Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

misiamisiam

#7238854 Napisano: 04.02.2025 20:50:27
synk napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

synk napisał(a):

są wyniki lubella z lidla.

A czy ktoś potwierdzi czy były email?
Widzę swoje inicjały, ale niestety są one dosyć popularne. Nie wiem czy mam się co łudzić.

ostatnio maile były w czwartek chyba. Ale możesz spróbować wpisać na https://laureaci.amooco.com/ - może już dodali i pojawi Ci się formularz. Mogą być niespodzianki  i zaskoczenia co do wyników...u mnie pusto...

Dziękuję dobry człowieku emotka
Jak wpisuję email to puszczą mnie dalej, więc chyba mogę się cieszyć. Muszę tylko odszukać paragony.
0 0

misiamarysia

#7238855 Napisano: 04.02.2025 20:52:16
anaesth napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Gdzie w obecnej loterii Winiary są losy za dodane paragony?
Dodałam jeden paragon, ale nigdzie nie widzę mojego konta, wcześniej wszystko się tak ładnie wyświetlało łącznie z informacją, czy paragon został pozytywnie zweryfikowany, czy odrzucony, a teraz jedynie mogę przekazać punkty (wyświetlają się szkoły - lista), ale zagrać już nie mam gdzie. W którym miejscu to jest na stronie?
Z góry dziękuję za odpowiedź

W rozwijanym menu w prawym górnym rogu (3 poziome kreski) masz odnośnik "Moje konto". To tam emotka

Dziękuję emotka
0 0

misiamarysia

#7238856 Napisano: 04.02.2025 20:52:48
Kamil_K napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Gdzie w obecnej loterii Winiary są losy za dodane paragony?
Dodałam jeden paragon, ale nigdzie nie widzę mojego konta, wcześniej wszystko się tak ładnie wyświetlało łącznie z informacją, czy paragon został pozytywnie zweryfikowany, czy odrzucony, a teraz jedynie mogę przekazać punkty (wyświetlają się szkoły - lista), ale zagrać już nie mam gdzie. W którym miejscu to jest na stronie?
Z góry dziękuję za odpowiedź

https://www.klub.winiary.pl/twoje-konto widać losy punkty oraz zatwierdzone paragony

Dziękuję emotka
1 Kamil_K 0

zmurcia

#7238861 Napisano: 04.02.2025 21:11:22
Takie pytanie z czystej ciekawości. 
Jeśli mamy konkurs w której jest możliwość załączyć tekst i/lub zdjęcie to zawsze decydujecie się na opcje tekst + zdjęcie?

Myślicie ze realnie zwiększa to szanse na wygraną? Że komisja lepiej patrzy na takie zestawy? Czy sam tekst również ma szanse się obronić? 🙂
0 0

mima

#7238865 Napisano: 04.02.2025 21:27:06
Lidloteria i 2 bony z rezerwy były zaskoczeniem. Ale odnalezienie tych paragonów w ogromnym worku, jeszcze większe emotka

zmurcia

#7238878 Napisano: 04.02.2025 22:38:38
Czy z Axe Biedronka mail o wygranej przychodzi od razu czy po czasie?
0 0

8igora9

#7238881 Napisano: 04.02.2025 23:17:34
zmurcia napisał(a):

Jeśli mamy konkurs w której jest możliwość załączyć tekst i/lub zdjęcie to zawsze decydujecie się na opcje tekst + zdjęcie?

Myślicie ze realnie zwiększa to szanse na wygraną? Że komisja lepiej patrzy na takie zestawy? Czy sam tekst również ma szanse się obronić? 🙂

Ja wychodzę z założenia, że jeśli można dodać zdjęcie lub film, to szkoda mi czasu na pisanie, bo będzie ciężko się przebić samym tekstem. Zapewne są agencje, które stosują jakieś parytety. 🤪 Ale uważam, że w większości przypadków, jeśli będzie sam tekst, to nikt tego nawet nie przeczyta. Chyba że będą mieli  do rozdania więcej nagród niż zgłoszeń ze zdjęciami i filmami. emotka   A jeśli jest taka opcja, żeby oprócz zdjęcia dopisać tekst, to też to robię, ale jakoś szczególnie nie skupiam się nad tą częścią zdania. 🙃
2 zmurcia, ZetZ 0

niunio

#7238883 Napisano: 04.02.2025 23:57:29
8igora9 napisał(a):

zmurcia napisał(a):

Ja wychodzę z założenia, że jeśli można dodać zdjęcie lub film, to szkoda mi czasu na pisanie, bo będzie ciężko się przebić samym tekstem. Zapewne są agencje, które stosują jakieś parytety. 🤪 Ale uważam, że w większości przypadków, jeśli będzie sam tekst, to nikt tego nawet nie przeczyta. Chyba że będą mieli  do rozdania więcej nagród niż zgłoszeń ze zdjęciami i filmami. emotka   A jeśli jest taka opcja, żeby oprócz zdjęcia dopisać tekst, to też to robię, ale jakoś szczególnie nie skupiam się nad tą częścią zdania. 🙃

W zeszłorocznym Jordan/Albedo wygrywały teksty, tak samo w Tołpa/Smolar, ale tam akurat ciężko było nie trafić chociaż jednego z 400 zestawów.

lasiglasty

#7238884 Napisano: 05.02.2025 00:06:06
Nowy konkurs w Żabce... Kup dwa Pawełki i wygraj trzeciego... 😂😂 Normalnie miejsca w sejfie braknie na te skarby

Maczupikczu

#7238890 Napisano: 05.02.2025 08:37:33
niunio napisał(a):

8igora9 napisał(a):

zmurcia napisał(a):

W zeszłorocznym Jordan/Albedo wygrywały teksty, tak samo w Tołpa/Smolar, ale tam akurat ciężko było nie trafić chociaż jednego z 400 zestawów.

