Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: evja

#5632688 Napisano: 11.04.2013 14:11:40
Właśnie regulamin czytałam, ale czy to nie za piękne, ze dostaniemy aż 11 kosmetyków emotka ? Byłoby super
0 0

#5632689 Napisano: 11.04.2013 14:12:02
monikar napisał(a):

po jakim czasie od wypełnienia ankiety przyszedł wam mail?

w ciągu minuty
0 0

ktosiu

#5632694 Napisano: 11.04.2013 14:13:56
monikar napisał(a):

Do mnie nie przyszedł mail. Też już chwilę czekam.
0 0

monikar

#5632695 Napisano: 11.04.2013 14:15:25
ktosiu napisał(a):

monikar napisał(a):

Do mnie nie przyszedł mail. Też już chwilę czekam.

hmm może zestawy już sie skończyły na ale my jeszcze powinnyśmy sie załapać emotka
0 0

sweety162

#5632696 Napisano: 11.04.2013 14:15:57
Ciekawe czy brak maila oznacza się nie dostanie do testowania czy po prostu obciążenie. Czy ktoś dostał maila z negatywną odpowiedzią?
0 0

moskala22

#5632704 Napisano: 11.04.2013 14:21:37
evja napisał(a):

Właśnie regulamin czytałam, ale czy to nie za piękne, ze dostaniemy aż 11 kosmetyków emotka ? Byłoby super

właśnie sprawdzałam cenę tych kosmetyków i tak się zastanawiam czy opłacałoby sie firmie rozdac 1000 takich zestawów...No zobaczymy co to bedzie
0 0

ktosiu

#5632706 Napisano: 11.04.2013 14:23:51
sweety162 napisał(a):

Ciekawe czy brak maila oznacza się nie dostanie do testowania czy po prostu obciążenie. Czy ktoś dostał maila z negatywną odpowiedzią?

W prawym górnym roku ankiety widzę teraz info, że pozostało 0 kosmetyków do testowania. Obawiam się że za późno...
0 0

stokrotka238

#5632708 Napisano: 11.04.2013 14:24:36
moskala22 napisał(a):

evja napisał(a):

właśnie sprawdzałam cenę tych kosmetyków i tak się zastanawiam czy opłacałoby sie firmie rozdac 1000 takich zestawów...No zobaczymy co to bedzie

A moze ta firma dopiero wchodzi na rynek i się chce rozreklamować? Bo ja nigdy wcześniej o niej nie słyszałam...
0 0

#5632709 Napisano: 11.04.2013 14:24:38
Ja jeszcze raz przeczytałam regulamin. Jest 1000 testerów i jedenaście kosmetyków po 1000sztuk. Czyli faktycznie wychodzi, że każdy dostanie 11 sztuk emotka WOW
0 0

monikar

#5632711 Napisano: 11.04.2013 14:25:51
ktosiu napisał(a):

sweety162 napisał(a):

W prawym górnym roku ankiety widzę teraz info, że pozostało 0 kosmetyków do testowania. Obawiam się że za późno...

taka ale ja otrzymałam informację żeby sprawdzić maila bo tam dostanę odpowiedź czy się zakwalifikowałam
0 0

radosna

#5632717 Napisano: 11.04.2013 14:28:27
jua napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

darog napisał(a):

http://bielenda-k...eractive.eu/wyniki/5

Uwielbiam Bielende i polecam jej naturalne kosmetyki, mlodo wygladam,bo stosuje te super kremy i kremiki. Oto krem nowej generacji : na roslinnych komorkach arganu,technologia cieklokrystaliczna - a twarz gladka, nawilzona, sliczna. Zyc trzeba zgodnie z natura nareszcie zrozumial to swiat- naturalne kosmetyki Bielendy w kazdym wieku ujmuja nam lat. Kolejna informacja zacheci kolejne panie : ze kosmetyki Bielendy sa wyjatkowo tanie...:-)

CZY TO JEST 160 ZNAKÓW emotka emotka emotka

IPAD...znów Bielenda się popisała..

jaka agencja, takie wyniki... emotka

Ja nie brałam udziału więc nie chce mi się w tej sprawie działać, ale przecież ta sprawa aż prosi się żeby napisać kulturalnego maila do zarządu Bielendy z załączeniem screenów. Wylewanie żali na Facebooku nic nie da, od razu uderzać do dyrekcji - dzwonić i pisać, a zobaczycie że od razu rozwiązywanie problemów stanie się prostsze i szybsze. Powodzenia emotka

A w którym miejscu na facebooku jest ta dyskusja? Chętnie poczytam.
0 0

#5632718 Napisano: 11.04.2013 14:29:20
monikar napisał(a):

ktosiu napisał(a):

sweety162 napisał(a):

taka ale ja otrzymałam informację żeby sprawdzić maila bo tam dostanę odpowiedź czy się zakwalifikowałam

No to są dwie opcje.
1. Coś się zacięło i trzeba zaczekać na maila
2. Kiedy wypełniałaś ankietę pozostało już bardzo mało zestawów i kiedy już nacisnęłaś ,,wyślij" było za późno.

