Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

as32572

#7238717 Napisano: 04.02.2025 08:27:20
czy przesyłka Fedex od FAT Sp. z o.o. to karma Gourmet?
0 0

samuraj

#7238718 Napisano: 04.02.2025 08:28:34
as32572 napisał(a):

Obstawiam,że tak
1 as32572 0

Dekasia

#7238720 Napisano: 04.02.2025 08:51:38
notta napisał(a):

anaesth napisał(a):

Jak wygląda asortyment Coccolino w waszych DC?
U mnie były same płyny do płukania 1,7l po 24,99. Dosłownie pół ściany tych płynów we wszystkich zapachach świata. A do prania NIC. Lekko mówiąc zdenerwowało mnie to.

Nic innego nie znalazłam u siebie

Jest płyn do prania. Tylko, że na dziale dzidziusiowym. Nie kupowałam, bo kosztował ok. 45,99 za niezbyt wielka butelkę. Moze od czwartku zrobią jakieś promocje na tę markę.
1 anaesth 0

Kara123344

#7238724 Napisano: 04.02.2025 09:04:41
Czy w loterii whiskas nr paragonu to ten u góry?
0 0

lilichilimili

#7238726 Napisano: 04.02.2025 09:14:01
niunio napisał(a):

lilichilimili napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Mianaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

Ambition Biedronka - ktoś może pisał do agencji odnośnie ilości znaków ? emotka

A w lupce sprawdzała? emotka

A piszesz do 160? Niby można więcej ale nie wiem co myśleć emotka

Na razie jestem na etapie myślenia, czy w ogóle brać udział emotka Gary dopiero wygrałam w konkursie Tefal, noże też mam wygrane, deskę niedawno kupiłam w Ikei za wygrany bon emotka Taki to trudny los konkursowicza emotka
A tak serio, jeśli będę grać, to napiszę na 160 znaków, bo tak jest bezpieczniej.

Tam się nie podaje nr paragonu tak ? Czyli można wymyślać i wymyślać odpowiedzi 🤔

A jak wyślesz 10 smsów i potem w przypadku wygranej poproszą o 10 paragonów? emotka ja bym nie ryzykowała wysyłając więcej niż jedno zgłoszenie na paragon, były już konkursy, gdzie organizatorzy chcieli wszystkie paragony na konkurs pomimo, ze można było tylko wygrać raz. U mnie 1 sms = 160 znaków i więcej nie będę pisać, bo jasno jest napisane w regulaminie, że ma to być 1 sms.

W którym miejscu regulaminu widzisz tę informację?

Tu: " W zależności od sposobu rozliczania wiadomości SMS stosowanego przez operatorów
telefonii komórkowej lub/i uwarunkowań technicznych modelu telefonu użytego w tym celu przez
uczestnika konkursu, faktyczna długość wiadomości SMS zgłoszonej do konkursu przez uczestnika
może być różna. W szczególności dotyczy to wiadomości SMS zawierających polskie znaki
diakrytyczne, w związku z czym przed wysłaniem zgłoszenia uczestnik powinien upewnić się, że treść
zgłoszenia nie przekracza ilości znaków wskazanej powyżej."   Z ciekawości sprawdziłam na innym telefonie i np tam długość SMSa jest na 150 znaków, nie znam się na tym i nie wiem od czego to zależy, ale pewnie dlatego organizator nie określi wprost ilości znaków, bo jak widać długość jednego SMSa może być różna.
0 0

yaagatka

#7238731 Napisano: 04.02.2025 09:28:04

niunio napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Mianaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

Ambition Biedronka - ktoś może pisał do agencji odnośnie ilości znaków ? emotka

A w lupce sprawdzała? emotka

A piszesz do 160? Niby można więcej ale nie wiem co myśleć emotka

Na razie jestem na etapie myślenia, czy w ogóle brać udział emotka Gary dopiero wygrałam w konkursie Tefal, noże też mam wygrane, deskę niedawno kupiłam w Ikei za wygrany bon emotka Taki to trudny los konkursowicza emotka
A tak serio, jeśli będę grać, to napiszę na 160 znaków, bo tak jest bezpieczniej.

