pisało, że w ciągu 3 dni roboczych aktywują je. Ale u mnie nadal to samo mimo że 3 d.r. minęły. Pisałam do Hebe ale chcą kod pin żeby sprawdzić

Dzięki, muszę sprawdzić w takim razie jak wygląda sprawa z moją kartą emotka
0 0

misiamarysia

#7073052 Napisano: 07.01.2023 16:36:16
incendio12 napisał(a):

sabart napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Dzięki, muszę sprawdzić w takim razie jak wygląda sprawa z moją kartą emotka

Jeśli nie, to pisz na ten adres:
[email protected]

Odpowiadają bardzo szybko. Mnie wprawdzie odpowiedzieli dokładnie to samo co pisała sabart, a karta dalej nie jest aktywna, ni ale przynajmniej wiedzą o problemie, chociaż się nie przyznają. Na stronie Hebe jest ciągły błąd serwera, nie da się sprawdzić. W poniedziałek/wtorek będę znowu sprawdzać w sklepie.

zielonaszpilka

#7073067 Napisano: 07.01.2023 19:10:57

olekmarcin napisał(a):

Kolejna osoba, świeżo zarejestrowana i bez zapoznania z regulaminem. Konkursu nie było w bazie, więc nie podyskutujesz o nim. 
0 0

zielonaszpilka

#7073068 Napisano: 07.01.2023 19:12:45
kalina590 napisał(a):

natik999 napisał(a):

Co jest wymaganym nr dowodu zakupu z paragonu w tym konkursie? Nr Wydruku w prawym górnym rogu? Bo na trzech przeglądarka mi się nic nie pokazuje pod pytajniczkiem emotka https://www.dobregoroku.pl/ z góry dziękuję

U mnie też nic nie pokazuje. Ja wpisuję zgodnie z regulaminem numer, który jest w prawym górnym rogu.

Za to w regulaminie wszystko ładnie pokazane emotka  Prawy górny numer
0 0

Gość: koszalek

#7073133 Napisano: 08.01.2023 14:01:09
Jak myślicie, ile może przychodzić odpowiedzi w każdym etapie Vegety/Podravki Wybierz swój smak? Żeby być w piątce wybranych na etap to jest według mnie mega osiągnięcie:D Mignęło mi tutaj chyba tylko dwóch laureatów, ale nie śledzę konkursu od początku.
1 rooney 0

adamo86

#7073134 Napisano: 08.01.2023 14:14:07
koszalek napisał(a):

Jak myślicie, ile może przychodzić odpowiedzi w każdym etapie Vegety/Dobravki Wybierz swój smak? Żeby być w piątce wybranych na etap to jest według mnie mega osiągnięcie:D Mignęło mi tutaj chyba tylko dwóch laureatów, ale nie śledzę konkursu od początku.

To bardzo proste...
1. Liczbę zakupionych produktów w całym okresie konkursu w całym kraju pomnóż przez % stałych konkursowiczów w społeczeństwie
2. Następnie przemnóż przez medianę liczby wysłanych zgłoszeń na głowę  należy to wcześniej wyliczyć oddzielnym wzorem (możemy omówić na PW emotka )
3. Weź pod uwagę współczynnik "w tym etapie to już nie ma sensu" oraz uwzględnij przyrastający co etap indeks "zostawiania zgłoszeń na ostatni moment".
4. Dodaj 8

I tym oto sposobem będziesz wiedział mniej więcej ile jest zgłoszeń w każdym etapie - oczywiście z błędem w granicach około 99%  emotka    emotka

#7073136 Napisano: 08.01.2023 14:26:57
adamo86 napisał(a):

koszalek napisał(a):

Jak myślicie, ile może przychodzić odpowiedzi w każdym etapie Vegety/Dobravki Wybierz swój smak? Żeby być w piątce wybranych na etap to jest według mnie mega osiągnięcie:D Mignęło mi tutaj chyba tylko dwóch laureatów, ale nie śledzę konkursu od początku.

