Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
darog
Postów 2998
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
ja też widziałem, na 100%, i chyba? moniau wtedy wygrała, 100% był zrobiony z czegos rower
Gość: goralecka
Dlaczego ma nie przejsc?nie ma w regulaminie takiego zapisu.
ankasss
Postów 1248
Data rejestracji 12.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: goralecka
Jest tylko o IP
Gość: palermos
Regulamin tego nie zabrania.
Agnes
Postów 3099
Data rejestracji 27.10.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ale fajnie ze nie tylko ja to pamietam
Gość: usmiech
Nawet w galerii Jogobelli można zobaczyć we wcześniejszych tygodniach kilka rowerów, więc prochu nie wymyśliła.
Zastanawia mnie tylko po co zamalowywali farbą te kubki? W konkursie chodziło przecież o wyeksponowanie kubków Jogobelli, a nie farby. Chyba, że przycwaniakowali i większość kubków to byle jakie jednorazówki, wcale nie z Jogobelli, a po pomalowaniu tego nie widać.
Osobiście podzielam wybór Jury tylko odnośnie wieży Eiffla, na 2 pozostałe główne miałem zupełnie inne typy.
szczupak
Postów 839
Data rejestracji 03.04.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A przepraszam może jestem mało elokwentna, ale w czym rower czy nawet cztery przypominają wieżę?
nie chodziło przecież o stworzenie cuda z kubeczków tylko o jogowieżę?
regulamin swoje, komisja swoje i ci co przestrzegają kosza dostają
assal
Postów 3022
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W słowniku pojęcia nie ma, więc jak dla mnie, interpretacja dowolna
Mogą być nawet rowery
Czekając na...
Gość: koza.k90
albo jak zwykle użyją w innych konkursach
nowa
Postów 63
Data rejestracji 29.03.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jogowieża to wieża z kubeczków Jogobelli, nie ma takiego zapisu w regulaminie, ale myślę że organizator nie chciał obrażać naszej (choć ja nie brałam udziału) inteligencji...
Gość: pewnastudentka
nowa
Postów 63
Punkty karne 0
Konkursy dodane
NIEPRAWDA!!! Cytat z Regulaminu: Zgłoszenie polega na wysłaniu zdjęcia, na którym będzie uwidoczniona wieża zbudowana z kubków po produktach marki Jogobella (przynajmniej z jednego kubka)(„Jogowieża”).
nowa
Postów 63
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jednak jest wyraźny zapis w Regulaminie, wcześniej nie czytałam bo nie byłam zainteresowana...
assal
Postów 3022
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak dla mnie, taka wieża może wyglądać jak się komu umyśli
Nie ma co się tu czepiać - trzeba grać dalej. Konkursy nowe już są
Zresztą, nikt się nie rzucał po 1 wynikach, więc nagłe oburzenie na koniec jest już śmieszne
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
może i tak, w sumie zawsze słowo "konstrukcja" występuje ze slowem "Jogowieża", ale i tak na darmo są żale tutaj, bo nagroda już została przyznana i kropka
ace
Postów 1986
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wystarczy pracować albo mieć kogoś kto pracuje np w przedszkolu lub szkole
joan
Postów 18760
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9