Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

atyde25

#7158080 Napisano: 08.02.2024 08:13:09
Ja wczoraj z Gellwe 4 potwierdzenia poprzednio 3.
Nie wiem czy to mi się zgadza z ilością zgłoszeń jedno dobre,że naprawili albo nie naprawili.Wyczaili,że coś jest nie tak to ten plus.
Szkoda,że w Monsterze mi 2 zgłoszenia się utopiły w niebycie ale pić dalej muszę te zapasy:(
1 nienia 0

samuraj

#7158087 Napisano: 08.02.2024 09:00:33
Dzisiaj dotrze głośnik z CJ żabka emotka
0 0

monisss

#7158092 Napisano: 08.02.2024 09:52:04
Czy z testowania wizaż to ja muszę foty wstawić na insta ? Bo w sumie tego nie zrobiłam i wysłałam im ankietę. I teraz tak myślę, czy dobrze.. ?
0 0

asantesana

#7158116 Napisano: 08.02.2024 11:33:16
Sprawdzał ktoś dzisiaj zaopatrzenie Lidla? Wczoraj nadal nie było produktów konkursowych.
0 0

byekitty

#7158117 Napisano: 08.02.2024 11:34:31
byekitty napisał(a):

EVELINE: czy ten "free gift" za złotówkę liczy się jako trzeci produkt? w regu nie widzę wyłączenia, na fakturze jest, ale zgłupiałam emotka

podbijam. ktoś coś?
0 0

ArtystkaZeSpalonegoTeatru

#7158118 Napisano: 08.02.2024 11:38:58
byekitty napisał(a):

byekitty napisał(a):

EVELINE: czy ten "free gift" za złotówkę liczy się jako trzeci produkt? w regu nie widzę wyłączenia, na fakturze jest, ale zgłupiałam emotka

podbijam. ktoś coś?

Wydaje mi się, że nie, bo to nie jest stricte twoje zamówienie tylko prezent.
0 0

byekitty

#7158119 Napisano: 08.02.2024 11:42:51
ArtystkaZeSpalonegoTeatru napisał(a):

byekitty napisał(a):

byekitty napisał(a):

podbijam. ktoś coś?

Ale możesz go kupić, albo nie... za jedyną złotówkę 😎
0 0

ArtystkaZeSpalonegoTeatru

#7158123 Napisano: 08.02.2024 12:08:40
byekitty napisał(a):

ArtystkaZeSpalonegoTeatru napisał(a):

byekitty napisał(a):

byekitty napisał(a):

podbijam. ktoś coś?

Ale możesz go kupić, albo nie... za jedyną złotówkę 

Rozumiem. Taka jest moja opinia, ale mogę się mylić. Dorzuć maseczkę za parę zł i będzie problem z głowy 😉😉
1 byekitty 0

gosienia8501

#7158125 Napisano: 08.02.2024 12:09:29
Wczoraj napisał(a):

Sprawdzał ktoś dzisiaj zaopatrzenie Lidla? Wczoraj nadal nie było produktów konkursowych.

0 0

gosienia8501

#7158126 Napisano: 08.02.2024 12:10:02
gosienia8501 napisał(a):

Wczoraj napisał(a):

gosienia8501

#7158127 Napisano: 08.02.2024 12:11:07
[quote=Wczoraj nie było ale nie wiem jak dzisiaj. Czy może komuś odp agencja ?

gosienia8501]
gosienia8501 napisał(a):

Wczoraj napisał(a):

0 0

banka-manka

#7158128 Napisano: 08.02.2024 12:21:33
asantesana napisał(a):

Z rana nic nowego nie było. 
Nie postawili żadnego dodatkowego standu, na półkach z ofertą dodatkową też nic.

taak

#7158137 Napisano: 08.02.2024 12:53:27
gosienia8501 napisał(a):

gosienia8501 napisał(a):

Wczoraj napisał(a):

W gazetce też nic nie ma o tym konkursie… dziwna sprawa
0 0

FBmagdalena17

#7158143 Napisano: 08.02.2024 13:17:27
gosienia8501 napisał(a):

gosienia8501 napisał(a):

Wczoraj napisał(a):

Ta agencja nie odpowiada na maile emotka
0 0

visserarthur

#7158148 Napisano: 08.02.2024 13:20:38
FBmagdalena17 napisał(a):

gosienia8501 napisał(a):

gosienia8501 napisał(a):

Wczoraj napisał(a):

Wy się dobrze czujecie? Nie piszecie o jakie produkty chodzi, a więc i nie wiadomo, która to agencja rzekomo nie odpowiada na maile...
0 0

8igora9

#7158154 Napisano: 08.02.2024 13:36:20
banka-manka napisał(a):

asantesana napisał(a):

Nie postawili żadnego dodatkowego standu, na półkach z ofertą dodatkową też nic.

