Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Majkii

#7074760 Napisano: 16.01.2023 16:54:15
Działa Wam loteria Coca-Coli w apce? ciągle mi wyskakuje "Ups... błąd".
0 0

agakaz2

#7074783 Napisano: 16.01.2023 18:54:18
lays jak informuje?
0 0

halliday

#7074786 Napisano: 16.01.2023 18:55:30
chciałbym się dowiedzieć czy w lay'sach wysyłacie tylko tytuł czy także piszecie dlaczego taki tytuł nadaliście?
pytanie do tych co wygrali w 1 etapie.
0 0

Emememe

#7074789 Napisano: 16.01.2023 18:59:40
agakaz2 napisał(a):

lays jak informuje?

Mailowo emotka
1 agakaz2 0

pioge7

#7074790 Napisano: 16.01.2023 19:01:27
halliday napisał(a):

chciałbym się dowiedzieć czy w lay'sach wysyłacie tylko tytuł czy także piszecie dlaczego taki tytuł nadaliście?

Tytuł z uzasadnieniem, wpadła bluza 

oldziaczek

#7074794 Napisano: 16.01.2023 19:11:06
pioge7 napisał(a):

halliday napisał(a):

Ja sam tytuł, bez rozwlekania się i wpadła pufka emotka
1 pioge7 0

Majkii

#7074795 Napisano: 16.01.2023 19:11:24
halliday napisał(a):

tylko tytuł - wygrałem bluza.

koniczynka123

#7074799 Napisano: 16.01.2023 19:39:27
Odnośnie konkursu Shein- jesli ktoś dostał zaproszenie od znajomego to warto przeczytać
http://satinfo24....prasowa-cyberrescue/
0 0

simonapp

#7074804 Napisano: 16.01.2023 20:15:05
Najpiękniejsza wygraną jest książka z Gosi,  doceniono nasz talent pisarski. 
Kto wygrał niech się cieszy. emotka emotka
Ta sama Agencja organizowała:
- wygraj coolpack i 
- wygraj z colorino 
Tam było ponad 12 TYSIĘCY nagród a z FORUM NIE pochwalił się NIKT.

jagodzianka

#7074808 Napisano: 16.01.2023 20:36:48
https://vm.tiktok.com/ZMYJ8qYm4/
nasz tiktokowy konkursowicz żniw w akcji tym razem kinder
0 0

atanerka

#7074809 Napisano: 16.01.2023 20:46:31
oldziaczek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

halliday napisał(a):

Ja sam tytuł, bez rozwlekania się i wpadła pufka emotka

Tytuł z uzasadnieniem - pufa
0 0

mia

#7074810 Napisano: 16.01.2023 20:48:35
jagodzianka napisał(a):

Nie mógł se innego tygodnia na swoje eksperymenty wybrać, niż ten pierwszy? emotka

gosiak351

#7074813 Napisano: 16.01.2023 21:05:43
mia napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

Nie mógł se innego tygodnia na swoje eksperymenty wybrać, niż ten pierwszy? emotka

nie chce mi się ogladać, ile tego kupił?
1 madllen 0

zielonaszpilka

#7074819 Napisano: 16.01.2023 21:34:19
gosiak351 napisał(a):

mia napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

Kilkadziesiąt paragonów. Zupełnie bez sensu, bo jak sam zauważył, z jednego IP może dziennie zgłosić 20 paragonów, a w całej loterii może wygrać jedną główną i jedną piniatę. Nie wiem jak to podzielił i na ile osób zagra (już mówił, że jego mama też chętnie zagra;), ale pewnie nie przyzna się oficjalnie na ile kont to rozbił i ile piniat wygrał. To, że wygra piniatę jest pewne, ale on ten filmik nakręcił dla wyświetleń, a nie dla piniat;)

joan

#7074823 Napisano: 16.01.2023 21:39:03
zielonaszpilka napisał(a):

(...) on ten filmik nakręcił dla wyświetleń, a nie dla piniat;)