Tam się nie podaje nr paragonu tak ? Czyli można wymyślać i wymyślać odpowiedzi 🤔

A jak wyślesz 10 smsów i potem w przypadku wygranej poproszą o 10 paragonów? emotka ja bym nie ryzykowała wysyłając więcej niż jedno zgłoszenie na paragon, były już konkursy, gdzie organizatorzy chcieli wszystkie paragony na konkurs pomimo, ze można było tylko wygrać raz. U mnie 1 sms = 160 znaków i więcej nie będę pisać, bo jasno jest napisane w regulaminie, że ma to być 1 sms.

W którym miejscu regulaminu widzisz tę informację?

Tu: " W zależności od sposobu rozliczania wiadomości SMS stosowanego przez operatorów
telefonii komórkowej lub/i uwarunkowań technicznych modelu telefonu użytego w tym celu przez
uczestnika konkursu, faktyczna długość wiadomości SMS zgłoszonej do konkursu przez uczestnika
może być różna. W szczególności dotyczy to wiadomości SMS zawierających polskie znaki
diakrytyczne, w związku z czym przed wysłaniem zgłoszenia uczestnik powinien upewnić się, że treść
zgłoszenia nie przekracza ilości znaków wskazanej powyżej."   Z ciekawości sprawdziłam na innym telefonie i np tam długość SMSa jest na 150 znaków, nie znam się na tym i nie wiem od czego to zależy, ale pewnie dlatego organizator nie określi wprost ilości znaków, bo jak widać długość jednego SMSa może być różna.

KTOŚ PYTAŁ U ORGANIZATORA
JEST 160 ZNAKÓW max

Jeśli ktoś chce sprawdzić, to niech przeleci wcześniejsze wypowiedzi, bo ja sama o to pytałam
0 0

as32572

#7238732 Napisano: 04.02.2025 09:28:15
samuraj napisał(a):

as32572 napisał(a):

Obstawiam,że tak

Dzięki, też tak obstawiam, chociaż przy zawieszce miałam, że przesyłka od Unique One, stąd ten FAT mnie zastanowił, a nie będzie miał kto odebrać i przesyłka będzie leżeć pod domem, więc jak karma to nie ma problemu, gorzej jak to coś cenniejszego.
0 0

banka-manka

#7238737 Napisano: 04.02.2025 09:50:11
yaagatka napisał(a):

KTOŚ PYTAŁ U ORGANIZATORA
JEST 160 ZNAKÓW max

Jeśli ktoś chce sprawdzić, to niech przeleci wcześniejsze wypowiedzi, bo ja sama o to pytałam

Dzień dobry,
w odpowiedzi na poniższe zapytanie informujemy, iż odpowiedz konkursowa powinna być przesłania w jednej wiadomości (160 znaków bez polskich liter) może być również przesłana w dłuższej wiadomości ale wówczas operator naliczy dodatkowe opłaty.

Wyjaśnia to regulamin konkursu punkt 3 podpunkt 3 o następującym brzmieniu:
"W zależności od sposobu rozliczania wiadomości SMS stosowanego przez operatorów telefonii komórkowej lub/i uwarunkowań technicznych modelu telefonu użytego w tym celu przez uczestnika konkursu, faktyczna długość wiadomości SMS zgłoszonej do konkursu przez uczestnika
może być różna. W szczególności dotyczy to wiadomości SMS zawierających polskie znaki diakrytyczne, w związku z czym przed wysłaniem zgłoszenia uczestnik powinien upewnić się, że treść zgłoszenia nie przekracza ilości znaków wskazanej powyżej."
Z poważaniem
Dział Obsługi Klienta konkursu „Gotuj z Ambition”

LadyInWhite

#7238748 Napisano: 04.02.2025 10:38:20
gregory napisał(a):

Dlaczego nie mogę dodać zgłoszenia do Jeżyków. Ciągle komunikat "Przynajmniej jedno pole zawiera błąd. Proszę sprawdzić wpisaną treść i spróbować ponownie."

