Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

yaagatka

#7274596 Napisano: 01.07.2025 09:41:08
lukaszn12 napisał(a):

napisał(a):

Andrzej007 napisał(a):

asiunia_malutka napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Moze ktoś na priv napisać jakie zdjęcia wygrały w fusion break ?

Też się chętnie dowiem 🙂 zadanie było tak niespecyficzne, że ciekawa jestem jak je oceniali  emotka

Nikt się nie pochwali, żeby nie zdradzić dobrych pomysłów xd

Przecież tam mają być publiczne wyniki, więc „dobre pomysły” i tak zostaną zdradzone, kwestia tylko kiedy.

Na pewno? W konkursach Jordan od Albedo była wyłącznie lista zwycięzców, bez publikacji filmów i zdjęć.

"Ogłoszenie wyników Konkursu nastąpi poprzez publikację imienia i pierwszej litery nazwiska Laureatów na Stronie internetowej Konkursu oraz zwycięskich Zadań Konkursowych."

Jednak jest sama lista, bez prac

ja wysłałam dopracowane zgłoszenie i nic nie wpadło, dlatego bardzo mnie ciekawi gust jury i jakie pomysly mieli inni. Szkoda, ze chociaz głównych nie opublikuja
1 lukaszn12 0

lilichilimili

#7274600 Napisano: 01.07.2025 09:54:49
yaagatka napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

napisał(a):

Andrzej007 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Też się chętnie dowiem 🙂 zadanie było tak niespecyficzne, że ciekawa jestem jak je oceniali  emotka

Przecież tam mają być publiczne wyniki, więc „dobre pomysły” i tak zostaną zdradzone, kwestia tylko kiedy.

Na pewno? W konkursach Jordan od Albedo była wyłącznie lista zwycięzców, bez publikacji filmów i zdjęć.

"Ogłoszenie wyników Konkursu nastąpi poprzez publikację imienia i pierwszej litery nazwiska Laureatów na Stronie internetowej Konkursu oraz zwycięskich Zadań Konkursowych."

ja wysłałam dopracowane zgłoszenie i nic nie wpadło, dlatego bardzo mnie ciekawi gust jury i jakie pomysly mieli inni. Szkoda, ze chociaz głównych nie opublikuja

Dokładnie miałam tak samo - miałam super pomysł na motyw przewodni i w ogóle byłam mega zadowolona ze zgłoszenia, nawet się obwiałam żeby przypadkiem nie wygrać wyjazdu, bo mnie akurat kompletnie nie interesował, a tu nic nie wpadło emotka emotka emotka
1 yaagatka 0

Emememe

#7274628 Napisano: 01.07.2025 10:38:12
lilichilimili napisał(a):

yaagatka napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

napisał(a):

Andrzej007 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Dokładnie miałam tak samo - miałam super pomysł na motyw przewodni i w ogóle byłam mega zadowolona ze zgłoszenia, nawet się obwiałam żeby przypadkiem nie wygrać wyjazdu, bo mnie akurat kompletnie nie interesował, a tu nic nie wpadło emotka emotka emotka

Kilka osób brakuje na liście, więc może macie coś wygrane, a nie dostaliście SMS.  Ja tak właśnie miałam, wygrałam, ale nie dostałam SMS, formularz mnie puścił.
0 0

banka-manka

#7274632 Napisano: 01.07.2025 10:41:16
Emememe napisał(a):

Kilka osób brakuje na liście, więc może macie coś wygrane, a nie dostaliście SMS.  Ja tak właśnie miałam, wygrałam, ale nie dostałam SMS, formularz mnie puścił.

A pisałaś do nich w tej sprawie, albo z pytaniem co wygrałaś? Czy czekasz na paczkę niespodziankę od kuriera emotka
0 0

Emememe

#7274635 Napisano: 01.07.2025 10:45:02
banka-manka napisał(a):

Emememe napisał(a):

A pisałaś do nich w tej sprawie, albo z pytaniem co wygrałaś? Czy czekasz na paczkę niespodziankę od kuriera emotka

Wysłałam formularz i na drugi dzień wskoczyłam na listę przy danej nagrodzie. Obstawiam, że to moja  emotka

anaesth

#7274662 Napisano: 01.07.2025 11:56:56
Nie mam dostępu do zapowiedzi. Natknęłam się na coś takiego w Rossmannie:
0 0

lilichilimili

#7274663 Napisano: 01.07.2025 11:58:17
Emememe napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Emememe napisał(a):

