Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Dekasia

#7159317 Napisano: 15.02.2024 10:36:30
Po tygodniu odwiedziłam Lidla i jest jednak stand emotka  
2 Emememe, taak 0

fan-mandaryny

#7159347 Napisano: 15.02.2024 13:04:15
Pytanie moje dotyczy wygranych kart w konkursach od Karlsbadu oraz Smolara. Z którego bankomatu wypłacie karte Sodexo (także tą z nową nazwą Pluxee) bez prowizji? A gdzie z Edenred wypłacę za darmo?
0 0

notta

#7159358 Napisano: 15.02.2024 13:39:50
fan-mandaryny napisał(a):

Pytanie moje dotyczy wygranych kart w konkursach od Karlsbadu oraz Smolara. Z którego bankomatu wypłacie karte Sodexo (także tą z nową nazwą Pluxee) bez prowizji? A gdzie z Edenred wypłacę za darmo?

Z pluxee nie ma prowizji przy wypłacie?
0 0

fan-mandaryny

#7159361 Napisano: 15.02.2024 13:52:21
notta napisał(a):

Nie wiem, dlatego zapytałem. Nie mogę tego nigdzie sprawdzić, logując się na ich stronie, gdzie mam zarejestrowaną kartę. Nie ma telefonu do nich, jest tylko formularz kontaktowy. Napisałem do Pluxi i czisza. A bardzo zależy mi na wypłacie.
0 0

GreenEK

#7159379 Napisano: 15.02.2024 14:26:33

notta napisał(a):

Nie wiem, dlatego zapytałem. Nie mogę tego nigdzie sprawdzić, logując się na ich stronie, gdzie mam zarejestrowaną kartę. Nie ma telefonu do nich, jest tylko formularz kontaktowy. Napisałem do Pluxi i czisza. A bardzo zależy mi na wypłacie.

Po zalogowaniu, w szczegółach karty jest info:
(Jest też dostępny regulamin konkretnej karty).

iwona0103

#7159380 Napisano: 15.02.2024 14:32:12
GreenEK napisał(a):

notta napisał(a):

Po zalogowaniu, w szczegółach karty jest info:
(Jest też dostępny regulamin konkretnej karty).

Moze przelew na revoluta jest darmowy
1 cb656 0

olunka

#7159381 Napisano: 15.02.2024 14:32:46
czy na konkurs pepsi i Lays na Circle K trzeba kupić zestaw czy dowolne 2 produkty, czytam reg i wydaje mi się, ze dowolne, a na forum jest, że zestaw i takiego paragonu ktoś szuka
0 0

fan-mandaryny

#7159382 Napisano: 15.02.2024 14:33:32
GreenEK , dziękuję. Faktycznie, jest taka informacja w polu "Informacja o karcie". A czy jest w ogóle taka możliwość uniknięcia tej opłaty, np. robiąc zakupy sobie gdzieś wypłacić. Np. kupię baton za 2 zł, a resztę wypłacę w sklepie. Którym sklepie?
Załóżmy, że mam 300 zł, prowizja 3% tej kwoty, czyli 9zł. Niektóre bankomaty euronetu nie wypłacają 10 zł. Załóżmy, że uda mi się wypłacić te 290 zł, 9 pobierze mi bankomat, a 1 zł zostanie. Aż wstyd iść do sklepu i mówić 1 zł zapłacę kartą, a resztę dopłacę, haha! emotka
0 0

atlantydek

#7159384 Napisano: 15.02.2024 14:38:07
olunka napisał(a):

czy na konkurs pepsi i Lays na Circle K trzeba kupić zestaw czy dowolne 2 produkty, czytam reg i wydaje mi się, ze dowolne, a na forum jest, że zestaw i takiego paragonu ktoś szuka

Układy i wariacje chipsów i napojów   dowolne, zestaw jest pewnie takim skrótowym określeniem dwóch produktów
0 0

olunka

#7159386 Napisano: 15.02.2024 14:40:22
atlantydek napisał(a):

olunka napisał(a):

Układy i wariacje chipsów i napojów   dowolne, zestaw jest pewnie takim skrótowym określeniem dwóch produktów

dzięki
0 0

GreenEK

#7159391 Napisano: 15.02.2024 14:54:48

GreenEK , dziękuję. Faktycznie, jest taka informacja w polu "Informacja o karcie". A czy jest w ogóle taka możliwość uniknięcia tej opłaty, np. robiąc zakupy sobie gdzieś wypłacić. Np. kupię baton za 2 zł, a resztę wypłacę w sklepie. Którym sklepie?
Załóżmy, że mam 300 zł, prowizja 3% tej kwoty, czyli 9zł. Niektóre bankomaty euronetu nie wypłacają 10 zł. Załóżmy, że uda mi się wypłacić te 290 zł, 9 pobierze mi bankomat, a 1 zł zostanie. Aż wstyd iść do sklepu i mówić 1 zł zapłacę kartą, a resztę dopłacę, haha! emotka

O ile wiem, nie ma możliwości pominięcia opłaty za bankomat.

