Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

atyde25

#7106654 Napisano: 06.07.2023 17:27:15
hahahhaahh adnotacją ,pieczątką i podpisem pracownika na paragon z 27.06.23.A jak znajdę dokładnie tego pracownika co mi to sprzedał tam jest ruchoma kadra obsługi.Ja pikolę.
0 0

atyde25

#7106655 Napisano: 06.07.2023 17:30:06
Dobra zrobię z siebie znowu widowisko czemu nie.Ale mam ochotę odpisać co o tym myślę ale policzę do 100.
0 0

Gość: koszalek

#7106657 Napisano: 06.07.2023 17:39:47
Jestem zdania, że agencja powinna sama sobie sprawdzić paragon. Ktoś kupuje grzecznie produkt konkursowy i ma udowadniać, że kupił to co kupił, a nie jakiś inny serek w dokładnie tej samej cenie jak konkursowy? Niepotrzebny stres. Konkurs przestaje być zabawą a staje się nerwówką. A mina kasjera musi być bezcenna jak słyszy prośby "proszę Pani czy może Pani potwierdzić, że tydzień temu kupiłam u pani Serek X a nie serek z mleczka wielbłąda?" . Jakiś przedstawiciel agencji tu kiedys pisał, że sami sobie sprawdzają paragony i super. Może sobie pójść do żabki i sam kupić ten serek xD i zobaczyć.

Ponawiam pytanie, czy tylko ja mam takiego pecha, że nie ma w mojej żabie lodów Oreo?

jagodzianka

#7106660 Napisano: 06.07.2023 17:44:52
magie1982 napisał(a):

TurboMike napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Ale nudny ten tydzień. Nic nie rozwiązują, mały ruch na forum, a ja lubię zgiełk. Mógłby chociaż Smolar już to Dino do końca rozwiązać:)

Idealny moment żeby zabrać się za nowe wyzwania emotka  No ale faktycznie dziwny ten Smolarek że tak zaniemógł z Dino...

Tak naprawdę jak dla mnie to niewiele jest nowego, wartego uwagi. To co miałam zrobić, w zasadzie już zrobiłam.

Faktycznie mało teraz się dzieje jak na wakacje to az dziwne , zawsze cała koperta paragonow do wysłania a teraz tylko szukam co gdzie mogę kupić zgłosić , mam nadzieje ze zaraz dino jakiś nowy konkurs wystartuje oni lubią sypać bonami
0 0

majonez1992

#7106665 Napisano: 06.07.2023 18:29:14
koszalek napisał(a):

Jestem zdania, że agencja powinna sama sobie sprawdzić paragon. Ktoś kupuje grzecznie produkt konkursowy i ma udowadniać, że kupił to co kupił, a nie jakiś inny serek w dokładnie tej samej cenie jak konkursowy? Niepotrzebny stres. Konkurs przestaje być zabawą a staje się nerwówką. A mina kasjera musi być bezcenna jak słyszy prośby "proszę Pani czy może Pani potwierdzić, że tydzień temu kupiłam u pani Serek X a nie serek z mleczka wielbłąda?" . Jakiś przedstawiciel agencji tu kiedys pisał, że sami sobie sprawdzają paragony i super. Może sobie pójść do żabki i sam kupić ten serek xD i zobaczyć.

Ponawiam pytanie, czy tylko ja mam takiego pecha, że nie ma w mojej żabie lodów Oreo?

