Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

joan

#5632574 Napisano: 11.04.2013 13:01:45
ciasssteczko napisał(a):

jaka agencja, takie wyniki... emotka

A kto organizował Bielendę? Nie mam dostępu do regulaminu.

PS: Uparta ta agencja, musi się KONIECZNIE co etap skompromitować emotka

PS: Czy Triumph dzwonił już w tym tygodniu?
0 0

ciasssteczko

#5632583 Napisano: 11.04.2013 13:04:48
joan napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

Pinapple - pisownia oryginalna emotka
0 0

joan

#5632585 Napisano: 11.04.2013 13:10:16
ciasssteczko napisał(a):

Oje emotka

Swoją drogą, to w Googlach wyskoczył mi taki oto tekst:
Zadano: 2012-04-17 15:10:52
Jaka jest Twoja reakcja : Budzisz się a obok ciebie stoi ananas ?
Odpowiedziano: 2012-04-17 19:28:50
Wymieniam go w pobliskim sklepie na zamrożone serce w woreczku, wracam do domu i wpitalam.

emotka

A tym całym pinapplom to bym ładnie po pensjach pojechała za taką "organizację konkursu" (zresztą, nie tylko pracownikom tej agencji) emotka
0 0

skarb888

#5632588 Napisano: 11.04.2013 13:13:28
ciasssteczko napisał(a):

joan napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

Może mieli na myśli PIN do jabłka a nie ananasa? emotka
0 0

notta

#5632592 Napisano: 11.04.2013 13:16:13
raz mi zaleźli za skórę emotka
0 0

asantesana

#5632605 Napisano: 11.04.2013 13:25:57
Mistrzostwo świata w wynikach Bielendy:

Uwielbiam bielende bo jest dobra i tania

Dobrze, że nie biorę udziału...
0 0

aurorcia

#5632607 Napisano: 11.04.2013 13:26:44
asante napisał(a):

Mistrzostwo świata w wynikach Bielendy:

Uwielbiam bielende bo jest dobra i tania

Dobrze, że nie biorę udziału...

Tak jak ja emotka
0 0

skarb888

#5632608 Napisano: 11.04.2013 13:28:27
Po obejrzeniu wyników też doszłam do tego wniosku:)
0 0

nataszka

#5632617 Napisano: 11.04.2013 13:32:17
ciasssteczko napisał(a):

darog napisał(a):

http://bielenda-k...eractive.eu/wyniki/5

Uwielbiam Bielende i polecam jej naturalne kosmetyki, mlodo wygladam,bo stosuje te super kremy i kremiki. Oto krem nowej generacji : na roslinnych komorkach arganu,technologia cieklokrystaliczna - a twarz gladka, nawilzona, sliczna. Zyc trzeba zgodnie z natura nareszcie zrozumial to swiat- naturalne kosmetyki Bielendy w kazdym wieku ujmuja nam lat. Kolejna informacja zacheci kolejne panie : ze kosmetyki Bielendy sa wyjatkowo tanie...:-)

CZY TO JEST 160 ZNAKÓW emotka emotka emotka

IPAD...znów Bielenda się popisała..

brak komentarza na wyniki ,przestrzeganie regulaminu itd...-zrobili z siebie pośmiewisko :Bilenda w duecie z agencją!!!
0 0

radosna

#5632625 Napisano: 11.04.2013 13:41:19
nataszka napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

darog napisał(a):

Uwielbiam Bielende i polecam jej naturalne kosmetyki, mlodo wygladam,bo stosuje te super kremy i kremiki. Oto krem nowej generacji : na roslinnych komorkach arganu,technologia cieklokrystaliczna - a twarz gladka, nawilzona, sliczna. Zyc trzeba zgodnie z natura nareszcie zrozumial to swiat- naturalne kosmetyki Bielendy w kazdym wieku ujmuja nam lat. Kolejna informacja zacheci kolejne panie : ze kosmetyki Bielendy sa wyjatkowo tanie...:-)

brak komentarza na wyniki ,przestrzeganie regulaminu itd...-zrobili z siebie pośmiewisko :Bilenda w duecie z agencją!!!

To spróbujcie zadzwonić do pani z agencji: tel. 518 033 218
Powie Wam, że nigdzie w regulaminie nie jest napisane, że wiadomość nie może przekraczać 160 znaków. Mama rozmawiała i tylko nerwy sobie zszarpała.
0 0

nataszka

#5632633 Napisano: 11.04.2013 13:45:57
radosna napisał(a):

nataszka napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

darog napisał(a):

Powie Wam, że nigdzie w regulaminie nie jest napisane, że wiadomość nie może przekraczać 160 znaków. Mama rozmawiała i tylko nerwy sobie zszarpała.

