Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ziolko

#5655028 Napisano: 16.05.2013 18:50:28
hahah... faktycznie emotka King Kong emotka emotka emotka myślę o jednym, a mówię o drugim.. głodna jestem, stąd G(ł)odzilla emotka emotka
0 0

dede

#5655029 Napisano: 16.05.2013 18:50:49
Tak na marginesie Big Ben tydzień wcześniej nie wygrał nawet biletów, tydzień później kosz piknikowy Ciekawe jak dołożyli regulaminowy jeden kubek więcej skoro dodali to samo zdjęcie? emotka
0 0

turli

#5655035 Napisano: 16.05.2013 18:55:56
Gdybym ja wybierała to Big Bena zamiast King Konga bym wybrała
0 0

dede

#5655040 Napisano: 16.05.2013 19:03:22
Mi się wydaje że pomidory wygrały za pomysł W sumie to nie sztuka zbudować mega wieżę eiffla jak się ma setki czy tysiące kubeczków Sztuką jest zrobić coś z pomysłem i scenka z filmu okazała się interesująca emotka
0 0

inspiracja

#5655041 Napisano: 16.05.2013 19:05:09
Mam pytanie do osób, które wygrały środki pieniężne w konkursie Cyfrowego Polsatu "Przyjdź na Dni Otwarte na Nagrody!" Czy otrzymaliście już swoją nagrodę ? Do dnia dzisiejszego walczę o wypłatę 1000 zł z Invest Banku. Po złożeniu reklamacji dostałam informację, że nie wysłali do nikogo jeszcze PINU bo mają problemy z wydrukami, no przecież to drwina emotka
0 0

turli

#5655043 Napisano: 16.05.2013 19:08:13
dede napisał(a):

Mi się wydaje że pomidory wygrały za pomysł W sumie to nie sztuka zbudować mega wieżę eiffla jak się ma setki czy tysiące kubeczków Sztuką jest zrobić coś z pomysłem i scenka z filmu okazała się interesująca emotka

Dede uwierz mi - mam takie zdolności manualne że i z tysiąca kubków nie umiałabym nic stworzyć emotka
0 0

Aganaluzie

#5655050 Napisano: 16.05.2013 19:13:00
malenka89 napisał(a):

mia napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Mnie tam się podoba i wieża i praca Moniki też emotka Wygrała uczciwie, więc zastanawiam się czemu znowu ją krytykujecie...

Ale właśnie chyba nikt nie krytykuje malenka... emotka
Ja tam jestem pełna podziwu dla tych prac, szczególnie wieży Eiffla, rowerów Moniki i Big-Bena.
Zresztą wszystkie wymagały niesamowitego wkładu pracy, o ilości zgromadzonych kubków nie wspominając emotka emotka

może krytyka to złe słowo, ale oburzenie że znowu Monika wygrała emotka że jak to tak można emotka

ona ma szczęście i ŚŚŚŚŚŚWIETNE POMYSŁY jestem w szoku emotka
0 0

zaczytana-pola

#5655073 Napisano: 16.05.2013 20:00:19
mereszka napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

mereszka napisał(a):

Czy dobrze czytam post wyniki konkursów jogobelli główna to Monika Urbaniak emotka

Tak, wyobraź sobie, że tak.

No no no brrrraaakk słów emotka

Dlaczego brak słów?
Przecież wygrała chyba zasłużenie... Praca niczego sobie i na tym właśnie konkurs polegał.
Ale My, Polacy tak mamy emotka
0 0

Aganaluzie

#5655079 Napisano: 16.05.2013 20:12:38

mereszka napisał(a):

mereszka napisał(a):

Czy dobrze czytam post wyniki konkursów jogobelli główna to Monika Urbaniak emotka

Dlaczego brak słów?
Przecież wygrała chyba zasłużenie... Praca niczego sobie i na tym właśnie konkurs polegał.

nie jestem przeciwna poprostu jestem w szoku że znowu ona
ona ma szczęście i wielki talent do wymyślania świetnych pomysłów -brak słów to że mnie zamurowało ja sama nie wpadłabym na taki pomysł z rowerami pewnie wy też
0 0

dotusia

#5655101 Napisano: 16.05.2013 20:48:58
Zmieniając temat o Jogobelli...

czy ktoś wie cokolwiek o wynikach tego konkursu?

