Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pusheen

#7195001 Napisano: 28.07.2024 12:24:18
PrZyCzAjOnY_ZbOjNiK napisał(a):

Hej udało się komuś z was wygrać jakąś nagrodę dzienną z konkursu Za pasję kibiców piwa okocim ? Tam jest quiz gdzie się zdobywa punkty. Zastanawia mnie potrzebna ilość punktów. Może komuś się udało i powie ile punktów dało nagrodę

Po pierwszym tygodniu nie dało się już wygrać nie mając 1000 punktów. Nie bez powodu przestali publikować wyniki w rankingu, zastępując je końcówką kodu. emotka
0 0

Natie77

#7195023 Napisano: 28.07.2024 14:05:49
FBmagdalena17 napisał(a):

ldi? Chce wysłać treść o 497 znakach a wyskakuje mi komunikat że opis może mieć max 500. Przez to nie mogę wysłać zgłoszenia. Ktoś coś wie na ten

Ja tak miałam jak użyłam trzykropka emotka  jak go zlikwidowałam to już normalnie przeszło.
0 0

androm

#7195049 Napisano: 28.07.2024 17:14:58
Słuchajcie, a Brandcomm to jakim kurierem wysyła i czy dają dokumenty do podpisu przy małych nagrodach?
Bo ich nie kojarzę.
0 0

dany-duszek

#7195080 Napisano: 28.07.2024 20:18:41
androm napisał(a):

Słuchajcie, a Brandcomm to jakim kurierem wysyła i czy dają dokumenty do podpisu przy małych nagrodach?
Bo ich nie kojarzę.

ostatnio kurier inpost
1 androm 0

danaaa

#7195084 Napisano: 28.07.2024 20:42:11
titinunu napisał(a):

danek39 napisał(a):

Czy macie problem z otrzymaniem kodu w żaapce, dot. konkursu Martini? Zakup dokonany, apka zeskanowana, a kodu brak

Ja mam, napisałam, wysłałam skan paragonu i 3 dni cisza.A

Też nie dostałam kodu  emotka
0 0

androm

#7195091 Napisano: 28.07.2024 21:25:55
dany-duszek napisał(a):

androm napisał(a):

Bo ich nie kojarzę.

ostatnio kurier inpost

bez dokumentów do podpisu? a nie wiesz czy się dało przekierować do paczkomatu?
dzięki
0 0

PrZyCzAjOnY_ZbOjNiK

#7195092 Napisano: 28.07.2024 21:29:15
To napisał(a):

Hej udało się komuś z was wygrać jakąś nagrodę dzienną z konkursu Za pasję kibiców piwa okocim ? Tam jest quiz gdzie się zdobywa punkty. Zastanawia mnie potrzebna ilość punktów. Może komuś się udało i powie ile punktów dało nagrodę

Po pierwszym tygodniu nie dało się już wygrać nie mając 1000 punktów. Nie bez powodu przestali publikować wyniki w rankingu, zastępując je końcówką kodu. emotka

To musi być jakieś oszustwo. Te pytania są naprawdę trudne
0 0

pusheen

#7195096 Napisano: 28.07.2024 21:42:48

To napisał(a):

To musi być jakieś oszustwo. Te pytania są naprawdę trudne

To kwestia powtarzania quizu do zebrania wszystkich pytań. Niektóre są trudne, a niektóre banalne.
0 0

nanajka81

#7195100 Napisano: 28.07.2024 21:46:44
A ja mam pytanie czy komuś udało się w Heineken wygrać 100 zł?
0 0

dany-duszek

#7195102 Napisano: 28.07.2024 22:03:25
androm napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

androm napisał(a):

Bo ich nie kojarzę.

ostatnio kurier inpost

bez dokumentów do podpisu? a nie wiesz czy się dało przekierować do paczkomatu?
dzięki

małą paczkę tak, dużą już nie można było przekierować, możliwe ze podali za duży rozmiar który by się nie mieścił w paczkomacie.
Tak, bez podpisu.
1 androm 0

bonawentura23

#7195110 Napisano: 28.07.2024 22:49:32
W konkursie Finlandii na stronie  jest napisane, że zadanie konkursowe to "zdjęcie momentu który spędzasz że znajomymi przy ulubionych drinkach" natomiast w regulaminie zadanie konkursowe polega na "zrobienie zdjęcia koktajlowi".  Dla mnie to dwa różne zadania, czy ktoś mógłby mi poradzić co tu wybrać? Może ktoś kto wygrał podpowie za które zadanie wygrał?
Będę wdzięczna za pomoc!
0 0

marfiusza

#7195112 Napisano: 28.07.2024 23:13:07
FBkasia17 napisał(a):

margobb napisał(a):

Ponawiam pytanie tutaj:
Jedzie ktoś na Camp Activii? emotka

Ja emotka

I ja emotka
0 0

Orenda

#7195114 Napisano: 28.07.2024 23:28:36
bonawentura23 napisał(a):

W konkursie Finlandii na stronie  jest napisane, że zadanie konkursowe to "zdjęcie momentu który spędzasz że znajomymi przy ulubionych drinkach" natomiast w regulaminie zadanie konkursowe polega na "zrobienie zdjęcia koktajlowi".  Dla mnie to dwa różne zadania, czy ktoś mógłby mi poradzić co tu wybrać? Może ktoś kto wygrał podpowie za które zadanie wygrał?
Będę wdzięczna za pomoc!

aż z ciekawości zerknęłam i wcale nie dziwię się Twoim wątpliwościom. Co więcej - w Regulaminie jest napisane, żeby zrobić zdjęcie koktajlu + odpowiedzieć na pytanie (coś tam o czasie ze znajomymi). Ja to tam zawsze bardziej regulaminom ufam, ale z drugiej strony to są tak różne zadania, że aż mi trudno uwierzyć, że nikt z organizatorów tego nie zauważył.
0 0

8igora9

#7195115 Napisano: 29.07.2024 00:05:07

Będę wdzięczna za pomoc!

