Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

fantagiro

#7209222 Napisano: 27.09.2024 08:21:47
kurde ...wygrane 50zł z winiary  w ubiegły piątek i do tej pory brak linka
0 0

banka-manka

#7209226 Napisano: 27.09.2024 08:42:10
ErniPPL napisał(a):

Aspe konkurs Mordka żubr - ta agencja ma w zwyczaju informowanie pod koniec ustalonego terminu ? Ktoś wie ? Czas na ogłoszenie mają do 2 października ale cały czas się łudzę, że zrobią to przed weekendem 😂

Jeśli nie pomyliłam agencji to lubią na ostatnią chwilę nawet w godzinach późno wieczornych (22). 
Ale kto wie, może zaskoczą pozytywnie.
1 Sonia1988 0

ktosiek1

#7209227 Napisano: 27.09.2024 08:46:12
fantagiro napisał(a):

Ja nie dostałam linka od 14 sierpnia. Pomimo 2 maili z mojej strony i telefonu do agencji. Ktoś do Pani oddzwoni. Taaa.... Zmieniłam zdanie o unique one. Nie chce mi się więcej szarpać za 50 zł
1 fantagiro 0

fantagiro

#7209231 Napisano: 27.09.2024 08:56:41
ktosiek1 napisał(a):

fantagiro napisał(a):

Ja nie dostałam linka od 14 sierpnia. Pomimo 2 maili z mojej strony i telefonu do agencji. Ktoś do Pani oddzwoni. Taaa.... Zmieniłam zdanie o unique one. Nie chce mi się więcej szarpać za 50 zł

:(
0 0

Enjoy_today

#7209246 Napisano: 27.09.2024 09:26:34
Czy może ktoś mi, dinozaurowi, wytłumaczyć łopatologicznie jak robi się zakupy konkursowe w żabce? 

Przy okazji dziękuję wszystkim, którzy zawsze chętnie pomogą innym tu na forum. W konkursach bywa tyle zawiłości, nie wiem jak radzą sobie osoby spoza świata konkursowego. Pewnie i tu znajdą się czarne wrony, ale mi osobiście zawsze udzielono pomocy, gdy o taką prosiłam. Dodam, że bywam tu od 10 lat, wcześniej miałam inny nick. 🥰
0 0

nataliii

#7209247 Napisano: 27.09.2024 09:30:02
Biedronka Lipton są ograniczenia na gospodarstwo?:)
0 0

agakaz2

#7209251 Napisano: 27.09.2024 09:34:32
nataliii napisał(a):

Biedronka Lipton są ograniczenia na gospodarstwo?:)

niestety tak
5 nagród po 1 z każdego rodzaju
0 0

parad0x

#7209255 Napisano: 27.09.2024 09:47:58
Enjoy_today napisał(a):

Czy może ktoś mi, dinozaurowi, wytłumaczyć łopatologicznie jak robi się zakupy konkursowe w żabce? 

Przy okazji dziękuję wszystkim, którzy zawsze chętnie pomogą innym tu na forum. W konkursach bywa tyle zawiłości, nie wiem jak radzą sobie osoby spoza świata konkursowego. Pewnie i tu znajdą się czarne wrony, ale mi osobiście zawsze udzielono pomocy, gdy o taką prosiłam. Dodam, że bywam tu od 10 lat, wcześniej miałam inny nick. 🥰

1.Przychodzisz do Żabki
2.pchasz drzwi/ciągniesz za klamkę
3.bierzesz produkty konkursowe z półki (lista produktów jest zawsze w wyzwaniu/regulaminie)

4.podchodzisz do kasy, mówisz "dzień dobry"♥️ (za uśmiech dodatkowe punkty) 
5.otwierasz aplikację w telefonie

6.generujesz kod QR (dawniej kod kreskowy)

7.dajesz kasjerowi do zeskanowania
8.płacisz
9.mówisz "do widzenia"♥️(tutaj dodatkowe punkty za uśmiech) 
10.pchasz drzwi/ciągniesz za klamkę i wychodzisz

Polecam również mieć przygotowaną kartę/telefon/zegarek z NFC do płatności już w ręce i zapłacić natychmiast jak pojawi komunikat na terminalu, bo gdzieś w tle czai się jakiś Łukasz potrzebujący akurat 200 paragonów z piwa a wtedy każda sekunda ma znaczenie. 