Mam to samo,napisałam do nich emotka
0 0

misiamarysia

#7238750 Napisano: 04.02.2025 10:46:10
W loterii Lubella podajecie kod pocztowy swój, czy sklepu z paragonu?
0 0

samuraj

#7238751 Napisano: 04.02.2025 10:47:12
misiamarysia napisał(a):

Sklepu,przynajmniej ja tak wpisałem 🤠

Miligili

#7238752 Napisano: 04.02.2025 10:47:27
Hej emotka  czy nagrody w postaci karty do Carrefour 500 zł z konkursu „wystrój się na święta” albedo marketing były już wysyłane? Misia już otrzymałam, ale teraz mąż czeka na kartę. W regulaminie jest zapis, że najpóźniej do 7 lutego mają wysłać, ale misia już mamy, dlatego pytam emotka
0 0

misiamarysia

#7238753 Napisano: 04.02.2025 10:50:09
samuraj napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Właśnie dzwoniłam do agencji - chcą kod pocztowy miejsca zamieszkania.
0 0

samuraj

#7238754 Napisano: 04.02.2025 10:54:00
misiamarysia napisał(a):

samuraj napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Ehh , mogli to umieścić w reg.
Dzięki
0 0

misiamarysia

#7238755 Napisano: 04.02.2025 10:56:44
samuraj napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

samuraj napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Dzięki

Mogli, przykładowy paragon też jest mylący, bo ma napis Lidl, ale nie powinno być problemu z tym kodem, bo podobno chcą tylko mieć mapę, z jakich części kraju ludzie grają.
1 samuraj 0

Agnes

#7238757 Napisano: 04.02.2025 11:13:38
misiamarysia napisał(a):

samuraj napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

samuraj napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Dzięki

Mogli, przykładowy paragon też jest mylący, bo ma napis Lidl, ale nie powinno być problemu z tym kodem, bo podobno chcą tylko mieć mapę, z jakich części kraju ludzie grają.

w rubryczce jest napisane Kod pocztowy zamieszkania a nie kod pocztowy sklepu
0 0

misiamarysia

#7238759 Napisano: 04.02.2025 11:26:37
Agnes napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

samuraj napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

samuraj napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Dzięki

w rubryczce jest napisane Kod pocztowy zamieszkania a nie kod pocztowy sklepu

Właśnie dodali, wcześniej nie było.
1 samuraj 0

ErniPPL

#7238760 Napisano: 04.02.2025 11:34:53
A ja mam pytanie z ciekawości, jak dużo osób z forum zgłaszało się do konkursu BIC - odpal się na nowy rok i w jakiej formie wysyłali swoje zgłoszenia ? emotka
0 0

elemelex

#7238789 Napisano: 04.02.2025 14:37:04
michalina0085 napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

Czy jeśli po wysłaniu zgłoszenia konkursowego wyświetla się komunikat ,,Dziękujemy za zgłoszenie się do konkursu słodkie szaleństwo z Wawel", to przychodzi również e-mail z potwierdzeniem rejestracji zgłoszenia?

Tak,przychodzi,ja wczoraj wysłałam i nie mam emotka

Ja również nie mam żadnego maila i trochę mnie to martwi emotka

Ja też nie mam maila. Ale było podziękowanie na stronie. Nie wiem co robić. Piszecie do nich na maila?
0 0

Nelusia102

#7238795 Napisano: 04.02.2025 15:00:15
elemelex napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

Czy jeśli po wysłaniu zgłoszenia konkursowego wyświetla się komunikat ,,Dziękujemy za zgłoszenie się do konkursu słodkie szaleństwo z Wawel", to przychodzi również e-mail z potwierdzeniem rejestracji zgłoszenia?

Tak,przychodzi,ja wczoraj wysłałam i nie mam emotka

Ja również nie mam żadnego maila i trochę mnie to martwi emotka

Ja też nie mam maila. Ale było podziękowanie na stronie.

Bo to FORTUNA a z nimi tak jest , z daleka od Nich , bo maile nie dochodzą,  trzeba pisać monologi a najlepiej powieści jako odpowiedź na pytanie i do tego brak wygranych .
0 0