Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

maro27

#7234226 Napisano: 11.01.2025 15:43:59
co wpisuje się w trzecim polu? Datę urodzenia czy zakupu? Bo nie widzę info a wyskakuje kalendarz gdy tam się kliknie
0 0

atlantydek

#7234227 Napisano: 11.01.2025 15:47:30
stokrotka238 napisał(a):

Kamillek92 napisał(a):

Mam pytanie o konkurs lavazza. Kupiłem w Dino 1 kg ziarnistej i na paragonie jest tylko jako: kawa ziarnista 1 kg A. W regulaminie jest zapis, że na paragonie musi być nazwa wymieniona. Rozumiem, że  to zmarnowany paragon ?;(

Ja bym zgłosiła a jak bym wygrała to bym poszła po pieczątkę, szkoda paragonu to nie kosztowało 2zł emotka

Tylko tam się podaje od razu zdjęcie przy zgłoszeniu, a regulamin wspomina o nazwie Lavazza widocznej na paragonie jako warunku poprawnego zgłoszenia.  Mogą zgłoszenie od razu odstrzelić po ewentualnym wyborze i wstępnej weryfikacji.  Avanti by pewnie grzecznie poprosiło o podesłanie pieczątki lub w ogóle machnęło ręką, ale nie każdy jest taki sympatyczny..
0 0

samuraj

#7234230 Napisano: 11.01.2025 15:52:51
atlantydek napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Kamillek92 napisał(a):

Mam pytanie o konkurs lavazza. Kupiłem w Dino 1 kg ziarnistej i na paragonie jest tylko jako: kawa ziarnista 1 kg A. W regulaminie jest zapis, że na paragonie musi być nazwa wymieniona. Rozumiem, że  to zmarnowany paragon ?;(

Ja bym zgłosiła a jak bym wygrała to bym poszła po pieczątkę, szkoda paragonu to nie kosztowało 2zł emotka

Tylko tam się podaje od razu zdjęcie przy zgłoszeniu, a regulamin wspomina o nazwie Lavazza widocznej na paragonie jako warunku poprawnego zgłoszenia.  Mogą zgłoszenie od razu odstrzelić.

A ja bym zaryzykował i zrobił zdjęcie kawy z paragonem.

kreo42

#7234240 Napisano: 11.01.2025 17:19:50
maro27 napisał(a):

co wpisuje się w trzecim polu? Datę urodzenia czy zakupu? Bo nie widzę info a wyskakuje kalendarz gdy tam się kliknie

Ja bym wpisał datę zakupu, ale jeszcze tu nie grałem
0 0

kreo42

#7234242 Napisano: 11.01.2025 17:22:18
martaxxx73 napisał(a):

Ja wysłałam przód i tył, bo myślałam, że trzeba 😀😀kreo42 napisał(a):O co chodzi w kinder zdjęcie paragonu i rewers paragonu? Przód i tył emotka

Też tak wysłałem, mają rewers czysty  emotka

izak1000

#7234245 Napisano: 11.01.2025 17:36:28
kreo42 napisał(a):

martaxxx73 napisał(a):

Ja wysłałam przód i tył, bo myślałam, że trzeba 😀😀kreo42 napisał(a):O co chodzi w kinder zdjęcie paragonu i rewers paragonu? Przód i tył emotka

Też tak wysłałem, mają rewers czysty  emotka

Gdy na paragonie nie ma nazwy produktu, wtedy trzeba potwierdzić  zakup w sklepie na odwrocie paragonu i takie zdjęcie przesłać dodatkowo ( reg. pkt. 4c).
0 0

lilichilimili

#7234273 Napisano: 11.01.2025 21:47:08
Konkurs Soplicy - jak rozumienie pojęcie "rozgrzewający drink" - czy tylko  w wersji na ciepło ma być? czy np. też z kostkami lodu może być Waszym zdaniem emotka Zastanawiam się na ile tu interpretacja jest dowolna.
0 0

8igora9

#7234279 Napisano: 11.01.2025 23:04:23
lilichilimili napisał(a):

Konkurs Soplicy - jak rozumienie pojęcie "rozgrzewający drink" - czy tylko  w wersji na ciepło ma być? czy np. też z kostkami lodu może być Waszym zdaniem emotka Zastanawiam się na ile tu interpretacja jest dowolna.