W konkursie eveline niby jest hasło a jednak pojawia się magiczne pole na filmik lub zdjęcie
0 0

Kamil_K

#7238893 Napisano: 05.02.2025 08:48:14
zmurcia napisał(a):

Czy z Axe Biedronka mail o wygranej przychodzi od razu czy po czasie?

Mi przyszedł od razu.
1 zmurcia 0

yaagatka

#7238894 Napisano: 05.02.2025 09:05:05
Maczupikczu napisał(a):

niunio napisał(a):

8igora9 napisał(a):

zmurcia napisał(a):

W konkursie eveline niby jest hasło a jednak pojawia się magiczne pole na filmik lub zdjęcie

COOO? SERIO???

W regulaminie jest "Odpowiedź na pytanie w formularzu zgłoszeniowym ....", ale wnioskuje, że chodzi o tekst, bo jest jeszcze "Zadanie Uczestnika polega na dodaniu ciekawej i kreatywnej odpowiedzi na pytanie ....”" .
Ale jakoś nie zawierzam temu, po tym co napisałaś, bo faktycznie nigdzie nie ma "NAPISZ", tylko "ODPOWIEDZ". 
Miałam nadzieje, że chodzi i TEKST, żadne filmy/zdjecia

emotka
0 0

Maczupikczu

#7238899 Napisano: 05.02.2025 09:25:46
yaagatka napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

niunio napisał(a):

8igora9 napisał(a):

zmurcia napisał(a):

COOO? SERIO???

W regulaminie jest "Odpowiedź na pytanie w formularzu zgłoszeniowym ....", ale wnioskuje, że chodzi o tekst, bo jest jeszcze "Zadanie Uczestnika polega na dodaniu ciekawej i kreatywnej odpowiedzi na pytanie ....”" .
Ale jakoś nie zawierzam temu, po tym co napisałaś, bo faktycznie nigdzie nie ma "NAPISZ", tylko "ODPOWIEDZ". 
Miałam nadzieje, że chodzi i TEKST, żadne filmy/zdjecia

emotka

gdy klikniesz w formularz jest dodatkowe magiczne pole „ Możesz dodać screen, zdjęcie lub coś od siebie!” 

Prześlij 1 obsługiwany plik: audio, drawing, image lub video. Maksymalnie 10 MB

bardziej bawi mnie „coś od siebie” jakby oczekiwali że wyślę im czekoladki … a mam zapas Pawełków emotka
0 0

katrin1

#7238909 Napisano: 05.02.2025 10:10:05
Czy w waszych Biedrach są konkursowe produkty Ambition?
0 0

ktosiek1

#7238911 Napisano: 05.02.2025 10:16:41
mima napisał(a):

Lidloteria i 2 bony z rezerwy były zaskoczeniem. Ale odnalezienie tych paragonów w ogromnym worku, jeszcze większe emotka

Ja swoje paragony już dawno wyrzuciłam....
0 0

lilichilimili

#7238912 Napisano: 05.02.2025 10:18:38
katrin1 napisał(a):

Ostatnio znalazłam jeden jedyny produkt konkursowy na całą Biedronkę - mam nadzieje, że to było przeznaczenie i coś wygram emotka chyba najlepiej kupować takie rzeczy na początku konkursu, bo potem jest słabo z dostępnością...
0 0

koniczynka123

#7238914 Napisano: 05.02.2025 10:25:03
katrin1 napisał(a):

U mnie tylko deski (kupiłam) choć bardziej potrzebowałam nowej patelki
0 0

nata1898

#7238986 Napisano: 05.02.2025 14:55:43
czy ktoś ma taki sam problem w jeżykach coolkach? o co może chodzić?
0 0

monikar

#7238987 Napisano: 05.02.2025 14:57:36
nata1898 napisał(a):

Może dodałaś jakieś znaki specjalne lub emotki?
0 0

Morti84

#7238998 Napisano: 05.02.2025 15:25:47
nata1898 napisał(a):

Stawiam, że przekroczyłaś limit znaków (Tekst odpowiedzi nie może przekroczyć 150 znaków, wskazanie osoby nie może przekroczyć 20 znaków.) A jeśli pisałaś "na styk" to być może robiłaś shift+enter na koniec zdania (częste przy wierszach), a to w wielu konkursach system też zaliczał do liczby znaków, mimo że liczniki znaków na necie tego nie naliczają jako +1.
0 0