To bardzo proste...
1. Liczbę zakupionych produktów w całym okresie konkursu w całym kraju pomnóż przez % stałych konkursowiczów w społeczeństwie
2. Następnie przemnóż przez medianę liczby wysłanych zgłoszeń na głowę  należy to wcześniej wyliczyć oddzielnym wzorem (możemy omówić na PW emotka )
3. Weź pod uwagę współczynnik "w tym etapie to już nie ma sensu" oraz uwzględnij przyrastający co etap indeks "zostawiania zgłoszeń na ostatni moment".
4. Dodaj 8

I tym oto sposobem będziesz wiedział mniej więcej ile jest zgłoszeń w każdym etapie - oczywiście z błędem w granicach około 99%  emotka    emotka

Stosując się do wzoru wychodzi mi tak około 10 000  emotka  Trzeba wziąc jeszcze pod uwagę czynnik bardzo ciekawej nagrody głównej i tego, że produkty są oznaczone konkursowo. Kłaniam się wszystkim, którzy tam wygrali tego tysiaka:D

adamo86

#7073138 Napisano: 08.01.2023 14:35:01
koszalek napisał(a):

adamo86 napisał(a):

koszalek napisał(a):

To bardzo proste...
4. Dodaj 8

Stosując się do wzoru wychodzi mi tak około 10 000  emotka  Trzeba wziąc jeszcze pod uwagę czynnik bardzo ciekawej nagrody głównej i tego, że produkty są oznaczone konkursowo. Kłaniam się wszystkim, którzy tam wygrali tego tysiaka:D

Racja racja! emotka
Ale nie chciałem już wchodzić w takie szczegóły jak zasada niechwalności i zmienność stałej konkursologicznej emotka
2 rooney, sabaka 0

rooney

#7073140 Napisano: 08.01.2023 14:35:42
Nie zapominajcie o czynniku rzeczywistej przydatności produktu i dostępności emotka  Taki przecier pomidorowy przyda się każdemu, zajmuje stosunkowo niewiele miejsca, nie kosztuje fortuny i jest powszechnie dostępny ... To jest na pewno meeega popularny konkurs co daje mi do myślenia, bo póki co tylko 2 zgłoszenia poszły emotka  chyba mi brakuje wiary emotka

#7073143 Napisano: 08.01.2023 15:15:41
I jeszcze nieśmiało dodam, że duża część tych produktów jest po prostu dobra (jak na mój niewyszukany gust). Eh. Chcę więcej konkursów  z czymś co nie jest chipsami albo słodyczami.

ola120

#7073167 Napisano: 08.01.2023 22:30:01
Czy ktoś wygrał mi Smart Band 6 z konkursu Gillette i kojarzy, jak tam było z gwarancją. Chciałam sprzedać, ale nie kojarzę, żebym dostała jakiś dokument. 
0 0

lasiglasty

#7073170 Napisano: 08.01.2023 23:05:42
Miss Sporty, udało się Wam wysłać zgłoszenie? Mi pokazuje błąd walidacji.
0 0

yreks

#7073176 Napisano: 09.01.2023 08:05:44
koszalek napisał(a):

I jeszcze nieśmiało dodam, że duża część tych produktów jest po prostu dobra (jak na mój niewyszukany gust). Eh. Chcę więcej konkursów  z czymś co nie jest chipsami albo słodyczami.

Może i podravja jest dobra, może i produkty niewiele kosztuja jednak kropka bordo to najskuteczniejsza antyreklama emotka

Cynamon28

#7073178 Napisano: 09.01.2023 08:31:55
Pamięta ktoś czym wysyłał Kinder te piniaty rok temu i jak było z wielkością paczek ? 
0 0

rare85

#7073180 Napisano: 09.01.2023 08:50:10
Cynamon28 napisał(a):

Pamięta ktoś czym wysyłał Kinder te piniaty rok temu i jak było z wielkością paczek ? 

Chyba woził InPost. Rok temu były paczki podłużne, więc dość "zgrabne", dwa lata temu były spore kwadratowe, w tym roku widać na zdjęciu dinozaura, mogą być dość duże tak jak jednorożec dwa lata temu.
0 0

nanajka81

#7073194 Napisano: 09.01.2023 09:45:26
dwa lata temu wygrałam jednorożca, spore to było ale kto to woził to nie pamiętam.
0 0