Nagradzają zarówno drinki na ciepło, jak i na zimno. 🙃

malwina2006

#7234284 Napisano: 12.01.2025 02:24:36
Jak to ujął mój mąż: z czymś takim nie da się dilować - 
filmik I... z miesiąca 2 https://freewolucja.pl/galeria-zwyciezcow/
a Wy co myślicie?
0 2 niunio, MDL

agakaz2

#7234290 Napisano: 12.01.2025 06:56:32
malwina2006 napisał(a):

Jak to ujął mój mąż: z czymś takim nie da się dilować - 
filmik I... z miesiąca 2 https://freewolucja.pl/galeria-zwyciezcow/
a Wy co myślicie?

no i co z tym każdy ma prawo wziąść udział. filmik swietny

elemelex

#7234293 Napisano: 12.01.2025 08:28:57
To juz decyzja jury czy nagradza zwykłego człowieka czy aktorkę. Zwykły człowiek rzeczywiście nie ma szans z kimś kto ma operatora, dostep do sceny i widać, ze też jakąś wiedzę o reklamie (choc tej starego typu emotka  ).
0 0

elemelex

#7234298 Napisano: 12.01.2025 08:39:44
PPPet-er napisał(a):

elemelex napisał(a):

To juz decyzja jury czy nagradza zwykłego człowieka czy aktorkę. Zwykły człowiek rzeczywiście nie ma szans z kimś kto ma operatora, dostep do sceny i widać, ze też jakąś wiedzę o reklamie (choc tej starego typu emotka  ).

Serio? Polonistow nie wyciagasz tu z imienia i nazwiska a przeciez graja emotka tak jak ci co w sklepikach na kasie siedzie i paragony zbieraja bez ponoszenia kosztow wlasnych

Odpowiadam tylko na pytanie. Widać, że szukasz zaczepki emotka  Nie tylko poloniści umieją pisać, a tylko aktorzy umieją profesjonalnie grać.
Podchodzę do tego tematu bez emocji, bo w ogóle nie kręcę filmików, podaję tylko swoją opinię, myslałam, że można w wolnym kraju.
Jak juz napisałam wszystko zależy od jury i jak podejdzie do tematu.
0 0

PPPet-er

#7234299 Napisano: 12.01.2025 08:46:24
elemelex napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

elemelex napisał(a):

Serio? Polonistow nie wyciagasz tu z imienia i nazwiska a przeciez graja emotka tak jak ci co w sklepikach na kasie siedzie i paragony zbieraja bez ponoszenia kosztow wlasnych

Odpowiadam tylko na pytanie. Widać, że szukasz zaczepki emotka  Nie tylko poloniści umieją pisać, a tylko aktorzy umieją profesjonalnie grać.
Podchodzę do tego tematu bez emocji, bo w ogóle nie kręcę filmików, podaję tylko swoją opinię, myslałam, że można w wolnym kraju.

I masz tez tu takich, co maja bazy na twardych dyskach ze zgloszeniami z ostatnich 20 lat - rozne konkursy, setki zgloszen róznych autorów......
Skoro tu jestes to chyba  wiesz, ze w "wolnym kraju" to Pionas nie ma prawa publikacji danych laureatow 