Dadza ci pieczatke:) ale masz racje ogolnie.
0 0

LejziDejzi

#7106667 Napisano: 06.07.2023 18:45:48
majonez1992 napisał(a):

koszalek napisał(a):

Dadzą albo nie dadzą... zależy na kogo się trafi...spora część to dosłownie kosmici którzy na widok chociażby płacenia wygranym bonem wykonują tryliard telefonów jak to wprowadzić, gdzie wprowadzić i jak to zrobić... przy czym 1 kasa i kolejka po chwili na pol sklepu... raz prosząc o pieczątkę w innym usłyszałam " ja nie mogę jej od tak dac - nie wiem do jakich celów zostanie wykorzystana"emotka   co do Albedo w konkursie NAN odsyłało im się @ paragon+ zdjęcia produktów i zdjecie kodu kreskowego i przechodziło bez robienia z siebie kolejny raz wariata o pieczątkę w sklepie ...
1 ZetZ 0

justkra

#7106668 Napisano: 06.07.2023 19:04:03
LejziDejzi napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

koszalek napisał(a):

Dadzą albo nie dadzą... zależy na kogo się trafi...spora część to dosłownie kosmici którzy na widok chociażby płacenia wygranym bonem wykonują tryliard telefonów jak to wprowadzić, gdzie wprowadzić i jak to zrobić... przy czym 1 kasa i kolejka po chwili na pol sklepu... raz prosząc o pieczątkę w innym usłyszałam " ja nie mogę jej od tak dac - nie wiem do jakich celów zostanie wykorzystana"emotka   co do Albedo w konkursie NAN odsyłało im się @ paragon+ zdjęcia produktów i zdjecie kodu kreskowego i przechodziło bez robienia z siebie kolejny raz wariata o pieczątkę w sklepie ...

Oooo... Przypomniało mi się jak byłam kilka lat temu po pieczątkę w Stokrotce😁
Kierowniczka to była przekonana, że ja tą ich pieczątkę to do jakichś przekrętów chcę wyłudzić.emotka
Teraz to mnie wściekle śmieszy, ale wtedy nie czułam się zbyt komfortowo. Pieczątkę w końcu dostałam, ale długo nie miałam ochoty wrócić do tego sklepu.
1 ZetZ 0

sesyjnie1

#7106673 Napisano: 06.07.2023 19:15:13
magie1982 napisał(a):

TurboMike napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Ale nudny ten tydzień. Nic nie rozwiązują, mały ruch na forum, a ja lubię zgiełk. Mógłby chociaż Smolar już to Dino do końca rozwiązać:)

Idealny moment żeby zabrać się za nowe wyzwania emotka  No ale faktycznie dziwny ten Smolarek że tak zaniemógł z Dino...

Tak naprawdę jak dla mnie to niewiele jest nowego, wartego uwagi. To co miałam zrobić, w zasadzie już zrobiłam.

Mam wrażenie , ze rok temu w okresie lipcowym było dużo konkursów do wyboru . Szczególnie celuje w foto.. 
a teraz jakoś tak średnio. 

zbieram
sily 🤣
0 0

Konkursowaona

#7106674 Napisano: 06.07.2023 19:17:24
Mam pytanie (jeśli glupie to wybaczcieemotka ), na konkurs smolara, ten z groszka i abc, o planach na wakacje. Czy trzeba tam robić lokowanie produktu? W końcu lista produktów jest długa... więc chyba nie?
0 0

gregory

#7106675 Napisano: 06.07.2023 19:20:26
Konkursowaona napisał(a):

Mam pytanie (jeśli glupie to wybaczcieemotka ), na konkurs smolara, ten z groszka i abc, o planach na wakacje. Czy trzeba tam robić lokowanie produktu? W końcu lista produktów jest długa... więc chyba nie?

Interpretacja zależy od uczestnika. Zawsze można wybrac jeden produkt.  A czy trzeba czy nie to się okaże w wynikach
1 rooney 0

adamo86

#7106677 Napisano: 06.07.2023 19:40:49

Przed wzięciem udziału w konkursie należy przeczytać regulamin!

"Rozwiązanie Zadania konkursowego nie może zawierać wizerunku innych osób/osób trzecich, treści sprzecznych z prawem lub dobrymi obyczajami, a w szczególności nie może:

• promować jakichkolwiek produktów lub usług (za wyjątkiem produktów marek Groszek lub ABC lub Euro Sklep);
"
0 0

jagodzianka

#7106679 Napisano: 06.07.2023 19:46:17
Czy jest jakieś ograniczenie znaków w konkursie Milka lody w biedronce?
0 0

Konkursowaona

#7106680 Napisano: 06.07.2023 19:46:19
adamo86 napisał(a):

Przed wzięciem udziału w konkursie należy przeczytać regulamin!