Jeśli wszystkie gwiazdy na niebie ułożyły się zgodnie z planem to po kilku minutach otrzymasz powiadomienie "Gratulujemy, ukończyłeś wyzwanie." a na górnym panelu, głównej stronie w aplikacji będzie widoczny kod przypisany do ukończonego wyzwania. 
Jak na załączonym obrazku:

Jeśli kodów jest więcej niż 1 to zgodnie z poniższym obrazkiem będziesz mógł je przewijać:

Kolejnym krokiem jest skopiowanie kodu do notatnika zanim pracujący w centrali Żabki student na umowie zlecenie postanowi wgrać aktualizację bez uprzedniego backup'u a kody znikną na zawsze. 
Później używasz wygenerowanego kodu do wygrania nagrody głównej i przechodzisz do najważniejszego kroku w całej układance:
Piszesz posta na temat wygranej w temacie "NASZE WYGRANE" wychwalając Pana Boga i dziękując niebiosom. 

Radzę aktualizować aplikację nie tylko Żabki, ale w ogóle aplikacje w telefonie. 
 Po pierwsze ze względów bezpieczeństwa, po drugie ze względu na wyzwania, po trzecie ze względu na upierdliwy support Żabki. 

Gdyby kody się nie pojawiły to musisz kolejno:
1. Upewnić się, że kupiłeś wszystko zgodnie z regulaminem 
2. Kasjer nabił wszystko jak trzeba 
3. Napisać maila do supportu Żabki i liczyć na to, że odpiszą w trakcie trwania konkursu a nie po miesiącu (jeśli nie zdążą to zazwyczaj dostajesz bon do żabki w ramach przeprosin 😅) 
Życzę Ci żebyś nigdy nie musiał do nich pisać żadnych maili, bo z reguły odpisują od niechcenia, na przysłowiowe "odwal się" a wisienką na torcie jest jak odpiszą zupełnie nie na temat i jeszcze poproszą o ocenę pomocy 🤣.

Mam nadzieję, że ta wersja jest dostatecznie łopatologiczna, polecam dać suba i kliknąć dzwoneczek... A nie to nie ten portal emotka
Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to zapraszam.

katrin1

#7209258 Napisano: 27.09.2024 09:53:47
Czy mogę prosić o odpowiedzi do dzisiejszego quizu hebe? Z góry bardzo dziękuję emotka
0 0

samdej

#7209259 Napisano: 27.09.2024 09:53:51
parad0x napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

4.podchodzisz do kasy, mówisz "dzień dobry"
9.mówisz "do widzenia"

Tylko pamiętaj, bez tych dwóch powyższych pkt, cała reszta nie zadziała. Życzliwość i odrobina uśmiechu przede wszystkim!😀

uzuri

#7209267 Napisano: 27.09.2024 10:15:56
katrin1 napisał(a):

Czy mogę prosić o odpowiedzi do dzisiejszego quizu hebe? Z góry bardzo dziękuję emotka

A A B
0 0

nanajka81

#7209270 Napisano: 27.09.2024 10:30:47
samdej napisał(a):

parad0x napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

4.podchodzisz do kasy, mówisz "dzień dobry"
9.mówisz "do widzenia"

Tylko pamiętaj, bez tych dwóch powyższych pkt, cała reszta nie zadziała. Życzliwość i odrobina uśmiechu przede wszystkim!😀