Święta racja. Prośba zatem -> przestańmy udostępniać filmiki, które NAM niczego nie dają & na forum nic nie wnoszą, zaś AUTOROM nabijają wyświetlenia. Są ciekawsze treści w sieci, którymi możemy się ze sobą dzielić emotka

Gość: koszalek

#7074825 Napisano: 16.01.2023 21:46:32
Mnie się marzy loteria/konkurs z makaronami/serem/sosem pomidorowym/przyprawami/hummusem/musztardą emotka , tego typu produktami. Bo aktualnie z kazdej strony atakują nas słodycze. 
Jest niby Vegeta, ale czuję, że szanse tam są jak w totolotku.

jagodzianka

#7074826 Napisano: 16.01.2023 21:47:57
joan napisał(a):

(...) on ten filmik nakręcił dla wyświetleń, a nie dla piniat;)

Święta racja. Prośba zatem -> przestańmy udostępniać filmiki, które NAM niczego nie dają & na forum nic nie wnoszą, zaś AUTOROM nabijają wyświetlenia. Są ciekawsze treści w sieci, którymi możemy się ze sobą dzielić emotka

0 0

joan

#7074828 Napisano: 16.01.2023 22:03:25
koszalek napisał(a):

Mnie się marzy loteria/konkurs z makaronami/serem/sosem pomidorowym/przyprawami/hummusem/musztardą emotka , tego typu produktami. Bo aktualnie z kazdej strony atakują nas słodycze. 
Jest niby Vegeta, ale czuję, że szanse tam są jak w totolotku.

Ooo, mnie również, szczególnie, że w kółko kupuję produkty Develey emotka Zajrzałam właśnie na ich stronę, a tam voila! od dziś nowa loteria Kikkoman (kij, że sos kupiłam w sobotę). Chciałam ową loteryję dodać do naszej bazy, lecz mnie ktoś ubiegł. A kto? Organizator, czyli Albedo we własnej osobie. Ale bramki to sobie mogą... bez lubrykacji... emotka

visserarthur

#7074833 Napisano: 16.01.2023 23:42:02

gosiak351 napisał(a):

mia napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

Kilkadziesiąt paragonów. Zupełnie bez sensu, bo jak sam zauważył, z jednego IP może dziennie zgłosić 20 paragonów, a w całej loterii może wygrać jedną główną i jedną piniatę. Nie wiem jak to podzielił i na ile osób zagra (już mówił, że jego mama też chętnie zagra;), ale pewnie nie przyzna się oficjalnie na ile kont to rozbił i ile piniat wygrał. To, że wygra piniatę jest pewne, ale on ten filmik nakręcił dla wyświetleń, a nie dla piniat;)

Dokładnie, po co to udostępniać (może sam zainteresowany wrzuca tu te linki...), ja bzdur tik tokowych nie śledzę, ale z ciekawości kliknąłem zobaczyć, ile tego kupił- jak ktoś ma tam konto, to niech mu napisze, że kiepskie te jego zakupy (=mało).
Ps: Nick konkursowywyjadacz- on coś wygrał? Chyba założę konto i mu napiszę, że koło wyjadacza, to chyba nawet nie stał, a może on jest zjadacz konkursowych produktów, to i może...

rufus

#7074834 Napisano: 16.01.2023 23:54:25
visserarthur napisał(a):

gosiak351 napisał(a):

mia napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

Dokładnie, po co to udostępniać (może sam zainteresowany wrzuca tu te linki...), ja bzdur tik tokowych nie śledzę, ale z ciekawości kliknąłem zobaczyć, ile tego kupił- jak ktoś ma tam konto, to niech mu napisze, że kiepskie te jego zakupy (=mało).
Ps: Nick konkursowywyjadacz- on coś wygrał? Chyba założę konto i mu napiszę, że koło wyjadacza, to chyba nawet nie stał, a może on jest zjadacz konkursowych produktów, to i może...

Tiktok podsuwa tematyke wg wlasnych zainteresowan. Jesli ktos oglada glupoty to i glupoty beda mu sie wyswietlac. emotka