Kiedyś lotto.pl miało możliwość podpięcia karty. Przelewałam tam środki a potem robiłam 'wypłać wygraną' na konto bankowe, a później normalnie wypłata w bankomacie.
Lotto zlikwidowało możliwość wpłaty z karty.
Na innych stronach hazardowych nie próbowałam.
Poza konkursowymi mam kartę z pracy. Dostają środki cyklicznie, więc nawet jeśli zostanie jakaś końcówka to wykorzystuję następnym razem. Ewentualnie dopłacam z innej karty. 
Daj znać jeśli znajdziesz sposób na wypłatę bez prowizji.

fan-mandaryny

#7159392 Napisano: 15.02.2024 14:57:25
GreenEK, jeszcze raz dziękuję za pomoc. Zgodnie z informacjami rozumiem, że w każdym bankomacie w kraju opłata na takiej samej zasadzie dla pojedynczej wypłaty.
0 0

DAIKOKU

#7159395 Napisano: 15.02.2024 15:28:24
GreenEK napisał(a):

O ile wiem, nie ma możliwości pominięcia opłaty za bankomat.

Kiedyś lotto.pl miało możliwość podpięcia karty. Przelewałam tam środki a potem robiłam 'wypłać wygraną' na konto bankowe, a później normalnie wypłata w bankomacie.
Lotto zlikwidowało możliwość wpłaty z karty.
Na innych stronach hazardowych nie próbowałam.
Poza konkursowymi mam kartę z pracy. Dostają środki cyklicznie, więc nawet jeśli zostanie jakaś końcówka to wykorzystuję następnym razem. Ewentualnie dopłacam z innej karty. 
Daj znać jeśli znajdziesz sposób na wypłatę bez prowizji.

Możesz isc do Carrefoura i zapłacić na kasie samoobsługowej 1 zł emotka ...ja przez te banki, limity i opłaty  ostatnio  robię płatność dzieloną... trzema kartami emotka Dziwnie sie obsługa patrzy... ale można powiedzieć jak Ferdek.. Panie... są na tym świecie rzeczy, które się największym fizjonomom nie śniły emotka

visserarthur

#7159397 Napisano: 15.02.2024 15:35:59
Z zasady karty prepaid przeznaczone są do płatności, jak wypłata z bankomatu, to duże prowizje. Kiedyś bywały karty, z których można było wypłacić 100% (np. Nobiles), ale teraz to już od lat takiej nie miałem.

aga111

#7159398 Napisano: 15.02.2024 15:38:41
Luiza12 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Luiza12 napisał(a):

Pytanie na ostatnią chwilę, czy ktoś ma problem z dodaniem zgłoszenie na konkurs Silan? U mnie status "trwa wysłanie", zmniejszenie pliku nie pomaga emotka

Spróbuj zmienić przeglądarkę

Dzięki, przeszło z laptopa emotka

A dostaliście potwierdzenie na maila?
0 0

Luiza12

#7159400 Napisano: 15.02.2024 15:42:05
aga111 napisał(a):

Luiza12 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Luiza12 napisał(a):

Pytanie na ostatnią chwilę, czy ktoś ma problem z dodaniem zgłoszenie na konkurs Silan? U mnie status "trwa wysłanie", zmniejszenie pliku nie pomaga emotka

Spróbuj zmienić przeglądarkę

Dzięki, przeszło z laptopa emotka

A dostaliście potwierdzenie na maila?

Nie, tylko na stronie wyświetliło się potwierdzenie zgłoszenia
0 0

anialistopad

#7159456 Napisano: 15.02.2024 22:02:50
BERKANO EXPO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ. Co idzie fedexem ?
0 0

adamo86

#7159457 Napisano: 15.02.2024 22:04:00
anialistopad napisał(a):

BERKANO EXPO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ. Co idzie fedexem ?

Skarpety od Pringles. Wystarczy wyszukać nazwę Agencji emotka

anialistopad

#7159458 Napisano: 15.02.2024 22:05:07
Szukałam i wyskoczyło mi kilka wierszy . Nie skojarzyłam,że to skarpetki mogą być 😂😂
0 0

katrin1

#7159499 Napisano: 16.02.2024 09:27:39
Jak macie opisany paragon na sosy 220 g z lidla? U mnie opis Heinz sosy 220 ml.
0 0