Zaczepki to ty szukasz dajac palca zamiast uzyc słow emotka
0 0

lilichilimili

#7234301 Napisano: 12.01.2025 08:59:40
Jak są organizowane maratony czy jakieś inne zawody biegowe to jakoś nikt nie ma pretensji do tych, którzy wyciskają siódme poty na treningu i takie zawody wygrywają. I czasem są to amatorzy, którzy kochają sport, a czasem jest to profesjonalista, który się utrzymuje ze sportu. Nikt nikomu nie bronił zostać/ operatorem/aktorem/biegaczem itp. Tak samo w konkursach kulinarnych wiecznie pretensje, że jakiś bloger wygrał - a kto Ci broni założyć bloga? Ludzie mają pretensje do innych,  że chcą się rozwijać nie stoją w miejscu, cały czas działają, a że to się przekłada na wygrane w jakiś konkursach, czy zawodach to bardzo często jest owocem ciężkiej pracy, której nie widać i potem jakiś "Janusz" (imię przypadkowe, znam kilku Januszy i to są super goście emotka ) ma pretensje czemu jego zdjęcie niedzielnego kotleta nie wygrało konkursu kulinarnego, czy ktoś się złości, że jego filmik nie wygrał innego konkursu. Też kiedyś się bardzo złościłam, ale bardziej na siebie, że mnie sprzęt ogranicza itp, ale wiece co zrobiłam - postanowiłam wycisnąć maksymalnie tyle ile się da z tego co mam (nauka, nauka i jeszcze raz praktyka - wszystko można znaleźć w Internecie) i uwierzcie mi nawet stary sprzęt daje radę, pamiętajcie nasze ograniczenia często są tylko w samych nas.

elemelex

#7234304 Napisano: 12.01.2025 09:14:18
Jeszcze sie nie obudziłam i myślałam, że w tym konkursie trzeba było podać link do swojej strony. Rzeczywiscie  uważam, że wyszukiwanie konkretnie tej osoby nie jest ok.
1 PPPet-er 0

nanajka81

#7234307 Napisano: 12.01.2025 10:14:37
malwina2006 napisał(a):

a Wy co myślicie?

A ja myślę że konkursy (filmowe/muzyczne/zdjęciowe) to już dawno przestały być dla totalnych amatorów i coraz częściej są nagradzani Ci którzy mają wiedze, umiejętności i potrafią sprzedać swój pomysł. I nie ma co się dziwić - każdy ma prawo wziąć udział w danym konkursie (no oprócz sprzedawców i ich rodzin co to jest czasami napisane w regulaminie) i pokazać na co go stać. Tak więc trzeba się wziąć w garść i uczyć aby być lepszym emotka
0 0

majonez1992

#7234319 Napisano: 12.01.2025 12:27:31
Przeciez ona rewelacyjnie nawet tam nie gra. Robote robi sposob nagrania i montazu.

malwina2006

#7234327 Napisano: 12.01.2025 13:38:53
nanajka81 napisał(a):

malwina2006 napisał(a):

a Wy co myślicie?

A ja myślę że konkursy (filmowe/muzyczne/zdjęciowe) to już dawno przestały być dla totalnych amatorów i coraz częściej są nagradzani Ci którzy mają wiedze, umiejętności i potrafią sprzedać swój pomysł. I nie ma co się dziwić - każdy ma prawo wziąć udział w danym konkursie (no oprócz sprzedawców i ich rodzin co to jest czasami napisane w regulaminie) i pokazać na co go stać. Tak więc trzeba się wziąć w garść i uczyć aby być lepszym emotka

Zgadzam się, dla mnie filmik petarda i będę zaskoczona jeśli nie wygra głównej. 
odnośnie do danych osobowy laureatki: są na stronie freewolucji, nie trzeba ich specjalnie wyszukiwać, pytanie powinno się skierować raczej do organizatora dlaczego zrobiono wyjątek i udostępniono również nazwisko pani Igi.
1 nanajka81 0

dany-duszek

#7234338 Napisano: 12.01.2025 14:49:12
jeśli chodzi o film za 5 tydzień, ten pierwszy to mi się nie podoba, więc bym nie dał nagrody. Ale nie oglądałem innych prac więc nie wiem czy są lepsze od tej pracy.
0 0

8igora9

#7234340 Napisano: 12.01.2025 14:59:57
Wygrywacie w Wielkopolskim wielokrotnie na te same dane? Będę wdzięczna za info, może być priv. 🙏
0 0