Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

atlantydek

#7120684 Napisano: 01.09.2023 11:34:02
Czy w Moya brak zgłoszenia na mapie po długim okresie oznacza odrzucenie ogłoszenia? Wygrał ktoś, kogo zgłoszenia nie było?
0 0

@gnieszk@

#7120691 Napisano: 01.09.2023 11:39:45
adamo86 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

koszalek napisał(a):

Teraz dopiero przeczytałam wywód naszego mistrza miliona osobowości. Mam wrażenie, ze na tym forum przechodzi się pranie mózgu. Nie wolno protestować przeciwko łamaniu zasad bo się zazdrości. Ale czego? emotka  Naprawdę złe się czuje na tym forum. Tu jest jakiś inny świat. Czas na przerwe emotka

Moja wypowiedź nie odnosiła się do łamania regulaminu tylko do wpisu, który  na forum konkursowym brzmi dość zabawnie, że w konkursach bierze się udział, aby wypróbować produkt danej marki i najlepiej pozostać mu wiernym emotka

Nadal nie rozumiesz, że pisałem to w kontekście organizatora konkursu.
Dla nich największą wartością dodaną są ci którzy kupią, wygrają i z sentymentu zostaną z daną marką lub będą co jakiś czas wracać.
A nie sztab konkursowiczów, którzy kupią tylko dlatego, że można coś wygrać.
A najlepiej jeszcze jak nie wygrają, to zwrócą kupiony towar. Albo i po wygranej zwrócą skoro paragon zostaje...

A później problem, bo trzeba odesłać paragon, żeby dostać nagrodę mimo, że w regulaminie jest to jasno napisane. Nie pasuje regulamin? Nie graj.
To chyba mały koszt za szansę wygrania głównej emotka

Ale o czym Ty do mnie piszesz. Co mi niby nie pasuje? Jaki regulamin?
0 0

adamo86

#7120694 Napisano: 01.09.2023 11:46:06
@gnieszk@ napisał(a):

adamo86 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

koszalek napisał(a):

Teraz dopiero przeczytałam wywód naszego mistrza miliona osobowości. Mam wrażenie, ze na tym forum przechodzi się pranie mózgu. Nie wolno protestować przeciwko łamaniu zasad bo się zazdrości. Ale czego? emotka  Naprawdę złe się czuje na tym forum. Tu jest jakiś inny świat. Czas na przerwe emotka

Moja wypowiedź nie odnosiła się do łamania regulaminu tylko do wpisu, który  na forum konkursowym brzmi dość zabawnie, że w konkursach bierze się udział, aby wypróbować produkt danej marki i najlepiej pozostać mu wiernym emotka

Dla nich największą wartością dodaną są ci którzy kupią, wygrają i z sentymentu zostaną z daną marką lub będą co jakiś czas wracać.
A najlepiej jeszcze jak nie wygrają, to zwrócą kupiony towar. Albo i po wygranej zwrócą skoro paragon zostaje...

A później problem, bo trzeba odesłać paragon, żeby dostać nagrodę mimo, że w regulaminie jest to jasno napisane. Nie pasuje regulamin? Nie graj.

O, i o to mi chodziło emotka  nawet nie wiesz czego dotyczył temat, a się wypowiadasz emotka
0 0

@gnieszk@

#7120695 Napisano: 01.09.2023 11:47:51
adamo86 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

adamo86 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

koszalek napisał(a):

O, i o to mi chodziło emotka  nawet nie wiesz czego dotyczył temat, a się wypowiadasz emotka

Tak, bo nie widzę w regulaminie Forum zapisu, że nie można odpowiedzieć na konkretny wpis tylko trzeba wcześniej zapoznać się chronologicznie z całym wątkiem.
0 0

adamo86

#7120696 Napisano: 01.09.2023 11:49:45
@gnieszk@ napisał(a):

adamo86 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Tak, bo nie widzę w regulaminie Forum zapisu, że nie można odpowiedzieć na konkretny wpis tylko trzeba wcześniej zapoznać się chronologicznie z całym wątkiem.