"Rozwiązanie Zadania konkursowego nie może zawierać wizerunku innych osób/osób trzecich, treści sprzecznych z prawem lub dobrymi obyczajami, a w szczególności nie może:

• promować jakichkolwiek produktów lub usług (za wyjątkiem produktów marek Groszek lub ABC lub Euro Sklep);
"

Czytałam. Wiadomo, że innych promować nie wolno. Po prostu wiem, ze już były podobne konkursy u Smolara i zastanawiałam się, czy wygrywały zgłoszenia np. bez produktu. Ja przy poprzednim konkursie dałam na zdjęcie 3 produkty z marek z listy i nic nie wygrałam, ale dałam tylko jedno zgłoszenie.
0 0

ameryka

#7106681 Napisano: 06.07.2023 19:47:45
atyde25 napisał(a):

Tak czułam,że to super dzień.Dostałam smsa od agencji Albedo ,że pieczątkę chcą od Almette z kobieta Naj.A miałam paragon z płaza i ten zwykły serek Almette jest i drugi ten puszysty ta ich nowość jako serek wiejski 150g.Jak ja to w żabce wytłumaczę o co mi chodzi:(

najgorsze opisy dla mnie w tej chwili ma Auchan. ITM też ale broni się podaniem nr kodów kresowych
1 aspartaqs 0

Misiek89

#7106684 Napisano: 06.07.2023 20:00:00
jagodzianka napisał(a):

Czy jest jakieś ograniczenie znaków w konkursie Milka lody w biedronce?

1000 znaków ze spacjami
0 0

@gnieszk@

#7106695 Napisano: 06.07.2023 20:51:00
magie1982 napisał(a):

TurboMike napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Zgadzam się w obu kwestiach. Nuuudy + brak ciekawych konkursów
0 0

ladyinred

#7106697 Napisano: 06.07.2023 20:58:38
atyde25 napisał(a):

Tak czułam,że to super dzień.Dostałam smsa od agencji Albedo ,że pieczątkę chcą od Almette z kobieta Naj.A miałam paragon z płaza i ten zwykły serek Almette jest i drugi ten puszysty ta ich nowość jako serek wiejski 150g.Jak ja to w żabce wytłumaczę o co mi chodzi:(

Prosiłam sie o takie rzeczy dwukrotnie. Raz Pani bardzo sie wczuła, nawet chciala fakturę wypisywać.
W Tesco patrzyli i traktowali mnie jak niebezpiecznego świra. Od tamtej pory mam uraz 😖
0 0

gregory

#7106699 Napisano: 06.07.2023 21:08:28
ladyinred napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Prosiłam sie o takie rzeczy dwukrotnie. Raz Pani bardzo sie wczuła, nawet chciala fakturę wypisywać.
W Tesco patrzyli i traktowali mnie jak niebezpiecznego świra. Od tamtej pory mam uraz 😖

Ja raz straciłem nagrodę. Od tej pory zgłaszam wyłącznie dobrze opisane paragony, co do których m pewność, że agencja nie będzie mieć problemu. Szkoda nerwów i czasu na proszenie o pieczątki.
0 0

jokan

#7106701 Napisano: 06.07.2023 21:10:07
po ile sa u was lody w Milka w Biedronce? U mnie widzialam po 5,95 ale moze sa tez inne gdzie na zakup łapałyby się tylko 2 a nie aż 3?
0 0

moskala22

#7106704 Napisano: 06.07.2023 21:25:23
jokan napisał(a):

po ile sa u was lody w Milka w Biedronce? U mnie widzialam po 5,95 ale moze sa tez inne gdzie na zakup łapałyby się tylko 2 a nie aż 3?

ja kupowałam po tyle samo - innych nie bylo u mnie
0 0