Wysłałam formularz i na drugi dzień wskoczyłam na listę przy danej nagrodzie. Obstawiam, że to moja  emotka

a można prosić na priv linka do tego formularza emotka
0 0

Emememe

#7274670 Napisano: 01.07.2025 12:01:52

Emememe napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Emememe napisał(a):

https://www.wyniki.albedomarketing.pl/

lilichilimili

#7274672 Napisano: 01.07.2025 12:05:40
Emememe napisał(a):

Emememe napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Emememe napisał(a):

https://www.wyniki.albedomarketing.pl/

dzięki! jednak nie trafiłam w gusta organizatorów emotka  mówi się trudno i gra się dalej! emotka
0 0

printy

#7274675 Napisano: 01.07.2025 12:21:10
szramus napisał(a):

Ma ktoś problem z rejestracją w witrynie https://www.every...onkurs-kaufland-2025 do konkursu  ?

Na ile znaków odpowiedź piszemy?
0 0

bezaczek7

#7274726 Napisano: 01.07.2025 14:39:18
Na czym stanęło z loterią wielkich serc i brakiem zdrapek?
0 0

agakaz2

#7274739 Napisano: 01.07.2025 14:50:38
bezaczek7 napisał(a):

obsmarowalam w mailu i cisza
1 bezaczek7 0

MDL

#7274740 Napisano: 01.07.2025 14:51:23
bezaczek7 napisał(a):

Napisałam dwa maile, brak odpowiedzi. Widać, że niektórzy otrzymują zdrapki, bo od kąd nieprzychodzą wygrywają ciągle te same osoby 😅
1 bezaczek7 0

Kwiat Paproci

#7274745 Napisano: 01.07.2025 14:58:38
a jak myślicie wszystkie 100 nagród z bonami już poszło z konkursu CZAS WAKACJI w ITM?
czy jest jeszcze jakaś szansa że z ostatniego dnia jeszcze wybierają? jak myślicie? emotka
0 0

Kwiat Paproci

#7274747 Napisano: 01.07.2025 15:01:14
@Kwiat napisał(a):

a jak myślicie wszystkie 100 nagród z bonami już poszło z konkursu CZAS WAKACJI w ITM?
czy jest jeszcze jakaś szansa że z ostatniego dnia jeszcze wybierają? jak myślicie? emotka

z jakiego maila przychodzi info o wygranej?
0 0

mlodaaa18

#7274756 Napisano: 01.07.2025 15:11:59
Kupię paragon biały bocian w atrakcyjnej cenie
0 0

toniefuks

#7274757 Napisano: 01.07.2025 15:14:43
@Kwiat napisał(a):

Ta agencja raczej nie wysyła na raty, więc już po wszystkim

Kamil_K

#7274759 Napisano: 01.07.2025 15:15:08
@bad napisał(a):

Dzień dobry czy ktoś z państwa posiada jakieś namiary na Agencję reklamową Afekt z konkursu w plenerek z Dino ponieważ tego numeru który jest na stronie nikt nie odbiera . Już nieaktualne udało mi się dodzwonić po godzinie czasu czy tylko ja mam takiego pecha że kurier nie miał dokumentów zawrotnych i uprowadził mi moją lodówkę 🙈

U mnie jak na razie od 26.06 jest gotowa do nadania
0 0

bad boys for lives

#7274765 Napisano: 01.07.2025 15:28:26
Kamil_K napisał(a):

@bad napisał(a):

Dzień dobry czy ktoś z państwa posiada jakieś namiary na Agencję reklamową Afekt z konkursu w plenerek z Dino ponieważ tego numeru który jest na stronie nikt nie odbiera . Już nieaktualne udało mi się dodzwonić po godzinie czasu czy tylko ja mam takiego pecha że kurier nie miał dokumentów zawrotnych i uprowadził mi moją lodówkę 🙈

U mnie jak na razie od 26.06 jest gotowa do nadania

Ja otrzymałam informacje od agencji ze magazyn z którego są dostarczane lodówki zapomniał nadać paczkę z oświadczeniem laureata dlatego kurier mi ją zabrał ale mam się nie martwić i że lodówka wróci do mnie z powrotem.
0 0

Karolaaajn

#7274766 Napisano: 01.07.2025 15:31:25
Czy u agencji Avanti w tych konkursach typu Pepsi i Lay's itd. laureatów nagród głównych wybiera się z laureatów nagród dziennych, czy to zupełnie osobny wybór? Jakoś mi to nie wynika z regulaminu emotka
0 0