ale jaja 160 znaków jak byk w regulaminie....!!!
0 0

radosna

#5632635 Napisano: 11.04.2013 13:46:24
Najpierw piszą, że treść przesłanej wiadomości nie może przekraczać 60 znaków przy użyciu polskich znaków lub 160 znaków przy użyciu znaków bez polskich liter. Potem jednak piszą, że odpłatność jest stała i wynosi ... w przypadku przekroczenia granicy 60 znaków lub 160 znaków, odpłatność wynosi ... i tak dalej. Czyli można było napisać więcej, tylko myląca jest ta pierwsza wiadomość w regulaminie, że wiadomość SMS nie może przekraczać ... jak napisałam powyżej. Z tego wniosek, że trzeba czytać regulaminy po pięć razy, a w razie wątpliwości dzwonić do agencji przed napisaniem eska, a nie po rozwiązaniu konkursu, bo szkoda zdrowia i nadziei.
0 0

Gość: jua

#5632639 Napisano: 11.04.2013 13:49:25
radosna napisał(a):

nataszka napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

darog napisał(a):

Ja ogólnie nie rozumiem kontaktowania się z niekumatą agencją, tak samo reklamacji składanych w agencji. Większośc za żadne skarby nie przyzna się do błędu. To Bielenda coś z tym musi zrobić, zapłacili zapewne grube pieniądze za organizację konkursu więc powinni wiedzieć że jest zorganizowany źle. A w tym przypadku nawet nie trzeba się specjalnie silić, bo hasła nagrodzone widać, a w regulaminie jest wyraźnie napisane o 160 znakach. W ciągu paru lat zdarzało mi się kilka razy w ten sposób interweniować i zawsze pomagało. Grunt żeby pamiętać, że agencje to jedynie zleceniobiorcy i nie ma co w ogóle z nimi dyskutować.
0 0

masza

#5632644 Napisano: 11.04.2013 13:51:03
mahuska napisał(a):

palermos napisał(a):

mahuska napisał(a):

martunik3 napisał(a):

dają wyniki z 10-go na halls.pl

a @ z 9 juz były?

Tak.

dzięki... czyli jednak mój mąż okazał się nie być moim mężem emotka

to teraz czekam na kosze emotka

haha, bo to mój mąż był emotka
0 0

ciasssteczko

#5632645 Napisano: 11.04.2013 13:51:10
radosna napisał(a):

Najpierw piszą, że treść przesłanej wiadomości nie może przekraczać 60 znaków przy użyciu polskich znaków lub 160 znaków przy użyciu znaków bez polskich liter. Potem jednak piszą, że odpłatność jest stała i wynosi ... w przypadku przekroczenia granicy 60 znaków lub 160 znaków, odpłatność wynosi ... i tak dalej. Czyli można było napisać więcej, tylko myląca jest ta pierwsza wiadomość w regulaminie, że wiadomość SMS nie może przekraczać ... jak napisałam powyżej. Z tego wniosek, że trzeba czytać regulaminy po pięć razy, a w razie wątpliwości dzwonić do agencji przed napisaniem eska, a nie po rozwiązaniu konkursu, bo szkoda zdrowia i nadziei.

Taki zapis odnośnie odpłatności za smsy poważne agencje umieszczają po to, by uczestnik w razie wysłania dłuższej wiadomości nie awanturował się o wyższą opłatę, a oczywistym jest, że skoro wiadomość nie może przekraczać 160/60 znaków, to nadprogramowa treść nie jest brana pod uwagę. Totalnie spodziewałam się po nich równie idiotycznej wymówki emotka
0 0

Gość: jua

#5632649 Napisano: 11.04.2013 13:52:13
radosna napisał(a):

Ojć, masz racje. Nie mniej treść regulaminu jest myląca i i tak sprawa nadaje się do konsultacji.
0 0

Gość: evja

#5632673 Napisano: 11.04.2013 14:05:41
Hej. Mam pytanie odnośnie kosmetyków do testowania Decubal. Czy każdy dostaje to samo? Czy jest to jeden produkt czy więcej? Czy są to mini kosmetyki czy produkty pełnowymiarowe? Jak ktoś coś wie, to proszę o odpowiedź emotka
0 0

aneta411

#5632678 Napisano: 11.04.2013 14:07:49
evja napisał(a):

Hej. Mam pytanie odnośnie kosmetyków do testowania Decubal. Czy każdy dostaje to samo? Czy jest to jeden produkt czy więcej? Czy są to mini kosmetyki czy produkty pełnowymiarowe? Jak ktoś coś wie, to proszę o odpowiedź emotka

Regulamin akcji http://decubalplus.pl/regulamin
0 0

moskala22

#5632684 Napisano: 11.04.2013 14:10:35
evja napisał(a):

w regulaminie jest to tak napisane, że wydaje mi się że jest to zestaw 11 kosmetyków
0 0

monikar

#5632686 Napisano: 11.04.2013 14:11:30
po jakim czasie od wypełnienia ankiety przyszedł wam mail?
0 0