A nie pamiętasz ile było kosmetyków ,,pozostało", kiedy zaczęłaś wypełniać?
0 0

ktosiu

#5632720 Napisano: 11.04.2013 14:30:50
evja napisał(a):

monikar napisał(a):

ktosiu napisał(a):

sweety162 napisał(a):

No to są dwie opcje.
2. Kiedy wypełniałaś ankietę pozostało już bardzo mało zestawów i kiedy już nacisnęłaś ,,wyślij" było za późno.

Niestety nie zauważyłam licznika. Dostałam tylko tekst, ze przyślą mi informacje na maila, czy się zakwalifikowałam. Więc powinnam dostać info o tym, ze nie. A tu cisza.
0 0

dochaaa

#5632729 Napisano: 11.04.2013 14:41:58
buu nie zalapalam sie ;(
0 0

ktosiu

#5632730 Napisano: 11.04.2013 14:43:03
dochaaa napisał(a):

buu nie zalapalam sie ;(

dostałaś maila?
0 0

Gość: pamal73

#5632731 Napisano: 11.04.2013 14:43:07
dochaaa napisał(a):

buu nie zalapalam sie ;(

emotka ja też nie
0 0

iwona0103

#5632733 Napisano: 11.04.2013 14:44:14
ktosiu napisał(a):

evja napisał(a):

monikar napisał(a):

ktosiu napisał(a):

sweety162 napisał(a):

No to są dwie opcje.

Niestety nie zauważyłam licznika. Dostałam tylko tekst, ze przyślą mi informacje na maila, czy się zakwalifikowałam. Więc powinnam dostać info o tym, ze nie. A tu cisza.

u mnie taka sama sytuacja... było info, że otrzymam maila
0 0

nataszka

#5632734 Napisano: 11.04.2013 14:45:37
radosna napisał(a):

jua napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

darog napisał(a):

http://bielenda-k...eractive.eu/wyniki/5

Uwielbiam Bielende i polecam jej naturalne kosmetyki, mlodo wygladam,bo stosuje te super kremy i kremiki. Oto krem nowej generacji : na roslinnych komorkach arganu,technologia cieklokrystaliczna - a twarz gladka, nawilzona, sliczna. Zyc trzeba zgodnie z natura nareszcie zrozumial to swiat- naturalne kosmetyki Bielendy w kazdym wieku ujmuja nam lat. Kolejna informacja zacheci kolejne panie : ze kosmetyki Bielendy sa wyjatkowo tanie...:-)

CZY TO JEST 160 ZNAKÓW emotka emotka emotka

IPAD...znów Bielenda się popisała..

jaka agencja, takie wyniki... emotka

Ja nie brałam udziału więc nie chce mi się w tej sprawie działać, ale przecież ta sprawa aż prosi się żeby napisać kulturalnego maila do zarządu Bielendy z załączeniem screenów. Wylewanie żali na Facebooku nic nie da, od razu uderzać do dyrekcji - dzwonić i pisać, a zobaczycie że od razu rozwiązywanie problemów stanie się prostsze i szybsze. Powodzenia emotka

A w którym miejscu na facebooku jest ta dyskusja? Chętnie poczytam.

wczorajsza dyskusja została calkowicie wykasowana ,co też dobrze nie świadczy oo Bielendzie!!!
tu jest dyskusja z dzisiaj

https://www.facebook.com/bielenda
0 0

pistacja9

#5632735 Napisano: 11.04.2013 14:48:17
stokrotka238 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

evja napisał(a):

A moze ta firma dopiero wchodzi na rynek i się chce rozreklamować? Bo ja nigdy wcześniej o niej nie słyszałam...

Dokładnie, to nowa firma na rynku. Od jakiegoś czasu w aptekach można dostać mini produkty w tubeczkach. Widocznie wybrali taki sposób promocji emotka
0 0

#5632736 Napisano: 11.04.2013 14:48:53
pistacja9 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

evja napisał(a):

Dokładnie, to nowa firma na rynku. Od jakiegoś czasu w aptekach można dostać mini produkty w tubeczkach. Widocznie wybrali taki sposób promocji emotka

A to będą mini produkty emotka ?
0 0