Jakby tego było mało, to jeszcze tam jest coś w stylu „zwycięzcy będą losowani". Kupiłam tę flaszkę i drugi tydzień się do tego nie zabrałam, tak mnie zniechęcają. 😵‍💫 Ktoś podpowie, czy wygrał (nawet nagrodę pocieszenia) zdjęciem drinka czy zdjęciem z ludźmi? Albo chociaż, czy konkursowicze z dobrą skutecznością w konkach zdjęciowych coś wygrali w pierwszym etapie, czy jednak było losowanie? 🤪

zielonaszpilka

#7195116 Napisano: 29.07.2024 00:06:02
Orenda napisał(a):

Będę wdzięczna za pomoc!

aż z ciekawości zerknęłam i wcale nie dziwię się Twoim wątpliwościom. Co więcej - w Regulaminie jest napisane, żeby zrobić zdjęcie koktajlu + odpowiedzieć na pytanie (coś tam o czasie ze znajomymi). Ja to tam zawsze bardziej regulaminom ufam, ale z drugiej strony to są tak różne zadania, że aż mi trudno uwierzyć, że nikt z organizatorów tego nie zauważył.

Na zdjęciu ma być koktajl zrobiony na bazie tej wódki. Może, ale nie musi, być to zdjęcie ze znajomymi. Do tego masz napisać odpowiedź na pytanie Kiedy letnie chwile ze znajomymi smakują najlepiej. Zupełnie nie rozumiem Waszych wątpliwości.  "Zdjęcie momentu, który spędzasz ze znajomymi przy ulubionych drinkach" to może być też tylko zdjęcie samych drinków, chociaż patrząc na stronę, regulamin i ogólną atmosferę tego konkursu uważam, że większe szanse ma zdjęcie ze znajomymi.

Edit. Tak, tylko to "losowanie" jest słabe, ale myślę, że to jakieś niedopatrzenie albo kopiuj wklej z innego regulaminu i że zgodnie z innymi punktami laureatów będzie wybierać komisja.
0 0

FBmagdalena17

#7195118 Napisano: 29.07.2024 00:17:15
8igora9 napisał(a):

Będę wdzięczna za pomoc!

Jakby tego było mało, to jeszcze tam jest coś w stylu „zwycięzcy będą losowani". Kupiłam tę flaszkę i drugi tydzień się do tego nie zabrałam, tak mnie zniechęcają. 😵‍💫 Ktoś podpowie, czy wygrał (nawet nagrodę pocieszenia) zdjęciem drinka czy zdjęciem z ludźmi? Albo chociaż, czy konkursowicze z dobrą skutecznością w konkach zdjęciowych coś wygrali w pierwszym etapie, czy jednak było losowanie? 🤪

Popieram mam takie samo zdanie . Masło maślane z poplątaniem. Mało tego z tego co rozumiem idąc tropem regulaminu najpierw piszą że nagrody za
miejsce II i III będą losowane. A niżej jest napisane że komisja weźmie
pod uwagę kreatywność przy wyborze prac. Także jak dla mnie to też nie
jest logiczne.

Komisja Konkursowej wybierze:
7.1. trzech (3) Laureatów Nagrody I Stopnia, którzy według Komisji Konkursowej wykonali
najlepiej Zadanie Konkursowe spośród wszystkich Uczestników;
7.2. pięciu (5) Laureatów Nagrody II Stopnia, którzy według Komisji Konkursowej wykonali
najlepiej Zadanie Konkursowe w danym tygodniu;
7.3. piętnastu (15) Laureatów Nagrody III Stopnia, którzy według Komisji Konkursowej
wykonali najlepiej w dalszej kolejności po Laureatach Nagrody II Stopnia Zadanie
Konkursowe w danym tygodniu;
0 0

adamo86

#7195141 Napisano: 29.07.2024 09:17:41
Cynamon28 napisał(a):

Gumy orbit żabka mają ponad 1500 zgłoszeń ?emotka

Wczoraj było już 2800 emotka
0 0

margobb

#7195146 Napisano: 29.07.2024 09:33:13
adamo86 napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

Gumy orbit żabka mają ponad 1500 zgłoszeń ?emotka

Wczoraj było już 2800 emotka

A ktoś wie na ilu zakończył się 1 etap snickersa?
0 0

cherry21

#7195152 Napisano: 29.07.2024 10:06:48
nanajka81 napisał(a):

Były wpisy w MDW, ale raczej to kojarzy się z cudem
0 0

agakaz2

#7195153 Napisano: 29.07.2024 10:09:22
nanajka81 napisał(a):

tak mnie
1 nanajka81 0