Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

fan-mandaryny

#7074247 Napisano: 13.01.2023 11:25:07
onlyrybka napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Dużo osób chwali się kawą Jacobs z ITM,
ale nikt nie chwalił się odkurzaczememotka
Czy nikt nie wygrał, a może nie informowali jeszcze?
U mnie 0/2 emotka

Też jestem zażenowany swoim talentem pisarskim (0/1).  Ja - matematyk z zawodu. A początkowo uwierzyłem w te "zdolności" pisarskie. Najpierw jedna nagroda, druga trzecia, a teraz o drobnicę ciężko. Właśnie zdałem sobie sprawę, że nawet kawy nie umiem wygrać w itm (gdzie sklepów tyle, co kot napłakał), a co dopiero mowa o 20 tysi od Avanti. O odkurzaczu nie marzyłem, ale na zestaw kaw dla Tatusia czekałem. Ano, czekałem, czekałem i się nie doczekałem. Nie używałem rymów w zgłoszeniu, jak coś.

Podziwiam matematyka piszącego na konkursy, mój syn studiuje matematykę, ale on całkowicie niekonkursowy typ emotka   
Dorabiasz w konkursach dla rozrywki, bo matematycy na brak pracy nie narzekają? emotka

Jestem nauczycielem, który porzucił pracę w publicznej szkole i nadal zajmuję się matematyką, tyle że we własnej działalności gospodarczej. Konkursy traktuję jako frajdę i odskocznię. Oj, bardzo chciałbym sobie konkursami dorobić, jeśli o dorabianiu mowa. Coś tam czasem, wygrywam, jakieś nagrody rzeczowe - ogólnie nie powinienem narzekać.
1 onlyrybka 0

warcik

#7074254 Napisano: 13.01.2023 11:51:17
Piszę uzasadnioną reklamację na na jeden z konków Visa prowadzonych przez agencję UniQue - może ktoś ma też jakieś ciekawe informacje na temat nieprawidłowości . Będę wdzięczna za info na priv. Dziękuję.
0 0

iwona0103

#7074259 Napisano: 13.01.2023 12:09:52
spursman napisał(a):

olywka napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Dużo osób chwali się kawą Jacobs z ITM,
ale nikt nie chwalił się odkurzaczememotka
Czy nikt nie wygrał, a może nie informowali jeszcze?
U mnie 0/2 emotka

Też jestem zażenowany swoim talentem pisarskim (0/1).  Ja - matematyk z zawodu. A początkowo uwierzyłem w te "zdolności" pisarskie. Najpierw jedna nagroda, druga trzecia, a teraz o drobnicę ciężko. Właśnie zdałem sobie sprawę, że nawet kawy nie umiem wygrać w itm (gdzie sklepów tyle, co kot napłakał), a co dopiero mowa o 20 tysi od Avanti. O odkurzaczu nie marzyłem, ale na zestaw kaw dla Tatusia czekałem. Ano, czekałem, czekałem i się nie doczekałem. Nie używałem rymów w zgłoszeniu, jak coś.

Podziwiam matematyka piszącego na konkursy, mój syn studiuje matematykę, ale on całkowicie niekonkursowy typ emotka   
Dorabiasz w konkursach dla rozrywki, bo matematycy na brak pracy nie narzekają? emotka

Ja też z zawodu matematyk (nie nauczyciel), ale wygrywać się udaje np. w kawach jacobs 1/1 (chociaż nie jestem wymiataczem w promocyjnych), kwestia pomysłu i weny  emotka
Konkursy to rozrywka, albo uzależnienie, które zaczęło się kilkanaście lat temu emotka

Ja też z zawodu ścisłowiec, a nie narzekam   emotka  o dziwo najlepiej idzie mi w konkursach promocyjnych oraz kreatywnych (opis). Moją zmorą są konkursy fotograficzne - tych nie lubie. Myślę że zawód nic nie ma do rzeczy i idzie bardzo dużo wygrać nie mając wykształcenia humanistycznego  emotka  Rymuje, promuje i często wygrywam i nie mówię tu tylko o ochłapach  emotka  

informatycy też wygrywają emotka
Rymowanki też wchodzą emotka
Najgorzej w loteriach... może VISA dzisiaj 13-tego odczaruje mi loterie! 