Chodzisz z regulaminem przed nosem i szukasz właściwych, konkursowych produktów, bierzesz je (a gdy nie ma to pytasz czy w ogóle w tym sklepie istnieją), skanujesz kartę, skanujesz produkty, wsio. Ja Żabki nie lubiłam ale już się do niej trochę przekonałam, mają smaczne bułki, poza tym nie ma problemów z płaceniem jakimiś wygranymi kodami. Powodzenia!!
0 0

elemelex

#7209271 Napisano: 27.09.2024 10:40:46
Fajna instrukcja żabkowa, ale czasem są błedy systemu.
1. Sprzedawczyni czasem nie odpowiada na "dzień dobry" większa szansa na dzień dobry jest gdy jesteś panem, najepiej trzeźwym wtedy jeszcze jest uśmiech sprzedawczyni emotka
2. Produktu dość często nie ma.
3. Sprzedawca/sprzedawczyni czasem rzuca paragon do kosza, ale to nie istotne gdy potrzebny nam tylko kod w aplikacji.
4. Trzeba być mocno skupionym na tym by pokazać aplikację żabki bo nie zawsze jest o nią pytanie.
5. Wszystko moze dobrze zadziałać, ale nie będzie kodu.
6. Wszystko może dobrze zadziałać, będzie kod, ale nie będzie wygranej emotka   emotka

maixys

#7209308 Napisano: 27.09.2024 12:18:02
Gdzie kupić ładnie opisaną Lavazze? emotka

A może opis "Espresso Cl. Kawa z." przejdzie? Taki jest na paragonie w Lidlu.
0 0

parad0x

#7209313 Napisano: 27.09.2024 12:23:58
maixys napisał(a):

Gdzie kupić ładnie opisaną Lavazze? emotka

A może opis "Espresso Cl. Kawa z." przejdzie? Taki jest na paragonie w Lidlu.

Taki jest w Biedrze, ale cena prawie 45zł. Nie wiem jaki opis mają te mniejsze/mielone.
1 maixys 0

asiawino

#7209318 Napisano: 27.09.2024 12:30:57
Mam pytanie o konkurs Monnari. Siostra wygrała voucher na walizki. Okazuje się, że realizacja jest możliwa tylko w salonie stacjonarnym. Na terenie Poznania w żadnym salonie nie mają walizek! Czy ktoś z Was coś wywalczył z nimi?
0 0

czarny_kot

#7209351 Napisano: 27.09.2024 14:15:20
Miał ktoś tak że próbuje odkopać ziemniaka, a str nie reaguje? Grządka się tylko rusza i nic się nie dzieje. Zmarnowane już 2 paragony emotka
0 0

katee14

#7209358 Napisano: 27.09.2024 14:40:43
czarny_kot napisał(a):

Miał ktoś tak że próbuje odkopać ziemniaka, a str nie reaguje? Grządka się tylko rusza i nic się nie dzieje. Zmarnowane już 2 paragony emotka

Ja tak miałam dwa dni temu. Też zmarnowany paragon.

czarny_kot

#7209360 Napisano: 27.09.2024 14:45:31
katee14 napisał(a):

czarny_kot napisał(a):

Ja tak miałam dwa dni temu. Też zmarnowany paragon.

Odpisali że zgłoszenie i tak jest poprawne nawet jak się nic nie rusza, a gdyby się wygrało to będzie @. No tak że tak wystarczy stać przed grządką w odpowiednim momencie
1 ZetZ 0

LadyInWhite

#7209361 Napisano: 27.09.2024 14:46:05
poniżej info z Ferrero:

Dzień dobry,
ze względu na nieplanowane zamknięcie urzędu pocztowego prosimy o wstrzymanie się z wysyłką, a w sytuacji, gdy otrzymali Państwo zwrot dokonanej wysyłki, o odroczenie ponownej wysyłki wymaganej dokumentacji do wygranej Nagrody I stopnia w Loterii Promocyjnej „Ferrero Rocher – Przemień chwile w złoty blask”.
Poinformujemy Państwa o nowym adresie skrytki pocztowej po zatwierdzeniu tej zmiany w regulaminie Loterii.
0 0