Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pusheen

#7159217 Napisano: 14.02.2024 18:14:01
yaagatka napisał(a):

notta napisał(a):

Agnes napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

https://www.e-kon...u-tak-latwo-pokochac

Chyba pora kupić gitarę - nasz ulubiony gitarzysta zgarnął główną nagrodę

Masakra

Odpuściłam.. szkoda mi było moich nerwów. Jakoś konkursy na fb mniw odstraszają jak widzę ile jest komentarzy. Wolę wysłać sms lub formularż i nie mieć tej świadomości ile osób zrobiło tak samo jak ja emotka

Jesteście już w fanklubie? emotka
https://www.youtube.com/@marcinbogus713

Mysle, ze z okazji Walentynek moze dzisiaj byc premiera jakiegos nowego teledysku 

Może dacie mu w końcu spokój? Gość nic Wam nie zrobił, a jest tutaj regularnie wyśmiewany. Dorośli ludzie, a zachowują się gorzej niż dzieci... 

aspartaqs

#7159228 Napisano: 14.02.2024 19:33:17
pusheen napisał(a):

yaagatka napisał(a):

notta napisał(a):

Agnes napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

Masakra

Odpuściłam.. szkoda mi było moich nerwów. Jakoś konkursy na fb mniw odstraszają jak widzę ile jest komentarzy. Wolę wysłać sms lub formularż i nie mieć tej świadomości ile osób zrobiło tak samo jak ja emotka

Mysle, ze z okazji Walentynek moze dzisiaj byc premiera jakiegos nowego teledysku 

Może dacie mu w końcu spokój? Gość nic Wam nie zrobił, a jest tutaj regularnie wyśmiewany. Dorośli ludzie, a zachowują się gorzej niż dzieci... 

W moich słowach nie ma krzty wyśmiewania. Mało tego! Pogratulowałem mu na FB
0 0

niewyspanamama

#7159234 Napisano: 14.02.2024 20:08:27
pusheen napisał(a):

yaagatka napisał(a):

notta napisał(a):

Agnes napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

Masakra

Może nie byłoby problemu gdyby "czasem" czytał ze zrozumieniem polecenia konkursowe gdzie pisze NAPISZ a nie NAGRAJ... Niejednokrotnie dodawany był filmik tam gdzie polecenie brzmiało NAPISZ no ale... fakt link do Youtuba to ciąg liter/cyferek więc można podpiąć pod zgłoszenieemotka  a to że komisja w to klika i nagradza to 2 sprawa.

zezowaty_kot

#7159237 Napisano: 14.02.2024 20:17:35
niewyspanamama napisał(a):

pusheen napisał(a):

yaagatka napisał(a):

notta napisał(a):

Agnes napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

Masakra

Może nie byłoby problemu gdyby "czasem" czytał ze zrozumieniem polecenia konkursowe gdzie pisze NAPISZ a nie NAGRAJ... Niejednokrotnie dodawany był filmik tam gdzie polecenie brzmiało NAPISZ no ale... fakt link do Youtuba to ciąg liter/cyferek więc można podpiąć pod zgłoszenieemotka  a to że komisja w to klika i nagradza to 2 sprawa.

Problemem jest tu przede wszystkim ORGANIZATOR. Jeśli on nie przestrzega stworzonych przez siebie zasad, to dlaczego ktokolwiek inny ma traktować je poważnie? A nie oszukujmy się, fb, insta to są konkursy dla innego rodzaju gracza niż my. Nas poważne agencje nauczyły czytać regulaminy dokładniej niż wyrok śmierci. Wybudzeni w nocy podamy każdy paragraf. Social media to samowolka, widma i zjawy. Konkursy rozwiązuje stażystka, która dorabia prowadząc profil. I nic z tym nie zrobimy. Dlatego ja zostawiam takie konkursy ludziom, którzy sobie z tym radzą. Ja sobie nie radzę, frustruję się, ludzie prują się w komentarzach i dostają w nagrodę bana. Pocieszającym jest fakt, że fejsbukowi gracze nie przebiją się u Smolara, Avanti, Albedo.