U mnie są tylko ogórki... brakuje też produktów Heinz na inny konkurs. 🙄 
Chciałabym zobaczyć ich miny, jak przeglądają prace konkursowe, a tam kilkaset zdjęć ogórkowej. 🤣
Zastanawiam się, czy jest sens kupować produkty do zdjęcia w innym sklepie, a w Lidlu zrobić zapas ogórków, czy lepiej poczekać na rozwój sytuacji, bo najwyraźniej ktoś walnął babola podczas organizacji tego konkursu. Przypuszczam, że coś się rozminęli z datami. Ogólnie to krótki ten konkurs, jak na to, że jest dużo nagrod i że trzeba zrobić zdjęcie i w dodatku ugotować. 🤔

banka-manka

#7158157 Napisano: 08.02.2024 13:49:18
8igora9 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

asantesana napisał(a):

Produkty Heinz są w ofercie specjalnej do wyczerpania zapasów. Więc im dalej od daty startu konkursu i pojawienia się produktów tym gorzej z dostępnością.
Ale trzeba im przyznać, że zawsze jak konkurs startuje to od pierwszego dnia są dostępne produkty i to na specjalnych  standach.
1 8igora9 0

southlander

#7158160 Napisano: 08.02.2024 14:02:37
8igora9 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

asantesana napisał(a):

Chciałabym zobaczyć ich miny, jak przeglądają prace konkursowe, a tam kilkaset zdjęć ogórkowej. 🤣
Zastanawiam się, czy jest sens kupować produkty do zdjęcia w innym sklepie, a w Lidlu zrobić zapas ogórków, czy lepiej poczekać na rozwój sytuacji, bo najwyraźniej ktoś walnął babola podczas organizacji tego konkursu. Przypuszczam, że coś się rozminęli z datami. Ogólnie to krótki ten konkurs, jak na to, że jest dużo nagrod i że trzeba zrobić zdjęcie i w dodatku ugotować. 🤔

Wszystko ma swoje plusy i minusy. Może i trudno dorwać produkty, ale jeśli się uda to coś czuję że prawdopodobieństwo wygranej będzie całkiem spore. Jak nie biorę udziału w konkursach ze zdjęciami, tak tutaj chyba spróbuję o ile mi dopisze szczęście na zakupach.
0 0

eli75

#7158161 Napisano: 08.02.2024 14:06:49

gosienia8501 napisał(a):

gosienia8501 napisał(a):

Wczoraj napisał(a):

O jakiej agencji piszesz ? bo np, Amooco, które organizuje teraz w Lidlu konkurs www.gotujmyrazem.pl , zawsze szybko odpisuje. Wczoraj wysłałam zapytanie o produkty, dziś rano dostałam poniższego maila, Sprawdzałam i aneks jest już wrzucony na stronie konkursowej.
Dzień dobry
Produkty objęte promocją i wymienione w Regulaminie są to produktyin-out, które znajdą Państwo na specjalnie wystawionych standach, które
najczęściej zlokalizowane są przy kasach, końcówkach regałów lub w strefie
promocyjnej. Te produkty nie są wystawione na półce obok standardowo dostępnych
produktów w ciągłej sprzedaży. Pokonsultacji z Klientem od dziś ustaliliśmy, że promocją zostanie objęty cały
dostępny asortyment marek LUBELLA, ŁOWICZ, KOTLIN, KRAKUS, a zmiana ta zostanie
aneksem wprowadzona do Regulaminu.
1 ewunia 0

eli75

#7158163 Napisano: 08.02.2024 14:06:56

gosienia8501 napisał(a):

gosienia8501 napisał(a):

Wczoraj napisał(a):

O jakiej agencji piszesz ? bo np, Amooco, które organizuje teraz w Lidlu konkurs www.gotujmyrazem.pl , zawsze szybko odpisuje. Wczoraj wysłałam zapytanie o produkty, dziś rano dostałam poniższego maila, Sprawdzałam i aneks jest już wrzucony na stronie konkursowej.
Dzień dobry
Produkty objęte promocją i wymienione w Regulaminie są to produkty in-out, które znajdą Państwo na specjalnie wystawionych standach, które
najczęściej zlokalizowane są przy kasach, końcówkach regałów lub w strefie promocyjnej. Te produkty nie są wystawione na półce obok standardowo dostępnych produktów w ciągłej sprzedaży. Po konsultacji z Klientem od dziś ustaliliśmy, że promocją zostanie objęty cały dostępny asortyment marek LUBELLA, ŁOWICZ, KOTLIN, KRAKUS, a zmiana ta zostanie aneksem wprowadzona do Regulaminu.