Ale wypadałoby, żeby później nie komentować czegoś czego nikt nie napisał emotka
0 0

@gnieszk@

#7120697 Napisano: 01.09.2023 11:52:05
adamo86 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

adamo86 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Ale wypadałoby, żeby później nie komentować czegoś czego nikt nie napisał emotka

Dobra kończę tą bezsensowną dyskusję. Skoro twierdzisz że nikt nie napisał tego co sam napisałeś 😉. Życzę pogody ducha i miłego dnia 🙂
1 adamo86 0

isiulka

#7120698 Napisano: 01.09.2023 11:52:42
Nic się tu nie zmieniło przez ostatnie 15 lat 😂😂 
- nadal są osoby, które piszą, że wygrywają 50 nagród dziennie mimo, że w praktyce nie wygrywają nic 
- nadal są osoby, które mają pretensje, że inni wygrywają 50 nagród dziennie, nawet jak sami nawet nie spróbowali zagrać.
- nadal są osoby, które „kombinują” i się z tym dumnie afiszują 
- nadal są osoby, które wierzą, w wyższość idę konkursów i dobre intencje grających, organizujących i sponsorujących konkursy. Choćby $$ nie miała znaczenia emotka

Fajnie tak tu czasem zaglądnąć i zobaczyć, że wszystko po staremu ♥️♥️
1 budryska 0

isiulka

#7120699 Napisano: 01.09.2023 11:52:44
- nadal są osoby, które piszą, że wygrywają 50 nagród dziennie mimo, że w praktyce nie wygrywają nic 
- nadal są osoby, które mają pretensje, że inni wygrywają 50 nagród dziennie, nawet jak sami nawet nie spróbowali zagrać.
- nadal są osoby, które wierzą, w wyższość idę konkursów i dobre intencje grających, organizujących i sponsorujących konkursy. Choćby $$ nie miała znaczenia emotka

yaagatka

#7120700 Napisano: 01.09.2023 11:55:52
Ejjjj ja chociaż jestem bardziej KONKURSOWICZEM niż KONSUMENTEM to dzięki konkursom mam kilka swoich ulubionych firm, których produkty kupuję właśnie z sentymentem dzięki temu, że wygrałam główną emotka  Jak jem 'wygrane' to wtedy jakoś smakuje mi lepiej xD

@gnieszk@

#7120705 Napisano: 01.09.2023 12:01:44
yaagatka napisał(a):

Ejjjj ja chociaż jestem bardziej KONKURSOWICZEM niż KONSUMENTEM to dzięki konkursom mam kilka swoich ulubionych firm, których produkty kupuję właśnie z sentymentem dzięki temu, że wygrałam główną emotka  Jak jem 'wygrane' to wtedy jakoś smakuje mi lepiej xD

To chyba każdy z nas tak ma🙂. Mam też kilka produktów które kupiłam pierwszy raz na potrzeby konkursu i faktycznie polubiłam

barnsik

#7120708 Napisano: 01.09.2023 12:23:35
isiulka napisał(a):

- nadal są osoby, które wierzą, w wyższość idę konkursów i dobre intencje grających, organizujących i sponsorujących konkursy. Choćby $ nie miała znaczenia emotka

Padnijmy na kolana przed obliczem najpotężniejszej, wszechwiedzącej isiulki, obecnej na tym forum nieprzerwanie od 17 lat. Zaiste, nie jesteśmy jeszcze godni, by słuchać twoich mądrości.

atlantydek

#7120709 Napisano: 01.09.2023 12:25:52
@gnieszk@ napisał(a):

yaagatka napisał(a):

To chyba każdy z nas tak ma🙂. Mam też kilka produktów które kupiłam pierwszy raz na potrzeby konkursu i faktycznie polubiłam

Czasem robi się z tego gorący romans, taki jak mój z Bacardi. A dziś kolejne  3 flaszki przyjechały  emotka

slomkab

#7120713 Napisano: 01.09.2023 12:35:29
Czy bony z Moya Sun&Snow już poszły
maile ?Widze inicjały na stronie a
nic nie przyszło ?! ;(
0 0

aga111

#7120721 Napisano: 01.09.2023 12:57:09
Wygrałam zestaw Soplicy i po wysłaniu uzupełnionego formularza zamiast podziękowania jest "error". Czy też tak macie?
0 0

zezowaty_kot

#7120722 Napisano: 01.09.2023 13:04:09
aga111 napisał(a):

Wygrałam zestaw Soplicy i po wysłaniu uzupełnionego formularza zamiast podziękowania jest "error". Czy też tak macie?