Luiza12

#7159252 Napisano: 14.02.2024 21:29:13
Pytanie na ostatnią chwilę, czy ktoś ma problem z dodaniem zgłoszenie na konkurs Silan? U mnie status "trwa wysłanie", zmniejszenie pliku nie pomaga emotka
0 0

atlantydek

#7159253 Napisano: 14.02.2024 21:30:20
Luiza12 napisał(a):

Pytanie na ostatnią chwilę, czy ktoś ma problem z dodaniem zgłoszenie na konkurs Silan? U mnie status "trwa wysłanie", zmniejszenie pliku nie pomaga emotka

Spróbuj zmienić przeglądarkę
0 0

adamo86

#7159254 Napisano: 14.02.2024 21:31:32
Luiza12 napisał(a):

u mnie przeszło na komputerze na Chrome kilka minut temu
0 0

Luiza12

#7159257 Napisano: 14.02.2024 21:36:27
atlantydek napisał(a):

Luiza12 napisał(a):

Spróbuj zmienić przeglądarkę

Dzięki, przeszło z laptopa emotka
0 0

Belluczi

#7159260 Napisano: 14.02.2024 21:52:51
Pierwsze urodziny Kaufland Card - dla pewności dopytam, na jedną kartę przypada tylko jedna zdrapka przez cały okres trwania loterii?
0 0

Gość: Situation

#7159262 Napisano: 14.02.2024 22:01:33
Belluczi napisał(a):

Pierwsze urodziny Kaufland Card - dla pewności dopytam, na jedną kartę przypada tylko jedna zdrapka przez cały okres trwania loterii?

11.4 Jeden uczestnik może wygrać dowolną liczbę nagród natychmiastowych w loterii, jeżeli każdorazowo spełni wszystkie warunki uczestnictwa określone w regulaminie w loterii.

Więc zdrapkę odbierasz po każdych zakupach z kartą
1 Belluczi 0

Credo89

#7159273 Napisano: 14.02.2024 22:52:21
Nie mogę wysłać smsa pod numer 4321 choć nigdy nie miałam z tym problemu...hmm czym to może być spowodowane?
0 0

vanillasky-2017

#7159303 Napisano: 15.02.2024 09:55:11
Czy  z Lildoloterii Smolara wskakuje Wam potwierdzenie udziału na @?
0 0

taak

#7159304 Napisano: 15.02.2024 09:55:49
vanillasky-2017 napisał(a):

tak, ja mam
0 0

agakaz2

#7159305 Napisano: 15.02.2024 10:00:21

tak

vanillasky-2017

#7159306 Napisano: 15.02.2024 10:01:19
taak napisał(a):

tak, ja mam

Dzięki za infoemotka
0 0

vanillasky-2017

#7159308 Napisano: 15.02.2024 10:04:52
agakaz2 napisał(a):

tak

Dziękiemotka  Muszę napisać do Smolara bo u mnie nie maemotka
0 0

Dekasia

#7159317 Napisano: 15.02.2024 10:36:30
Po tygodniu odwiedziłam Lidla i jest jednak stand emotka  
2 Emememe, taak 0

fan-mandaryny

#7159347 Napisano: 15.02.2024 13:04:15
Pytanie moje dotyczy wygranych kart w konkursach od Karlsbadu oraz Smolara. Z którego bankomatu wypłacie karte Sodexo (także tą z nową nazwą Pluxee) bez prowizji? A gdzie z Edenred wypłacę za darmo?
0 0

notta

#7159358 Napisano: 15.02.2024 13:39:50
fan-mandaryny napisał(a):

Pytanie moje dotyczy wygranych kart w konkursach od Karlsbadu oraz Smolara. Z którego bankomatu wypłacie karte Sodexo (także tą z nową nazwą Pluxee) bez prowizji? A gdzie z Edenred wypłacę za darmo?

Z pluxee nie ma prowizji przy wypłacie?
0 0

fan-mandaryny

#7159361 Napisano: 15.02.2024 13:52:21
notta napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Z pluxee nie ma prowizji przy wypłacie?

Nie wiem, dlatego zapytałem. Nie mogę tego nigdzie sprawdzić, logując się na ich stronie, gdzie mam zarejestrowaną kartę. Nie ma telefonu do nich, jest tylko formularz kontaktowy. Napisałem do Pluxi i czisza. A bardzo zależy mi na wypłacie.
0 0