http://miastodzie...onkurs-fotograficzny
0 0

malenka89

#5655105 Napisano: 16.05.2013 20:54:51
mereszka napisał(a):

mereszka napisał(a):

mereszka napisał(a):

Dlaczego brak słów?

ona ma szczęście i wielki talent do wymyślania świetnych pomysłów -brak słów to że mnie zamurowało ja sama nie wpadłabym na taki pomysł z rowerami pewnie wy też

pomysłów to ja bym miała masę, ale już widzę moje wykonanie emotka trzeba mieć nie tylko dużo czasu, ale i cierpliwości żeby zrobić takie cuda emotka same kubki to tylko ćwierć sukcesu.
0 0

moskala22

#5655108 Napisano: 16.05.2013 20:59:28
dotusia napisał(a):

Zmieniając temat o Jogobelli...

czy ktoś wie cokolwiek o wynikach tego konkursu?

http://miastodzie...onkurs-fotograficzny

Na facebooku jakiśczas temu 2 osoby chwaliły się mailami
0 0

netka2000

#5655129 Napisano: 16.05.2013 21:31:07
malenka89 napisał(a):

mereszka napisał(a):

mereszka napisał(a):

mereszka napisał(a):

Dlaczego brak słów?

pomysłów to ja bym miała masę, ale już widzę moje wykonanie emotka trzeba mieć nie tylko dużo czasu, ale i cierpliwości żeby zrobić takie cuda emotka same kubki to tylko ćwierć sukcesu.

Kliknijcie prawym przyciskiem myszy na zdjęcie, potem Właściwości a zobaczycie jak to zostało zrobione, a w zasadzie w czym.
0 0

slonecznik1309

#5655207 Napisano: 16.05.2013 23:55:54
inspiracja napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wygrały środki pieniężne w konkursie Cyfrowego Polsatu "Przyjdź na Dni Otwarte na Nagrody!" Czy otrzymaliście już swoją nagrodę ? Do dnia dzisiejszego walczę o wypłatę 1000 zł z Invest Banku. Po złożeniu reklamacji dostałam informację, że nie wysłali do nikogo jeszcze PINU bo mają problemy z wydrukami, no przecież to drwina emotka

już o tej wygranej dawno zapomniałam...odbierałam w punkcie, gdzie wrzucałam kupon, wszytsko razem z pinem
0 0

alamak

#5655213 Napisano: 17.05.2013 00:20:17
netka2000 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

mereszka napisał(a):

mereszka napisał(a):

mereszka napisał(a):

Dlaczego brak słów?

Kliknijcie prawym przyciskiem myszy na zdjęcie, potem Właściwości a zobaczycie jak to zostało zrobione, a w zasadzie w czym.

mnie się nie pokazują żadne właściwości emotka
0 0

xman111

#5655223 Napisano: 17.05.2013 01:14:19
Pewnie chodziło o Photoshop w exif. W tym programie tylko połączono kilka zdjęć. Sama wieża nie powstała w ten sposób emotka Mnie ciekawi skąd ludzie mają tyle opakowań...Z puszek po piwie to bym zrobił Burdż Dubaj emotka
0 0

staszek

#5655298 Napisano: 17.05.2013 10:38:43
o której mniej więcej wysyłają smsy z Hebe?
0 0

Agnes

#5655300 Napisano: 17.05.2013 10:43:14
ale wiecie co ja już gdzieś w wynikach kiedyś tam widziałam rowery zrobione właśnie z jakis opakowań
nie pamiętam konkursu ale to chyba było dość dawno
0 0

zaczytana-pola

#5655307 Napisano: 17.05.2013 10:48:47
roger111 napisał(a):

Pewnie chodziło o Photoshop w exif. W tym programie tylko połączono kilka zdjęć. Sama wieża nie powstała w ten sposób emotka Mnie ciekawi skąd ludzie mają tyle opakowań...Z puszek po piwie to bym zrobił Burdż Dubaj emotka

W przypadku piwa zawsze można zwołać ekipę: Wpadnijcie na piwo!
Ale już: Wpadnijcie na jogurcik!- nie da tego samego efektu. emotka
0 0

ankasss

#5655349 Napisano: 17.05.2013 12:09:06
Czy w urodzinowym konkursie Auchan mogą wygrać 2 osoby o różnych nazwiskach, ale z jednego gospodarstwa domowego, czy raczej nie przejdzie?
0 0