Mi obecnie zawodowo bliżej do informatyki niż matematyki emotka  

dwaburekoty

#7074268 Napisano: 13.01.2023 12:41:10
Byłam przez długi czas z dala od świata konkursów - myślicie, że dzisiaj będą informować o rezerwie z Kinder bueno?
0 0

adamo86

#7074270 Napisano: 13.01.2023 12:44:51
dwaburekoty napisał(a):

Byłam przez długi czas z dala od świata konkursów - myślicie, że dzisiaj będą informować o rezerwie z Kinder bueno?

Dzisiaj losowanie dodatkowe, ale info chyba tak jak normalnie + 3 dni robocze

Monika11

#7074271 Napisano: 13.01.2023 12:49:40
Czy na konkurs verbena u Smolara zakup może być w aptece?
4 Sklep promocyjny – dowolny sklep / punkt sprzedaży na terytorium RzeczypospolitejPolskiej, w którym można dokonać zakupu promocyjnego. Do udziału w loterii uprawniają
zarówno zakupy promocyjne dokonywane w sklepach internetowych oraz w sklepach tzw.
handlu nowoczesnego, tj. np. hipermarketach, supermarketach, dyskontach, stacjach
benzynowych itp. a także w sklepach tzw. handlu tradycyjnego, tj. dowolnych sklepach
detalicznych, czyli we wszystkich sklepach niezależnie od rozmiaru i formatu. 
0 0

samuraj

#7074272 Napisano: 13.01.2023 13:01:04
Monika11 napisał(a):

4 Sklep promocyjny – dowolny sklep / punkt sprzedaży na terytorium RzeczypospolitejPolskiej, w którym można dokonać zakupu promocyjnego. Do udziału w loterii uprawniają
zarówno zakupy promocyjne dokonywane w sklepach internetowych oraz w sklepach tzw.
handlu nowoczesnego, tj. np. hipermarketach, supermarketach, dyskontach, stacjach
benzynowych itp. a także w sklepach tzw. handlu tradycyjnego, tj. dowolnych sklepach

Myślę,że tak emotka Ja sam będę robił zakup w aptece.
1 Monika11 0

ashanti

#7074275 Napisano: 13.01.2023 13:13:03
samuraj napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Myślę,że tak emotka Ja sam będę robił zakup w aptece.

Taki sam zapis mieli kiedys w przypadku konkursu Centrum (witaminy), tez mialam paragon z apteki i nagrodę normalnie wydali  emotka  Ale można dla pewności dopytać 
1 Monika11 0

adamo86

#7074297 Napisano: 13.01.2023 14:17:35
oldziaczek napisał(a):

Wkurza mnie, ze się wczoraj j*błam w 7days rejestrując paragon ze środy oznaczyłam datę jako 12.01 emotka

Komuś nie uznali kiedyś paragonu przez błędnie zarejestrowaną datę? Albo jakiś błąd w nr kasy lub NIP?
0 0

visserarthur

#7074299 Napisano: 13.01.2023 14:23:49
adamo86 napisał(a):

oldziaczek napisał(a):

Wkurza mnie, ze się wczoraj j*błam w 7days rejestrując paragon ze środy oznaczyłam datę jako 12.01 emotka

Komuś nie uznali kiedyś paragonu przez błędnie zarejestrowaną datę? Albo jakiś błąd w nr kasy lub NIP?

No na logikę nie powinni uznać, bo wychodzi na to, że przedstawiłeś inny paragon, niż zgłoszony (to nic, że np. jego numer się zgadza...)
0 0

adamo86

#7074300 Napisano: 13.01.2023 14:25:23
visserarthur napisał(a):

adamo86 napisał(a):

oldziaczek napisał(a):

No na logikę nie powinni uznać, bo wychodzi na to, że przedstawiłeś inny paragon, niż zgłoszony (to nic, że np. jego numer się zgadza...)