Odpisz im na maila, że formularz Cię nie przepuszcza, poproszą o dane w mailu  emotka
0 0

atyde25

#7120724 Napisano: 01.09.2023 13:04:55
A ja mam odwrotnie tak dużo nakupię danego produktu (Balcerzak,Łaciaty serek,tfu Zozole ble,chemiczne rogale 7 Days,chipsy nie,Hity nie,lody Milka,mleczne kanapki,wafelki).Nigdy tego nie kupuję jak nie robią promocji,loterii,konkursu.
Tak dywagacje starej baby siedzącej w konkursach od 25 lat:P
Jedyne co kupuję zawsze to potrzebne do przeżycia produkty jedzeniowe,do prania produkty(3-4 prania dziennie),chemia i moje uzależnienie cola zero.Nie palę,piję tylko konkursowo i promocyjne.Tak zbieram kapsle po ulicach jak menel bez urazy dla meneli.

anaesth

#7120733 Napisano: 01.09.2023 13:30:09
atyde25 napisał(a):

A ja mam odwrotnie tak dużo nakupię danego produktu (Balcerzak,Łaciaty serek,tfu Zozole ble,chemiczne rogale 7 Days,chipsy nie,Hity nie,lody Milka,mleczne kanapki,wafelki).Nigdy tego nie kupuję jak nie robią promocji,loterii,konkursu.
Tak dywagacje starej baby siedzącej w konkursach od 25 lat:P
Jedyne co kupuję zawsze to potrzebne do przeżycia produkty jedzeniowe,do prania produkty(3-4 prania dziennie),chemia i moje uzależnienie cola zero.Nie palę,piję tylko konkursowo i promocyjne.Tak zbieram kapsle po ulicach jak menel bez urazy dla meneli.

Szkoda zdrowia dla tych 50zł z Zozoli czy innej stówki z Hitów. emotka
1 madllen 0

sks900

#7120734 Napisano: 01.09.2023 13:31:02
@gnieszk@ napisał(a):

Tak? A ja mam wrażenie że często nie chodzi tu właśnie o taki przykładowy Aleksandrów tylko niektórych bardzo boli jak ktoś z forumowiczów wygrywa więcej. A później zdziwienie, że coraz mniej ludzi w ogóle się na forum chwali wygranymi... Ja mam do tego inne podejście. To że mi za bardzo nie idzie nie powoduje że zaczynam odczuwać zazdrość. Raz się uda a 100 razy nie i tyle. Zawiść to brzydkie uczucie.

Nie każdy ma do dyspozycji kasę np. w żabce, tysiące zgłoszeń i możliwość zwrotów, dlatego limit dzienny zgłoszeń na kasę fiskalną powinien być.

elsa001

#7120797 Napisano: 01.09.2023 15:15:04
Mam pytanie odnośnie konkursu organizowanego w Selgros - Czystszy, piękniejszy świat- czy jak wchodzicie zgodnie z informacją sms-ową na stronę wyniki albedo to też macie problem do przejścia do formularza dla laureata? Z tego co pamiętam w zgłoszeniu nie podawało się numeru paragonu, niby w wiadomości jest kod, ale mimo wszystko dalej nie udaje mi się przejść do tego formularza. emotka
0 0

aga111

#7120803 Napisano: 01.09.2023 15:29:05
zezowaty_kot napisał(a):

aga111 napisał(a):

Odpisz im na maila, że formularz Cię nie przepuszcza, poproszą o dane w mailu  emotka

Odpisałam, ale na razie cisza.
0 0