Na logikę to się domyślam... ale czy ktoś faktycznie miał taki przypadek?
0 0

kreo42

#7074303 Napisano: 13.01.2023 14:31:03
malgosia74 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Czy ktoś może mi pomóc odnośnie rozmiarów bluz z Grantsa? Jak dla kobiety 160 wzrost to S czy M ? Z góry dziękuję 😊

Moim zdaniem ich rozmiary są trochę większe niż spodziewane. Przez to mam za dużą bluzę.

Dziękuję za podpowiedź, wezmę chyba S dla siebie emotka

Tylko nie zakładajcie na białe koszulki bo będzie czarna, nawet po paru praniach, słabe te bluzy
0 0

oldziaczek

#7074304 Napisano: 13.01.2023 14:31:16
adamo86 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

adamo86 napisał(a):

oldziaczek napisał(a):

Może się dowiemy po losowaniu głównym, bo znając moje szczęście jest bardzo możliwe, że wylosują właśnie ten mój źle zarejestrowany i sie pozegnam z samochodzikiem szybciej niz sie witalam XDDD 
0 0

ReneK

#7074317 Napisano: 13.01.2023 15:19:50
oldziaczek napisał(a):

adamo86 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

adamo86 napisał(a):

oldziaczek napisał(a):

Może się dowiemy po losowaniu głównym, bo znając moje szczęście jest bardzo możliwe, że wylosują właśnie ten mój źle zarejestrowany i sie pozegnam z samochodzikiem szybciej niz sie witalam XDDD 
adamo86 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

adamo86 napisał(a):

oldziaczek napisał(a):

Ja niestety doświadczyłam 2 razy takiego bólu!Smolar!czeski błąd w nr par.!
Nie ma zmiłuj sie u nich!
0 0

adamo86

#7074318 Napisano: 13.01.2023 15:23:29
ReneK napisał(a):

:( 
Nr paragonu to jeszcze rozumiem... a nr kasy, data, nip?
0 0

@gnieszk@

#7074320 Napisano: 13.01.2023 15:26:49
adamo86 napisał(a):

ReneK napisał(a):

Przecież to taki sam błąd (dane z dowodu zakupu). Małe szanse, żeby agencja poszła tu na rękę. 

adamo86

#7074321 Napisano: 13.01.2023 15:30:19
@gnieszk@ napisał(a):

adamo86 napisał(a):

ReneK napisał(a):

Przecież to taki sam błąd (dane z dowodu zakupu). Małe szanse, żeby agencja poszła tu na rękę. 

No ja rozumiem, że to też błąd - nie musisz mi tłumaczyć emotka
Ale zastanawiam się czy ktoś tak miał?
A może przeszło pomimo błędnego nr kasy, daty, nipu?
0 0

koniczynapolna

#7074323 Napisano: 13.01.2023 15:42:57
Ja coś pomyliłam w Góralkach. Dwa razy wpisałam numer paragonu zamiast czegoś innego (teraz już nie pamietam) wygrałam tylko kupon do empika ale weryfikacja byla pozytywna

NowyAleStary

#7074324 Napisano: 13.01.2023 15:50:48
adamo86 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

adamo86 napisał(a):

ReneK napisał(a):

No ja rozumiem, że to też błąd - nie musisz mi tłumaczyć emotka
Ale zastanawiam się czy ktoś tak miał?
A może przeszło pomimo błędnego nr kasy, daty, nipu?

Ja miałam błąd u Amooco, weryfikacja negatywna. Napisali, że to wszystko musi się zgadzać na wypadek kontroli i nie mają jak tego przeskoczyć. Myśle że jak w jakiejś agencji przeszedł błąd to raczej nie z „dobrej woli” tylko w przypadku kiepskiej weryfikacji, ale no też się mogę mylić.

izak1000

#7074330 Napisano: 13.01.2023 16:07:58
Czy odsyłacie na @ ten protokół co był z bonami do  ITM z Lubelli i łowicz? 
0 0